Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to życzę Wam powodzenia, chciałem zagrać no ale nie wiem. 

Start za niecałą godzinę (chyba) a strona nie działa, rejestracja na "zastępczej" również nie.

Powodzenia. ;>

Rejstracja zastępcza znajduje się tutaj ;) http://aivismt2.eu/register

Forum aktualnie nie działa ze względu na dosy w główny host czyli aivismt2.com.pl

TeamSpeak3 serwera - 9987.pl

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja powinna zaczynać się od słów na temat loginów i haseł aby każdy gracz stworzył nowy login i hasło na serwer + nowy email stworzony specjalnie na potrzeby tego serwera.

W temacie ani słowa o kradzieżach ale chociaż właściciele innych serwerów wiedzą co robić. 

Chętnie zagram :)

Wydaje mi się, że każdy powinien sobie pilnować kont oraz haseł. 

Dlaczego mają być jakiekolwiek wzmianki na temat kradzieży? Rozumiem, że każdy serwer powinien Ci przypominać o ustawianiu innych danych logowania i może jeszcze tego pilnować?

Przekonasz się za jakiś czas. 

Ktoś tu napisze kilka rzeczy lub za kilka dni/tygodni nastąpi seria kradzieży na różnych serwerach.

Opublikowano

Moglibyście dodać nie kończące się auto poty i zapisywanie lokacji w pierścieniu TP taka sugestia ode mnie bo tak to jakoś mnie ta prezentacja nie zachęciła

Możliwe że jest dodane.

Prezentacja nie jest zaktualizowana i nie ma wspomnianych poprawek które wprowadzili podczas bety.

Opublikowano

Jak z poli? Mam nadzieję, że nie jest ciężko o marmury bym nie musiał archerem bossy pod ścianą ubijać :D

Opublikowano

Jeżeli serwer wystartuje i nie bd wywalać co 5 minut to będzie ogromny sukces patrząc na to co dzieje się ze stroną :D

info.png

Opublikowano

Jak z poli? Mam nadzieję, że nie jest ciężko o marmury bym nie musiał archerem bossy pod ścianą ubijać :D

Z tego co było na beta testach marmury można było zdobyć za punkty PO, lub zmienić się w pasku w psa na 3min co 3h.

Propozycja była aby to zmienili ale okaże się wszystko na starcie czy to poprawili.

Opublikowano

Z tego co było na beta testach marmury można było zdobyć za punkty PO, lub zmienić się w pasku w psa na 3min co 3h.

Propozycja była aby to zmienili ale okaże się wszystko na starcie czy to poprawili.

Na PLu to sobie bosy biją na marmurkach, ale na privie- jaj sobie nie róbcie :P 30 poziom i możesz wszystkie podstawowe bossy wybijać bez większych problemów :D

info.png

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd gdy odpalam clienta:

Nie można uruchomic programu ponieważ nie znaleziono d3dx9_26.dll. Wtf?

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Na PLu to sobie bosy biją na marmurkach, ale na privie- jaj sobie nie róbcie :P 30 poziom i możesz wszystkie podstawowe bossy wybijać bez większych problemów :D

Na privie bez marmura yhyy.

Nie każda postać sobie tak dobrze radzi bić bossy bez marmura więc nie pisz głupot.

Grałem tutaj na becie i wiem jak sprawa wygląda z bossami.

A druga sprawa na poli o wiele lepiej i szybciej jest ubić bossy.

Zresztą twoja odpowiedź nie miała tutaj żadnego sensu więc nie wiem po co się udzielasz :)

Odpal przez Aivis starter.

7 minut do startu a stronka nie działa? :s

Bo strone masz zastępczą kilka postów wyżej jest podana, tak trudno przeczytać.

Opublikowano

zainstaluj najnowszego DirectX'a, ew. wpisz tą nazwę pliku w google w sensie "d3dx9_26.dll download" i wklej do folderu, ale polecam pierwszą wersję :D

Opublikowano

@karloo

Właśnie odpalam i mam błąd...

Zainstaluj najnowszego DirectX...

http://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Program,Windows,12667.html

To jest stary.. a ja Uzywam 11

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego DirectX...

http://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Program,Windows,12667.html

Tiaa...

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_26

Tu masz ten plik, wklejasz do folderu z grą i gotowe.

Skanu nie daję, zaufana strona^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...