Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra panie Surek, jak z Dungami jest napisales, 10/10 :yay:

Jeszcze mi powiedz jak z ta zmianka skilli? Lubie sie napierdzielac zarowno WPkiem i BMem, ale nie lubie (i to baaaardzo) robic eq na wiecej niz jedna postac, zwlaszcza jak spodziewacie sie takiego zapierdolnika na dzien dobry. Tak wiec ponawiam pytanie, odnosnie zmianki i jej obecnosci :)

Nad zmianka jeszcze myslimy ale na 80% jej nie będzie
Jesli bedzie mi sie rownolegle robilo eq 2x 4x15+hp, tarcze, helm i bransa samoistnie to moze nie byc :yay: Wezcie mnie nie dobijajcie, sa dungi solo, to juz wielki progres wzgledem S2, na ktorym przestalem grac, bo nie mialem zamiaru latac po ludziach, a jak tu nie bedzie zmianki przy otwartym zapowiedzeniu, ze serwer jest medium/easy, czyli pewnie o eq nie bedzie latwo, to nawet nie mam po co sciagac, bo i tak mi sie odechce grac za chwile (zwlaszcza jak bedzie pierdylion ludu online) ._. Plizzzz niech bedzie, wkurza mnie juz powoli to, ze nie ma sie gdzie zatrzymac na stale (nie, gra mi sie nie znudzi zaraz po tym, jak zdobede wszystko co sie da, wtedy dopiero zachce mi sie w pelni grac (I <3 nawalanki)) ;) Ten balans miedzylevelowy kusi dodatkowo, fajnie jest komus pokazac, ze nie umie grac i nawet roznica lv go nie ratuje :yay:

Czytam chyba trzeci raz Twoją wypowiedź i dalej nie mogę jej zrozumieć. Co Ci przeszkadza? Brak zmiany skilli? To chyba dobrze, praktyka pokazuje, że tam gdzie jest zmiana skilli to połowa serwera to WPki, które potem zmieniają się na BMy.

Wystarczy, że zrobisz sobie dodatkową broń. Resztę eq możesz przekładać między postaciami. A jak zależy Ci stricte na pvp to zrób od razu BMa, serwer jest easy więc bez problemu dasz radę z expem i dungami.

Edit- cofam co napisałem. Zjawka uderzyła mnie za 24k, padłem na hita. Potem zobaczyłem, że strój z IS dodaje 15k hp. Już wiem dlaczego moby tak mocno biją. Bierz WP:D

Mówisz tu że bossy dużo biją? Ja Normalnie na 40lvlu poszedłem na loch pająków Bodym to musiałem bić po 1 grupce i to czasem sie wypierdalałem bo 25k hp a moby bija po 1-2k... Jak dla mnie to serwer jest niedopracowany ale widać chyba surkowi sie hajs skończył to trzeba szybko wystartować :P

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze mi powiedz jak z ta zmianka skilli? Lubie sie napierdzielac zarowno WPkiem i BMem, ale nie lubie (i to baaaardzo) robic eq na wiecej niz jedna postac, zwlaszcza jak spodziewacie sie takiego zapierdolnika na dzien dobry. Tak wiec ponawiam pytanie, odnosnie zmianki i jej obecnosci :)

Jesli bedzie mi sie rownolegle robilo eq 2x 4x15+hp, tarcze, helm i bransa samoistnie to moze nie byc :yay: Wezcie mnie nie dobijajcie, sa dungi solo, to juz wielki progres wzgledem S2, na ktorym przestalem grac, bo nie mialem zamiaru latac po ludziach, a jak tu nie bedzie zmianki przy otwartym zapowiedzeniu, ze serwer jest medium/easy, czyli pewnie o eq nie bedzie latwo, to nawet nie mam po co sciagac, bo i tak mi sie odechce grac za chwile (zwlaszcza jak bedzie pierdylion ludu online) ._. Plizzzz niech bedzie, wkurza mnie juz powoli to, ze nie ma sie gdzie zatrzymac na stale (nie, gra mi sie nie znudzi zaraz po tym, jak zdobede wszystko co sie da, wtedy dopiero zachce mi sie w pelni grac (I <3 nawalanki)) ;) Ten balans miedzylevelowy kusi dodatkowo, fajnie jest komus pokazac, ze nie umie grac i nawet roznica lv go nie ratuje :yay:

Czytam chyba trzeci raz Twoją wypowiedź i dalej nie mogę jej zrozumieć. Co Ci przeszkadza? Brak zmiany skilli? To chyba dobrze, praktyka pokazuje, że tam gdzie jest zmiana skilli to połowa serwera to WPki, które potem zmieniają się na BMy.

