Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie dropią bronie na 75 (oprócz Ripa) i +9 bronie do misji?

Bronie +9 do misji Zapasy Wojenne możesz zdobyć z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza, Dowódcy Huashina i Berana-Setaou. To samo z bronią na 75. Jeżeli nie masz szczęścia - możesz dokonać wymiany u Uriela (oddając mu odpowiednią ilość szkatułek, możesz je wymienić na dowolną broń na 75 poziom).

Jak dla mnie serwer pod isa. :)

W isie kupisz kostium i musisz jeszcze jakies pierdolone zmianki czy tam dodadnia.. .. no ja p******e

Co weekend będą promocje -30%. Poza tym wzmocnienie i kostium są oddzielnie, tylko dlatego żeby gracz mógł użyć swojego ulubionego kostiumu do PVP lub EXP'a. Nie chcemy nikomu narzucać noszenia kostiumu, który nie lubi, jednak ma odpowiednie bonusy. Gdyby kostiumy miały wbudowane bonusy, ich cena byłaby sumą ceny kostiumu i wzmocnienia (1550 SM), więc nic to nie zmienia.

Dzisiejszego dnia (bądź jutrzejszego) na Naszym serwerze odbędzie się mini aktualizacja. Macie jakieś propozycje co do aktualizacji? Zapraszam do dyskusji w Naszym temacie, na Naszym forum: http://forum.verionmt2.pl/index.php?/topic/578-mini-aktualizacja-03052016/

Dziękuję. 

I weź się ogarnij z tym banowaniem za g****o, bo niedługo będziesz grał sam ze sobą na swoim serwerze. Dużo osób jest już zdegustowana waszym zachowaniem. Banujesz za wymianę kont, a tym czasem połowa serwera zasuwa na wh i mh i tego nie widzicie. Nie wspomnę już o notorycznych obrazach, tekstach typu "twoja stara" albo nickach "wyru.. cie", "zrób mi ...". to chyba gorzej wpływa na serwer niż to, że ktoś chce zamienić yang albo konto na inny serwer. Poza tym regulamin zakazuje jedynie wymiany yang za realne pieniądze. Jak nie wierzysz to sobie zaczytaj. Chwilę temu ktoś został zbanowany za zadanie niewygodnego pytania. Młodszy brat się do panelu dorwał?

To zabaw sie w konfidenta i pisz do mnie w grze ze widzisz jak ktos używa hackow, albo jak ktos kogos obraża. Niech dotrze do was że my jesteśmy ludźmi i nie jesteśmy w stanie wychwycić wszystkiego, a jak jestes taki madry to sam postaw serwer ZAZNACZAM odbugowany i staraj sie ogarnąć po kilkaset graczy na raz. Taka prawda ze najwięcej piszą ci którzy g****o wiedzą na temat zarządzania serwerem, a banować będziemy nadal, bo wytłumaczenie ze sie nie wiedziało o tym ze nie mozna wymieniac to mam daleko w poważaniu. Nie po to jest regulamin serwera, bo moze wreszcie nauczycie sie czytac wszystko do konca.

Chyba ci się role pomyliły. To ty jesteś od tropienia tych co używają hacków a nie ja. Ale jeśli koniecznie mam coś zgłosić, to zgłaszam, że regulamin gry z forum różni się od tego przy rejestracji. Skoro ci tak ciężko jako GM, to może zmień branżę, bo sposób w jaki mi odpisałeś sugeruje, że ciężko z kulturalną komunikacją. Na szczęście konkurencja na rynku serwerów duża. 

Widocznie jak stwierdzasz, że na serwerze ludzie na WH latają to widzisz ich znacznie więcej niż ja, A jeżeli przejeżdżasz obok nich dobrowolnie i potem piszesz, że nie banujemy ich to coś tu nie halo.

Mógłbyś nie unikać pytan?

Dlaczego truta+itemy is mi znikneły?

