Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wyniki z konkursu na fb?

Ninja nadal nie może używać trutki jako broni?  :(

Zaprezentuje temat fragment z postu konkursowego na fb:

Wyniki odbędą się 2016-04-06 w godzinach wieczornych!

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@@SUREK Pytam po raz trzeci, jak wygląda z YouTube'rami, ile SM dostanę za odcinek, zakładając, że zrobię reklamę drugiego kanału na swoim kanale, gdzie posiadam 3,3k subów?

Posiadasz 3,3k subow a wyswietlenia 100-300 zapewne xD

Morda, bo ci ją skuje zaraz.

Kup sobie sm biedaku xD

Ty swojej starej, cwelu kup drinka w burdelu, na rurze przed nosem tańczy, bo takiego skurwysyna już nie chce niańczyć.

Co, lamusie? Już nie odpiszesz? Tyle ile ja mam wyświetleń na kanale, to ty w swoich mokrych snach nie miałeś, jak moczyłeś zgniłe prześcieradło przezroczystą spermą.

Ha ha ;) Kolejny ,, fejm,, typu nicktron. xD dzieci oglądają bo prseklinanie i wyzywanie matek jest takie cool ziom. Szacunek na dzielni, znaczy nie w tej części internetu -.-

Opublikowano

Co z forum? Kiedy będzie?

Czekamy cały czas na Matzara, i udostępnimy forum publicznie.

Czyli przed startem będzie już dostępne forum?

Opublikowano

Czy to nie dziwne że ci wszyscy yt mają tyle łapek w dół pod prezkami z Lanerisa? Nawet Adaś co nigdy nawet 20 to teraz ma prawie 100 xD Zabq prawie 200 po nim to nic dziwnego ale widać chyba szału nie bedzie :x

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czy to nie dziwne że ci wszyscy yt mają tyle łapek w dół pod prezkami z Lanerisa? Nawet Adaś co nigdy nawet 20 to teraz ma prawie 100 xD Zabq prawie 200 po nim to nic dziwnego ale widać chyba szału nie bedzie :x

Ty troszkę nie rozumiesz pojęcia reklama, nie ważne jak mówią ważne że mówią tutaj sprawa wygląda dużo inaczej, są to hejty z multikont pewnej grupy osób o których nie warto mówić, posiadają swój serwer i po prostu próbują się wybić ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

moge juc pobierac oficjalnego klienta?

tak.

Jak pobrałem klienta wczoraj, to muszę pobierać znowu?

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Ty troszkę nie rozumiesz pojęcia reklama, nie ważne jak mówią ważne że mówią tutaj sprawa wygląda dużo inaczej, są to hejty z multikont pewnej grupy osób o których nie warto mówić, posiadają swój serwer i po prostu próbują się wybić ;)

Jest dokładnie tak jak piszę SuReK.. Tutaj na mpc ogólnie istnieje taka grupa pewnych osób których nie wymienię bo kiedyś już miałem z nimi  styczność i dostałem bana, oni tworzą mulitkonta źle komentują, minusują, atakują serwery, próbują się włamać do bazy...przecież z rok temu była już tutaj akcja na mpc że moderator trzymał ich strone i za to wyleciał :] a nawet dwóch o ile dobrze pamiętam...  a ja chętnie wbije pograć bo dawno w nic się nie grało i powiewa nudami :) 

­

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@SuReK no tak myślałem że na moją odp padnie słowo ''Multikonto'' xD

W ile obstawiasz tu wbicie max lvla? Pamiętam na s1 od 180 tak exp chu*owo lecial że masakra i to byl easy/pvp teraz medium to nwm tydzien, dwa?

Te mobki osłabiłeś troche? Głównie w lochu bo tam to tylko wp mógł wejść xD

Balans będziesz poprawiał jak cos będzie nie tak? z s1 pamiętam Healera jeszcze co on robił xD

Na becie długo nie grałem ale widzialem ze na eq dalej sa perly potrzebne ale nie leciały już z mobów :( Perły, ulepy tylko metki i bossy?

Opublikowano

Jak mam clienta z bety to muszę pobierać nowego?

Surek pisał, że trzeba nowego pobrać

moge juc pobierac oficjalnego klienta?

tak.

Jak pobrałem klienta wczoraj, to muszę pobierać znowu?

Raczej tak, bo beta została zamknięta w nocy, albo z samego rana i wtedy chyba dopiero wrzucili clienta. Więc na wszelki wypadek pobierz :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Kiedy client? Czy z bety będzie można aktualizować i grać?

Spatchowac ;)

Klienta wystarczy spatchować... 

Jarexis nie wprowadzaj ludzi w błąd :P

Opublikowano

Surek 595bceab9433c949e0b768eb378025b7.jpeg­  czemu niby to wykrywa z waszego klienta? 

Usuń z dysku D folder ymir work

Nie moge bo tworze mapy :O

­

To nie pograsz xD

Opublikowano

Surek 595bceab9433c949e0b768eb378025b7.jpeg­  czemu niby to wykrywa z waszego klienta? 

Usuń z dysku D folder ymir work

Nie moge bo tworze mapy :O

­

To zmień nazwe tego folderu podczas grania na serwerze :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...