Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aivis.pl [Dedyk] [Medium]

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim cudem po 10 minutach od włączenia serwera koleś już ma 107 lvl?...

Crew - Technik

QueTTi - Technik

Opublikowano

Chłopie weź to wyłącz na miesiąc, zrób jak trzeba i włącz

Ty się już nie wypowiadaj...

Serwer jest teraz w dobrych rękach :) 

Tak jak pisał już wcześniej ooTToN, serwer jest w nowych rękach zaledwie 3 godziny. Przez ten czas zrobili więcej niż poprzedni technik przez dwa tygodnie. Dajcie jeszcze jedną szansę a naprawdę Was nie zawiodą :)

Opublikowano

Wszystko będzie śmigać, nie zawiedziecie się. Dajcie nam chwile czasu a ogarniemy wszystko jak trza.

Opublikowano

Wszystko będzie śmigać, nie zawiedziecie się. Dajcie nam chwile czasu a ogarniemy wszystko jak trza.

Poprawcie bicie z konia na ninjy po przeteleportowaniu się nie da się z niego bić :s

Opublikowano

Ja proponuje aby każdy poszedł spać. Niech sobie spokojnie pracują, nie wywierajcie na nich presję bo to i tak nic nie da a tylko zaszkodzi. 
Już niebawem będzie dostępne za pewne forum, do którego styl jest właśnie tworzony (z Aivis - początki).

@robi się: 

kuIaJGd.png

Opublikowano

Czyli raczej w tych godzinach tego nie skończą?

W każdym bądź czy innym razie życzę powodzenia w "pracy", a na serwer na 100% zawitam jutro :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Poprawcie bicie z konia na ninjy po przeteleportowaniu się nie da się z niego bić :s

Będzie zrobione, są to sprawy kosmetyczne, 2minuty roboty nie to co zrobił poprzedni technik.

Ile ta przerwa będzie trwała?

Godzinę.

Dziękujemy za wsparcie i liczę że spotkamy się na serwerze ;)

Ja proponuje aby każdy poszedł spać. Niech sobie spokojnie pracują, nie wywierajcie na nich presję bo to i tak nic nie da a tylko zaszkodzi. 

Już niebawem będzie dostępne za pewne forum, do którego styl jest właśnie tworzony (z Aivis - początki).

To jest wybór każdego kto jak chce, my serwer robimy i staramy się go dopracować jak tylko możemy. Forum online będzie jutro ze względu na to że konkurencja dała się we znaki i rozprawiła się z naszym hostingiem, jutro czegoś takiego nie będzie. Co do serwera, będzie smigał potrzebujemy tylko chwili.

Czyli raczej w tych godzinach tego nie skończą?

W każdym bądź czy innym razie życzę powodzenia w "pracy", a na serwer na 100% zawitam jutro :)

Zapraszamy i dziękujemy.

Opublikowano

Mi się udaje :/

Opublikowano

działa strona głowna?? bo ja wejsc nie mogę, ciągle jest tylko "

Ta witryna jest nieosiągalna

Serwer aivis.com.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. 

Opublikowano

wie ktos cos o tym problemie ? 

Gdy odpalam pllik Aivis.starter" wyskakuje mi komunikat Jeden z plikow wyglada na uszkodzony,rozpakuj ponownie klienta lub zaaktualizuj go uzywajac patchera... 

Ktos cos dzieki z gory?

P.s dodam ze pononwe rozpakowanie klienta nie skutkuje w ogole 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...