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

03.05.2016, o godzinie 21:00 została przeprowadzona przerwa techniczna, podczas której:

- zwiększono szansę na wbicie maksymalnych bonusów do przedmiotów (ułatwiono bonowanie przedmiotów),
- poprawiono górnictwo (zwiększono szansę na wydobycie rudy),
- poprawiono rybołówstwo (zwiększono szansę na złowienie ryby),
- zablokowano możliwość założenia trzech medali szczęścia (moneta zwiększająca drop Yang) na raz,
- zmieniono drop z bossów dungeonowych (z każdych kolejnych bossów, które występują na dungeonach, można zdobyć ulepszacze z poprzednich expowisk (np. z Razadora można zdobyć ulepszacze z expowiska na 75, 95 i 130 poziom, a z Azraela ulepszacze z expowiska na 75 i 95 poziom). Dodatkowo ulepszacze lecą w ilości dwóch sztuk (z expowisk),
- zwiększono ilość dropiących ulepszaczy z bossów dungeonowych o jedną sztukę (np. Pazur Mrocznego Lorda, który można zdobyć na dungeonie od 110 poziomu (Kraina Umarłych) leci w ilości trzech sztuk),
- zwiększono drop ulepszaczy z bossów - Arges, Gargulec, Tryton (ulepszacze leciały po jednej sztuce),
- zwiększono ilość respiących się Metinów i Bossów na expowiskach od 75 poziomu +, jednocześnie zmieniając respy na każdej z map (aktualnie na każdej z map jest 6 bossów i 8 metinów). Czas respawnu nie został zmieniony (metin - 7 minut, boss - 15 minut),
- zmniejszono ilość wymaganych przedmiotów na stworzenie Zwoju Boga Wojny i Mistycznego Metalu,

Zaktualizowanie clienta nie jest wymagane, jednak zaleca się wykonanie tej czynności.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

03.05.2016, o godzinie 21:00 została przeprowadzona przerwa techniczna, podczas której:

- zwiększono szansę na wbicie maksymalnych bonusów do przedmiotów (ułatwiono bonowanie przedmiotów),

- poprawiono górnictwo (zwiększono szansę na wydobycie rudy),

- poprawiono rybołówstwo (zwiększono szansę na złowienie ryby),

- zablokowano możliwość założenia trzech medali szczęścia (moneta zwiększająca drop Yang) na raz,

- zmieniono drop z bossów dungeonowych (z każdych kolejnych bossów, które występują na dungeonach, można zdobyć ulepszacze z poprzednich expowisk (np. z Razadora można zdobyć ulepszacze z expowiska na 75, 95 i 130 poziom, a z Azraela ulepszacze z expowiska na 75 i 95 poziom). Dodatkowo ulepszacze lecą w ilości dwóch sztuk (z expowisk),

- zwiększono ilość dropiących ulepszaczy z bossów dungeonowych o jedną sztukę (np. Pazur Mrocznego Lorda, który można zdobyć na dungeonie od 110 poziomu (Kraina Umarłych) leci w ilości trzech sztuk),

- zwiększono drop ulepszaczy z bossów - Arges, Gargulec, Tryton (ulepszacze leciały po jednej sztuce),

- zwiększono ilość respiących się Metinów i Bossów na expowiskach od 75 poziomu +, jednocześnie zmieniając respy na każdej z map (aktualnie na każdej z map jest 6 bossów i 8 metinów). Czas respawnu nie został zmieniony (metin - 7 minut, boss - 15 minut),

- zmniejszono ilość wymaganych przedmiotów na stworzenie Zwoju Boga Wojny i Mistycznego Metalu,

Zaktualizowanie clienta nie jest wymagane, jednak zaleca się wykonanie tej czynności.

Pozdrawiamy.

Zmiany jak najbardziej są na +! A o ile został zmieniony % wbicia perfa ?

/

Opublikowano

Postarcie się o lepsza reklame? Ten licznik słabo przyciąga gracza, troche załadowałem w isa, pograłem ale jak dla mnie - za mało osób ;/ 

d2dp.png

Opublikowano

Postarcie się o lepsza reklame? Ten licznik słabo przyciąga gracza, troche załadowałem w isa, pograłem ale jak dla mnie - za mało osób ;/ 

Reklama zawsze sie przyda, jednak ja wiem czy tak malo graczy...

