Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zagrałbym, ale tak jak wcześniej, mam ten sam błąd; w ogóle nie mam launchera i wychodzi błąd, że nie ma pliku metin2client.bin ( patchowalem kilka razy, antywirus off, pobieralem z 2 źródeł, uruchamialem jako admin ). (  na innych serwerach tak się nigdy nie działo, na poprzednim lanerisie też )

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Serwery SuRka mają IS na stałe " Beka w c**j. Is jest na 50dni, pozdrowienia z podłogi dla Ciebie Surku. 

Tylko pety są czasowe, kostiumy są na zawsze więc o co chodzi? Przedlużenie peta "pokarm" dropić będzie z gry więc nie rozumiem Ciebie.

Surku, az taki cięty jesteś na kasę? 

A Ty na c**j tu siedzisz, hejtować? Naoglądali się filmów na YouTube i teraz będą pieprzyć. Nie macie własnego pierdolon*go zdania? No kurw*, jak nie macie nic mądrego do napisania to nie piszcie i chu*.

Najpierw było "Oooo serwer Surka, na pewno wbije serwery surka długo stoją i nie są ustawione na HAJS"

No k***a, zawsze hajs $$$$$$$$$$$$ się będzie musiał zgadzać, logiczne.

Nie zagrasz - Wypierdal** , proste? Proste kurw*.

I oczywiście nie pozdrawiam takich zjeb*nych umysłowo ludzi.

Opublikowano

Nowy serwer Laneris.pl wystartował beż kompletnie żadnych problemów, dziękujemy za Wasze zaufanie bo aktualnie jest ponad 2000 online!(LICZBA CAŁY CZAS ROŚNIE!) Spokojnie w ten weekend dobijemy przynajmniej do 3000!

Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie zapraszamy do gry!

A naprawicie te doładowanie PayPal za 10zł bo jedynie one nie działa.

Opublikowano

Nowy serwer Laneris.pl wystartował beż kompletnie żadnych problemów, dziękujemy za Wasze zaufanie bo aktualnie jest ponad 2000 online!(LICZBA CAŁY CZAS ROŚNIE!) Spokojnie w ten weekend dobijemy przynajmniej do 3000!

A naprawicie te doładowanie PayPal za 10zł bo jedynie one nie działa.

Spróbuj teraz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

BS sam się wyłącza.

Też tak miałem, poczekaj chwilę powinno być git, ja po około 5 minutach po ustawieniu bonów znów włączyłem miksowanie i było już git

Skąd truta?

Powodzenia. 

Ja na becie zdobyłem trute w red lesie ze skrzynek z metków

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

błąd w prezce w FAQ pod koniec bardziej.

pytanie, jak z eventami i w odpowiedzi jest błąd :D 

"oraz jeden dodatkowy na którym myślimy."

czyli, że administracja zorganizuje event, na którym będzie myśleć XDDD

a tak to po za eventem w ogóle nie myśli? xdd

Opublikowano

Serwer nie mniej śmieszny jak dla mnie. Ile razy można było wyczytać że serwer jest odbugowany, a z kim nie pisałem lub kiedy nie przeglądałem prezentacji, wyczytałem że są tam tylko bugi. Nie wstyd ci? Gracz wchodzi na to gówno, w*******a hajs (znając życie ciężko zarobiony przez jego rodziców) a ty jeszcze mydlisz mu oczy jaki ten serwer nie jest doskonały.

Twierdzisz że pliki są w całości twoje - nic bardziej mylnego. Gdyby nie Daniel to dalej byś klepał biedę albo żerował na innych plikach, na twoim miejscu chociaż bym mu za możliwość zarobku podziękował.

Nowości (Przy tym punkcie można śmiechnąć chwilami) - Zawsze tyle nowości masz.. M1 które widziałem na x serwerach. Hmm.. może expowiska? (zaznaczam że nie patrze na prezke bo mi szkoda na to czasu) zapewne te same co na tysiacach innych serwerów. 

Nadszedł czas na całkowicie nowy serwer Laneris, w ostatnim czasie nie było ŻADNEGO normalnego serwera, więc postanowiłem wziąć to w swoje ręce i zrobić nowy lepszy serwer na którym gra będzie przyjemna przez długi czas.

Co tutaj jest nowego ? Ja widzę to samo co na innych serwerach, zapewne pliki z s2 i dodane kilka rzeczy bo się plików od nowa zrobić nie chciało. Bugi chociaż usunięte ?

zrób może kiedyś serwer od podstaw swój (OD PODSTAW, A NIE WEŹMIESZ PLIKI Z S2) i nie mydl oczu ludziom bo naprawdę..

Nie zdziwie się jak twoje serwery niedługo będą jak Ra***, Ra*** s2 - Stali, ogłupieni gracze piszący na czacie "Łubu dubu j**** fubu".

Opublikowano

Dasz jakieś dowody ze gra tyle ?. Szukam i jakoś nie mogę znaleźć.Gdzie to sprawdzić ?.

