Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm powiem tak serwer jest rozbudowany w ch*j ! No i sam nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie zobaczymy wszystko wyjdzie w praniu :).

Jasne ze pozytyw:) Wejdziesz i sam zobaczysz:) Wiesz inni moga szczekac ze wykorzystalismy moze systemy z innych forow , ale sami by to zrobili jak by je umieli po pierwsze odbugowac a po drugie dodac. Z reszta furia , panel gildyjny, sklep za range, prestiz, karty to nasze autorskie projekty. Zapraszam na beta testy, a jak nie na beta to na start oficjalny:) Dzieki za opinie.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

President robię jak napisałeś i dalej proszę wypełnić puste pola :)

Jeżeli jeszcze nadal konta nie założyłeś wyślij mi swój login i email jaki chcesz mieć założę Ci konto, a hasło sobie później zmienisz na swoje.

Opublikowano

Zamiast kłapać jęzorami nie wiedząc nic o serwerze może tak k***a wejdziecie i coś pogracie ?

Wypada chociaż wejść i sprawdzić serwera za nim cokolwiek głupiego się napisze.

Ja sobie troszeczkę na serwerze pograłem lvla nie wbijałem sprawdzałem sobie systemy, które są tam dostępne.

Wszystko od podszewki wraz z dropem na ten lv który wbiłem. I powiem tak z*********e się to zapowiada wszystko.

Poczytałem sporo poradników na forum i muszę przyznać, że kawał roboty odjebaliście panowie. Będzie dla mnie przyjemnością i zaszczytem gra na takim serwerze.

W końcu coś nowego w końcu coś świeżego, a opiniami innych wysłanników, którzy mają na celu tylko hejty nie przejmujcie się. Zazdroszczą wam systemów, które wy posiadacie.

Tak trzymać, aż boje się pomyśleć co planujecie na Aktualizacje :D Pozdrawiam i powodzenia.

Opublikowano

spoko serwer polecam spoko administracja

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

President robię jak napisałeś i dalej proszę wypełnić puste pola :)

Jeżeli jeszcze nadal konta nie założyłeś wyślij mi swój login i email jaki chcesz mieć założę Ci konto, a hasło sobie później zmienisz na swoje.

PradawnyYy niestety przez długi czas nie doczekałam się waszej obecności na TS. Odczytaj moje pw. 

c8f7.png

Opublikowano

Ogólnie to mam problem, bo nie mogę się zalogować. Wybieram CH1, mam postać - woja, loguje się wywala mnie do okna logowania i loguje na nowo, tak w kółko. Jakieś tipy?

sasawf.png

Opublikowano

Ogólnie to mam problem, bo nie mogę się zalogować. Wybieram CH1, mam postać - woja, loguje się wywala mnie do okna logowania i loguje na nowo, tak w kółko. Jakieś tipy?

CH1 jak i reszta onnline, zadnych nieprawidlowosci. Nie wszedles w jakis teleport i zwiesilo ci postac? Wez odbuguj sie w panelu na stronie. A jak nie to pisz na pw do mnie i ja cie recznie odbuguje.

Opublikowano

Homix_ - No wiec mam ci brawo teraz bic czy co? Myslisz ze jestes jedyny ktory potrafi rozpakowac klienta czy co? No to bije ci teraz brawo... brawo...brawo... A teraz przyjacielu dobrej nocki zycze:)

A tak dodajac. Co ci to da jak spojrze w logi i masz kape? LoL co za łeb.

Opublikowano

Homix_ - No wiec mam ci brawo teraz bic czy co? Myslisz ze jestes jedyny ktory potrafi rozpakowac klienta czy co? No to bije ci teraz brawo... brawo...brawo... A teraz przyjacielu dobrej nocki zycze:)

A tak dodajac. Co ci to da jak spojrze w logi i masz kape? LoL co za łeb.

aha (y)

Opublikowano

TrikuTrikuMrauu - Wiesz co nie wiem o czym mowisz, po prostu zasada jest jedna. Jak ktos szacunkiem cie nie darzy to jak i Kuba bogu tak i bog Kubie to raz. Nie wiem moze lubisz jak administracja lize dupe graczowi no ale u nas tego nie uswiadczysz:) Zachecam do gry przyjacielu.

