Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet przy dobrych kompach sa lagi bo to jest metin a nie jakas gra fps np cs. Ja mam kompa 8lat juz i nie narzekam na lagi na lanerisie i na innym metinie. 2gb ramu, 500gb na dysku procek Intel duo jakis i essaPrzyczyn

Przyczyną lagów jest zła jakość internetu a tu mamy tak zwane stop-klatki i widać że ewidentnie optymalizacja klienta gry (textury + ilość mobów) leży i kwiczy.

Nie można zmienić ilości mobów a zwiekszyć proporcjonalnie exp + drop?Chociażby w m1 all moby usunąć?Przecież w m2 z tym eq początkowym nowa postac tez da rady.

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam nie gram a jako że grałem kiedyś przez chwilę na s2 i załadowałem w IS to wysłali mi x2 smsy na kod sm na S3 kto pierwszy ten lepszy.

4PS6Yoc.jpg

gSM5pp0.jpg

Opublikowano

Ja tam nie gram a jako że grałem kiedyś przez chwilę na s2 i załadowałem w IS to wysłali mi x2 smsy na kod sm na S3 kto pierwszy ten lepszy.

4PS6Yoc.jpg

gSM5pp0.jpg

Dzieki ;) .

Opublikowano

Na którejś mapie jest dużo mobów, tak żeby na antyexpie podropić sztabki i yangi?

Nie opłaca się zatrzymywać w expie

Opublikowano

Eventy ZUO? Kiedy będą? No tutaj mamy dla Was mega dobrą wieść od początku maja, będzie mnóstwo eventów typu zuo/ox/szukanie gm majówka to będzie po prostu sezon eventowy który odwiedzi Wasz cudowny serwer!

tenor.gif

Opublikowano

lipa serwer nie ma metin2.client.bin i jest blad podczas uruchamiania klienta i od wczoraj ponad nie mogę grac

Wyłącz antywirusa te avg czy mcaffe, i wypakuj na nowo klienta

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek jest możliwość by ponownie wysłać mi smsem kod na darmowe SM bo otrzymałem wcześniej kod lecz go kasowałem bo nie sądziłem że wrócę do gry

Jasne podaj nr tel na fanpage

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakie raki tu grają. Wbiją typ z full is na spota i bije mi 20k ze skilla na 160 xD

Co z tą majówką pełną eventów na naszym cudownym serwerze?

tenor.gif

Opublikowano

Jest tyle tutorow a kurw żadnego nie ma na tsie ... Co to ma być ? To ma być dbanie o serwer? Widac ze maja wyebke na serwer. Nie można się wymienić ani nic a po to oni są. Żenada w Uj.

Zero pomocy dla graczy, totalne zero nie tylko w wymianach ale tez pomocy ogólnej np czemu klient nie działa. Żałosne te s2 reworki i inne umowę serwy, tylko polecenie na hajs i nic więcej.

Opublikowano

Jest tyle tutorow a kurw żadnego nie ma na tsie ... Co to ma być ? To ma być dbanie o serwer? Widac ze maja wyebke na serwer. Nie można się wymienić ani nic a po to oni są. Żenada w Uj.

Zero pomocy dla graczy, totalne zero nie tylko w wymianach ale tez pomocy ogólnej np czemu klient nie działa. Żałosne te s2 reworki i inne umowę serwy, tylko polecenie na hajs i nic więcej.

Napisz na fanpage, teraz jest majówka i mało osób z ekipy jest dostępnej. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na stronie, jak jest napisane 1.700 graczy onnline, a 1.200 sklepów offline to znaczy, że na servie jest 500 graczy,a reszta to sklepy off? 

Bo powiem, ze miasto pełne w ch*j a jakos nie wydaje sie, ze jest 1700 osób na spotach etc. 

d2dp.png

Opublikowano

Kumpel mi pisał że tam ponoć na mapie 100 dropią ulepy 220 lewele ? wtf ?Nie można tego zbalansować? wtf?

to coś Ci źle napisał 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kumpel mi pisał że tam ponoć na mapie 100 dropią ulepy 220 lewele ? wtf ?Nie można tego zbalansować? wtf?

to coś Ci źle napisał 

To chyba troszke nie znasz swojego serwera, bo to akurat prawda :)

Opublikowano

to coś Ci źle napisał 

To chyba troszke nie znasz swojego serwera, bo to akurat prawda :)

Ludzie odchodzą z serwera bo nie mogą normalnie ulepek nadropić na 100 lvl.Wejdzie taki 200+ lvl  na mapę 100 i co mu zrobisz?Wtf?

Opublikowano

Stary mi dziś TUT bossa z ksuł na którego czekałem 10 minut

do tego mnie zabił i napisał "leż"  ..

Opublikowano
6_logo.png

3.png
- Poprawiono dodawanie znajomych na VIP,
- Od teraz znajomi nie będą się usuwać posiadając VIPA,
- Poprawiono Rybaka(misje),
- Dodano resp bossa na mapie 140,
- Zablokowano możliwość ulepszania zbroi dla sury na 225,
- Poprawiono olejek wygnania,
- Dodano możliwość rozwodu,
- Poprawiono ulepszania tarcz 61 poziom,
- Dodano quest na zuo.

1.png

Wojownik Body:
■ Wir Miecza -  zwiększony dmg o 25%
■ Szarża - zwiększony dmg o 25%
Ninja Archer:
■ Ognista Strzała - zmniejszony dmg o 40%
■ Powtarzalny strzał - zwiększony dmg o 50%
■ Trująca strzała - zwiększony dmg o 50%
Ninja Dagger:
■ Trująca chmura - zwiększony dmg o 20%
■ Szybki atak - zwiększony dmg o 35%
■ Zasadzka - zwiększony dmg o 35%
■ Wirujący sztylet - zwiększony dmg o 35%
Sura BM:
■ Ognisty Duch - zwiększony dmg o 20%
■ Duchowy Cios - zwiększony dmg o 20%
■ Mroczna Sfera - zwiększony dmg o 20%
■ Mroczne Uderzenie - zwiększony dmg o 35%
■ Ogniste Uderzenie - zwiększony dmg o 20%
Szaman Healer:
■ Błyskawiczny Rzut - zwiększony dmg o 25%
■ Przywołanie Błyskawicy - zwiększony dmg o 25%
■ Rzut Piorunem - zwiększony dmg o 25%

kal_5.png

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Balans jest dopiero na maxie? Ja 101 lvl mental wczoraj brałem kilka pvp z szamanem smokiem 95. Ja całe eq perf na 100 lvl, 120k hp, wszędzie perf 6/7 porobione - szaman eq na 95 lvl, 120k hp, 6/7 nie perfy. Obydwoje mieliśmy kostium pvp, ja do tego ubrane cztery lizaki. Nie dało się z nim wygrac, zostawało mu 40/60k gdzie trafiałem wszystkim. Jakim cudem? W broni KD na szamana nie miałem, on miał na mnie - woja włożone +2. Później zobaczyłem, że no tak - z szamanami nie mam co się mierzyć, bo mam 3% absu na wachlarze i dzwony. Ale ten szaman bił tylko i wyłącznie skillami, nie uderzał mnie z hitów. 

Żart czy jak? Co z mentalem? Widzę, że z mentalem nic nie zrobione + szaman o którym pisałem dostał jeszcze boosta. Śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...