Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duzo ludzi ? bo sciagam i sie doczekac nie moge :P

Ponad 1000 ! :)

Zapraszam bo warto !

Bez przesady tyle aż napewno nie ma te 500+ to jest.

Tak palnąć każdy może, licznika online nie ma tak samo ranking nieczynny więc nie ma jak sprawdzić.

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możesz dac, jakiegoś ss ile osób jest ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Z prezentacji serwer wydaje się ciekawy:D Szkoda, że czasu nie mam ^_^

Wbije zobaczyć za 2 miechy ^_^ Myślę, ze za ten czas nie padnie :D

Opublikowano

@ To może kurcze dacie info odnośnie eventu wielkanocnego co i jak a nie, że trwa ?
Tak samo strona zrobiona na odwal się, jak i forum reszta też zrobiona na odje,,, się . Ważne jest tylko to, że Reklama jest zrobiona i to was obchodzi .

Reklama w sygnie.

Opublikowano

kiedy dostane odp ile gracz online ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Po 2-3 godzinach gry gra się całkiem przyjemnie, ale bez szału.

Na plus fajna ilość dropu zmianek/dodań z ziemi, fajny drop z mini bosów w m2, drop sztabek również dopasowany.

Moglibyście napisać gdzie dokładnie znajduje się gość od dungów ( jinno m1 kordy 310), drop medali tragiczny nawet nie warty uwagi, mam nadzieje ze to poprawicie.

Jak do tej pory to chyba tyle, jak coś jeszcze rzuci mi się w oczy będę pisał.

Opublikowano

Gdybym miał określić serwer jednym słowem to...

GÓWNO.

Lagi pomijam- sprawa DDoS, ale twórcy polskiego metina są jak drogowcy, zawsze zaskoczeni... Co całkowicie wypacza sens rywalizacji- DMG x 1000. Poważnie, serwer 2k16 a takie coś działa? Czy wy w ogóle sprawdzaliście zabezpieczenia? Najsilniejsze bossy są wybijane przez postacie w startowym eq. Na 30 wróżkę ubija się parę sekund. PARANOJA. Do tego nie widać misji fabularnych, tylko wybijanie metków/ bosów/ mobków (aczkolwiek mogę się mylić, bo póki co kampiłem wróżkę).

Całkowicie odradzam gry i ładowania w IS, bo się przejedziecie.

Opublikowano

Co racja to racja ludzie na 30 lvl ubija caly czas wszystkie bosy xD

Wrozki na 30 lvl GZ i w sumie GG ;d

Skonczylem po godzinie ;d 

Milego wieczoru :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Pobanować tych co bija wrózki i inne bosy i po problemie, ale najwidoczniej nikomu z administracji dupy ruszyć się nie chce. Bezczelne napierdalanie bosów, kiedy jeszcze nicki sie wyświetlają na chacie :v

Opublikowano

Dobra standardowo, kiedy koniec bety ? 
Start w Poniedziałek bez bugów :D
@ Czy dungi można robić solo ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dobra standardowo, kiedy koniec bety ?

Start w Poniedziałek bez bugów :D

@ Czy dungi można robić solo ?

Jeśli chciałeś zacytować klasyka to w piątek bez bugów. Beka trochę że dmg hack działa :D

Opublikowano

Aha.Super nawet na stronie nie da się odbugować postaci bo się zbugowałem i wyskakuje mi ciągle ???????????????????????????????????????? to .....­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Mnie w ogóle rozjebało to, że trzeba na nowo clienta pobierać mając patchera w starym. No chyba, że zrobiliście od podstaw innego w ciągu kilku h to gratuluję inteligencji.

Nie chce mi się znowu pobierać ale po tym co czytam to trochu śmiechłem. W tych czasach nie zabezpieczyć clienta to jak strzał w kolano. Miało być fajnie no ale co zrobić, kolejny serwer jutuberów czyli zakończenie napisane zostało już dawno, dawno temu. Miesiąc max^^

Opublikowano

Mnie w ogóle rozjebało to, że trzeba na nowo clienta pobierać mając patchera w starym. No chyba, że zrobiliście od podstaw innego w ciągu kilku h to gratuluję inteligencji.

Nie chce mi się znowu pobierać ale po tym co czytam to trochu śmiechłem. W tych czasach nie zabezpieczyć clienta to jak strzał w kolano. Miało być fajnie no ale co zrobić, kolejny serwer jutuberów czyli zakończenie napisane zostało już dawno, dawno temu. Miesiąc max^^

A na co ty liczyłeś ?

Nawet gdy serwer dobrze wypalil to 2 tygodnie max i koniec bo nuda 60% eq mozna zakupic w is na 150lvl 

Wbilem na 1h bardzo mało ludzi jest co jakis czas sa lagi ale mozna grac 

Opublikowano

A na co ty liczyłeś ?

Nawet gdy serwer dobrze wypalil to 2 tygodnie max i koniec bo nuda 60% eq mozna zakupic w is na 150lvl 

Wbilem na 1h bardzo mało ludzi jest co jakis czas sa lagi ale mozna grac 

Nie ma Eq w IS ^^

Ludzi jest mega dużo, lagi na poczatku był teraz nie ma wgl.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...