Opublikowano

Reklama zawsze sie przyda, jednak ja wiem czy tak malo graczy...

Jeśli o 2 godzinie w tygodniu nie ma wolnego metka na mapie 75 :3

/

Opublikowano

Dlaczego nie mogę włączyć klienta? Wyskakuje komunikat "Wystąpił błąd podczas pobierania pliku"...

btw. Strona też nie działa..

Podbijam pytanie. Coś się chyba z serwerem stało...

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Wszedłem w temat miałem nadzieje że ten syf już padł a tu rozczarowanie stoi jeszcze i rzapku zbija kase na kretynach. Chyba na wakacje zbiera. :D Nadal nie polecam. Licznik na stronie podkręcony na pewno x2 . 

Opublikowano

Wszedłem w temat miałem nadzieje że ten syf już padł a tu rozczarowanie stoi jeszcze i rzapku zbija kase na kretynach. Chyba na wakacje zbiera. :D Nadal nie polecam. Licznik na stronie podkręcony na pewno x2 . 

Przecież ten homoseksualista nie ma żadnego powiązania z tym serwerem ^^

Opublikowano

Administracja posłuchała rad graczy i zniosła 2 dość absurdalne zdaniem ludzi punkty w regulaminie, o handlu międzyserwerowym, a także handlu za realne pieniądze. Każdy kto dostał bana z powodem "HANDEL", może się odwołać na forum i dostanie UB.

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

No teraz to dojebałeś za przeproszeniem. xD Nie ma i nie było żadnego zabqu w TEAM.

Serwer polecam, bo widać, że chłopaki się starają. :)

­

Opublikowano

Proszę Was, zainwestujcie w reklamę, bo serwer ewidentnie pada, a serwer moim zdaniem jest jednym z lepszych z obecnie dostępnych..

Moim zdaniem powinniście dodać sklepiki Offline, bo taki typowy Sebix wejdzie na serwer, zobaczy, że 5 sklepików na ch1 to od razu wyjdzie i usunie serwer... A jeżeli sklepiki offline będą dostępne, to będzie ich więcej co może przyciągnąć graczy..

Opublikowano

Proszę Was, zainwestujcie w reklamę, bo serwer ewidentnie pada, a serwer moim zdaniem jest jednym z lepszych z obecnie dostępnych..

Moim zdaniem powinniście dodać sklepiki Offline, bo taki typowy Sebix wejdzie na serwer, zobaczy, że 5 sklepików na ch1 to od razu wyjdzie i usunie serwer... A jeżeli sklepiki offline będą dostępne, to będzie ich więcej co może przyciągnąć graczy..

Byla juz reklama u duzej ilosci ytberow i nie będzie juz raczej. Zrozumcie ze kto miał wbic na serwer to wbił.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Byla juz reklama u duzej ilosci ytberow i nie będzie juz raczej. Zrozumcie ze kto miał wbic na serwer to wbił.

Z takim podejsciem to serwer upadnie zq chwile. Ale chyba juz macie na to wy*ebane. Szkoda

Opublikowano

Niestety, ale reklama u gównojutuberów nie ma najmniejszego sensu... dlaczego? Szkoda pieniędzy bo tak czy siak taki jutuberek ponagrywa kilka tygodni i zwinie z serwera a ta garstka osób która nie ma mózgu poleci za nim.  Serwer ma póki co jeszcze reklamę u Tream'a który jest z tych bardziej zaufanych ludzi... nie jest to nikt pokroju homozabq czy sreezy itp.

Tak więc wielcy " sponsorzy " mogliby się oduczyć płacenia za " reklamę " tym sprzedającym się niczym Ukrainka na autostradzie pseudo yt.

Jeśli już chcą zarabiać niech idą na "showup" lub inne portale gdzie w podobny sposób będą się sprzedawać.

Opublikowano

A chociaż serwer będzie stał dalej, czy go wyłączycie? Bo w sumie ja tam gram nadal ;-;

będzie stał aż do 0 graczy online, bez obaw możecie śmiało grać

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...