Ashea.eu - Dzieki, zapraszam na oficjalny start lub jesli masz ochote pomoc na becie to rowniez zapraszam:)

ps. Mozecie mowic ze sklejka czy co ale prawda jednak w oczka was kole:) Nie szczekajcie dupami tylko zrobcie cos sami:) A to co chcielismy wykorzystac na serwerze z innych serwerow czy forow to uwazamy to za stosowne.

Homix_ - No co tak yyyykasz , srake połknoles czy co? Tak misku kolorowy.

Za takie podejście do potencjalnych graczy i zachowanie, to powinniście zostać usunięci z mpcforum. Pozdrawiam ozięble i żegnam. Pokazujecie zachowanie 10 latków. Serwer cały zbugowany, a ty siedzisz i spamisz zamiast wziąć się ostro do roboty. Nie potrafisz przyjąć krytyki ... . . . . dalej.. BRAK MI SŁÓW. 

Nie polecam..

PS.. Czekam na Twój hejt :3 

c8f7.png

Opublikowano

PradawnyYy niestety przez długi czas nie doczekałam się waszej obecności na TS. Odczytaj moje pw. 

Nie doczekałeś, ponieważ za dużo wszystkiego się nazbierało popatrz na forum moją aktywność to zobaczysz o czym pisze.

Ponad to odpisywałem na sporo wiadomości prywatnych tutaj na mpc jak i u nas na forum i miałbym jeszcze znaleźć czas teraz na rozmowy ts3?

Musicie być też wyrozumiali, jeżeli nie ma nas na ts3 nie oznacza to, że nic nie robimy przy serwerze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pograłem troszeczkę na becie i zapowiada się z*********e ciekawie nie mogę się doczekać na oficjalny start.

Poza tym z*********e komunikatywna administracja interesują się na prawdę serwerem i odpowiadają na pytania ludzi.

Mało tego bardzo szybko reagują na zgłoszenia czy na PW ich forum, czy w tematach na ich forum, czy też w grze.

Oby taki zapał był i na oficjalnym starcie.

3majcie się :>

Opublikowano

Krotko o rejestracji. Zostala poprawiona i teraz prosze sie trzymac wytycznych na stronie rejestracji odnosnie ilosci znakow.

Kochani dzieki wam za lajki na stronie, dzieki rowniez za konkretne testy na serwerze i brak opieprzania sie. Jestescie fajna paczka i razem gory bedziemy przenosic. Dziekuje !

Dla aktywnych beta testerow nie bedziemy zalowac przywilejow na starcie oficjalnym. Zapraszamy :)

Opublikowano

Krotko o rejestracji. Zostala poprawiona i teraz prosze sie trzymac wytycznych na stronie rejestracji odnosnie ilosci znakow.

Kochani dzieki wam za lajki na stronie, dzieki rowniez za konkretne testy na serwerze i brak opieprzania sie. Jestescie fajna paczka i razem gory bedziemy przenosic. Dziekuje !

Dla aktywnych beta testerow nie bedziemy zalowac przywilejow na starcie oficjalnym. Zapraszamy :)

Odczytaj PW i wyślij mi teks jak najszybciej dasz radę, ponieważ chcę to skończyć do wieczora, a jeszcze przede mną długa droga. 

c8f7.png

Opublikowano

- Pasy sprawne

- Te amulety również

- Sądze że siła moobów na Atlantydzie jest dopasowana idealnie

- Łucznicy podbiegają

- Wszystko ładnie dropi podczas expienia

- Itemy na nowe sloty fajna sprawa, przynajmniej nie są zbugowane że można założyc 2x ten sam

- Sklep premium sprawny

- Szansa na kd jest ile? Wszystkie mi weszły za pierwszym razem

- Skąd trutka?

- Polimorfia za kd jest sprawna, bez poli to chyba na bosach będzie cięzko

Pozdrawiam, polecam , zachęcam do gry :)

Opublikowano

@SayTrue Trutkę dropniesz z metinów +30 i jest 75% na to, że kd uda się wsadzić.

