Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite upada ? Potrzebuje kilku informacji!

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, ale jednak Paragon ma inną grafę, przez którą gracze mogą go nie polubić. Tak wgl. Smite będzie takie do sezonu 4. Powiedz mi, czy w LoL'u też w pierwszych sezonach wszystko było odpicowane i zbalansowane ?

Było, szczególnie Evelynn. (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi  B))

No, ale skoro twórcy Smite wiedzą, że jest do kitu to czemu nie spróbują tego naprawić? Rito słucha płacze użytkowników i stara się im dogodzić. xp

Bo nad 3 sezonem płaczą tylko łajzy którym nie idzie i próbują to zwalić na grę.

Do tego Smite NIESTETY słucha reddita na którym siedzi najwięcej takich płaczków, nieważne jak dobrze gra byłaby zrobiona, tam zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje.

Oczywiście, Smite nie jest zbalansowany, ale i tak kocham tę grę.

Smite nie jest tak popularny, bo ludzie są za bardzo przyzwyczajeni, że MOBA to musi się patrzeć "z góry" jak w lolu czy docie.

Nawet mój brat powiedział, że nie podoba mu się Smite, bo za bardzo się już przyzwyczaił do lola.

To chyba oczywiste, że wprowadzanie odrobiny nowości do świata monotonności, zawsze będzie tylko w pół dobrym posunięciem. 

Jednym się Smite podoba, bo to coś nowego i oryginalnego, a drugim nie, gdyż jest odstępstwem od zasady. Poza tym, Hi-Rez wydał swoje dzieło zdecydowanie później, a wtedy gracze mieli już wyrobioną opinię. Gdyby Smite wyszedł pierwszy, zapewne to on zdobyłby taką sławę.

Dyskusja pomiędzy graczem League of Legends a Smite jest bezcelowa, tak samo jak porównywanie tych dwóch gier. Teoretycznie są podobne, lecz to dwa różne tytuły. Ciężko jest przyzwyczaić się do innego widoku, kiedy przez wiele lat widzi się coś innego. 

Hi-Rez mocno kładzie nacisk na rozwój swojej produkcji, co widać. Nowe technologie, innowacje i pomysły są bezustannie wprowadzane. Liczę, że Smite kiedyś się wybije. 

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy, zjebany sezon, którego zmiany bojkotowali nawet pro playerzy i streamerzy, coraz gorszy, żałosny balans, wydawanie ABRUDALNIE za mocnych postaci (lol to przy tym nic), ADC z perma krytami ze spella i takie tak dżołki, focusowanie sie na dodawaniu jakis chujstw do gry, by wydawac jak najwiecej Gemów, jakies jebane tickety, i masa innych pierdół, zamiast skupienie sie na balansie, tragiczna itemizacja (główny powód, przez który odszedłem), no i najważniejszy powód, dla którego ta gra niedługo umrze, Paragon okazał się zbyt dobry, i pokazuje Smajtowi, jak sie to powinno robić. Az smutno sie robi gdy sie patrzy na to, co HiRez odpierdala, grałem w to bez przerwy od bety do początku 3 sezonu, ale czara goryczy sie przelała. Miej grę, która ma potencjał na bycie bezkonkurencyjną, najlepszą mobą, ale bądź zjebaną firmą, i nie miej na nic pomysłu...

Fakt, sezon 3. jest dość kontrowersyjny, ale nie zjebany. Nowi bogowie zawsze są za mocni, bo co innego jest tworzyć, grać na PTS-ie, a co innego wprowadzić taką postać na serwery live. Do do "chujstw, żeby wydawać jak najwięcej gemów" - kto Ci każe coś kupować? Te wszystkie dodatki nie mają wpływu na Twoje umiejętności, czy poziom gry, więc nie możesz na to narzekać. Są to normalne udogodnienia dla kogoś, kto chce sobie kupić/zdobyć jakiś skin, czy po prostu nie ma co robić z kasą. Opcjonalnie jest dużo sposobów na zdobycie gemów bez wydawania realnej gotówki. A Paragon... kwestia gustu. Moim zdaniem nic specjalnego, dalej wolę Smite, chociaż poprawiłabym kilka rzeczy. ;)

