Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd bronie na 30 poziom?

Jest możliwość zdobycia kostiumu i peta bezpośrednio w grze? jak tak to w jaki sposób?

Leczenie u Healera zostało zwiększone?

Opublikowano

Serwer z*******y sie wydaje no i duzo na reklame poszło więc będzie sporo stał lecimy na pompie !

To, że jest reklama nie znaczy że serwer będzie "sporo stał", jestem i tak pewien że po 3/4 tygodniach serwer ogłosi upadłość.

­

Opublikowano

Na chuy Wy spekulujecie ile będzie stał jak jeszcze nie wystartował beka hahaha

To już zależy od Ich startu, czy wszystko przebiegnie pomyślnie, a nie jak na wczorajszym serwerze.

A na becie jeszcze buga nie zauważyłem.

Edit. Kiedy forum?

Opublikowano

Serwer z*******y sie wydaje no i duzo na reklame poszło więc będzie sporo stał lecimy na pompie !

To, że jest reklama nie znaczy że serwer będzie "sporo stał", jestem i tak pewien że po 3/4 tygodniach serwer ogłosi upadłość.

­

Z takim podejsciem to by nikt nie zaczynal grac na nowych serwrach. NIe zapominajmy tez ze znane marki okazywaly sie niewypalami(balmora s2 teraz nawie), a np taki vesteris po failu z pierwsza odslona, teraz jest jednym z najlepszych serwerow. Wic trzeba dac szanse, a serwer na wyglada obiecujaco. Wystarczy wbic na bete i zobaczyc ze wszystko dopracowane.

Opublikowano

To już zależy od Ich startu, czy wszystko przebiegnie pomyślnie, a nie jak na wczorajszym serwerze.

Edit. Kiedy forum?

A ja zauważyłem, zgłosiłem i mam nadzieję, że do startu zostanie naprawione. 

Po raz kolejny pytam, czy Leczenie u healera zostało zwiększone?

Dawno nie miałem takiego dylematu kim zagrać. Archer, Healer, BM, Dagger :/

Opublikowano

­

Z takim podejsciem to by nikt nie zaczynal grac na nowych serwrach. NIe zapominajmy tez ze znane marki okazywaly sie niewypalami(balmora s2 teraz nawie), a np taki vesteris po failu z pierwsza odslona, teraz jest jednym z najlepszych serwerow. Wic trzeba dac szanse, a serwer na wyglada obiecujaco. Wystarczy wbic na bete i zobaczyc ze wszystko dopracowane.
Vesteris nie mial failu na 1 odslonie, tylko niemilosiernie w nich pizgali. Nie zmienia to faktu, ze na starcie mieli okolo 2k osob :)
Opublikowano

Edit. Kiedy forum?

Forum jest dostepne od dawna pod adresem www.forum.devia.pl

Opublikowano

wpadne jak ogarne sponsora , oby administracja nie odpierdalała i nie opierdalała sie .

Potrzebujesz sponsora do grania?

Opublikowano

wpadne jak ogarne sponsora , oby administracja nie odpierdalała i nie opierdalała sie .

tak , is sponsorowany , topka pewna . Nie bede sie poniżał przy tych pseudo ytberach ktorzy maja tysiace sm za friko xD

Opublikowano

Konkret reklama wleciała, już na starcie możecie dodać te dwa chanele więcej. :) Serwer podoba mi się od samego początku, ja bankowo na starcie się zjawiam. :) Powodzenia.

Opublikowano

tak , is sponsorowany , topka pewna . Nie bede sie poniżał przy tych pseudo ytberach ktorzy maja tysiace sm

za 50zl caego isa sobie kupisz wiec nie placz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...