Opublikowano

Serwer nie mniej śmieszny jak dla mnie. Ile razy można było wyczytać że serwer jest odbugowany, a z kim nie pisałem lub kiedy nie przeglądałem prezentacji, wyczytałem że są tam tylko bugi. Nie wstyd ci? Gracz wchodzi na to gówno, w*******a hajs (znając życie ciężko zarobiony przez jego rodziców) a ty jeszcze mydlisz mu oczy jaki ten serwer nie jest doskonały.

Twierdzisz że pliki są w całości twoje - nic bardziej mylnego. Gdyby nie Daniel to dalej byś klepał biedę albo żerował na innych plikach, na twoim miejscu chociaż bym mu za możliwość zarobku podziękował.

Nowości (Przy tym punkcie można śmiechnąć chwilami) - Zawsze tyle nowości masz.. M1 które widziałem na x serwerach. Hmm.. może expowiska? (zaznaczam że nie patrze na prezke bo mi szkoda na to czasu) zapewne te same co na tysiacach innych serwerów. 

Nadszedł czas na całkowicie nowy serwer Laneris, w ostatnim czasie nie było ŻADNEGO normalnego serwera, więc postanowiłem wziąć to w swoje ręce i zrobić nowy lepszy serwer na którym gra będzie przyjemna przez długi czas.

Co tutaj jest nowego ? Ja widzę to samo co na innych serwerach, zapewne pliki z s2 i dodane kilka rzeczy bo się plików od nowa zrobić nie chciało. Bugi chociaż usunięte ?

zrób może kiedyś serwer od podstaw swój (OD PODSTAW, A NIE WEŹMIESZ PLIKI Z S2) i nie mydl oczu ludziom bo naprawdę..

Nie zdziwie się jak twoje serwery niedługo będą jak Ra***, Ra*** s2 - Stali, ogłupieni gracze piszący na czacie "Łubu dubu j**** fubu".

Śmieszy mnie fakt iż gówno wiesz a najwięcej pierdolisz podstawkę do serwera mam od @Sensual nie korzystam z jakiś gotowych rozwiązań od hmm końca 2014 roku, wole z Piotrkiem współpracować i źle na tym nie wychodzę. BTW czemu komentujesz jak nawet nie przejrzałeś prezentacji trochę słabe zachowanie z Twojej strony. Może przedstaw mi na gadu co Ty do mnie masz bo nie rozumiem za bardzo.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

po tylu godzinach dopiero 99?

Zbalansowany exp, dlatego nie chcę abyście mówili że to jest serwer taki jak s1/s2 tutaj jest WSZYSTKO dopasowane do eq czy też pvp, każdy poziom rozgrywki jest rozplanowany i zrobiony od 0, i według mnie wyszło nam to na prawdę dobrze, ale no czas okaże jak na razie wszystkim się podoba taki stopień trudności. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale każdy serwer pobieram w 10minut a tego wogóle nie mogę pobrać, pisze mi że 7h pobierania. Jo to dupca

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale każdy serwer pobieram w 10minut a tego wogóle nie mogę pobrać, pisze mi że 7h pobierania. Jo to dupca

Ściągasz z mega czy z FDL1?(masz do wyboru 2 hostingi).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I z tego i z tego to samo.

qolJA1e.png

Opublikowano

Co jest nie tak z tym BS-em? Wyłacza się po jednej zmiance. Sporo osób ma ten problem. Naprawcie to, na becie ładnie chodził.

Pereł też coś mniej dropi, na becie się po m1 przejechało i można było eq przerabiać, teraz jest znacznie ciężej:D

Opublikowano

I z tego i z tego to samo.

http://laneris.pl/download Dodałem kolejny hosting klienta proszę bardzo :) powinien pomóc FastDL#2

Co jest nie tak z tym BS-em? Wyłacza się po jednej zmiance. Sporo osób ma ten problem. Naprawcie to, na becie ładnie chodził.

Pereł też coś mniej dropi, na becie się po m1 przejechało i można było eq przerabiać, teraz jest znacznie ciężej:D

Przenieś zmianke na drugą stronę eq i zrestartuj klienta będzie git ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak jest w końcu z tymi skillami? 

Jest zmianka skilli? Do którego levela można zmieniać?

Aktualnie nie ma zmianki skilli i myślimy nad tą opcją, jutro pojawi się ankieta co do tej opcji i kilku innych oraz pojawi się cudowny kalendarz eventowy! :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak jest w końcu z tymi skillami? 

Jest zmianka skilli? Do którego levela można zmieniać?

Aktualnie nie ma zmianki skilli i myślimy nad tą opcją, jutro pojawi się ankieta co do tej opcji i kilku innych oraz pojawi się cudowny kalendarz eventowy! :)

Moim zdaniem powina byc do 130 levela a potem juz Amen pozamiatane :)

Opublikowano

Płaczę jak słucham tych Youtuberów... Wszystko wiedzą o administracji, ale kto te serwery do dziś robi?

Ale nie o to chodzi, ogólnie powodzenia. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...