Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie w ogóle rozjebało to, że trzeba na nowo clienta pobierać mając patchera w starym. No chyba, że zrobiliście od podstaw innego w ciągu kilku h to gratuluję inteligencji.

Nie chce mi się znowu pobierać ale po tym co czytam to trochu śmiechłem. W tych czasach nie zabezpieczyć clienta to jak strzał w kolano. Miało być fajnie no ale co zrobić, kolejny serwer jutuberów czyli zakończenie napisane zostało już dawno, dawno temu. Miesiąc max^^

A na co ty liczyłeś ?

Nawet gdy serwer dobrze wypalil to 2 tygodnie max i koniec bo nuda 60% eq mozna zakupic w is na 150lvl 

Wbilem na 1h bardzo mało ludzi jest co jakis czas sa lagi ale mozna grac 

Nie ma Eq w IS ^^

Ludzi jest mega dużo, lagi na poczatku był teraz nie ma wgl.

Totem Zagłady 

Sztuk: 1

Przedmiot otrzymujesz na stałe. 

Wymagany poziom: 150

Wymagana ilość zabitych graczy: 650

Pierścień Agoni 

Sztuk:

Dzięki temu pierścieniowi zyskasz takie bonusy jak:

Punkty życia: 5000

Silny przeciwko ludziom: 20

Średnie obrażenia: 20

I tak dalej 

Chyba nie mysleś ze mam na mysli bronie/zbroje ? xD

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie w ogóle rozjebało to, że trzeba na nowo clienta pobierać mając patchera w starym. No chyba, że zrobiliście od podstaw innego w ciągu kilku h to gratuluję inteligencji.

Nie chce mi się znowu pobierać ale po tym co czytam to trochu śmiechłem. W tych czasach nie zabezpieczyć clienta to jak strzał w kolano. Miało być fajnie no ale co zrobić, kolejny serwer jutuberów czyli zakończenie napisane zostało już dawno, dawno temu. Miesiąc max^^

A na co ty liczyłeś ?

Nawet gdy serwer dobrze wypalil to 2 tygodnie max i koniec bo nuda 60% eq mozna zakupic w is na 150lvl 

Wbilem na 1h bardzo mało ludzi jest co jakis czas sa lagi ale mozna grac 

Nie ma Eq w IS ^^

Ludzi jest mega dużo, lagi na poczatku był teraz nie ma wgl.

Totem Zagłady 

Sztuk: 1

Przedmiot otrzymujesz na stałe. 

Wymagany poziom: 150

Wymagana ilość zabitych graczy: 650

Pierścień Agoni 

Sztuk:

Dzięki temu pierścieniowi zyskasz takie bonusy jak:

Punkty życia: 5000

Silny przeciwko ludziom: 20

Średnie obrażenia: 20

I tak dalej 

Chyba nie mysleś ze mam na mysli bronie/zbroje ? xD

A te bajery to tak :D ale to często na serwerach tego typu. Ogólnie spoko ludzi jest mega dużo. Jeśli chodzi o zabezpieczenia to są dość słabe. Lecz tutaj widzę ciągle banowanie  osób z nielegalnym oprogramowaniem przez administracje także git.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

I jak serwer fajny ? Opłaca sie grać ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

I jak serwer fajny ? Opłaca sie grać ?

Tak, ciekawy jest i fajnie się boci

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

ponoc 30ku do g a ja po 10 mam wbite xD

duchowy diament nie dziala

10 Ku i wbiło Ci na G1? :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Uczeń
Opublikowano

ponoc 30ku do g a ja po 10 mam wbite xD

duchowy diament nie dziala

10 Ku i wbiło Ci na G1? :x
tak :p już p
Opublikowano

Taka reklama i tak zjebac serwer... Oczywiście serwer YT'bera nie ma szans na to że postój dłużej...

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Pierwsza przerwa techniczna za nami!