Oczywiście bez polimorfii będzie ciężej ubić bossa co do atlantydy wystarczy zrobić odpowiednie eq i się bez problemu tam ogarnie.

Opublikowano

Wbije na 100% ;d

Zastanów się kilka razy zanim to uczynisz. 

Podbijam temat na prośbę @President©.  Napisałam do nich z inicjatywą bezinteresownej pomocy, nie żądając dosłownie nic. 

Odpisał mi, że jeżeli jest taka możliwość, to mi zapłaci. Jeżeli podejmuję się bezinteresownej pomocy, to oczywiste, że pieniądze tu nie grają roli.

Od 3 dni szukałam z nimi kontaktu na ts, aczkolwiek nikogo tam nie spotkałam. Więc postanowiłam napisać, gdyż ss w prezentacji są dość pomieszane i ciężko się zorientować o co chodzi..np. broń. Dwie ostatnie są do expa? 

Niestety nie zostałam obdarzona czarną magią, aby móc poznać zamysł drugiego człowieka. Byłam zmuszona do nich napisać i taką odpowiedź dostałam. 

472e290d05a39e791f95fd79c751b543.jpeg

bbfddf054d313cf98be9a3c46b3b2f2b.jpeg

93880694297f928f0a875b720e074ae2.jpeg

Bardzo mnie zszokowała odpowiedź, szczerze mówiąc, to czego lepszego można się spodziewać po człowieku, który nie potrafi przyjąć krytyki od osób hejtujących prezentacje. 

Ubliżanie drugiej osobie i rodzicom, to przereklamowane zachowanie. Proszę Cię, abyś przy najbliższej kontrze wymyślił coś bardziej inteligentnego, gdyż twoje wypociny spływają po człowieku, jak po kaczce. 

Administracja to też ludzie, aczkolwiek serwer się stawia dla graczy, a nie samego siebie, więc jeżeli już decydujesz się wystawić prezentację, to licz się z odzewem ludzi hejtuących i wspierających projekt. 

Niestety nie błyszczysz przykładem i większość osób, które przyciągniesz na serwer to będą osoby zwierciadłem Ciebie samego. Wcześniej Ci pisałam, że nie jestem grafikiem, aczkolwiek potrafię coś stworzyć estetycznego.

To tylko skrawek waszej niedoszłej prezentacji, udostępniam screen, aby ludzie porównali waszą grafikę z tą którą ja stworzyłam.

40a4669a610187c5a8d5136058a5a4ed.jpeg

Jak to nazwałeś "gównem", a o gówno człowiek się nie licytuje. 

Nie szanujesz pracy innych ludzie, dlatego też ludzie nie będą szanowali twoich starań. Chętnie udostępnię PSD i ludzie z przyjemnością wykorzystają, gdyż nie każdy posiada zdolności manualne, a prezentacja powinna być schludna i estetyczna. 

Drodzy gracze.. 

Zanim zdecydujecie się na grę na serwerze i napalicie się na bezbłędny start, to zastanówcie się czy jest sens. Administracja z taką osobą na czele jak powyższy "As" nie ma szans na wysoką renomę i przetrwanie na rynku metina. 

Aktualnie startuje kilka projektów, które są warte uwagi i z pewnością przetrwają męki startu i przyciągną rzesze graczy. Grałam na becie serwera i faktycznie wygląda dość ciekawie, ale udziwnień jest bardzo dużo. Z czasem się przyzwyczaicie i rozczarujecie, gdyż kolorowy panel boczny, czy skille inne niż wszędzie nie czynią z serwera perełki. Niestety, aby coś grało, to muszą być gracze, lojalna i zaangażowana administracja i chęć do pracy po obu stronach. 

Zatem, jeżeli ktoś się zdecyduje na grę, to życzę powodzenia, abyście się nie rozczarowali na starcie. 

Pozdrawiam.. 

PS. Proszę administrację mpcforum o sprawdzenie użytkownika President©, czy owa osoba nie posiada multikonta, gdyż mam bardzo mocne podejrzenia. 

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...