Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale poprawcie aby perły leciały po równo ponieważ na mniejszym lvl nie można zrobić eq do expa na 50 lvl bo niebieskie perły bardzo słabo lecą.

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja powiem tak jest to xxxxxxxxxxx nie wiadomo już która odsłona tego serwera na pewno 2 razy straciłem na nim wszystko z racji iż nie mam zamiaru co parę miesięcy robić tego samego na tym samym serwerze potem to tracić bo właściciel robi tak zawsze nie było ani razu żadnej rekompensaty nie zagram kto grał i stracił parę razy wszystko wie o co mi chodzi dodatkowo serwer bardzo znany z masy bugów przoduje na nim postać szaman od 1 odsłony nie polecam zaczynać i tracić/marnować czasu bo i tak za jakiś czas stracicie wszystko bo Surek zamknie serwer a następnie będzie startował jak pisałem wyżej xxxxxxxxx raz

Opublikowano

Zagrałbym, ale te 6-7 mnie odstraszają. To okropnie psuje balans, BM/WP będą kosili ze względu na bonusy inteligencji. :)

Podaj mi liczby na najbliższe losowanie do totka skoro takim dobrym wróżbitą jesteś :D

Nie jestem wróżbitą tylko działam na swoich własnych odczuciach, które w większości przypadków (przynajmniej jeśli chodzi o 6/7) się sprawdzały. Na poprzednich Lanerisach balans trochę kulał, więc mam nadzieję, że tutaj nie będzie tak samo.

Opublikowano

Nigdy w życiu! Ten serwer to dno! xD

A tak na poważnie to serdecznie polecam Serwer. Administracja pomocna, dużo nowości oraz jak wiemy (nie oszukujmy się) Serwer cieszy się bardzo dużą popularnością, a jeszcze nie wystartował.

Pozdrawiam: Thomson ;)

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale poprawcie aby perły leciały po równo ponieważ na mniejszym lvl nie można zrobić eq do expa na 50 lvl bo niebieskie perły bardzo słabo lecą.

Niebieskie właśnie lecą ładnie, to białe i czerwone bardzo słabo lecą, a zwłaszcza białe.

Mając 100lvl niebieskich nadropiłem 200szt+ a białych i red około 40szt. więc jest i to duża różnica.

Opublikowano

Serwer wygląda zajebiaszczo :D wbiję na 99.9%

mam nadzieję że nie pod is :x ^^ ^^ ^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Pytania:

Kiedy będzie dostępne forum ?

Czy klienta będzie trzeba pobierać nowego klienta ?

Czy będzie otwarta rekrutacja na jakiekolwiek stanowisko ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Oczywiście serwer POLECAM.

Opublikowano

Jak to jest ten serwer zastępuję s1/s2 czy po prostu jest to tak jakby s3?

Ani nie zastępuje,ani nie jest to s3. Po prostu LANERIS ;)

Opublikowano

Wbiłem na betę, serwer wygląda przyzwoicie, ekipa sobie poradzi elegansio. 

Do zobaczenia na starcie. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Może ktoś w końcu zacznie odpowiadać na te pytania? @SuReK

Start na pewno jutro? Bo dziś rano wbiłem na betę i pytam [GM]Legend kiedy beta off a on że raczej pojutrze xD To nwm start jutro a koniec bety w srode?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Serwer wygląda ładnie, ale np. DT nie zostąło nic a nic ruszone. 30 minut wspinaczki żeby otrzymać 20k z hita od ripera, co zakończyło żywot mojej postaci.

Moby biją zdecydowanie za mocno jeżeli ma się ubrany ekwipunek do expa. Dodajcie defa do tarczy i hełmu, chociaż i tak mam wrażenie że ktoś podkręcał zadawany dmg, może po to, by trzeba było zaopatrzyć się w IS?:>

Opublikowano

Serwer wygląda ładnie, ale np. DT nie zostąło nic a nic ruszone. 30 minut wspinaczki żeby otrzymać 20k z hita od ripera, co zakończyło żywot mojej postaci.

Moby biją zdecydowanie za mocno jeżeli ma się ubrany ekwipunek do expa. Dodajcie defa do tarczy i hełmu, chociaż i tak mam wrażenie że ktoś podkręcał zadawany dmg, może po to, by trzeba było zaopatrzyć się w IS?:>

DT na tym serwerze jest, bo jest, do niczego nie jest potrzebne, ani nic, więc po co niby mieli cokolwiek ruszać na DT ?

Opublikowano

Zagrałbym, ale te 6-7 mnie odstraszają. To okropnie psuje balans, BM/WP będą kosili ze względu na bonusy inteligencji. :)

Bonusy są tak rozpisane, że na wyższych progach lvlowych każda postać nie powinna mocno "górować" nad inną.

Opublikowano

Wszystko rozpisane jest w ten sposób, że klasy nie będą nad sobą górować, wszystko będzie wyrównane :)

Surek a dodasz do tarczy do expa defa? Bo w końcu to w tarczy jest najwazniejsze a w tej nie ma ; (

W ekwipunku exp bonusy w butach zamienione są z bonusami w tarczy. W butach masz defa.

DT zostanie skrócone, natomiast wszystkie itemy ze szkatułek będą do zdobycia także z metinów w red lesie.

Opublikowano

Perły mają ten sam % szansy na drop :)

Opublikowano

Może ktoś w końcu zacznie odpowiadać na te pytania? @SuReK

Start na pewno jutro? Bo dziś rano wbiłem na betę i pytam [GM]Legend kiedy beta off a on że raczej pojutrze xD To nwm start jutro a koniec bety w srode?

Start jutro :)

Opublikowano

Nie rozumiem tego, czego jak ktoś robi naprawdę fajnie serwer to każdy pisze "Serwer by Surek to nie polecam" albo takie cos naprawdę serwer jest bardzo dobry i na pewno zagram.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

znowu serwer Siutka ? A przepraszam Siurka ? Jezeli ma tyle serwerów i był laneris s1/s2 i ich juz nie ma to znaczy że coś w pewnym momencie sie pie rr oli i dlatego za kazdym razem nie wypala. Ja za Siutkiem jestem na nie

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem tego, czego jak ktoś robi naprawdę fajnie serwer to każdy pisze "Serwer by Surek to nie polecam" albo takie cos naprawdę serwer jest bardzo dobry i na pewno zagram.

zrobić serwer to nie sztuka, trzeba się nim jeszcze zajmować

Opublikowano

zrobić serwer to nie sztuka, trzeba się nim jeszcze zajmować

Spoko, akurat o to ja zadbam to jest MÓJ projekt a nie sponsorowany :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...