Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ooTToN

To podacie jakąś konkretna godzinę startu?

Do 22 postaramy się zabić wszystkie te bugi które były na serwerze przy pierwszej próbie startu. Może pojawić się delikatna obsuwa ale raczej wszystko wyjdzie w planowanym czasie.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za beka nie wierzę po prostu w zapowiedzi jeszcze pisałem że sa ludźmi zakłamanymi i nie godnymi zaufania i jestem pewny że nie wystartuja nawet dzisiaj myśle ze nawet za rok tego nie zrobią. Polecam unikać serwerów do tych ludzi. Nadal nie pozdrawiam. 

A nie mówiłem? :D

Bo to jest taki gangster Nexus, właśnie otrzymaliśmy groźbe że za bajzel jaki zrobił nam na serwerze mamy mu zapłacić. Wygląda to mniej więcej tak.

bc2c680cfc0ab24862a998e8b69a470b.png

Na serwerze aktualnie pracuje dwóch doświadczonych techników aby wszystko doprowadzić do jak najlepszego porządku. Niestety przykro nam że tacy ludzie jeszcze się rodzą.

No wez jeszcze pol mpc by byli bardziej doswiadczeni. Normalny czlowiek ktory ma olej w glowie nie potrzebuje kogos kto bedzie mu sie wpierdalac w robote. Prawda jest taka ze masz nauczke i za swoje ze tak wyszlo z poprzednim i znajac zycie to sie nie rozejdzie po kosciach. 

Powodzenia

Ale i tak ten serwer pewnie upadnie.

ban.gif

Opublikowano

@ooTToN

Do 22 postaramy się zabić wszystkie te bugi które były na serwerze przy pierwszej próbie startu. Może pojawić się delikatna obsuwa ale raczej wszystko wyjdzie w planowanym czasie.

Powodzenia, plików na dedyku już nie ma, ostatnie backupy usunałem więc nie wystartujecie, chyba, ze na tych błędach co dał Colin ;)

Nie polecam współpracy z Kacprem, a dlaczego ? 

1. Przekręty z jego strony ciągłe problemy z kontaktem

2. Dzieciak który ma zaledwie 18 lat bierze się za sponsoring, żenada

3. Jego głos powala

4. Obiecana reklama, która miała być nei została dotrzymana, także została taka moja reakcja.

5. Osoba nie nadaje się na sponsora gówno się zna.

Nie pozdrawiam oraz nie wystartujecie belzebuby :)

Opublikowano

Co za beka nie wierzę po prostu w zapowiedzi jeszcze pisałem że sa ludźmi zakłamanymi i nie godnymi zaufania i jestem pewny że nie wystartuja nawet dzisiaj myśle ze nawet za rok tego nie zrobią. Polecam unikać serwerów do tych ludzi. Nadal nie pozdrawiam. 

Bo to jest taki gangster Nexus, właśnie otrzymaliśmy groźbe że za bajzel jaki zrobił nam na serwerze mamy mu zapłacić. Wygląda to mniej więcej tak.

Na serwerze aktualnie pracuje dwóch doświadczonych techników aby wszystko doprowadzić do jak najlepszego porządku. Niestety przykro nam że tacy ludzie jeszcze się rodzą.

No wez jeszcze pol mpc by byli bardziej doswiadczeni. Normalny czlowiek ktory ma olej w glowie nie potrzebuje kogos kto bedzie mu sie wpierdalac w robote. Prawda jest taka ze masz nauczke i za swoje ze tak wyszlo z poprzednim i znajac zycie to sie nie rozejdzie po kosciach. 

Powodzenia

Każdy już poniósł tego konsekwencje. Administracja oraz gracze. Teraz wszystko zostaje przywracane do normy i miejmy nadzieję, że nie będzie więcej takich problemów.

Opublikowano

@ooTToN

Powodzenia, plików na dedyku już nie ma, ostatnie backupy usunałem więc nie wystartujecie, chyba, ze na tych błędach co dał Colin ;)

Nie polecam współpracy z Kacprem, a dlaczego ? 

1. Przekręty z jego strony ciągłe problemy z kontaktem

2. Dzieciak który ma zaledwie 18 lat bierze się za sponsoring, żenada

3. Jego głos powala

4. Obiecana reklama, która miała być nei została dotrzymana, także została taka moja reakcja.

5. Osoba nie nadaje się na sponsora gówno się zna.

Nie pozdrawiam oraz nie wystartujecie belzebuby :)

A moze poszukaj swojego mozgu i wypier.dalaj?

Powodzenia

Każdy już poniósł tego konsekwencje. Administracja oraz gracze. Teraz wszystko zostaje przywracane do normy i miejmy nadzieję, że nie będzie więcej takich problemów.

No robi sie tu coraz ciekawiej. Jak skomentujesz post @up ?

ban.gif

Opublikowano

Z tego miejsca chciałbym pozdrowić osoby, które zdążyły wydać kase na IS :D

I użyły takich samych passów jak na innych serwerach :D

Opublikowano

@alchemik1 skomentuje to w ten sposób, że nie warto ufać Nexus'owi. Podjąłem się zrobienia czegoś dla niego i widzę, że nie warto. 
Ale polecam poczekać w cierpliwości i może się wszystko się ustabilizuje.