Wystarczy, że zrobisz sobie dodatkową broń. Resztę eq możesz przekładać między postaciami. A jak zależy Ci stricte na pvp to zrób od razu BMa, serwer jest easy więc bez problemu dasz radę z expem i dungami.

Edit- cofam co napisałem. Zjawka uderzyła mnie za 24k, padłem na hita. Potem zobaczyłem, że strój z IS dodaje 15k hp. Już wiem dlaczego moby tak mocno biją. Bierz WP:D

Mówisz tu że bossy dużo biją? Ja Normalnie na 40lvlu poszedłem na loch pająków Bodym to musiałem bić po 1 grupce i to czasem sie wypierdalałem bo 25k hp a moby bija po 1-2k... Jak dla mnie to serwer jest niedopracowany ale widać chyba surkowi sie hajs skończył to trzeba szybko wystartować :P

Zrobiłeś chociaż eq? Popatrz że w "v2" jest zwiększony resp x6 ale tak czy siak dmg ulegnie zmianie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam pytanie W ile wbije max lv i czy jest łatwo o eq i ulepy 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Zrobiłeś chociaż eq? Popatrz że w "v2" jest zwiększony resp x6 ale tak czy siak dmg ulegnie zmianie.

Jak zrobić eq na 50lvl do expa, skoro do tego lvl praktycznie w ogóle perły nie leca ?

Opublikowano

Surek co chwila cos kreci, aby tylko mamona sie zgadzala. Odrazu mowie ,ze BM na tym serwie to zero bo gosc co robil balans to chyba nigdy w mt2 nie gral. Kolejna R*voria sie szykuje na ktorej WP, Mental, Dagger gora. Reszta klasy to po prostu jakas porazka. No i oczywiscie wszystko w IS na 30dni, zeby hajs lecial bo surek to pazera i nie da pograc bez is'u norma :).

Zapomnial bym o najwazniejszym, przez ten pierd*olony odpal nie pograsz normalnie bo majac te kure*stwo z is"u ziomek z 65lv zjedzie jak psa 150lv. .

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Surek co chwila cos kreci, aby tylko mamona sie zgadzala. Odrazu mowie ,ze BM na tym serwie to zero bo gosc co robil balans to chyba nigdy w mt2 nie gral. Kolejna R*voria sie szykuje na ktorej WP, Mental, Dagger gora. Reszta klasy to po prostu jakas porazka. No i oczywiscie wszystko w IS na 30dni, zeby hajs lecial bo surek to pazera i nie da pograc bez is'u norma :).

Ale gościu jaki is na 30dni jak my nawet nie zaczeliśmy robić itemshopa? O czym Ty mówisz? 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No to macie jeszcze ogrom pracy, bo na razie to wszystko "będzie zmienione". Niemniej czekam na start, bo poza tym co opisywałem to jest bardzo przyzwoicie.

Tak- miałem zrobione eq- i to do expa na 50 (chociaż nie opłaca się go zbytnio robić bo jest słabe, dopiero to od 100 poziomu daje ciekawe bonusy) jak i tradycyjne, smocza, okrągła itp. O wiele lepiej expiło soę w tym tradycyjnym.

I to nieprawda że perły nie dropią. Prawie z każdego metka w m1 ma się perłę, a wyżej jest tylko lepiej. Wyjdźcie chociaż z m1 i posprawdzajcie, pół dnia dziś spam był kiedy npc od bety bo każdy chciał się bawić. A potem będzie narzekanie, że coś jest zbugowane.

Ja po becie wiem, że będę grał mentalem. Dagger też będzie spoko jak naprawicie exp ze sztyletów.

Opublikowano

Ale gościu jaki is na 30dni jak my nawet nie zaczeliśmy robić itemshopa? O czym Ty mówisz? 