Nowy, zjebany sezon, którego zmiany bojkotowali nawet pro playerzy i streamerzy, coraz gorszy, żałosny balans, wydawanie ABRUDALNIE za mocnych postaci (lol to przy tym nic), ADC z perma krytami ze spella i takie tak dżołki, focusowanie sie na dodawaniu jakis chujstw do gry, by wydawac jak najwiecej Gemów, jakies jebane tickety, i masa innych pierdół, zamiast skupienie sie na balansie, tragiczna itemizacja (główny powód, przez który odszedłem), no i najważniejszy powód, dla którego ta gra niedługo umrze, Paragon okazał się zbyt dobry, i pokazuje Smajtowi, jak sie to powinno robić. Az smutno sie robi gdy sie patrzy na to, co HiRez odpierdala, grałem w to bez przerwy od bety do początku 3 sezonu, ale czara goryczy sie przelała. Miej grę, która ma potencjał na bycie bezkonkurencyjną, najlepszą mobą, ale bądź zjebaną firmą, i nie miej na nic pomysłu...

Fakt, sezon 3. jest dość kontrowersyjny, ale nie zjebany. Nowi bogowie zawsze są za mocni, bo co innego jest tworzyć, grać na PTS-ie, a co innego wprowadzić taką postać na serwery live. Do do "chujstw, żeby wydawać jak najwięcej gemów" - kto Ci każe coś kupować? Te wszystkie dodatki nie mają wpływu na Twoje umiejętności, czy poziom gry, więc nie możesz na to narzekać. Są to normalne udogodnienia dla kogoś, kto chce sobie kupić/zdobyć jakiś skin, czy po prostu nie ma co robić z kasą. Opcjonalnie jest dużo sposobów na zdobycie gemów bez wydawania realnej gotówki. A Paragon... kwestia gustu. Moim zdaniem nic specjalnego, dalej wolę Smite, chociaż poprawiłabym kilka rzeczy. ;)

Opublikowano

Poza tym oni specjalnie wypuszczają tych bogów OP, bo inaczej nikt by nimi nie grał.

Ostatnio jeden z hirezu tak powiedział, na reddit albo na streamie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Poza tym oni specjalnie wypuszczają tych bogów OP, bo inaczej nikt by nimi nie grał.

To nie wiem jak beznadziejne muszą być te pomysły na nowe postacie, skoro ludzie nimi grają tylko i wyłącznie, bo są broken.

Opublikowano

To nie wiem jak beznadziejne muszą być te pomysły na nowe postacie, skoro ludzie nimi grają tylko i wyłącznie, bo są broken.

Nie są beznadziejne i nie robią wszystkich postaci OP na początku.

Pomyśl sobie, że jest linia, przykładowo solo czy tam top jak w lolu.

Ktoś gra sobie nową postacią która w żaden sposób nie jest op ani nic z tych rzeczy, gra przeciwko komuś doświadczonemu (inna postać) i taki gracz z nowym bogiem ZAWSZE przegra. Dlatego robią postacie trochę ponad przeciętność żeby taki nowy gracz miał jakiekolwiek szanse.

A potem stopniowo leci nerf lub buff, jak pisałem, nie każda postać jest OP na początku.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ktoś gra sobie nową postacią która w żaden sposób nie jest op ani nic z tych rzeczy, gra przeciwko komuś doświadczonemu (inna postać) i taki gracz z nowym bogiem ZAWSZE przegra. Dlatego robią postacie trochę ponad przeciętność żeby taki nowy gracz miał jakiekolwiek szanse.

A potem stopniowo leci nerf lub buff, jak pisałem, nie każda postać jest OP na początku.

Czyli robią postacie OP na początku żeby gracze mogli się dowartościować? Trochę głupia polityka. 

Opublikowano

osobiście jako nowy gracz miał bym wybierać pomiędzy lol a smite, wybrał bym młodszą grę w, której coś jeszcze można lol jest już jak by dość długo by dało sie w miare szybko nadrobić

Opublikowano

osobiście jako nowy gracz miał bym wybierać pomiędzy lol a smite, wybrał bym młodszą grę w, której coś jeszcze można lol jest już jak by dość długo by dało sie w miare szybko nadrobić

To nie jest MMO gdzie możesz czuć się gorszy, bo masz mniejszy lvl czy słabszy ekwipunek. To, czy MOBA jest starsza tylko świadczy o tym o jej popularności i że dobrze utrzymuje się na rynku. Tutaj nie ma czego "nadrabiać". :) 

Opublikowano

Wiedzy, nadrabiać wiedzy, to oczywiste że kiedy grasz od zamknietej bety jak to sie ma w Paladins masz wieksze szanse i wiedze i idziesz z biegiem postepu gry uczysz się w biegu wszystkiego...

