Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze balans bedzie bardzo dobry i body pogra cos wiecej niz drop 

Po to jest właśnie ta testowa beta, aby wszystko sprawdzić, czy wszystko jest jak należy i głownie balans klas.

SMy zostaną dodane w południe także IS będzie również do przetestowania :)

Opublikowano

mam nadzieje ze balans bedzie bardzo dobry i body pogra cos wiecej niz drop 

Powiem ci ze akurat body w pelnym odpaleniu jest petarda. Ale to wlasnie dlatego dajemy bete aby wszystko ustalic z graczami. Aby wszystko zagralo na najwyzszym poziomie.

Zalezy nam na kazdej opini odnosnie serwera.

Opublikowano

Prezka wyglądaj jak g***....

Co do całej reszty - zlepka wszystkiego co było, wszystkie serwery wepchane na siłę w jeden, do tego jeśli się nie mylę na plikach netmetina albo mortyra.... Odpycha. Sądząc po tym co w prezce i jak się to tutaj prezentuje będzie to chłam 2016. 

Jak dla mnie kpina stawiać coś takiego. Wepchać , pomieszać, skleić w jedno systemy i całą resztę ze 100 różnych serwerów.... 

Nie polecam. Nie zagram. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Strasznie mi to przypomina te gotowce z pewnego zagranicznego forum xD Ale jeżeli wszystko dodawaliście sami to spoko, propsuje, fajnie to wygląda

Opublikowano

Prezka wyglądaj jak g***....

Co do całej reszty - zlepka wszystkiego co było, wszystkie serwery wepchane na siłę w jeden, do tego jeśli się nie mylę na plikach netmetina albo mortyra.... Odpycha. Sądząc po tym co w prezce i jak się to tutaj prezentuje będzie to chłam 2016. 

Jak dla mnie kpina stawiać coś takiego. Wepchać , pomieszać, skleić w jedno systemy i całą resztę ze 100 różnych serwerów.... 

Nie polecam. Nie zagram. 

Najpierw trzeba posiadać umiejętności, aby to wszystko zgrało ze sobą i się nie gryzło. Dodanie tego co jest obecnie nie było takie łatwe jak wam się wydaję .

Pięknie jest popatrzeć na prezentacje i ocenić nie wchodząc nawet na serwer i ocenić czy to współgra ze sobą. Oczywiście zachęcam do sprawdzenia tych systemów w grze.

"Nie ocenia się książki po okładce" Pozdrawiam

Opublikowano

Jak ktoś już zmienia podstawowe m1, to na pewno nie gram, powodzenia.

Opublikowano

@jarekb Wyprzedziliśmy już Twoją wypowiedź, ponieważ w nocy wrzuciliśmy pack, który umożliwia podmianę nowych miast na stare.

baw7zb39iyu2.png

Opublikowano

Polecam serwerek, Zgrana Ekipa , Serwer Sztosss :D .

Czy za topke sa jakieś nagrody ? Planujecie zwieksac lv itd ? Polecam z całego serduszka !

Opublikowano

@jarekb Wyprzedziliśmy już Twoją wypowiedź, ponieważ w nocy wrzuciliśmy pack, który umożliwia podmianę nowych miast na stare.

baw7zb39iyu2.png

W takim razie zagram !!

Opublikowano

Polecam serwerek, Zgrana Ekipa , Serwer Sztosss :D .

Czy za topke sa jakieś nagrody ? Planujecie zwieksac lv itd ? Polecam z całego serduszka !

W planach na pewno mamy jakieś nagrody za TOP - jeszcze myślimy czy tylko za TOP1, czy też TOP1-TOP3

@jarekb W takim razie zapraszamy serdecznie na otwartą betkę. Wejdź sobie i sprawdź wszystko czego chcesz.

Jeżeli masz jakiś pomysł/propozycje pisz tutaj bądź u nas na forum w specjalnym dziale betki.

Opublikowano

Czemu nie moge się zarejestrować ? Wypełniłem wszystko i wyskakuje, że rejestracja się nie powiodła.

