Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tego, czego jak ktoś robi naprawdę fajnie serwer to każdy pisze "Serwer by Surek to nie polecam" albo takie cos naprawdę serwer jest bardzo dobry i na pewno zagram.

zrobić serwer to nie sztuka, trzeba się nim jeszcze zajmować

Spoko, akurat o to ja zadbam to jest MÓJ projekt a nie sponsorowany :)

To dobrze :) Zagram i polecam ! Mam nadzieje ze balans bedize bardzo dobry bo neistety w wiekszosci serwerach to kuleje co odstrasza graczy lub serwer sklada sie na wyzszych lvlach z  2 klas.. WBIJAC 

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem tego, czego jak ktoś robi naprawdę fajnie serwer to każdy pisze "Serwer by Surek to nie polecam" albo takie cos naprawdę serwer jest bardzo dobry i na pewno zagram.

To dobrze :) Zagram i polecam ! Mam nadzieje ze balans bedize bardzo dobry bo neistety w wiekszosci serwerach to kuleje co odstrasza graczy lub serwer sklada sie na wyzszych lvlach z  2 klas.. WBIJAC 

Ciekawe jak tu ma być balans jak nawet nie został sprawdzony na becie... 

Bedzie trzeba pobierac od nowa klienta czy nie?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

nie spodziewajcie sie tlumu na strarcie bo wtorek

To dobrze, będzie można spokojnie na początku pograć.

Chyba będzie trzeba od nowa ściągać klienta, ale głowy nie daje.

Opublikowano

No tez fakt ale mam andizeje ze go ogarna :D 

Opublikowano

Dobra panie Surek, jak z Dungami jest napisales, 10/10 :yay:

Jeszcze mi powiedz jak z ta zmianka skilli? Lubie sie napierdzielac zarowno WPkiem i BMem, ale nie lubie (i to baaaardzo) robic eq na wiecej niz jedna postac, zwlaszcza jak spodziewacie sie takiego zapierdolnika na dzien dobry. Tak wiec ponawiam pytanie, odnosnie zmianki i jej obecnosci :)

Opublikowano

nie spodziewajcie sie tlumu na strarcie bo wtorek

Spoko, liczymy na 2k + online we wtorek potem będzie tylko rosnąć :)

xD widzę że optymista kolejny. Dobrze że nie 5 k online jak to pan Azprime zwykł był mówić :D

Opublikowano

2k to przez  tydzien sie przewinie osob

Jak na becie postaci stworzonych jest 1329 a kont 2655, a gdzie dopiero jak serwer ruszy.

Spokojnie 2k będzie, gdyż niektórzy nie wchodzili na beta testy tylko czekają na oficjala.

Ps. Będzie wkońcu ten npc z eq,lvl itp bo obiecaliście a widzę słowa to ciężko dotrzymać, jutro oficjal a dzień przed startem miał być ten NPC.

Opublikowano

­No niestety nie zagram bo nienawidzę serwerów z milionami odpałów. Więcej tego dziadostwa nie dało się dodać...?

Cyrk.png

Opublikowano

Surek jak to jest z tym balansem? Raz mowisz ze balans bd na kazdym lvlu i da radę mniejszym lvlem niszczyć maxy a potem jakieś dzieci na filmiku mówią że balansu kompletnie nie ma... y?

Opublikowano

Jeszcze mi powiedz jak z ta zmianka skilli? Lubie sie napierdzielac zarowno WPkiem i BMem, ale nie lubie (i to baaaardzo) robic eq na wiecej niz jedna postac, zwlaszcza jak spodziewacie sie takiego zapierdolnika na dzien dobry. Tak wiec ponawiam pytanie, odnosnie zmianki i jej obecnosci :)

Nad zmianka jeszcze myslimy ale na 80% jej nie będzie

Opublikowano

Boże, cudo.

5.png

9.png

Zagram ale dopiero jakiś tydzień po starcie, aż się liczba graczy uspokoi i w miare rynek się unormuje.