Lepiej jest nadrobić 3 sezony smite niż 7 w lolu prawda?

Większe zainteresowanie = mniejsze szanse na uzyskanie czegos prawda? jednak z czasem wszystko rosnie w sile i gdy ty grasz w raz z wzrostem gry uczysz sie jej na bieżąco więc masz jakas przewage w wiedzy...

Oczywistym jest to że grając w smite szybciej nauczysz się grać i postaci niż zaczynając dziś grać w lola od zera prawda?...

Mi np w lolu nie szło gdzie w smite idzie świetnie dlatego też preferuje tą grę, mam też tego studia zamknieta bete Paladins i też zaczynam bo wiem ze to bedzie hit...

Mam do oddania jeden kod do testów jeśli ktos chetny to PW :)

Opublikowano

Czyli robią postacie OP na początku żeby gracze mogli się dowartościować? Trochę głupia polityka. 

Raczej nie żeby gracze mogli się dowartościować, ale dlatego, że po prostu, tak jak pisałam wyżej, tak naprawdę balans można zrobić dopiero po wprowadzeniu postaci na serwery live.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WoW... ale drapanie pazurami :D chlastacie się konkretnie :>

W 1994 roku Blizzard wypuścił gre Warcraft I -> potem Starcrafty aż do Warcrafta 3 na bazie modu z Warcraft czy czyli gry RTS (strategia czasu rzeczywistego) pojawił się mod Defend of the Ancient pierwsza znana moba , jako że mod/silnik nie był chroniony prawami autorskimi został użyty przez wielu . Tak też powstało League of the Legend
DotA zapoczątkowała serię gier MOBA i tak z grafiki  2d DotA-> LoL -> DotA2   i rzutu z lotu ptaka przeszlismy na przełom jakim jest 
SMITE gdzie podstawą jest UMIEJĘTNOŚĆ PORUSZANIA SIĘ w perspektywie 3d (ciekawi mnie ilu z Was gra na blokadzie celownika i klawiszach skilli na klawiaturze bez instantu co bardzo ogranicza możliwości).

Smite rozwalił tym system -> stąd przejscie z gier 2d gdzie widzisz jak przeciwnik wybiega ci za plecami na mapie na gre 3d która po zmiania perspektywyt jest o iwle trudniejsza od LoL bo na plecach oczu nie masz. Większość LoLowców ucieka ze Smite bo nie umie CHODZIĆ. Starsze gry były oparte na strzałce myszki , nowe są dynamiczne jak FPS/strzelanki i liczy się poruszanie kamerą wraz wsad i róznicach prędkosci w zaleznosci od tego w jakim kierunku sie poruszamy.

Tak więc do Smite mielismy długość i szerokość w grze , od smita zaczeła się era 3d doszła wysokość. 
Paragon to jeszcze bardziej zaawansowany twór, grałem juz w CBT i jest cholernie trudniejszy , gdyż możesz w nim latać, teren jest krzywy, spadać lub zachaczyć się piętą o gałąź i np. nie wyskoczyć wyżej.  

Smite nie zdechnie bo to Amerykańska gra. Amerykanie mają hajs. Znają sie na biznesie a Biedna Polska ich nie interesuje, nie interesuje ich społecznośc Polska bo juz dwa lata temu zabiegało się o Polski support i pomoc w tlumaczeniu na najtrudniejszy język świata to jest polski z prostego amerykańskiego. 

Prawda jest taka że społecznośc polskich graczy jest taka jak wszędzie my Polacy jesteśmy. Nie ma gorszego wroga dla Polaka jak drugi Polak. 
18 miesiecy szukam stałego teamu minimum 5 osob do stałych gier i jest to abstrakcją ponieważ lubimy się:
poniżaĆ
KRYTYKOWAĆ
wyzywać
zazdrościć
ZAMIAST uprawiać TEAM play. 

