Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza tym, że nie ma chyba możliwości zdobycia kostiumu, fryzury i peta w grze to polecałbym również robić bardziej zapowiedziane eventy, a nie pisanie na czacie w stylu "jaki event chcecie?".

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucę wrzucę boisz dupe ? bój się sprzedajna administracjo

No to wrzuć, a nie ferment dalej siejesz.

Poza tym, że nie ma chyba możliwości zdobycia kostiumu, fryzury i peta w grze to polecałbym również robić bardziej zapowiedziane eventy, a nie pisanie na czacie w stylu "jaki event chcecie?".

Możesz od graczy kupić zawsze :) Co do eventów to lubimy mieć kontakt z graczami, każdy może wejść na ts i pogadać jak z normalnymi ludźmi. Eventy oczywiście będziemy zapowiadać wcześniej, chyba że będzie to miała być jakaś niespodzianka specjalna.

Opublikowano

czemu jest tak sporo ludzi z wh i botami jest tu administracja ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Fajnie, że jest tu wyrównana rozgrywka i każdy ma równe szanse. Na początku ludzie sobie powbijali szybko skille dzięsiecioma ku, od startu aż do teraz każdy lata sobie z wh i administracja nic nie robi.

Opublikowano

Bo ten serwer pozwala na chetowanie legalnie ;)

serio ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

serio ?

No tak.. Przecież miałeś napisane na której stronie od Administracji że zezwalają na uzywanie takich rzeczy. Nawet w grze ktoś pisał. To myślisz że czego każdy biega i Bana nie wyłpaują ? ;)

Fajnie, że jest tu wyrównana rozgrywka i każdy ma równe szanse. Na początku ludzie sobie powbijali szybko skille dzięsiecioma ku, od startu aż do teraz każdy lata sobie z wh i administracja nic nie robi.

Dla tego nie warto tutaj grać ii nie polecam serwera oczywiście. Kto widział wbił parmoa książkami na G a inny będzie sie męczył.. Gdzie tu logika? ;)

I dodatkowo legalne Wh. Administracja porażka :)

Opublikowano

Serwer nie zachęca mnie do gry na dłuższy czas.
Słabe sklepy offline - brak możliwości dodawania/usuwania przedmiotów. 
Z tym dropem jest taka lipa że ku lecą raz na kiiiilka metinów nawet z rękawicą.

Serwer na chwilę nawet spoko.

Opublikowano

serio ?

No tak.. Przecież miałeś napisane na której stronie od Administracji że zezwalają na uzywanie takich rzeczy. Nawet w grze ktoś pisał. To myślisz że czego każdy biega i Bana nie wyłpaują ? ;)

Dla tego nie warto tutaj grać ii nie polecam serwera oczywiście. Kto widział wbił parmoa książkami na G a inny będzie sie męczył.. Gdzie tu logika? ;)

I dodatkowo legalne Wh. Administracja porażka :)

Wszystko krzyczą o KU, a tak naprawdę skorzystało na tym kilka osób które i tak dawno miałyby skille na P. Gdzie te legalne WH? Myślałem, że banujemy za WH.

Serwer nie zachęca mnie do gry na dłuższy czas.

Słabe sklepy offline - brak możliwości dodawania/usuwania przedmiotów. 

Z tym dropem jest taka lipa że ku lecą raz na kiiiilka metinów nawet z rękawicą.

Serwer na chwilę nawet spoko.

Serwer na chwilę bo KU za słabo lecą? To chyba odwrotnie lol

Każdy? Bo myślałem, że ponad 50 osób poleciało za samo WH od wczoraj a pro dmg i inne ścieki już nie działają więc?

Opublikowano

Wszystko krzyczą o KU, a tak naprawdę skorzystało na tym kilka osób które i tak dawno miałyby skille na P. 

[...]

To w końcu jak z tymi skilami?

Opublikowano

Jestem ciekawy co napiszesz jak wyjdzie bug na yangi tez ze wykorzystało to tylko kilka graczy ? :D

Ale ja sie z tym nie kryje, z tym, że to nie był yangbug typu kup-sprzedaj, tylko drop-sprzedaj a yangi zostały cofnięte w większości. Pisze prawdę, nie będę wmawiał ludziom, że tak nie było jak było, zareagowaliśmy szybko i zlikwidowaliśmy nadmiar.

Co jest smutne, że od początku płacz wylewają tutaj te same osoby

Wszystko krzyczą o KU, a tak naprawdę skorzystało na tym kilka osób które i tak dawno miałyby skille na P. 

[...]

To w końcu jak z tymi skilami?

O skille nie jest super ciężko, a KU mają wartość - spytaj graczy

Opublikowano

O Ku to jest banał, troszke lipa jest z radami :v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Banuja banuja :) ,ale ktos musi cie z dupy strzelic, jak spokojnie na boku sobie bocisz to i 24h idzie przegrac na bocie/

sygna2.png

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad stroną (dodajemy opcje których brakuje) i aktualizacją która ma za zadanie wyeliminować niedociągnięcia które zgłosili nam gracze (nie ma ich dużo).

Tymczasem jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda u nas banowanie cheaterów to zapraszamy na odcinek jednego z naszych GMów

https://www.youtube.com/watch?v=6vMz1TjuIV0

Opublikowano

Warto zaczynać?

Jak tu się sprawuje archer? :)

Ile osób online w godzinach popołudniowych?

Raczej warto, bo sporo nowych graczy. Maxa jeszcze nikt nie ma więc nie będziesz bardzo do tyłu.

Archer jest okej raczej jeżeli lubisz nim grać. Graczy zależnie od tego czy weekend itp. 1-1,5k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...