Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś z administracji powiedzieć czy w regulaminie lub gdziekolwiek jest napisane, że za AFK bicie mobów w red lesie jest ban?

1. Moby same przychodzą

2. [GM]Curny nie ogarnia, że można bić i kręcić się dookoła będąc na AFK, czyli rozumiem teraz, że za coś takiego można dostać bana? Za zostawienie postaci na spacji? smile.png

http://scr.hu/17k6/2xm79

http://scr.hu/17k6/pu5h5

http://scr.hu/17k6/tlf0x

Jakiś admin nagrywał dzień z życia GM i za bicie AFK dawał tylko kicka.

To jest ten sam admin.

Nałożył blokadę za to że postać się poruszała oraz znikały itemy.

Siedzę z nim na ts, gościu ewidentnie nie ogarnia tego, że można QW lub WE i spację i zostawić tak i iść na inne konto, według niego to jest AUTOCLICKER, stwierdził, że mogę robić co chcę i i tak unbana nie dostanę, bo go obrażałem. Czekam na ten filmik również, z godzinę już go niby wstawia :D

Ty chory jesteś, Ty śmieszny jesteś :D

"Admini zawsze mają rację"

Poczekam na ten filmik i chętnie zobaczę tego bota. Ciekawe czy jakieś konsekwencje poniesie jeśli się na tym nie zna i idzie w zaparte.

Teraz usunął mój post w dziale Skargi na administratorów, usunął filmik na YT który wstawił, żeby reszta adminów mogła się pośmiać, tzn. pseudoadminów, bo to taki patos tam się dzieje, że aż szkoda, dostałem bana na TS za obrażanie admina :D

http://scr.hu/17k6/m9wv6

http://scr.hu/17k6/81e3r

Na wszystko mam dowody, przegrałem filmik i już się wrzuca link niżej :)

https://www.youtube.com/watch?v=sGJGifQujdg

To są jakieś jaja.

Napisz do kogoś innego z administracji i powinien być ub.

Wyśmiali mnie ;) Technicy tacy znawcy, że też pewnie o tym nie wiedzieli :D

Masakra, taki wkurzony jestem, bo każdy ogarnięty człowiek zobaczy, ze nic nie ma..

Napisz PW - rozwiążemy problem na spokojnie.

Co mam zrobić, obejrzyj filmik, ktokolwiek go nie obejrzy widzi i mówi, że Curny dał mi bana z dupy..

Już wyjaśnione.

Może ktoś podać SS z M1 bo jestem ciekaw ile ludzi gra

81944224564103617950_thumb.jpg

68759150374668031236_thumb.jpg

93274941335059326842_thumb.jpg

Warto dodać, że zdjęcie jakoś niedługo po przerwie technicznej.

Tutaj z wczoraj

12472837_478032149073988_774666708320901

tyle samo sm się dostaje za psc co za zwykły przelew ? bo na stronie nie ma napisane ;> 

Tak.

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ku**a jakiś Admin wejdzie na to FOrum bo odkąd gram to żadnego nie widziałem, gracze zadają pytanie,mają problemy a TAm nikogo nie ma..

Opublikowano

ogarnijcie te lagi ....

Zmieniamy maszynę w tym tygodniu.

Niech ku**a jakiś Admin wejdzie na to FOrum bo odkąd gram to żadnego nie widziałem, gracze zadają pytanie,mają problemy a TAm nikogo nie ma..

GMowie tam siedzą głównie, technicy przyjmują zgłoszenia na teamspeak albo w grze najczęściej. Z forum przekazują im GMowie, tak to działa

Opublikowano

Automatyzm skili powinien chyba również dotyczyć ognistego ducha. Obecnie trzeba czekać, aż skill ponownie się naładuje.

Opublikowano

Mori ile jest graczy 100 a 300 to boty z WH ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Na tym serwerze każdy jedzie na tym WH, gdzie nie wejdę to każdy boci. Masakra jakaś. 

Zróbcie żeby to było legalne bo i tak 98% serwera gra an tym a i tak nic z tego nie robicie.. 

Nie wspominajac o topce, bo to już szczyt.

Nie polecam.