Nie wiem co Hi-Rez zrobi w odpowiedzi na Paragon ale silnik na jakim operują jest mocno zbliżony do tego na jakim jest Paragon. W smitecie jak w paragonie jest wyzej i niżej ale ta płaszczyzna nie została jeszcze użyta, jak np. basik ataku podczas skoku czy mozliwość podskoczenia nad skillem ktory idzie po ziemi. Fizykę mogą jeszcze rozwinąć. 
Ale weźcie pod uwagę to ze wymagania sprzetowe Paragonu będą o wiele wyższe niż smite . Gra jest jednak trudniejsza od Smite z racji Krzywizny terenu.

Sezon 3 leci., hajsy się kręcą dopóki są sponsorzy i fani na świecie (nie mowie tu o olanej Polsce) to gra bedzie się rozwijać. 

Dla mnie najwiekszym skokiem w doświadczeniu było odblokowania celownika, wylączenie wszystkich pomocy i właczenie "cyrkla z punkcikiem".

Jak odpaliłem LoL albo DotA2 teraz to te gry są tak wolne jakbyś płyną pod wodą. A to szybkość i dynamizm gry zwiększa jest trudność plus wielopłaszczyznowość terenu.
Wielu graczy paru letnich w LoL nie są w stanie się pogodzić ze w Smite musza bardzo wiele nauczyć się od nowa po za teorią (bo system rozgrywek jest identyczny w kazdej moba) tzn CHODZIĆ. Plus najważniejsze - niebawem płaszczyzny PC XBOX i PS4 połączą się w jedno. Tu będzie cholernie dużo graczy, ale Paragon leci na tym samym . 
i na koniec 
https://en.wikipedia.org/wiki/Unreal_Engine#Unreal_Engine_4 Paragon jest robiony na unowoczesnionym silniku na których powstały STRZELANKI i tak z MOBA na MOBAS (moj termin multiplayer online battle arena shooter). 

Tak gry ewoulują kto nadąża za zmianami ten wygrywa. Czasy świetnośći LoL i DotA2 stopniowo odejdąw niepamięc a ich miejsce zajmą NOWSZE KONCEPCJE  jak Smite czy Paragon. 

Jeżeli ktoś zainteresowany grą, jak założonym przeze mnie w odpowiednim dziale temacie szukam KOLEZENSTWA i wspólnych rozgrywek ze Smitewcami :D

PS. i jeszcze kwestia nowo dodawanych bogów w Smite . Tak celowo wychodzą OP żeby zadziałać na układ nagrody i kary w mózgu . Chce być najlepszy. Zdominować innych. Więc jestem napalony na kupienie nowego boga (a przede wszystkim gold packa) i poróżnienie tych ktorzy mają nowego boga odrazu od tych którzy muszą na niego zapracować. 
Powiem tylko że nie wydałem na Smite ani 1 gr... a mam ponad 60 skinów w tym takich ktorych nie da się kupić za gemsy :>

AKTUALNIE SMITE MA 20 000 000 GRACZY. 

Opublikowano

Fajnie że Smite się rozwija to jest jak najbardziej na + 

ALE mogli by popracować trochę nad optymalizacją bo jeszcze na początku s3 normalnie miałem po 60 fps a teraz ? ledwo co 10 fps mam 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

ALE mogli by popracować trochę nad optymalizacją bo jeszcze na początku s3 normalnie miałem po 60 fps a teraz ? ledwo co 10 fps mam 

Racja, optymalizacja by się przydała, chociaż i tak jest lepiej niż kiedyś. Z tego co pamiętam, to x lat temu client gry uruchamiał się ponad minutę, a teraz to kwestia kilkunastu sekund. Ale nie ma co ukrywać, przykładowa mapa Conquest jest strasznie wymagająca i FPS-y są niskie. Także czekam na zmiany.

Na przestrzenie 4 lat ta produkcja zmieniła się nie do poznania. Grafika kiedyś a dzisiaj, technologia 2 lata temu a teraz. Dla mnie Hi-Rez bardzo dba o systematyczny rozwój, czego przykładem może być stylizacja do Thora - Ragnarok Force X. Spodziewam się coraz większej ilości takich modyfikacji. 