Opublikowano

Surek jak to jest z tym balansem? Raz mowisz ze balans bd na kazdym lvlu i da radę mniejszym lvlem niszczyć maxy a potem jakieś dzieci na filmiku mówią że balansu kompletnie nie ma... y?

Ludziom chodzi o balans między klasami a nie balans lvlowy. Balans lvlowy jest bo to zależy od bonusów a balans między postaciami jest bardziej zauwazalny na wyzszych poziomach

Opublikowano

znowu serwer Siutka ? A przepraszam Siurka ? Jezeli ma tyle serwerów i był laneris s1/s2 i ich juz nie ma to znaczy że coś w pewnym momencie sie pie rr oli i dlatego za kazdym razem nie wypala. Ja za Siutkiem jestem na nie

Była Invoria s1 i s2, w pewnym momencie coś się spierdoliło i  teraz jest "nowa" stara Invoria i jakoś nikt nie płacze z tego powodu.  

Opublikowano

Jesli bedzie mi sie rownolegle robilo eq 2x 4x15+hp, tarcze, helm i bransa samoistnie to moze nie byc :yay: Wezcie mnie nie dobijajcie, sa dungi solo, to juz wielki progres wzgledem S2, na ktorym przestalem grac, bo nie mialem zamiaru latac po ludziach, a jak tu nie bedzie zmianki przy otwartym zapowiedzeniu, ze serwer jest medium/easy, czyli pewnie o eq nie bedzie latwo, to nawet nie mam po co sciagac, bo i tak mi sie odechce grac za chwile (zwlaszcza jak bedzie pierdylion ludu online) ._. Plizzzz niech bedzie, wkurza mnie juz powoli to, ze nie ma sie gdzie zatrzymac na stale (nie, gra mi sie nie znudzi zaraz po tym, jak zdobede wszystko co sie da, wtedy dopiero zachce mi sie w pelni grac (I <3 nawalanki)) ;) Ten balans miedzylevelowy kusi dodatkowo, fajnie jest komus pokazac, ze nie umie grac i nawet roznica lv go nie ratuje :yay:
Opublikowano

Jesli bedzie mi sie rownolegle robilo eq 2x 4x15+hp, tarcze, helm i bransa samoistnie to moze nie byc :yay: Wezcie mnie nie dobijajcie, sa dungi solo, to juz wielki progres wzgledem S2, na ktorym przestalem grac, bo nie mialem zamiaru latac po ludziach, a jak tu nie bedzie zmianki przy otwartym zapowiedzeniu, ze serwer jest medium/easy, czyli pewnie o eq nie bedzie latwo, to nawet nie mam po co sciagac, bo i tak mi sie odechce grac za chwile (zwlaszcza jak bedzie pierdylion ludu online) ._. Plizzzz niech bedzie, wkurza mnie juz powoli to, ze nie ma sie gdzie zatrzymac na stale (nie, gra mi sie nie znudzi zaraz po tym, jak zdobede wszystko co sie da, wtedy dopiero zachce mi sie w pelni grac (I <3 nawalanki)) ;) Ten balans miedzylevelowy kusi dodatkowo, fajnie jest komus pokazac, ze nie umie grac i nawet roznica lv go nie ratuje :yay:

Czytam chyba trzeci raz Twoją wypowiedź i dalej nie mogę jej zrozumieć. Co Ci przeszkadza? Brak zmiany skilli? To chyba dobrze, praktyka pokazuje, że tam gdzie jest zmiana skilli to połowa serwera to WPki, które potem zmieniają się na BMy.

Wystarczy, że zrobisz sobie dodatkową broń. Resztę eq możesz przekładać między postaciami. A jak zależy Ci stricte na pvp to zrób od razu BMa, serwer jest easy więc bez problemu dasz radę z expem i dungami.

Edit- cofam co napisałem. Zjawka uderzyła mnie za 24k, padłem na hita. Potem zobaczyłem, że strój z IS dodaje 15k hp. Już wiem dlaczego moby tak mocno biją. Bierz WP:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...