Opublikowano

Ja tam lagow nie mam wiec zmien kompa o.O moze dlatego ,ze nie ja gram od 3 dni tylko bot stoi wiec nie zwracam na to uwagi ; p

Edit : Po co te smieszne update jak zrobienie nowego hacka to 2 minuty xD ? Jak juz cos robicie to z glowa chlopaki bo to mija sie z celem 

sygna2.png

Opublikowano

Boty, więcej botów. Połowa shopów w m1 jest wystawiona przez boty. Juz 4 dzień typo w tym samym miejscu dropi na bocie i chyba do końca serwera bana nie dostanie. Admini w nocy wbijaja na godzinę czy dwie i na tym się kończy.

IDcncno.png

Opublikowano

Niestety wbilem na server i bot na Bocie...

zero przyjemnosci gry gdy sie widzi bota ktory od 3 dni stoi w jednym miejscu i dropi....

gdzie sa GMy?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Ja tam lagow nie mam wiec zmien kompa o.O moze dlatego ,ze nie ja gram od 3 dni tylko bot stoi wiec nie zwracam na to uwagi ; p

Edit : Po co te smieszne update jak zrobienie nowego hacka to 2 minuty xD ? Jak juz cos robicie to z glowa chlopaki bo to mija sie z celem 

"Ja tam lagow nie mam wiec zmien kompa o.O moze dlatego"

Mylisz pojecia :)

Opublikowano

Gram na tym serwie od jakiegoś czasu, nie widzę większych lagów, a co do ludzi z WH, to spotkałem tylko jedną taką osobę, napisałem to od razu na czacie i co mojemu zdziwieniu, od razu pojawił się GM, który zbanował typa ;) Polecam serdecznie serwer ! Jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy na jakim grałem !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbiłem 29 lvl, wydropiłem około 20 szkatułek dzikusów - żadnego fms. Dużo więcej czasu poświęciłem na dropieniu tych szkatułek niż powinienem.
Serwer tylko i wyłącznie nastawiony pod IS.
Serdecznie nie polecam, dawno tak słabego serwera nie widziałem. Gdzie są stare Avalony, ja się pytam?

maybenow.png

Opublikowano

Przecież te update klienta są w innym celu.

Wbiłem 29 lvl, wydropiłem około 20 szkatułek dzikusów - żadnego fms. Dużo więcej czasu poświęciłem na dropieniu tych szkatułek niż powinienem.

Serdecznie nie polecam, dawno tak słabego serwera nie widziałem. Gdzie są stare Avalony, ja się pytam?

To sie nazywa pech kolego, bo co ma IS do dropienia FMSa? Poza tym co drugi 30+ biega z FMSem więc bez przesady :D Jakbym chciał żeby każdy gracz miał po kilka fmsów to dałbym je go handlary...

Ja nie wiem gdzie Wy te boty widzicie, to że ludzie expią na spacji to nie nasza wina. Mamy banować kogoś, bo spacje sobie zaciął? Wtedy dopiero byłby płacz. W grze jest jakoś 4 GMów (jeden nawet nagrywa serie jak biega i banuje) więc bez przesady :D Boty pewnie tez na czat spamują... heh

Opublikowano

To może w ogóle przestań grać w metina? Tak będzie lepiej dla wszystkich?

Zna ktoś resp Króla Piekieł?

Opublikowano

@KonkreTxMetin2
W tą grę gram dłużej niż Ty na tym świecie żyjesz. Spędziłem ponad 2 godziny na dropieniu szkatułek by móc założyć broń na 30, nie widzę dalej sensu by grać na tym serwerze. Takie jest moje zdanie i proszę je uszanować, a swoje głupie komentarze typu "przestań grać" pozostaw dla siebie.

maybenow.png

Opublikowano

spoko fajny serwer ale serio tu administracji nie ma bo 3/4 graczy to boty nie polecam.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Gram na tym serwie od jakiegoś czasu, nie widzę większych lagów, a co do ludzi z WH, to spotkałem tylko jedną taką osobę, napisałem to od razu na czacie i co mojemu zdziwieniu, od razu pojawił się GM, który zbanował typa ;) Polecam serdecznie serwer ! Jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy na jakim grałem !

Ja trzy dni pisałem i nikt nie odpisał :D Jedną osobe? przecież co druga leci na wh lub bocie. M2 Dolina tam to chyba każdy leci :)

Ja miałem ustawionego bota przez 7 godzin i nic a nic :)

Opublikowano

Hahah, jebłem.

Serwer w miare dobry, tylko niech administracja ruszy dupsko i zacznie banować boty, bo to największy minus serwera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...