Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja ładne i wszystko pięknie, ale ja podziękuje- największe GÓWNO jakie można wymyślić!

"2-3 osobowe grupy" na dungi- porażka! Nie gram ze znajomymi bo oni siedzą na PL, a robienie kilku kont i expienie ich to nie dla mnie.

Powodzonka

prezentacja ładne i wszystko pięknie, ale ja podziękuje- największe GÓWNO jakie można wymyślić!

"2-3 osobowe grupy" na dungi- porażka! Nie gram ze znajomymi bo oni siedzą na PL, a robienie kilku kont i expienie ich to nie dla mnie.

Powodzonka- ja nie zagram.

info.png

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzonka

Idioto gdybys poczytal to bys zobacyzl, ze dungeony nie sa juz w grupie do robienia

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie :) Jak nie zjebie** startu po całości jak większość serwerów to będzie z*********e.

Zawitam i powodzenia, i może nie doczytałem, skąd broń 75?

Opublikowano

Powodzonka

Dungeony solo, czytaj troche wyżej ;)

Opublikowano

Nie najgorsza prezentacja, można zawitać i zobaczyć! 

Zapraszamy

Powodzonka

Dungi sa solo o.O

Zapowiada się bardzo ciekawie :) Jak nie zjebie** startu po całości jak większość serwerów to będzie z*********e.

Zawitam i powodzenia, i może nie doczytałem, skąd broń 75?

Z Umarłego Rozpruwacza :)

Opublikowano

Na początku jak przeczytałem nagłówek o tych płatnościach w IS to wybuchłem ze śmiechu  :v 

Sety dość ciekawe, spodobały mi się efekty wokół postaci, mounty, 180 w miare ok.

[P] Czy podsumowanie bonusów będą też liczyły bony które dostaniemy od biologa?

Pewnie zagram :D

Opublikowano

Powodzonka

Idioto gdybys poczytal to bys zobacyzl, ze dungeony nie sa juz w grupie do robienia

Gdyby takich idiotów nie było na tym forum to może i chciałoby mi się czytać wszystkie posty -.-

@topic

To zmienia postać rzeczy :) Pobieram klienta i zobaczymy co to za serwerek

info.png

Opublikowano

No i prezentacja chyba nie jest zauktualizowana:

1. Brak broni 30lvl w sklepie

2. Dungeony miały być solo, a w prezentacji jest inaczej to przedstawione. 

Tak nie została zaktualizowana.

Skoro nie możecie / nie potraficie edytować obrazków (za pewne prezentacja to też gotowiec kupiony z olx razem z plikami) to wymieńcie na końcu bądź na początku pierwszego postu wszystkie zmiany jakie wprowadziliście, które różnią się od tej gotowej prezentacji.

Opublikowano

Moge wiedzieć co to są te sety poboczne ?

Dodatkowe sety do pvp

btw. czemu forum nie chodzi?

Nie chodzi bo konkurencja nas kocha :) Pizgają jak szaleni, staramy się ogarnąć problemy.

Opublikowano

Hmm..

Trochę szkoda, że truta z ripa.. Bezpośrednio z niego czy ze szkaty? Jak ze szkaty to już widzę ten entuzjazm  :lenny:  :lenny:

Zmianki/dodania też z dropu? U handlarzy jakoś nie widzę :D

Jak z balansem?

I takie pytanie jedno. Skoro robiliście "alchemie" to dlaczego ona jest na 4 minuty? To mnie rozbawiło :(

Opublikowano

Stronka nie działa jak i forum. Domyślam się że DDosy?

Powodzenia I widzimy się na starcie :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Klient Serwera

Skan:

https://scr.hu/Or102d

Rejestracje odpalamy godzinę przed startem !

Ważne Linki:

Strona Główna: aivis.com.pl

Forum: aivis.com.pl/forum

Ts3: 9987.pl

Mogliście odpalić rejestracje od samego rana, gdyż teraz jak sami widzicie dostajecie ataki i pada wam strona jak i forum.

Jak tak dalej będzie to niby jak mamy się zarejestrować, obyście odparli ataki bo później to będzie klapa jak będzie start a strona nieaktywna.

Ps. Niby macie promocję 10% na IS a nawet konta założyć nie można więc jak niby te SM zakupić można.

Jestem zwolennikiem że jak płacę to odrazu chcę to mieć, bo różnie to później z tym bywa w dzisiejszych czasach.

Mogę zapłacić teraz a jaką mam pewność, że SM na pewno na koncie zobaczę hmm dlatego się wstrzymam i tą "promocję" ominę.

Zresztą nie ma co odrazu ładować w IS bo jak widać serwery które teraz startują obiecują dużo a później wielka klapa i płacz jest.

Czekam na start i powodzenia :D

@Edit

Będzie jakiś patcher bo pobierać łatki to mi się nie widzi co chwila, nie te czasy.

Miał być już w oficjalnym cliencie ale jakoś go nie widać.

Widzę że jest strona zastępcza.

Na Fb poinformowali o tym, ale tutaj już nie :)

Opublikowano

Prezentacja powinna zaczynać się od słów na temat loginów i haseł aby każdy gracz stworzył nowy login i hasło na serwer + nowy email stworzony specjalnie na potrzeby tego serwera.
W temacie ani słowa o kradzieżach ale chociaż właściciele innych serwerów wiedzą co robić. 
Chętnie zagram :)

Opublikowano

Ogólnie to życzę Wam powodzenia, chciałem zagrać no ale nie wiem. 

Start za niecałą godzinę (chyba) a strona nie działa, rejestracja na "zastępczej" również nie.

Powodzenia. ;>

Opublikowano

Prezentacja powinna zaczynać się od słów na temat loginów i haseł aby każdy gracz stworzył nowy login i hasło na serwer + nowy email stworzony specjalnie na potrzeby tego serwera.

W temacie ani słowa o kradzieżach ale chociaż właściciele innych serwerów wiedzą co robić. 

Chętnie zagram :)

Wydaje mi się, że każdy powinien sobie pilnować kont oraz haseł. 

Dlaczego mają być jakiekolwiek wzmianki na temat kradzieży? Rozumiem, że każdy serwer powinien Ci przypominać o ustawianiu innych danych logowania i może jeszcze tego pilnować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...