Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100stron.com.pl - Według Aleksandra Królnickiego, czyli 100 tematów i pytań XXI w.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic wielkiego i nowego nie wprowadzasz stroną z WP, ale bardzo podobają mi się twoje posty i styl pisania także na +.

@Fennec

Chodzi o to byście oceniali tylko posty, bo to jest najwazniejsze na blogu.

Może jakiś temat zaproponujesz na nowy post? :D

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Wygląd bardzo ładny, sposób pisania nie jest zły, poruszasz bardzo ciekawe tematy, ale osobiście, proponowałbym mniej krytyczne - ponieważ staniesz się drugim Schopenhauer'em. Oczywiście, nie zaszkodzi od czasu do czasu skrytykować czegoś, co trzeba - ale z umiarem, rzeczy wesołe, i zalety społeczeństwa, także powinny być opisywane. Projekt mnie się osobiście bardzo podoba :).

PS. ten obrazek "Kościół mem" Ci nie działa, i czasami miewasz błędy interpunkcyjne (brak przecinka, nie zaczynanie zdania z dużej litery).

jw19e8.png

Opublikowano

@MXVOL

Błędy są ponieważ robie zazwyczaj szkice wpisu na telefonie, później je dodaje przez komputer, i nie zawsze jestem w stanie wszystkich błędów zauważyć, ale dzieki za opinie :)

6602914599812031494098.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...