Próbowałem dwa razy.

Opublikowano

Ludzie się normalnie rejestrują ja również rejestrowałem się bez żadnych problemów.

* Hasła nie mogą zawierać żadnych znaków specjalnych

qzofxxnedx5h.png

Chciałam wejść na betę, a tu takie cyrki http://scr.hu/10ad/4rwhg

Musisz zaktualizować directX - wszystkie potrzebne programy do prawidłowego działania klienta znajdziesz w zakładce Download na stronie głównej serwera.

Opublikowano

Ludzie się normalnie rejestrują ja również rejestrowałem się bez żadnych problemów.

* Hasła nie mogą zawierać żadnych znaków specjalnych

qzofxxnedx5h.png

Chciałam wejść na betę, a tu takie cyrki http://scr.hu/10ad/4rwhg

Musisz zaktualizować directX - wszystkie potrzebne programy do prawidłowego działania klienta znajdziesz w zakładce Download na stronie głównej serwera.

Już naprawiłam.. directX 12 nie posiada plików od direct 9, to tak na przyszłość :) Jeżeli ktoś ma 12 to koniecznie musi zainstalować 9. 

Byłam na becie wbiłam 12 lvl i to wszystko wygląda super, aczkolwiek jeszcze trzeba wiele rzeczy dopracować. 

c8f7.png

Opublikowano

Oczywiście, że wymagany jest DirectX 9 - wszystkie programy do prawidłowego działania klienta są w zakładce Download na stronie głównej serwera.

Po to jest beta, aby to wam się dobrze grało później na starcie.

Z pomysłami zapraszamy na nasze forum, propozycje można składać w dziale bety lub w  Pomoc --> Pomysły Graczy

Opublikowano

GallAnonim1429

No startowal 100 razy ale w twoich snach. Pozniej sie obudziles i miales zaszczane majty. Zegnam cie. Prosze tylko nie siej spamu.

Myslisz ze jak zmienisz nazwe serwera i nick baranie nikt nie zorientuje sie ze ten serwer startowal?

Srij9JT.png

Opublikowano
GallAnonim1429  - Gosciu ale czy ja sie ukrywam? Po prostu wczesniej nie mielismy reklamy, nie robilismy otwartej bety. Spusc se z konia chlopcze bo jedynym baranem jestes tu ty. Wiem gul ci moze skakac , ale zrob cos dla siebie ograniczony czlowieku, a nie tylko sapiesz jak by cie ruchali....

Puchatekx95 - No wiesz co moze i wykorzystalem systemy dostepne ,ale czy to cos zlego? Wiekszosc serwerow nawet tego wykorzystac nie umie. A jak tak juz gadamy to pokaz mi gdziekolwiek indziej sklep za range na iinym forum, czy moze system furii czy moze karty boh, czy moze system prestizu? A no tak, nie znajdziesz:) Zapraszam cie serdecznie, wpadnij zagraj.
Opublikowano

Serwer mi się podoba, ale sety dla mnie to porażka. Zbroje jeszcze są okej, ale bronie to przeklejanka z Xenox'a. :v

Opublikowano

Ten serwer to kropka w kropkę monstrum.eu. Co prawda screeny z poprzedniej prezentacji wygasly, ale znalazlem video z którego jasno i wyraźnie wynika że oba te serwery są zrobione na jedno kopyto. https://m.youtube.com/watch?v=9F0U50zNASw

Eeeee szmato, Ameryke odkryłeś? Pres ani na monstrumie sie nie czaił i tu też sie nie czai. Tak więc wypierdalaj siać ferment gdzie indziej prostaku. Takie zero jak ty jedyne co może to właśnie popierdolić sobie troszke, a i tak nikt twoich wypocin tu czytał nie bedzie. C**j ci na ryj szmato :) haahahah

Opublikowano

Kochani ale smialo pisac co nie pasuje wam na serwerze, jak juz mowilem jestesmy otwarci na wszelkie zmiany, pokrawki:) Bez was nie damy rady tego dokonczyc, z wami zrobimy to na 100% do konca jak trzeba:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...