Opublikowano

@alchemik1 skomentuje to w ten sposób, że nie warto ufać Nexus'owi. Podjąłem się zrobienia czegoś dla niego i widzę, że nie warto. 

No skoro usunal wam wszystko + kopie to jak sie ma ustabilizowac? Co ty masz za nowych technikow "doswiadczonych"  ze te scierwo z niedopierdole.niem mozgowym sie dostalo na dedyka?

@~ Luka ~

Gorzej ci?

ban.gif

Opublikowano

No skoro usunal wam wszystko + kopie to jak sie ma ustabilizowac? Co ty masz za nowych technikow "doswiadczonych"  ze te scierwo z niedopierdole.niem mozgowym sie dostalo na dedyka?

@~ Luka ~

Gorzej ci?

Ja nie jestem właścicielem Aivis. Zresztą nie ważne kim jestem. Poczekamy zobaczymy.

Opublikowano

@~ Luka ~

Gorzej ci?

To dziecko było technikiem na tym serwerze, nikt nie wiedział że jest to Nexus z racji tego że cały czas kontaktował się z nami pod innym nickiem. Aktualnie nad serwerem pracuje technik starego serwera stabilnego Nervil.pl a aktualny właściciel LiteGame.pl oraz osoba która mu pomaga.

@ooTToN Averios co Ty tutaj jesteś jakimś adminem? hahahahahahahahah

Nie Averios, inna osoba. Polecam sprawdzić ;)

Co do osoby Nexusa, lepiej żebym się nie wypowiadał. Jest to chłopiec z uszkodzoną głową.

Opublikowano

Jak już coś robicie, to zróbcie tą nieskończona pelerynke. Serwer jest na source, wszystko powinno być nieskończone, mozecie to zrobic bez problemu, tym bardziej że to medium a nie hard.

2Ih6ff4.png

Opublikowano

@~ Luka ~

Gorzej ci?

To dziecko było technikiem na tym serwerze, nikt nie wiedział że jest to Nexus z racji tego że cały czas kontaktował się z nami pod innym nickiem. Aktualnie nad serwerem pracuje technik starego serwera stabilnego Nervil.pl a aktualny właściciel LiteGame.pl oraz osoba która mu pomaga.

@ooTToN Averios co Ty tutaj jesteś jakimś adminem? hahahahahahahahah

Nie Averios, inna osoba. Polecam sprawdzić ;)

Co do osoby Nexusa, lepiej żebym się nie wypowiadał. Jest to chłopiec z uszkodzoną głową.

Tak się kończy współpraca z 16latkiem, i to jeszcze takim który miał serwery i było więcej bugów niż graczy.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak - technik zanim dobrowolnie odszedł usunął wszystkie pliki. "Sam nie zje i drugiemu nie da" pies ogrodnika. Aktualnie wrzucamy pliki na maszynę, start się przesunie, do godziny 24 wszystko będzie gotowe w 100%. I tutaj pytanie, ankieta do was - Wolicie start dzisiaj czy jutro np. w godzinach popołudniowych? Głosujcie tutaj http://strawpoll.me/7126967

Opublikowano

Sprawa wygląda tak - technik zanim dobrowolnie odszedł usunął wszystkie pliki. "Sam nie zje i drugiemu nie da" pies ogrodnika. Aktualnie wrzucamy pliki na maszynę, start się przesunie, do godziny 24 wszystko będzie gotowe w 100%. I tutaj pytanie, ankieta do was - Wolicie start dzisiaj czy jutro np. w godzinach popołudniowych? Głosujcie tutaj http://strawpoll.me/7126967

Tak beznadziejnego teamu już dawno nie widziałem :) 

Opublikowano

Nie znam żadnej innej osoby która robi tak chętnie ankiety strawpoll jak averios :D
Ciekawe czy moderacja zainteresuje się tym 

Opublikowano

Tak beznadziejnego teamu już dawno nie widziałem :)

Ja bym był za startem jutro, ale widzę że już przegłosowane w ankiecie :)

Nie każdy jest takim no life żeby siedzieć po nocach i czekać na start, zwłaszcza że o 24.

Niektórzy są normalni i chcą się normalnie wyspać,a o tej porze startować z serwerem i wszystko robić na szybkiego nie przyniesie dużych rezultatów.

Wy też jesteście już zapewne zmęczeni i macie dosyć przez to co zaistniało.

Moim zdaniem lepiej jakby start odbył się jutro w południe.

Ochłoniecie i wszystko na spokojnie zrobicie, bo teraz to jest robione pod presją czasu.

Wiem zaraz pójdą hejty typu "jak jesteś dzieciakiem to nie nasza wina że musisz iść spać tak wcześniej" (dla waszej informacji nie jestem dzieckiem, chociaż wy zapewne wiecie lepiej :p )

To jest tylko moje prywatne zdanie, które jak w państwie demokratycznym mam prawo je wyrazić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...