Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bije sobie sztyletami metka z ziemi a tu wypierdziela caly czas. Nie dosc ze nie ma miecza dla ninji od 75 to jak bijesz sztyletami to wywala przydalo by sie cos z tym zrobic

Przecież masz trute :)

kurcze a ja widzialem tylko truty dla sury hehe myslalem ze tak poprostu tu na serwie jest, dzieki

Opublikowano

Jak z perspektywy czasu oceniacie server?
Exp wiem ze dupy nie urywa, co z ulepami? Znowu kampienie na metki / bossy zeby cokolwiek ulepszyc? 

Szukam jakiegos fajnego easy na chwile zabawy i nie wiem czy decydowac sie na lanerisa...

Jesli trzeba tu spedzac duzo czas na KAMPIENIU to odpada, stad moje pytanie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Exp wiem ze dupy nie urywa, co z ulepami? Znowu kampienie na metki / bossy zeby cokolwiek ulepszyc? 

Szukam jakiegos fajnego easy na chwile zabawy i nie wiem czy decydowac sie na lanerisa...

To odrazu odradzam tobie tutaj grać.

Trzeba trochę się nadropić ulepszaczy, pilnować respu metków bossów aby cokolwiek ulepszyć.

Innymi słowy trzeba poświęcić dużo czasu, aby cokolwiek ulepszyć, a jeszcze pali czasami jak cholera.

Na początku było spokojnie można było odskoczyć lvl-em i na spokojnie dropić a teraz to dużo osób stoi na jednym ulepszaniu m.in pazury które lecą w ilościach 4szt a potrzeba ich w uj ( tak z 1000 szt aby ulepszyć dwa sety na które są one potrzebne).

Poszukaj coś innego jeżeli masz takie wymagania.

Opublikowano

Trzeba trochę się nadropić ulepszaczy, pilnować respu metków bossów aby cokolwiek ulepszyć.

Innymi słowy trzeba poświęcić dużo czasu, aby cokolwiek ulepszyć, a jeszcze pali czasami jak cholera.

Na początku było spokojnie można było odskoczyć lvl-em i na spokojnie dropić a teraz to dużo osób stoi na jednym ulepszaniu m.in pazury które lecą w ilościach 4szt a potrzeba ich w uj ( tak z 1000 szt aby ulepszyć dwa sety na które są one potrzebne).

1000 szt? xD Tobie się serwery pomyliły xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Widać jak znasz swój serwer :D

Zrób eq mając 500szt ale całą biżuterie, 2 pasy oraz 2 tarcze, powodzenia.

Z perspektywy gracza to jest prawdą, wydając już jakieś 600szt i tak nie zrobiłem wszystkiego.

Zresztą ty wiesz lepiej bo sam grałeś na własnym serwerze xD

Do tego pali jak cholera dlatego potrzeba aż tyle szt aby wszystko ulepszyć i nie pisz że to nie jest prawdą,gdyż pisałem z wieloma osobami i sami wypowiadali się, że bez 1k pazurów to nawet nie ulepsze wszystkiego.

Nawet byłem przy tym jak jeden gracz mając 900szt przy sobie nie ulepszył całego eq.

Więc dalej okłamuj graczy, lepiej pisać gorzką prawdę niż słodkie kłamstwo.

Zresztą ci co wejdą sami się przekonają i zrezygnują.

Pzdr :lenny:

@Edit

Widać z dnia na dzień coraz mniejsza liczba na liczniku się ukazuję :D

Opublikowano

Widać jak znasz swój serwer :D

Zrób eq mając 500szt ale całą biżuterie, 2 pasy oraz 2 tarcze, powodzenia.

Z perspektywy gracza to jest prawdą, wydając już jakieś 600szt i tak nie zrobiłem wszystkiego.

Zresztą ty wiesz lepiej bo sam grałeś na własnym serwerze xD

Do tego pali jak cholera dlatego potrzeba aż tyle szt aby wszystko ulepszyć i nie pisz że to nie jest prawdą,gdyż pisałem z wieloma osobami i sami wypowiadali się, że bez 1k pazurów to nawet nie ulepsze wszystkiego.

Nawet byłem przy tym jak jeden gracz mając 900szt przy sobie nie ulepszył całego eq.

