Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie reklama duża dzień do startu a: Forum bardzo rozrzucone wcale nie uporządkowane , Strona też nie działa jak powinna jeszcze sporo rzeczy do dopięcia ale ważne, że reklama jest ^^.

Jakiś event na start Wielkanocny przewidzieliście ?

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do administracji. Z tego co widziałem to wnioskuje, że exp jest chyba za szybki. Czy nie bedzie tak ze po pierwszym dniu bedzie juz 100lvl, a po tygodniu lub dwóch maxymalnego lvla?

Opublikowano

@ Ulepy w IS  no no widzę chcę ktoś zarobić ^^ ale nie tak jak wszyscy tylko lepiej .

@ Będzie zwiększony resp metinów na mapach wspólnych ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ Ulepy w IS  no no widzę chcę ktoś zarobić ^^ ale nie tak jak wszyscy tylko lepiej .

@ Będzie zwiększony resp metinów na mapach wspólnych ?

Resp jest zwiększony.

Da rade doładowac konto w IS za pomoca PSC?

U administracji na ts3, potem zostanie to wprowadzone w ItemShopie jako automat.

@waleron po 24h bedzie max lvl :)

Mylisz się, tylko na samym początku jest łatwo, potem szybkość zdobywanego doświadczenia zmniejsza się.

Opublikowano

Poprawcie uderzanie bronią u szamana z konia/wierzchowca. Przy większej prędkości DMG zadaje tylko z jednej strony.

Opublikowano

@MORI-Nowy Styl , Tylko za pomocą TS3?. Może dałoby rade gdybym Tobie podesłał na PW tutaj czy coś , albo w grze?. Czekam mocno ;) mam nadzieje ze nie zawiedziecie . A co do ulepów w IS to one tam są tylko po to zeby coś pewnie w tym Isie było , bez przesady nikt tego nie kupi. 

Opublikowano

Co jest z teamspeakiem ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

No, mam nadzieję, że tym razem trafię z całą moją masową gildią (czytaj około 20 osóB). Ostatnie kilka serwerów to było dno totalne. Damy Wam kredyt zaufania, obyście nas nie zawiedli

Pozdrawiam, Kocur.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Ja juz jestem przygotowany. Dmg hack x1000 i jedziemy :D

I po tygodniu bedziesz plakal na forum ze CI konto oje*ali, bo w haxach keyloger

Opublikowano

Przeciez to jest priv. Jak mozna plakac bo komus konto ojebali na priv?
Ja za kazdym razem jak koncze gre na priv to oddaje konto wiec nie bd plakal z tego powodu bo nie mam 12 lat xD

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Co jest z teamspeakiem ?

ts.devia.pl, wszystko z nim w porządku 

Aha już jest spoko, bo wczoraj go nie było.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...