Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mnie nikt na siłę nie trzyma, ja chcę uświadomić "przyszłych graczy" że nie ma sensu tu grać z taką administracją, także wiesz, moje prowo.

A po co to robią? Po to, że jak będzie 20 osób na serwerze to nie zarobią, poprawią, będzie 100 i wiedzą co zrobić.. Grosze zarobią. :D

Twoja logika mnie zaskakuje, jak doszedłeś do wniosku, że poprawiają aby przybyło graczy? Mentalność ludzka niestety jest jaka jest. Każdy popełnia błędy. 

Nie wiem, nie mam pomysłu już jak Ci wytłumaczyć, że robisz tylko niepotrzebne zamieszanie i siejesz ferment. Są ludzie, którzy to rozumieją ale są i tacy co za wszelką cenę będą krytykować innych. Może sam zrób serwer, chętnie wejdę pograć :)

Po każdym upadku wstajesz silniejszy.

To nie są jakieś chore mistrzostwa, że mowisz, że po każdym upadku wstajesz silniejszy xD

Robię to co lubię, krytykowanie to moje hobby Ci tak szczerze powiem, kocham to robić.

Help? 

Nie działa serwer tak czy owak.

Opublikowano

I tak zrobimy, przepraszamy wszystkie osoby które zawiedlismy, zostało nam postawione do wykonania cos nie mozliwego. 3osoby które pracowały nad serwerem do godziny 6:00 nad ranem, niestety przykro nam ale nie jestesmy w stanie tego ogarnąć. Nexus dopial swego i zjebał wszystko co jest mozliwe czyli nawet nie zaczal pracy nad plikami. My niestety mocy nadprzyrodzonych nie mamy wiec przepraszamy kazdego kogo zawiedlismy. Nie chcemy trzymac was w niepewności bo wiemy ze nie ma to najmniejszego sensu. Pozostaje nam tylko poprosic moderatora o zamknięcie tego tematu. Przepraszamy każdą osobe która liczyla na nas i dziekujemy osoba ktore nas cisnely i wyzywaly, tylko nas to motywowaly. W zaistniałej sytuacji prace nad projektem "Aivis" zostają wstrzymane. Nie oznacza to jednak ze zostają porzucone, bedą one kontynuowane przez ludzi tym razem kompetentnych i w pelni swiadomych tego co robią. Pozdrawiamy i przepraszamy raz jeszcze.

Opublikowano

I tak zrobimy, przepraszamy wszystkie osoby które zawiedlismy, zostało nam postawione do wykonania cos nie mozliwego. 3osoby które pracowały nad serwerem do godziny 6:00 nad ranem, niestety przykro nam ale nie jestesmy w stanie tego ogarnąć. Nexus dopial swego i zjebał wszystko co jest mozliwe czyli nawet nie zaczal pracy nad plikami. My niestety mocy nadprzyrodzonych nie mamy wiec przepraszamy kazdego kogo zawiedlismy. Nie chcemy trzymac was w niepewności bo wiemy ze nie ma to najmniejszego sensu. Pozostaje nam tylko poprosic moderatora o zamknięcie tego tematu. Przepraszamy każdą osobe która liczyla na nas i dziekujemy osoba ktore nas cisnely i wyzywaly, tylko nas to motywowaly. W zaistniałej sytuacji prace nad projektem "Aivis" zostają wstrzymane. Nie oznacza to jednak ze zostają porzucone, bedą one kontynuowane przez ludzi tym razem kompetentnych i w pelni swiadomych tego co robią. Pozdrawiamy i przepraszamy raz jeszcze.

Chyba zacznę grać w lotka bo wiedziałem, że tak będzie dx

Opublikowano

O jak dobrze, że wczoraj mnie nie było na starcie. To co czytam teraz mnie przeraża. Takich sytuacji dawno nie widziałam. Teraz wiem, żeby widząc słowo "Aivis" omijać je szerokim łukiem. Powodzenia życzę przy projekcie mimo wszystko!

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

O jak dobrze, że wczoraj mnie nie było na starcie. To co czytam teraz mnie przeraża. Takich sytuacji dawno nie widziałam. Teraz wiem, żeby widząc słowo "Aivis" omijać je szerokim łukiem. Powodzenia życzę przy projekcie mimo wszystko!

Niestety osoba która byla "specem od plikow" przez 2 tygodnie nic nie zrobila a my byslismy nic nieświadomi. Przykro nam lecz wiem ze teraz pracujemy z osobami zaufanymi. Dziekujemy za wszystkie slowa wsparcia jak i te ktore cisnely po nas jak po szmatach przynajmniej teraz wiemy ze jestesmy robokopami. Prosze moderatora o zamkniecie tematu.

Opublikowano

Prace nad projektem zostają wstrzymane, serwer nie działa, strona nie działa.

Prezentacja zostaje zamknięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...