Więc dalej okłamuj graczy, lepiej pisać gorzką prawdę niż słodkie kłamstwo.

Zresztą ci co wejdą sami się przekonają i zrezygnują.

Pzdr :lenny:

@Edit

Widać z dnia na dzień coraz mniejsza liczba na liczniku się ukazuję :D

Without spiny ok? Bo nie zamierzam się kłócić. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek a w końcu zaczniesz coś robić na serwerze ? Od ponad tygodnia żadnych aktualizacji ani nic . Pozdrawiam

0qvf.png

Opublikowano

6_logo.png

Hej, hej! Ostatnio mogliście zauważyć że pracujemy nad optymalizacją gry dla słabszych pc'tów i jak na razie nam to wychodzi coraz mniej osób ma problem, ale nie o tym chciałem powiedzieć, własnie mija miesiąc nowego serwera, podczas maksymalnego szczytu serwer wytrzymał ponad 3400 osób, jest to mój osobisty sukces, ale nie chcemy się przechwalać bo to nie o to chodzi, robię jedną większą aktualizację na serwer która będzie miała miejsce w następnym tygodniu, pewnie ktoś zapyta dlaczego nie robimy setki małych aktualizacji? Już tłumaczę, po co macie pobierać setki niepotrzebnych łatek przez patcher skoro można raz większą zrobić?

1.png

Okej, przejdźmy możemy do sprawy balansu, widoczne zmiany zauważycie dopiero na weekendzie bądź po zależy też od naszego czasu, aktualnie testujemy cały czas na serwerze beta jak to będzie wyglądało i musimy poświęcić na to troszkę więcej czasu.(Maks środa 4 maja)

2.png

Eventy ZUO? Kiedy będą? No tutaj mamy dla Was mega dobrą wieść od początku maja, będzie mnóstwo eventów typu zuo/ox/szukanie gm majówka to będzie po prostu sezon eventowy który odwiedzi Wasz cudowny serwer!

3.png

Okej przejdźmy do malutkich zmian:

- Poprawiono śluby,

- Poprawiono zmianę królestwa,

- Poprawiono misję z flagami,

- Zoptymalizowano stronę serwera,

- Zoptymalizowano silnik gry(source(mniej zbędnych zapytań)).

Okej, to teraz kalendarz eventów:
kal5.png

O co chodzi z promocją SM 

Przez całe 2 dni od dnia:

2016-04-29 godziny 00:00- 24:00

do dnia:

2016-04-30 godziny  00:00 - 24:00

Będzie trwała promocja na SMS o wartości:

30,75 PLN z VAT zamiast 2500 SM otrzymasz 3250 SM!

23,37 PLN z VAT zamiast 1500 SM otrzymasz 2250 SM!

Dużo osób prosiło o taką promocję na majówkę a więc macie!

*UWAGA TAKIE PROMOCJE NIE BĘDĄ CZĘSTO 

Jeszcze raz dziękujemy za Wasze zaufanie, oczekujcie masy eventów w majówkę no i oczywiście udanego odpoczywania! 

Pozdrawiam, SuReK

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Balans jest dopiero na maxie? Ja 101 lvl mental wczoraj brałem kilka pvp z szamanem smokiem 95. Ja całe eq perf na 100 lvl, 120k hp, wszędzie perf 6/7 porobione - szaman eq na 95 lvl, 120k hp, 6/7 nie perfy. Obydwoje mieliśmy kostium pvp, ja do tego ubrane cztery lizaki. Nie dało się z nim wygrac, zostawało mu 40/60k gdzie trafiałem wszystkim. Jakim cudem? W broni KD na szamana nie miałem, on miał na mnie - woja włożone +2. Później zobaczyłem, że no tak - z szamanami nie mam co się mierzyć, bo mam 3% absu na wachlarze i dzwony. Ale ten szaman bił tylko i wyłącznie skillami, nie uderzał mnie z hitów. 

Opublikowano

Na Lanerisach szaman zawsze był za mocny, więc nie ma co się dziwić. Naprawdę od starego S1 nie nauczyliście się robić balansu i musicie nadal poprawiać? 

denzel.png

Opublikowano

Na Lanerisach szaman zawsze był za mocny, więc nie ma co się dziwić. Naprawdę od starego S1 nie nauczyliście się robić balansu i musicie nadal poprawiać? 