Wymagana jest aktualizacja klienta.
Zmiany, które weszły w życie:
- poprawiono ItemShop: Wiemy że sporo z Was miało problem tą funkcją naszej strony, jednakże po tej zmianie wszystko już będzie w porządku, natomiast osoby, które utraciły przedmioty zapraszamy na nasz serwerowy ts.devia.pl
- przywrócono drop Antycznego Dzwona ze szkatułki Dzikusów
- teraz po wejściu w zakup za psc / paypal pojawia się komunikat jak postępować
- poprawiono resp bossów
- znacznie zmniejszono liczbę cheatrów wprowadzenie specjalnego zabezpieczenia do klienta
- pozbyliśmy się wszystkich niedociągnięć jakie pozostały po testach
Życzymy wszystkim miłej gry!
Pozdrawiamy Team DEVIA.pl
Opublikowano

Nie polecam bo: 
-Słaby kontakt z graczami nawet nie chce im się odpisywać na niektóre pytania co już w 1szej fazie skreśla serwer
- Nie są przygotowani ani od strony technicznej tak jak powinno to byli zrobić wszystko na odpierdziel.
- Bo nie chce im się nawet opisać eventu wielkanocnego, który ponoć trwa. 
Powinniście przeciągnąć open betę do następnej niedzieli wszystko dopiąć od strony graficznej/technicznej/ itd itd a nie ruszać aby się szybciej nachapać.

Przykro mi, że znów tak wyszło z serwerem Ytbera. 
Żegnam i pozdrawiam .

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie polecam bo: 

-Słaby kontakt z graczami nawet nie chce im się odpisywać na niektóre pytania co już w 1szej fazie skreśla serwer

- Nie są przygotowani ani od strony technicznej tak jak powinno to byli zrobić wszystko na odpierdziel.

- Bo nie chce im się nawet opisać eventu wielkanocnego, który ponoć trwa. 

Powinniście przeciągnąć open betę do następnej niedzieli wszystko dopiąć od strony graficznej/technicznej/ itd itd a nie ruszać aby się szybciej nachapać.

Przykro mi, że znów tak wyszło z serwerem Ytbera. 

Żegnam i pozdrawiam .

Event wielkanocny - dropisz pisanki (z moobów), koszyk z metinów.

​Pisanki możesz otwierać, ew. uzbierać 10, dropnąć koszyk i iść z tym do królika.

Opublikowano

Mam zapłacić 40zł sms za j****y kostium z isa? Serio?

nikt ci nie każe ty pajacu pier*olony ładować w IS. Jak się nie podoba to możesz wypier*alać ;>

@topic

1. Można wiedzieć ile osób jest online w tej chwili?

2. Jak ze stabilnością serwera?

3. Debile na dmg hackach już pobanowane?

4. Dalej 30 lvle biją wróżkę?

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

nikt ci nie każe ty pajacu pier*olony ładować w IS. Jak się nie podoba to możesz wypier*alać ;>

@topic

Na oko 1500+ . Stabilność dobra nie wywala ani nic, wczoraj tylko lagi były. Debile na dmg pobanowane jak się znajdzie to zgłasza a wczoraj ładnie sie bany sypaly :) . Jesli chodzi o wróżkę z góry sohan to jest easy do ubicia na 35 lvlu ją biłem :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

@topic

Na oko 1500+ . Stabilność dobra nie wywala ani nic, wczoraj tylko lagi były. Debile na dmg pobanowane jak się znajdzie to zgłasza a wczoraj ładnie sie bany sypaly :) . Jesli chodzi o wróżkę z góry sohan to jest easy do ubicia na 35 lvlu ją biłem :)

na nowych plikach działa w ogóle dmg xD?

i serwer ON tak ? bo według strony to OFF ale pobieram :D

Opublikowano

smiech na sali bo lagi od kilku godzin :) wszystko przepelnione,kazdy ksuje,wyzywa. Nie polecam

Rozpłacz się najlepiej, że ktoś Ci ksuje i wyzywa... odpuszczasz spota a później mówisz jak to jest ciężko :D

Wydaje mi się, że przy takiej liczbie graczy to normalne, że spoty pozajmowane każdy się klepie i szarpie o moby -,-

Opublikowano

smiech na sali bo lagi od kilku godzin :) wszystko przepelnione,kazdy ksuje,wyzywa. Nie polecam

Rozpłacz się najlepiej, że ktoś Ci ksuje i wyzywa... odpuszczasz spota a później mówisz jak to jest ciężko :D

Wydaje mi się, że przy takiej liczbie graczy to normalne, że spoty pozajmowane każdy się klepie i szarpie o moby -,-

jeszcze dało by się bić o spota, ale nie na takich lagach ^^

Opublikowano

Nie przesadzaj, nie jest aż tak tragicznie. Jak to Polska cebula, zawsze będą ddosy, szczególnie teraz coś ok. 1k + graczy jest.

Opublikowano

Z czasem ddosy ustaną, jeżeli serwer ustoi to z czasem ustaną lagi. Poza tym nie jest tak tragicznie, da się grać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...