Opublikowano

Racja, optymalizacja by się przydała, chociaż i tak jest lepiej niż kiedyś. Z tego co pamiętam, to x lat temu client gry uruchamiał się ponad minutę, a teraz to kwestia kilkunastu sekund. Ale nie ma co ukrywać, przykładowa mapa Conquest jest strasznie wymagająca i FPS-y są niskie. Także czekam na zmiany.

Na przestrzenie 4 lat ta produkcja zmieniła się nie do poznania. Grafika kiedyś a dzisiaj, technologia 2 lata temu a teraz. Dla mnie Hi-Rez bardzo dba o systematyczny rozwój, czego przykładem może być stylizacja do Thora - Ragnarok Force X. Spodziewam się coraz większej ilości takich modyfikacji. 

Na conq to wolę nie grać bo jeszcze mi coś pierdyknie w kompie ;/ 

na samym jouscie,clashu czy siegu mam marne 10 fps przez co nie da się grać eh jeśli czegoś z tym nie zrobią to stracą większość graczy.

Dla mnie ten thor to kupa, nie postarali się zbytnio 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Nie wiem co wy macie za kompy sprzed 10 lat, ale ja jak grałem to zawsze 150 fps miałem.

W Smite coraz więcej graczy, widać to nawet jak się ogląda SPL na twitchu, coraz więcej ludzi ogląda

VNp6c2U.png

Opublikowano

na samym jouscie,clashu czy siegu mam marne 10 fps przez co nie da się grać eh jeśli czegoś z tym nie zrobią to stracą większość graczy.

Ja trochę więcej wyciągam i Smite działa mi płynnie, ale kiedyś, no z rok temu, miałem dwa razy tyle FPS-ów. I to nie tylko ja tak mam, sporo moich znajomych. Także tutaj optymalizacja jest wskazana. 

No wiesz, kwestia gustu. Dla mnie na początku ten skin był kozacki, trochę nim pograłem i już mnie się znudził. Ale sam fakt, że jest ta transformacja i całość prezentuje się mega dobrze (muzyka, efekty, płynność, grafika), idzie na wielki plus. Osobiście nie znam drugiej gry MOBA, gdzie takowe technologie się pojawiają. Poza tym, nie dość, że Hi-Rez to wprowadził, to jeszcze rozwija i to efektownie, czego przykładem jest wprowadzony wczoraj bóg - Fafnir - którego mechanika też opiera się na transformacji. 

Więc można zarzucić kilka rzeczy twórcom, ale na pewno nie brak innowacji i ulepszeń. 

Nie wiem co wy macie za kompy sprzed 10 lat, ale ja jak grałem to zawsze 150 fps miałem.

W Smite coraz więcej graczy, widać to nawet jak się ogląda SPL na twitchu, coraz więcej ludzi ogląda

Nie no, aż tak starego komputera nie mam. :) Nie wiem, z osób, które znam, pomijając nielicznych, nikt nie osiąga takich FPS-ów. Zapewne kwestia sprzętu, jego daty zakupu i ceny, ale mimo wszystko tak nie powinno być. Skoro na becie dało się grać z bardzo przeciętnym sprzętem, to dlaczego teraz tak nie jest? 

Chyba najlepszym porównaniem będzie ilość oglądających MŚ. Rok temu było całkiem dużo ludzi i to przez wszystkie dni, od początku do końca, także faktycznie, graczy przybywa. I co ciekawe, w tym czasie nie szukało długo ludzi w grze. ;) 

Swoją drogą, jedyne zastrzeżenia mam do jakości wykonywanych skinów. Uważam, że kiedyś były na zdecydowaniem wyższym poziomie i ogólnie się ludziom bardziej podobały. Teraz, niektóre stylizacje wyglądają strasznie słabo i ani tym grać, ani na to patrzeć. 

Opublikowano

Ja trochę więcej wyciągam i Smite działa mi płynnie, ale kiedyś, no z rok temu, miałem dwa razy tyle FPS-ów. I to nie tylko ja tak mam, sporo moich znajomych. Także tutaj optymalizacja jest wskazana. 