Nie wiem czy wiesz, ale nawet na globalu nie ma czegoś takiego jak "balans" klas, ale co ja tam wiem, pracujemy nad poprawą balansu i tyle możemy zrobić bo na żadnym serwerze tak na prawdę nie jest możliwy balans w 100% :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czy komputer z minimalnymi wymaganiami sprzętowymi uciągnie ten serwer? Bo jakoś wątpię :v

20uDpQT.png

A chciałem zagrać :l

Uciągnie, ostatnio zoptymalizowałem dla słabszych pc :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czy komputer z minimalnymi wymaganiami sprzętowymi uciągnie ten serwer? Bo jakoś wątpię :v

20uDpQT.png

Ziomek to ty 1.5gb na dysku twardym nie masz ? Czy nie wiesz co to dysk twardy może.

Opublikowano

20uDpQT.png

Ziomek to ty 1.5gb na dysku twardym nie masz ? Czy nie wiesz co to dysk twardy może.

dA7fJoW.png

Kiedy kalendarz eventów na majówkę?

tenor.gif

Opublikowano

20uDpQT.png

dA7fJoW.png

To gdzie ci się system zmieścił , jak on wazy pare GB? Dysk mozna kupic np 500gb za parnascie zlotych

Opublikowano

Czy komputer z minimalnymi wymaganiami sprzętowymi uciągnie ten serwer? Bo jakoś wątpię :v20uDpQT.png

dA7fJoW.png

To gdzie ci się system zmieścił , jak on wazy pare GB? Dysk mozna kupic np 500gb za parnascie zlotych

System może ma na innej partycji?

Opublikowano

Czy komputer z minimalnymi wymaganiami sprzętowymi uciągnie ten serwer? Bo jakoś wątpię :v20uDpQT.png

dA7fJoW.png

To niech i metka na innej zainstaluje

Opublikowano

Z

dA7fJoW.png

Powiem tyle że w m1 ch1 jinno z procesorem i5,  ,4 Gb ram, win8, 200G wolnych na dysku mam stop klatke po 10 minutach stania na rynku.Kumpel z P4 2 Gb ram to nawet  1 min nie postoi i ma ciemny obraz.W lochu pająków gdy się zluruje spota powstaje laaag  dopóki nie wybije się all moba.Co dalej to nie wiem bo wbiłem tam 100 lvl i przestałem grac z powodu zbyt słabego kompa na ten serwer.

Opublikowano

Z

dA7fJoW.png

Powiem tyle że w m1 ch1 jinno z procesorem i5,  ,4 Gb ram, win8, 200G wolnych na dysku mam stop klatke po 10 minutach stania na rynku.Kumpel z P4 2 Gb ram to nawet  1 min nie postoi i ma ciemny obraz.W lochu pająków gdy się zluruje spota powstaje laaag  dopóki nie wybije się all moba.Co dalej to nie wiem bo wbiłem tam 100 lvl i przestałem grac z powodu zbyt słabego kompa na ten serwer.

Bodajże na dungeonie na 200 jest spot mniej więcej z 2378462873 mobami, więc dobrze, że skończyłeś, bo by Ci komputer wybuchł.

Jest jakiś plan eventów na majówkę? Może drop jakichś szkat? :lenny:

tenor.gif

Opublikowano

nie ma co się smiać.

Optymalizacja jest tu tragedią i nawet  mocniejsze pc mają stop klatki.

Ja już nie mówie o słabszych pc mogę liczyć jednie na grę do czasu wejscia na v2,w tym momencie radze im zmienic serwer bo po v2 jeszcze gorzej.

Incepcia2 pokazała że można zrobić bardzo dobrą optymalizację klienta.

Opublikowano

Nawet przy dobrych kompach sa lagi bo to jest metin a nie jakas gra fps np cs. Ja mam kompa 8lat juz i nie narzekam na lagi na lanerisie i na innym metinie. 2gb ramu, 500gb na dysku procek Intel duo jakis i essa

Opublikowano

Co to za patola jest na tym serwie, że były tut 3 razy pisał do administracji o zdjęcie przedrostka w grze, aż w końcu oddał koledze konto i teraz on biega z [TUT] przed nickiem? xD Surek, ponoć to ostatni Twój serwer, chcesz go sam zniszczyć?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...