Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to porażka 

Na szrot tylko go juz dac

Serwer nie jest porażką bo jest co robić, gra się fajnie. Porażką można powoli nazywać administracje tego serwera. Balans jest konieczny, miał być wprowadzony tak jak SuRek tutaj pisał - tydzień temu w sobotę. Nie został wprowadzony, zero odzewu z ich strony. Osób gra nadal dużo, ale będą odchodzili bo Ci, którzy wbili maxa i zrobili eq nie mają już co robić - konieczna jest aktualizacja. W pvp się nie pobawisz, bo spierdzielony jest balans. 700 - 900 osób nadal aktywnie gra.
700 - 900 osób gra - chyba botów .Balans ? - z jakiego powodu chcesz ten balans robic? - bo twoja ninja,szaman,sura lub woj za mało bije na ktorymś tam x lewelu?Po aktywności administarcji widać że ten serwer już odchodzi w zapomnienie.

Kolejny serwer Surka okazał się syfem?! Co za niespodzianka...

to jest prawda nie fikcja :D

Syfem to on na pewno nie jest, a nawet powiem ze jest fajny.Tylko widac braki w banowaniu botów.Czyżby administracja od banowania zarobiła tyle że zrobiła sobie urlop ?

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to porażka 

Na szrot tylko go juz dac

Serwer nie jest porażką bo jest co robić, gra się fajnie. Porażką można powoli nazywać administracje tego serwera. Balans jest konieczny, miał być wprowadzony tak jak SuRek tutaj pisał - tydzień temu w sobotę. Nie został wprowadzony, zero odzewu z ich strony. Osób gra nadal dużo, ale będą odchodzili bo Ci, którzy wbili maxa i zrobili eq nie mają już co robić - konieczna jest aktualizacja. W pvp się nie pobawisz, bo spierdzielony jest balans. 700 - 900 osób nadal aktywnie gra.
700 - 900 osób gra - chyba botów .Balans ? - z jakiego powodu chcesz ten balans robic? - bo twoja ninja,szaman,sura lub woj za mało bije na ktorymś tam x lewelu?Po aktywności administarcji widać że ten serwer już odchodzi w zapomnienie.

Kolejny serwer Surka okazał się syfem?! Co za niespodzianka...

to jest prawda nie fikcja :D

Syfem to on na pewno nie jest, a nawet powiem ze jest fajny.Tylko widac braki w banowaniu botów.Czyżby administracja od banowania zarobiła tyle że zrobiła sobie urlop ?

Zauważyłem że moja ekipa się ociąga, mnie też ostatnio nie było praktycznie na pc cały dzień poza domem przez ostatni czas, pora to nadrobić na spokojnie a teraz jest okazja bo długi weekend ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

"Moja opinia z serwera" Nie dla mnie taki serwer, jakieś eq na 1 lvl do expa... kolejną rzeczą jakieś dropy z metkow i inne gówna serwer mi nie pasuje i raczej już tu nie zagram, po prostu takie serwery są nie dla mnie bo ich nigdy nie ogarnę więc życzę każdemu miłej gry polecam ale nie dla mnie :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Przecież to oficjalny upadek tych lanerisów śmiesznych, surku wmawiaj nadal ludziom, że gra tutaj 1k może komuś poprawisz humor.

Nie polecam wszystkich serwerów siurka czyli :

Laneris s1

Laneris s2

Laneris s3

Baria

Terios

i inne jego syfy

Opublikowano

Dobra, ja przestałem już grać. Ile można obiecywać, że się coś zrobi i cały czas kłamać.

Przecież ten serwer już upadł od długiego czasu nic nie robią nawet nie ma kalendarzu eventów.

Ostatni post co do kalendarza jak i jakiegoś info dot. napraw pojawił się 7 maja.

Już prawie miesiąc, nic nie robiliście, nie pierd** że nie mieliście czasu przez ten okres.

Zarobili ile potrzebowali i mają serwer w dup**.

Siurek nie pisz że, nie mieliście czasu, że reszta administracji zaniedbała i wgl.

Skoro stawia się serwer to trzeba się z tym liczyć,że trzeba poświęcić mu czas, ale nie na początku póki kasa leci do kieszeni tylko cały czas.

Opublikowano

To jest celowe działanie. Hajs zbity to zero odzewu, zajmujemy się kolejnym projektem na dwa miesiące - Barią. Nie zagram już na żadnym serwerze SuRka. Obiecywaliście 15 maja przerwę, która wprowadzi aktualizację oraz balans. Żadnych eventów, administracja nie widoczna.

Opublikowano

jeszcze ten serwer stoi? ja sprzedałem 2 tygodnie temu sure BM 225 lvl za 30 zł doładowanie:) full IS/itp., itd.

