Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi działa już all Pompa :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać nic nie poprawili z tego co dużo osób na becie proponowało.

Zawiodłem się, od bety praktycznie nie widzę żadnej poprawy.

Może poprawicie co nieco narazie zrezygnuję z gry.

Opublikowano

Za mało dopracowany ten serwer...

- Brak zmiany czcionki

- Pasek interface z prawej strony tak żeby już zdenerwować gracza gdzie moze sie teleportować.

- zmiana channelu nie funkcjonuje prawidłowo.

- Gdzie te skille P...

Zróbcie szybko przerwe tech.

Opublikowano

Yyy o co biega z tymi broniami na 30lvl ? Jedna klasa dostaje riba na start druga nic. ;?>

haha, serio? :D

Edit:

Jak dostać zwierzaka?

Niby miał być na start, ale nie dostałem :(

Opublikowano

Serwer mega niedopracowany i to widać. Nie wiem po co startować z takim czymś skoro będzie więcej przerw jak gry :/

Opublikowano

Serwer mega niedopracowany i to widać. Nie wiem po co startować z takim czymś skoro będzie więcej przerw jak gry :/

Była beta dużo osób pisało aby poprawili wiele rzeczy ale widać że to olali, a teraz jest jak jest.

Yyy o co biega z tymi broniami na 30lvl ? Jedna klasa dostaje riba na start druga nic. ;?>

haha, serio? :D

Edit:

Jak dostać zwierzaka?

Niby miał być na start, ale nie dostałem :(

Pet jest musisz go przywołać i wybrać nazwę.

Po prawej stronie ekwipunku jest gui i tam masz przywołaj zwierzaka dalej już sobie poradzisz.

Opublikowano

Przestańcie Patafiany narzekać... Dopiero serwer wystartował...

Ok mają problemy. Dajcie Im chwile czasu. A nie bezmyślnie wypisujeta pierd bzdety..  Co za pierdolona Gimba..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ok mają problemy. Dajcie Im chwile czasu. A nie bezmyślnie wypisujeta pierd bzdety..  Co pierd olona Gimba..

a czy nie mozna powiedziec juz nic bo juz cisniesz .... kazdy swoja opinie musi miec ... ;)

Opublikowano

Ok mają problemy. Dajcie Im chwile czasu. A nie bezmyślnie wypisujeta pierd bzdety..  Co pierd olona Gimba..

Proszę Cie. Jeżeli stawiają serwer to ma być dopracowany i gotowy do oddania dla graczy. Po prostu nie zrobili tego co mieli zrobić i lipa.

Opublikowano

Ci testerzy z bety to chyba moby na mapach liczyli... Bo bugow jest dosc sporo na sam start.

zgadam sie  z tb

Opublikowano

Ci testerzy z bety to chyba moby na mapach liczyli... Bo bugow jest dosc sporo na sam start.

Na samym początku?? A co takie już robiłeś?

Żałosna jest twa wypowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...