No wiesz, kwestia gustu. Dla mnie na początku ten skin był kozacki, trochę nim pograłem i już mnie się znudził. Ale sam fakt, że jest ta transformacja i całość prezentuje się mega dobrze (muzyka, efekty, płynność, grafika), idzie na wielki plus. Osobiście nie znam drugiej gry MOBA, gdzie takowe technologie się pojawiają. Poza tym, nie dość, że Hi-Rez to wprowadził, to jeszcze rozwija i to efektownie, czego przykładem jest wprowadzony wczoraj bóg - Fafnir - którego mechanika też opiera się na transformacji. 

Więc można zarzucić kilka rzeczy twórcom, ale na pewno nie brak innowacji i ulepszeń. 

Swoją drogą, jedyne zastrzeżenia mam do jakości wykonywanych skinów. Uważam, że kiedyś były na zdecydowaniem wyższym poziomie i ogólnie się ludziom bardziej podobały. Teraz, niektóre stylizacje wyglądają strasznie słabo i ani tym grać, ani na to patrzeć. 

Oczywiście sam fakt że zrobili taki skin (przemiany) jest mega ale wykonanie moim zdaniem słabe to jest takie połączenie Anime z power rangers ?? No ale to już moje spojrzenie na to 

Co do Fafnira to z tym się nie jest zły fajnie że hirez idzie w tą stronę.

Co do tych skinów to się zgodzę, szkoda że hirez daje teraz nacisk na "Mechaskiny"bo  to jest ich dość błąd rozumiem max 3 skiny no ale bez przesady ile można ?...

Przecież na redicie ( czy jak tam to się piszę ) jest tylko konceptów na mega skiny czemu Hirez nie weźmie tego pod uwagę 

*To już moja ocena więc bez hejtów*

Mogli by mi przywrócić stary model Bakasury bo ten nowy to dla mnie totalna porażka chociaż raven ? Mi się strasznie podoba.

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Marne 15k graczy na Steam, nie ma szans osiągnąć popularności LoLa.

Opublikowano

troszkę kekłem XDDDDD

Nie oszukujmy się LoL jest już jakieś 7 lat ?? gdzie smite jest dopiero 2 lata także także twój komentarz był tu zbędny 

Myślę że jak Smite będzie się trzymał 7 lat to ez osiągnie nawet większą popularność niż LoL

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

troszkę kekłem XDDDDD

Może wyjaśnisz dlaczego?

Opublikowano

troszkę kekłem XDDDDD

Nie oszukujmy się LoL jest już jakieś 7 lat ?? gdzie smite jest dopiero 2 lata także także twój komentarz był tu zbędny 

Myślę że jak Smite będzie się trzymał 7 lat to ez osiągnie nawet większą popularność niż LoL

http://www.riotgames.com/articles/20140910/508/115-million-playing-lol-each-month

LoL po 2 latach.

Opublikowano

Aby gra upadła musi się najpierw wybić, a nigdy się nie wzniosła w powietrze, więc jakby to powiedzieć... Cały czas szura tyłkiem po ziemi, tylko co raz bardziej krwawi.

Opublikowano

Oczywiście, że Smite nie ma szans doścignąć Lola czy Doty. Nawet w przeciągu 10 lat.

Co nie zmienia faktu, że Smite nadal rośnie. Powoli, ale rośnie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

troszkę kekłem XDDDDD

Może wyjaśnisz dlaczego?

Ludzie już zaczynają doceniać mechanikę Smite. Tylko ich przybywa, a nie ubywa. Międzynarodowe turnieje też wnoszą się na coraz wyższy poziom i skalę. Sama gra mocno się rozwija w ostatnim czasie, a świadczy o tym chociażby wprowadzenie jej na nową platformę i konsole.  Co do Steam'a - sama jestem zwolenniczką zwykłej wersji, jak większość. Kwestia wyboru.

Kocham te gównoburze Smite vs LoL, gdzie ludzie LoL'a, nie mający żadnego pojęcia o Smite, wpadają tutaj i sieją ferment. Daj już spokój, bo ani to śmieszne, ani zabawne, a atencji od tego też Ci nie przybędzie. I powtórzę po raz kolejny - ilość nie znaczy jakość. Skoro grasz w LoL'a to na pewno o tym wiesz, więc zaoszczędzę sobie czasu i nie będę Ci tłumaczyć, jak bardzo community LoL'a jest beznadziejne. 

Może i Smite jest "mniejsze", ale na pewno pod każdym względem lepsze (moim zdaniem). Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...