Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do 10Ku jest to prawda ze w 1 dzien było mozna wbić skille na g za pomocą 10 Ku i nikt nie został za to ukarany czy tez  skille nie zostały cofnięte 

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sura za kare nie dostaje potek na start?

ja mam potki noramlnie

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Co do 10Ku jest to prawda ze w 1 dzien było mozna wbić skille na g za pomocą 10 Ku i nikt nie został za to ukarany czy tez  skille nie zostały cofnięte 

Można było i nikt nie został ukarany, skille nie zostały cofnięte. Denerwuje mnie ten fakt i zastanawiam się czy zaczynać grę.

Opublikowano

Więcej botów niż graczy...

Ogarnijcie to prędko zanim gospodarka się rozpierdoli.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Kolejna przerwa techniczna, która wniosła ze sobą nastepujące zmiany:
- Wyeleminowaliśmy lagi na serwerze
- Poprawiono handel
- Poprawiono dowodzenie (bierze pod uwagę mape, na której znajdują się postacie)
- Poprawiono drop yang (bierze pod uwagę mape, na której znajdują się postacie)
- Poprawiono Wierzchowce (teraz dają statuty tak jak i koń)
- Poprawiono umiejętności konne
- Poprawiono diament duchowy
- Poprawiono Górnictwo
- Poprawiono KD Ataku
- Dodano specjalny system, który za zadanie ma powstrzymać część cheatów

Wymagane jest zaktualizowanie klienta.

Opublikowano

Teraz nie działa koń na 40lvl(ma wyglą jak ten na 30 i nie da się z niego atakować), nie działają ani kamienei ani diamenty duchowe, kd ataku wcale nie poprawiliście, dalej daje 150 PE, niby ten etap już za mną ale za mały resp jest Lorda Małp i Elit. Wodza Orków, to jest do poprawy jak najszybciej. W dodatku mam wrażenie, że Polimorfia na P(+150 wart ataku) nie działa. Na razie tyle zauważyłem.

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac tu grac ile ludzi na servie ?

Warto, świetny serwer!

Wleciał 1 odcinek z serwa! 

xyz

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Pomocnik
Opublikowano

Bardzo dobry serwer, świetna administracja, dobry kontakt z graczami! Polecam zacząć tutaj gre :)

Opublikowano

Po opiniach co, niektórych widzę że nie opłaca się grać.
I czy event wielkanocny ogółem jest aktualnie?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Uczeń
Opublikowano

po tej aktualizacji nie da sie czytac kamykow, po wybraniu skilla znika okienko i nic :p

Opublikowano

Po opiniach co, niektórych widzę że nie opłaca się grać.

I czy event wielkanocny ogółem jest aktualnie?

Po 15 minutach od ponownego uruchomienia (krótka przerwa techniczna) pełno sklepów w m1. DMG zablokowane (sprawdz temat od homixa), ludzi gra w wolne 1,5k około. Sprawdź i sam się przekonaj, nie sugeruj się pustym hejtem :)

po tej aktualizacji nie da sie czytac kamykow, po wybraniu skilla znika okienko i nic :p

Poprawimy wieczorem, małe niedopatrzenie! Przepraszamy.

Opublikowano

Fajny serwer na pewno zagram :) Zobaczymy ile będzie stał .. xD

Ciągle nad nim pracujemy więc mamy nadzieję ze jak najdluzej!

Hmmm klienta już zasysam a konto zrobione :) zobaczę jak wpadnie w oko to zostanę na dłużej  :v .

Zapraszamy :)

chyba dostali bombe lub cos im sie zyebalo bo wszystko siadlo 

Przerwę musieliśmy zrobić na chwilke

Opublikowano

W sumie to zachecac nie ma co. Graczy az za duzo :D Pozytyywnie mnie zaskoczyl serwer. Mam nadzieje ze administracja bedzie caly czas aktywna tak jak teraz

Opublikowano

Szkoda, że zaczynając teraz nie mam szansy wbic skilla na g dziesięcioma ku. Miałem zagrać i rozważam to, ale takim zaniechaniem odrzucacie od siebie.

Opublikowano

Pograłem trochę i stwierdzam że serwer to gówno. 

Już sam błąd ortograficzny przy tepaniu do M2 świadczy o poziomie...  Serwer chyba by próbą zrobienia czegoś na wzór Veteri**, ale niestety wyszło z tego gówno którego nie polecam po wbiciu na nim 75 lvl poszedł do kosza - po prostu śmiech byle tylko ludzi naciągać. A botów więcej niż graczy, i do tego błedów - bo nie wiem czy będzie tu ogólnie 500 luda... Rozwiązania rażą głupotą i bezmyślnością. A GM pisząc na czacie "Idę teraz na prywatną postać" tylko wywołuje lawinę śmiechu i szydery na czacie. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

bez sensu zrobiliście z handlem za pln. samymi yangami handlować nie można, chyba, że masz postać 75 ^^

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Hu.j a nie serwer bez komentarza admini sprzedają na lewo eq za zł  wkrótce wrzucę ss-y z rozmowy z adminami.

o.O? To może wrzuć owe SSy a nie ferment siejesz? Zresztą starczy przeczytać wszystkie twoje ostatnie posty, typowy anonim do hejtu.. :D

Pograłem trochę i stwierdzam że serwer to gówno. 

Już sam błąd ortograficzny przy tepaniu do M2 świadczy o poziomie...  Serwer chyba by próbą zrobienia czegoś na wzór Veteri**, ale niestety wyszło z tego gówno którego nie polecam po wbiciu na nim 75 lvl poszedł do kosza - po prostu śmiech byle tylko ludzi naciągać. A botów więcej niż graczy, i do tego błedów - bo nie wiem czy będzie tu ogólnie 500 luda... Rozwiązania rażą głupotą i bezmyślnością. A GM pisząc na czacie "Idę teraz na prywatną postać" tylko wywołuje lawinę śmiechu i szydery na czacie. 

Nie polecam. 

Czepiasz się literówek a sam "s" zjadłeś :D

bez sensu zrobiliście z handlem za pln. samymi yangami handlować nie można, chyba, że masz postać 75 ^^

Wiesz co by się stało jakby yangi po allegro zaczęły latać? Pomyśl :) Nie chcemy gospodarki psuć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...