Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostra fala hejtów na GM na czacie, że niby rozdaje EQ? Gimby szaleją czy co? 

Gimby szaleją, jak napisałem do tej osoby na PW to jedyne teksty to były "serwer gówniany" "spierdalaj dzieciaku" "rucham ci matke" itp.

Przepraszamy, ale błąd z expem wymusił na nas przerwę techniczną.

Przy okazji kilka rzeczy poprawimy.

Powinna być cofka bo już na tym expie ludzie wbili lvl duze

Cofnęliśmy poziom tej osobie a błąd usunęliśmy.

Zajebałem się w akcji nieco, pobieram.

@topic

Serwer działa czy przerwa nadal trwa?

Bardzo przepraszamy za te przerwy, ale 25 osób które zadeklarowało się jako beta testerzy, nie wykonali swoich obowiązków(w tym naczelny hejter metanabol).

Staramy się i dzięki takiej liczbie online jaka jest(i rośnie) motywuje Nas to do dalszego działania.

Dzięki za wyróżnienie chłopy ale takie rzeczy ja wam zgłaszałem na sb.. i chyba nawet w 1 temacie.. Chodzi o dmg mobów, bossy.

" Naczelny hejter " po prostu jest to troche nie fair wobec nowych graczy... I czy to jest hejt?

Piszę wam co jest nie tak ale wy nadal swoje tak samo na becie.

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimby szaleją, jak napisałem do tej osoby na PW to jedyne teksty to były "serwer gówniany" "spierdalaj dzieciaku" "rucham ci matke" itp.

@topic

Bardzo przepraszamy za te przerwy, ale 25 osób które zadeklarowało się jako beta testerzy, nie wykonali swoich obowiązków(w tym naczelny hejter metanabol).

Staramy się i dzięki takiej liczbie online jaka jest(i rośnie) motywuje Nas to do dalszego działania.

Dzięki za wyróżnienie chłopy ale takie rzeczy ja wam zgłaszałem na sb.. i chyba nawet w 1 temacie.. Chodzi o dmg mobów, bossy.

" Naczelny hejter " po prostu jest to troche nie fair wobec nowych graczy... I czy to jest hejt?

Stało się i tyle. Płakać nie ma po co. Też gram i jakoś nie czuję się poszkodowany. Wbili lvl i co? Świat się wali? Dzieci głodują? Ludzie. Problemy 1-szego świata bo PD już nie ma. Ja chcę tylko żeby ponaprawiali błędy. Wbijanie topki na serwerze easy coś daje? o_O O kurde. 6 lat w Metina gram i z tego co wiem to na hardzie na sens a tutaj? Płakanie o nic i bezsensowny spam.

Opublikowano

@topic

Stało się i tyle. Płakać nie ma po co. Też gram i jakoś nie czuję się poszkodowany. Wbili lvl i co? Świat się wali? Dzieci głodują? Ludzie. Problemy 1-szego świata bo PD już nie ma. Ja chcę tylko żeby ponaprawiali błędy. Wbijanie topki na serwerze easy coś daje? o_O O kurde. 6 lat w Metina gram i z tego co wiem to na hardzie na sens a tutaj? Płakanie o nic i bezsensowny spam.

Masz rację ;p Nwm czemu Que / Igrek odberaliscie to jako hejt ale mi o to nie chodzilo.

Póki co polecam przyjemnie się gra.

Opublikowano

Poprawiliśmy dotychczasowe błędy, staramy się wszystko poprawiać.

Co do BS, szybkiej zmiany channeli etc. Musicie niestety poczekać.

Na forum macie temat gdzie możecie zadawać pytania Administracji, na pewno odpowiemy na wszystkie :)

Dziękujemy za to że jesteście - licznik na stronie :yay:

Pozdrawiam Que.

(Metanabol, z tego konta korzystam tylko ja) :D

Opublikowano

@topic

Też gram i jakoś nie czuję się poszkodowany. Wbili lvl i co? Świat się wali? Dzieci głodują? Ludzie. Problemy 1-szego świata bo PD już nie ma. Ja chcę tylko żeby ponaprawiali błędy. Wbijanie topki na serwerze easy coś daje?

Prawda

Widać, że GM nie ma wszystkiego w dupie i szybko wiele rzeczy ogarnąć w przeciwieństwie do serwera rapsodius. Jestem rad z takiego obrotu spraw. Może to być dla niektórych błaha sprawa, ale choćby nawet sam kontakt z Que jest dobry, odpowiedź po kilku sekundach. Wystarczy tego zachwalania, bo jak na złość, pożegnamy się z privem.

Licznik nie chce pokazać więcej niż 400+ :(

BS się nie przejmuję, ale z tymi channelami to tragedia.