Co ty hu*a palisz ? Dobrze wiesz o czym mowa, kazdy z serwerow na ktorym trzymales lape mial Itemki w is na 30dni, dalej nie wiesz o co chodzi ? Jestes pazerny na siano nic wiecej :)

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Wiekszość serwerów ma IS na 30 dni , po co wy tyle stękacie , to nie jest must pay abonament, nie dość że grasz za darmo to jeszcze możesz kupić te SMy w grze to jeszcze Ci zle bo IS kosztuje o 3 zł wiecej niż na innych serwerach 

Opublikowano

Wiekszość serwerów ma IS na 30 dni , po co wy tyle stękacie , to nie jest must pay abonament, nie dość że grasz za darmo to jeszcze możesz kupić te SMy w grze to jeszcze Ci zle bo IS kosztuje o 3 zł wiecej niż na innych serwerach 

Dodatkowo każdy dostał kod SM, a na virtualu masz pety po 500zł i nikt się nie przyczepia hehe.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dodatkowo każdy dostał kod SM, a na virtualu masz pety po 500zł i nikt się nie przyczepia hehe.

Mozesz mi powiedziec ile bedzie kosztowal +/- full itemshop do pvp płacąc paypalem?

Opublikowano

Szczerze mowiac, to jebie mnie exp, chodzi mi o to, ze nie mam sily czasu ani ochoty robic 2x eq dla sury i dla sury. I zreszta, tylko Surow sie to tyczy? Smokiem sie chyba latwiej expi niz healerem, daggerem pewnie lepiej niz arecherem, a menalem latwiej ubija bossy niz bodziakiem. Bardzo mi pszykro, ze mam sie produkowac nieptrzebnie dwa razy tylko dlatego, ze kogos boli to, ze inni robia tak jak napisales. Jak na moj gust to taka zmianka moglaby byc nieskonczona z pytaniem sie od razu czy chcesz byc bm czy wp i po relogu dostawac skille na p bez zerowania statow, bo moglbym w spokoju zmieniac co 5 minut profesje tlukac sie na calego :yay: Dla tych wszystkich placzkow, ze jest za latwo liczy sie wbic, nerdzic przez miesiac, sprzedac konto i isc w pizdu pvp im zwisa, bo tylko pvm umieja wygrac - zmiana skilli im malo potrzebna. Ja bym chcial sobie w koncu znalezc jakis serwer, na ktorym moglbym szybko sie uzbroic i swoja aktywnosc ograniczyc do stania w m1 i napierdzielania sie z wszystkimi chetnymi bez bawienia sie w przelogowywanie i przerzucanie eq ani robienie 2x wiecej tego calego gowna, bo ktos sobie zmienia profesje po wbiciu max levela, a i tak sie nia nie umie poslugiwac :) Wierz mi, ze o wiele bardziej wolalbym serwer pvp, ale takowe padaja po 2 dniach, wiec uj mi po nich. Coz, nie bedzie zmianki to trudno, oszczedze sobie sciagania klienta tego serwera i chyba w koncu oleje metina po calej linii, bo coraz mniej w niego gram, a coraz bardziej mnie wkurza ._.

Co do serwera samego w sobie, to w sumie ciezko nie polecic. Na Lanerisy Surek raczej wyjebki nie ma, z tego co widac po prezce to jest chyba dosc przemyslany serwer, na ktorym raczej ciezko sie nudzic, na plus na pewno sa te dungi solo i balans miedzylevelowy, a ogolnie jezeli bedzie podobny do s2 to raczej bedzie fajny i utrzyma te set/siac ludzi online, zwlaszcza, za sadzac po tekscie 'na start spodziewamy sie 2k+ a potem wiecej', to na reklame chyba nie beda skapic. Osobiscie nie zagram z powodu wyzej wymienionego. Szkoda, ale nie mam czasu siedziec przed komputerem i napierdalac na 2 konta w jakas durna gre. Powodzenia dla tych, ktorzy beda sie produkowac na serwerze, milej gry ;)

Opublikowano

Jeden Wielki Syf :)

Zrobiłeś rework iż na twoich gównach już nie grał prawie nikt:> Teraz wyjechaleś z obleśna sraką, tylko po to aby opierdolić na hais dzieci w wieku 13-15 lat...

Co ty sobie że tak powiem Śmierdzielu wyobrażasz?  Jest to już dla mnie żałosne... Zniosłem twoje 2 wersje tego gówna. Lecz tego scierwa nie zniosę....  ..

