Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś sobota, czekamy wszyscy na poprawę balansu. :)

W nooocy! Nigdy nie robię przerw w dzień, szanujemy że każdy chce sobie pograć jak ma wolne :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek nie ładnie dorabiać sobie na boku :D

757031463248174922706.png

Przez MPCforuma musi zarabiać innymi sposobami :yay: Ale ta dziewczyna kłamie, ten SMS kosztuje 14zł + ileś tam VAT :l

Nie ogarniam czegoś takiego, przecież lepiej już wejść na jakiegoś szołapa.

tenor.gif

Opublikowano

Dziś sobota, czekamy wszyscy na poprawę balansu. :)

W nooocy! Nigdy nie robię przerw w dzień, szanujemy że każdy chce sobie pograć jak ma wolne :)

Noc minęła i balansu, aktualizacji nie mamy. :( Kiedy będzie?

Opublikowano

Jaja sobie robicie z balansem? Body dobrze bil przed boostem a daliscie mu takiego nerfa? Co z mentalem? Powinien miec najwieksze dmg a bije po 35k okolo niecale z duchowego, Eq na 225 prawie all.Full odpal.To samo szaman tez sporo bije skille mu sie laduja w 2sec wali caly czas. a wy tez mu nerfa dalsicie  xD .Wy mozgow nie macie chyba.Jedyny plus to chyba ninja archer  :)

LOL body dostał buffa nie nerfa.

Mental to najsłabsza klasa aktualnie na serwerze. SUREK POWIEDZ JASNO - BĘDZIECIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE POPRAWIAĆ TEN BALANS? Interesujecie się jeszcze serwerem? Na forum mnóstwo dyskusji na ten temat, a ze strony administracji zero odzewu. Odechciewa się grać.

Jasne, tak jak pisałem wyżej w tym tygodniu będzie poprawa balansu :)
I jak tam idą prace? :) Kiedy możemy się spodziewać poprawy?
Maksymalnie do soboty mam dużo spraw papierkowych ostatnio i czasu zbytnio nie mam :p, do soboty poprawa balansu sie pojawi + aktualizacja ;)

Gdzie to jest?

Opublikowano

"Balans" nic nie da na tym serwerze nadal postać taka jak sura BM będzie bić 90% wiecej niż inne klasy.

Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli.    ;)

Opublikowano

Exp 80-100 to mordęga... :D

Potem lepiej. SuRek da rade wreszcie odpowiedziec?

Da rade, da radę, od paru dni nie ma drugiego administratora projektu, i że tak powiem czekam, ma być dziś/jutro i musimy dokończyć aktualizację ;P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To informujcie co i jak, bo w sobotę to miało być wprowadzone. Nie zostało i nawet żadnego wyjaśnienia, poinformowania, że przełożone..

Opublikowano

Zauważyłem że są coraz mniejsze lagi na ch1 w m1 ale to chyba nie z powodu coraz mniejszej ilości graczy?.Po drugie co zauważyłem to ludzie zostawiają boty na mh od Laneris-Kabi  i na dodatek bezczelnie w miejscach respu bossow, a co za tym idzie bot im sam dropi ulepy z bossa.Nawiasem dodam jeszcze że ta binka od tego mh (co na nim śmigają)  Laneris-Kabi duzo mniej laguje i idzie na niej grać na tym serwerze - polecam graczom na słabszych maszynkach (oczywiście samą binkę bez mh). :lenny: Jeśli chodzi o balans to jest zbyt dużo parametrów w każdej klasie i one inaczej mogą działać na różnych lewelach.Zauważyłem też że jakiś koleś sella yangi za pln na allegro bardzo tanio i myśle żę to moze być ktoś z teamu bo normalnie tyle yang zdobyc w grze to za te pieniadze co ma na allegro to nawet szkoda prądu na kompa. Co ostatnio widzę po nowych serwerach to to że ciagle ludzie narzekają na brak balansu i myślę że ten co wszystkim dogodzi jeszcze się nie narodził :D .Tak ogólnie to serwer spoko można wbijać (a lubię być krytyczny co do nowych serwerów) polecam grę na nim od poradników na kasę (lub yangi z allegro  :lenny: ).  