­

Opublikowano

Toggle skilli będą wkrótce.

Była chwilowa przerwa, poprawiliśmy dmg bossów, mobów, tak samo jak i abs bossów na bronie.

Handel niektórymi przedmiotami, ulepszanie niektórych przedmiotów.

Dodaliśmy drop yang do muszli - 10k 50k 100k 5/4/3.

Zmieniliśmy bony w bransolecie pvp.

Kilka drobnych zmian.

Jeśli okaże się że wszystko jest stabilne, to popołudniu odpalimy płatności IS.

Opublikowano

Serwer 10/10

Administracja nie olewa graczy a taka podtawa to juz rzadkość

Polecam serwer :)

Zmianka skili tylko w is?

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Jak w ogóle jest z tymi respami wodza orków ? hmm ? ile ich jest i co jaki czas, nie dropią te zęby orka do misji nawet

/

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? jak drop ulep i exp? ogarne wszystko ninja?

Serwer wymaga jeszcze kilku poprawek, aczkolwiek musimy się uzbroić w cierpliwość. Jest dziś niedziela i większość z nas zasiada do porannego stołu, aby podzielić się jajkiem. 

Dlatego też, proszę Was o wyrozumiałość dla administracji. Założyciele serwera starają się z całego serca i widać już pierwsze efekty. Serwer nie ma większych bugów, aczkolwiek są to błędy kosmetyczne. Na serwerze gra około 500 osób, aczkolwiek na starcie było tylko 200 osób. Warto zagrać, bo serwer zasługuję na uwagę. Liczba graczy wzrasta. 

Exp leci na prawdę bardzo szybko, aczkolwiek trzeba poczekać, aż poprawią exp na mapie 140. LvL wbić jest to kwestia 6h. Zbroje EXP, skrzydła i szarfy bardzo prosto można wydropić z dungeonów. Procent na drop jest bardzo duży i można rzec, że każdy gracz posiadający lvl powyżej 100 posiada owe przedmioty. Bardzo mnie martwi ten drop, ponieważ gracze nie będą inwestowali w IS i serwer upadnie. Ulepszacze dropią bardzo dobrze i przyjemnie. Dungeony są bardzo skrócone. Niebieską śmierć robi się około 2-3 minut, Berana 1 min. 

Aktualnie jest zbugowany biolog, aczkolwiek administracja zdeklarowała się go poprawić. 

c8f7.png

Opublikowano

230 graczy ? mało nie zagram

269. Bo święta? Ta godzina?

@TrikuTrikuMrauu

Co do upadku serwera, myślę, że jego twórcy wzięli to pod uwagę i jakoś ten problem zostanie rozwiązany.

Zdaje mi się tylko, czy to PvP jest strasznie drętwe.

Jakieś miejsce z dobrymi spotami, na mapce 110?

Drop np. muszli to jedna wielka przyjemność.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDD Piszesz to o godzinie 10:40 kiedy wszyscy wdupiają śniadanie. 

Co do serwera, gra się z*********e. Nic tylko polecić, przydała by się jakaś reklama u Youtuber'ów teraz tylko u nich da się jakoś wypromować serwery. 

qolJA1e.png

Opublikowano

269. Bo święta? Ta godzina?

@TrikuTrikuMrauu

Co do upadku serwera, myślę, że jego twórcy wzięli to pod uwagę i jakoś ten problem zostanie rozwiązany.

Zdaje mi się tylko, czy to PvP jest strasznie drętwe.

Jakieś miejsce z dobrymi spotami, na mapce 110?

Drop np. muszli to jedna wielka przyjemność.

Dlaczego uważasz, że PvP jest drętwe? Wbij 160 lvl i zrób eq :D i wtedy będziesz mógł ocenić, nie ma co gdybać. 

Spot ma mapie 110 jest na końcu głównej drogi, tam się skręca delikatnie w prawo pod górkę. 

c8f7.png

Opublikowano

off?

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Jak balans klas? pvp wygląda na 2-3 skille? Jak postacie magiczne?

Jest 2 dzień od startu serwera, nie wiem jak mamy Ci udzielić odpowiedzi na takie pytania. 

qolJA1e.png

Opublikowano

Info prosto z forum serwera:

Witajcie.

Nastąpiła awaria całego serwera dedykowanego, nie jest nam znana przyczyna błędu.

Nie wiemy kiedy będzie usterka usunięta.

Czekamy na odzew sponsora, on będzie miał więcej informacji.

Bardzo przepraszamy, lecz nie jest to nasza wina.

Pozdrawiamy, Team Predoria.pl

No nic, musimy czekać aż naprawią :/

Serwer jest bardzo dobry, były drobne problemy, ale administracja się angażuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...