Tego śmiecia Surka powinni zamknąć za tworzenie tego syfu, dziwie się , że chcecie kolejnych jego serwerów, na których tylko zarabia kasę przez miesiąc i nara

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

jeszcze ten serwer stoi? ja sprzedałem 2 tygodnie temu sure BM 225 lvl za 30 zł doładowanie:) full IS/itp., itd.

Tego śmiecia Surka powinni zamknąć za tworzenie tego syfu, dziwie się , że chcecie kolejnych jego serwerów, na których tylko zarabia kasę przez miesiąc i nara

Dziwisz się, że ludzie chcą kolejnych lanerisów, a sam na 3 odsłonie grałeś? xD 30zł za full IS i eq, bogactwo.

tenor.gif

Opublikowano

Dziwisz się, że ludzie chcą kolejnych lanerisów, a sam na 3 odsłonie grałeś? xD 30zł za full IS i eq, bogactwo.

ale po co piszesz głupoty, jeżeli nie wiesz jak było? gram dla nudy ze znajomymi, wciągnęli mnie tam można powiedzieć na siłę. Grałem tam bardziej dla nich, niż dla siebie, żeby pogadać na ts. Nie rozumiem, po te twoje komentarze debilne wstawiasz na forum? Chcesz uświadomić jaki jesteś płytki to zapraszam na ts lub prywatne wiadomości. Nie spamuj więcej na moją osobę, bo bym Cię zjadł szczeniaku!

A co do sprzedaży konta chciałem uświadomić ile to gówno warte, widocznie twój słabo ogarnięty mózg nie odróżnia tego co ktoś pisze:)

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

ale po co piszesz głupoty, jeżeli nie wiesz jak było? gram dla nudy ze znajomymi, wciągnęli mnie tam można powiedzieć na siłę. Grałem tam bardziej dla nich, niż dla siebie, żeby pogadać na ts. Nie rozumiem, po te twoje komentarze debilne wstawiasz na forum? Chcesz uświadomić jaki jesteś płytki to zapraszam na ts lub prywatne wiadomości. Nie spamuj więcej na moją osobę, bo bym Cię zjadł szczeniaku!

A co do sprzedaży konta chciałem uświadomić ile to gówno warte, widocznie twój słabo ogarnięty mózg nie odróżnia tego co ktoś pisze:)

Wydajesz się być takim trochę paranoikiem.

Ten balans już wprowadzili? :yay:

tenor.gif

Opublikowano

Wydajesz się być takim trochę paranoikiem.

Ten balans już wprowadzili? :yay:

skończ już to pajacowanie, masz problem to wejdź na ts powiedz co tam masz do powiedzenia i skończ mi tu teksty takie pisać zidiociałe!

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

na serwerze 150 osób online ? Przecież miał to być serwer na dłużej xD­ Nawet laneris s2 po totalnej wyjebce ma prawie tyle samo graczy online. 

Opublikowano

na serwerze 150 osób online ? Przecież miał to być serwer na dłużej xD­ Nawet laneris s2 po totalnej wyjebce ma prawie tyle samo graczy online. 

Surek i jego serwery, chyba każdy zna tego Pana już.

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

Surek i co z tym serwerem ? Wydaje mi się że zarobiłeś i olałeś, wakacje ok ale jeśli bd chciał stworzyć kolejny projekt jakiegoś serwera nie licz że gracze pójdą za Tb w ogień jak ostatnio. :P 

Ja skończyłem już dawno chciałem wrócić ale znowu 0 zaangażowania itp. Skończyło się tak samo jak na s2.

Niepozdrawiam. 

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Dokładnie tak ja UP ! Wyj3bane w serwer !

nad s2 miał siedzieć z tego co wiem a wyszła 3 

S2 w tym momencie 60 ONLINE

S3 w tym momencie 120 ONLINE 

Nie polecam serwerów tego człowieka 

I ten co wyjdzie tylko naiwni na niego wejdą ;/

Opublikowano

Dokładnie tak ja UP ! Wyj3bane w serwer !

nad s2 miał siedzieć z tego co wiem a wyszła 3 

S2 w tym momencie 60 ONLINE

S3 w tym momencie 120 ONLINE 

Nie polecam serwerów tego człowieka 

I ten co wyjdzie tylko naiwni na niego wejdą ;/

Szkoda tylko, że jest ich tak dużo ;)

Opublikowano

Jak surek wass manipuluje haha, wy wierzycie w wszystko to co on powie, a tak naprawde śmieje się z was że wydajecie kase na taki syf :v skończy się kasa to wyjdzie z nowym serwerem, przez was takie dzieci to on się dorobił tak na was że to masakra xD

Każdy wie jak serwery siurka wyglądają, płaczecie itd.. a i tak wbijacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...