Opublikowano

To informujcie co i jak, bo w sobotę to miało być wprowadzone. Nie zostało i nawet żadnego wyjaśnienia, poinformowania, że przełożone..

Spokojnie. Wróciłem i zaczynamy wszystko robić :)

Opublikowano

Spokojnie. Wróciłem i zaczynamy wszystko robić :)

I jak tam prace? Wszyscy czekają, już druga sobota.

Opublikowano

Zauważyłem że są coraz mniejsze lagi na ch1 w m1 ale to chyba nie z powodu coraz mniejszej ilości graczy?.Po drugie co zauważyłem to ludzie zostawiają boty na mh od Laneris-Kabi  i na dodatek bezczelnie w miejscach respu bossow, a co za tym idzie bot im sam dropi ulepy z bossa.Nawiasem dodam jeszcze że ta binka od tego mh (co na nim śmigają)  Laneris-Kabi duzo mniej laguje i idzie na niej grać na tym serwerze - polecam graczom na słabszych maszynkach (oczywiście samą binkę bez mh). :lenny: Jeśli chodzi o balans to jest zbyt dużo parametrów w każdej klasie i one inaczej mogą działać na różnych lewelach.Zauważyłem też że jakiś koleś sella yangi za pln na allegro bardzo tanio i myśle żę to moze być ktoś z teamu bo normalnie tyle yang zdobyc w grze to za te pieniadze co ma na allegro to nawet szkoda prądu na kompa. Co ostatnio widzę po nowych serwerach to to że ciagle ludzie narzekają na brak balansu i myślę że ten co wszystkim dogodzi jeszcze się nie narodził :D .Tak ogólnie to serwer spoko można wbijać (a lubię być krytyczny co do nowych serwerów) polecam grę na nim od poradników na kasę (lub yangi z allegro  :lenny: ).  

Zauważ, że kiedyś było 2k+ teraz jest ok 700  :v

image.png
Opublikowano

Serwer to porażka 

Na szrot tylko go juz dac 

Serwer nie jest porażką bo jest co robić, gra się fajnie. Porażką można powoli nazywać administracje tego serwera. Balans jest konieczny, miał być wprowadzony tak jak SuRek tutaj pisał - tydzień temu w sobotę. Nie został wprowadzony, zero odzewu z ich strony. Osób gra nadal dużo, ale będą odchodzili bo Ci, którzy wbili maxa i zrobili eq nie mają już co robić - konieczna jest aktualizacja. W pvp się nie pobawisz, bo spierdzielony jest balans. 700 - 900 osób nadal aktywnie gra.

Opublikowano

Serwer to porażka 

Serwer nie jest porażką bo jest co robić, gra się fajnie. Porażką można powoli nazywać administracje tego serwera. Balans jest konieczny, miał być wprowadzony tak jak SuRek tutaj pisał - tydzień temu w sobotę. Nie został wprowadzony, zero odzewu z ich strony. Osób gra nadal dużo, ale będą odchodzili bo Ci, którzy wbili maxa i zrobili eq nie mają już co robić - konieczna jest aktualizacja. W pvp się nie pobawisz, bo spierdzielony jest balans. 700 - 900 osób nadal aktywnie gra.

700 - 900 osób gra - chyba botów .Balans ? - z jakiego powodu chcesz ten balans robic? - bo twoja ninja,szaman,sura lub woj za mało bije na ktorymś tam x lewelu?Po aktywności administarcji widać że ten serwer już odchodzi w zapomnienie.

Opublikowano

Serwer to porażka 

700 - 900 osób gra - chyba botów .Balans ? - z jakiego powodu chcesz ten balans robic? - bo twoja ninja,szaman,sura lub woj za mało bije na ktorymś tam x lewelu?Po aktywności administarcji widać że ten serwer już odchodzi w zapomnienie.

Kolejny serwer Surka okazał się syfem?! Co za niespodzianka...

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Serwer to porażka 

Po prostu 3/4 administracji nie było a sam nie mogę podejmować decyzji, jutro zasiadamy ekipą o robimy balansik + przygotowywujemy serwer do zwiększenia poziomu maksymalnego do 250 który możliwe że ujrzycie w tym tygodniu zależy od weekendu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer to porażka 

Kolejny serwer Surka okazał się syfem?! Co za niespodzianka...

to jest prawda nie fikcja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...