Brak Piniędzy?? Matka na rolki nie chce dać? To się Ciamajdo za robotę weź a nie przed PC i gówna stawiasz... Po 2 wiele  setów z eq  jest stare i zajebane z innych serwerów...

Nic dodać nic ująć.... Kolejne Gówno SuRkA, tylko dlatego iż brak mu hajsu na swoje potrzeby.... Weź się obleśny troglodyto za normalną prace... Wtedy będzie Cie stać na swoje Potrzeby!!!

Nie polecam gówna jak i Całego oplutego SuRkA... Pozdrawiam.. Twój wierny zbawca (Mów Mi na Pan! )  .I..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

na 30 dni w isie? Aha :D

Właśnie dodaję przedmioty do item shopu. Są stałe i na 50 dni, natomiast wspomagacze (pierścienie, etc) są na kilka H.

Opublikowano

Hu* mnie obchodzi jakis virtual, a jak masz takie podejscie jeb*ny bucu to dobrze wiedziec, przedstaw sie poraz kolejny. 

Nie wiem czemu oplacasz tych marnych youtuber'ow typu "Sh4ke" itp., zeby cie wybielali w oczach ludzi, skoro wchodzisz i swoimi wypowiedziami dwon'a strugasz.

Mam nadzieje ze za twoja jeb*a obojetnosc na zdanie innych ludzi i wysmiewanie sie, kazdy wylozy la*che na ciebie i twoje jeb*e serwery.

Intelektualnie jestes niedorozwojem , ktory mysli ze zlapal pana Boga za kieszen, lecz kazy juz wyrabia sobie zdanie na twoj temat i serwerow sponsorowanych przez cb. ., wiec pomalu studnia wysychnie.

Och zapomnial bym, powiedz mi czemu sie tlumaczysz ,ze nie masz nic wspolnego z serwerami procz wkladania w nie kasy. a tak na prawde to ty kreujesz ItemShop, chyba ze twoim zdaniem on nie ma wplywu na rozgrywke, a co za tym idzie na zywotnosc serwera ?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

:D Oj Surrek trudne czasy przed tobą :D jak widze co sie dzieje na MPC/YT :D Polecam zmienić Nick :D i byc jak Sensual ukrytym technikiem 

Co do serwera gralem na Laneris s1 Laneris s2 I musze przyznać ze mają racje ze 80% to jest sklejka 

Opublikowano

SuReK daj spokój już z tymi Lanerisami, robisz to tylko pod hajs ziomeczku ;)

Z całym szacunkiem ale pierdolicie nie od rzeczy, każdy serwer jest zrobiony przede wszystkim pod zarobek  "ziomeczku". 

Pokaż czochasz jeden serwer w mt2 który nie jest zrobiony pod "hajs" ? Na którym nie ma IS?

Ludzie, użycie odrobinę mózgu zanim coś napiszecie :D

Opublikowano

@SuReK­ odblokujesz PW? lub sprawdź PW na forum lanerisa.

Napisz na gadu jak coś pilnego ok?

:D Oj Surrek trudne czasy przed tobą :D jak widze co sie dzieje na MPC/YT :D Polecam zmienić Nick :D i byc jak Sensual ukrytym technikiem

Co do serwera gralem na Laneris s1 Laneris s2 I musze przyznać ze mają racje ze 80% to jest sklejka

Grałes na s1/ś2 hmm a grałes na becie nowego?

SuReK daj spokój już z tymi Lanerisami, robisz to tylko pod hajs ziomeczku ;)

Z całym szacunkiem ale pierdolicie nie od rzeczy, każdy serwer jest zrobiony przede wszystkim pod zarobek  "ziomeczku". 

Pokaż czochasz jeden serwer w mt2 który nie jest zrobiony pod "hajs" ? Na którym nie ma IS?

Ludzie, użycie odrobinę mózgu zanim coś napiszecie :D

Wiesz co nie warto "strzępić ryja" na takie zagrywki bo nie ukrywajmy to są bliskie osoby konkurencji, tak samo było przy starcie balmorki nowej czy invori czy tez dreikona, ludzie lubią gadać na tematy nie do końca im znane od środka tylko po tym jak coś usłyszeli od osoby trzeciej. Nie warto rozmawiać na takie tematy serio.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hahaha, tak jak myslalam. SuReK nie odpowiada mi na pytania, bo is na 30dni, jak reszta sie dowie, to odejdzie szybciej niz wbiła na serwer;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...