Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezła prezentacja.

Tylko trochę krótka :/

Wielkie dzięki ! :3, będzie jeszcze edytowana właśnie dla tego aby była dłuższa , pozdrawiam :) !

Opublikowano

Pewnie już tu pisałem ale kolejne edycje to znowu skomentuję.

Ostatnie edycje to jakaś porażka, albo włamy i serwera nie było albo jakieś lagi tragiczne. - Jeśli już to ogarnęliście to fajnie, w końcu.

Masa cheaterów, nie wiem czemu nie wgracie blazingpacka, nawet jeśli ktoś by to obszedł to są to pojedyńcze osoby, jakieś 12 letnie dzieciaki co obecnie grają na huzuni nie potrafiły by obejść paczki i grało by się fajnie, przyjemnie bez cheaterów ale nie bo po co -.- 

Generalnie to najważniejsze sprawy, jak paczki nie będzie więcej u was nie gram bo to sensu nie ma, edycje też by trwały dłużej i więcej graczy by grało no ale ostatnimi czasy średnio było z waszym serwerem :|

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Pewnie już tu pisałem ale kolejne edycje to znowu skomentuję.

Ostatnie edycje to jakaś porażka, albo włamy i serwera nie było albo jakieś lagi tragiczne. - Jeśli już to ogarnęliście to fajnie, w końcu.

Masa cheaterów, nie wiem czemu nie wgracie blazingpacka, nawet jeśli ktoś by to obszedł to są to pojedyńcze osoby, jakieś 12 letnie dzieciaki co obecnie grają na huzuni nie potrafiły by obejść paczki i grało by się fajnie, przyjemnie bez cheaterów ale nie bo po co -.-

Generalnie to najważniejsze sprawy, jak paczki nie będzie więcej u was nie gram bo to sensu nie ma, edycje też by trwały dłużej i więcej graczy by grało no ale ostatnimi czasy średnio było z waszym serwerem :|

Włamów już nie ma ponieważ posiadamy logowanie premium , ta edycja działa bez problemu od samego startu 0 lagow ;) z paczką jeszcze się pomyśli , pozdrawiam .

Opublikowano

Nie polecam tego serwera.

Marmaruk botował moze i nadal botuje serwery aby wybic swoj "gowniany" serwerk ktory i tak nic nie osiagnie.

Opublikowano

Marmaruk botował moze i nadal botuje serwery aby wybic swoj "gowniany" serwerk ktory i tak nic nie osiagnie.

Czlowieku czemu tak oklamujesz? teraz kazdy serwer ci powie ze nic nikogo nigdy nie botowalem nawet botow nie mam, a jakis dzieciak bez dowodu wejdzie napisze ze ,, botuje serwery " xDD beka z ciebie ziomek .

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=LP9VrpXSYNc&t=1s    hmmmm :)   

Czlowieku czemu tak oklamujesz? teraz kazdy serwer ci powie ze nic nikogo nigdy nie botowalem nawet botow nie mam, a jakis dzieciak bez dowodu wejdzie napisze ze ,, botuje serwery " xDD beka z ciebie ziomek .

NIGDY NIE BOTOWAŁEM HAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Większość serwerów tak uważa gdyż botujesz inne serwery, Pozdrawiam cb marmaruk

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=LP9VrpXSYNc&t=1s    hmmmm :)   

NIGDY NIE BOTOWAŁEM HAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Większość serwerów tak uważa gdyż botujesz inne serwery, Pozdrawiam cb marmaruk

Kolego zapytaj tego serwera ze wszystko wyjasnione, crashowaly im pluginy.

Opublikowano

hmm. Crashowały im pluginy tak że crashowali innych? Ty wogóle przeczytałes moją wypowiedz. Bo chyba nie. Marmaruk jest osobą która crashowała crazyhard 24 dni :) W sumie na filmie wszystko jest :)

Opublikowano

Masa cheaterów, spawny tragiczne, mega-drop jak każdy inny.

Cheaterzy sa teraz wszedzie gdzie nie ma paczki , spawn targiczny takiego spawnu to bys nigdy nie zbudowal jakos wkoncu grazce spawn oceniaja bardzo wysoko bo jest efektywny, i widac ze nawet na serwerze nie byles bo to easyhc a nie megadrop .. 

Opublikowano

Cheaterzy sa teraz wszedzie gdzie nie ma paczki , spawn targiczny takiego spawnu to bys nigdy nie zbudowal jakos wkoncu grazce spawn oceniaja bardzo wysoko bo jest efektywny, i widac ze nawet na serwerze nie byles bo to easyhc a nie megadrop .. 

Co do spawnu to sam bym zbudował lepszy, więc na początku się dowiedz co nieco a nie od razu oceniasz, spawn jest tragiczny i tyle. Easyhc a megadrop nie rożni się zbytnio, to i to działa na takiej samej zasadzie kolego. :)

Opublikowano

Jak ty chyba nie wiesz kto to Cziki123 jest.... Spawn efektywny w jakim sensie? jak już to efektowny a nie, zresztą serwer z gównem można zrównać, Marmaruk programista lance pucuje każdemu po kolei. Z miłą chęcią znów odwiedzę ten serwer #Radziecki . A jak marmaruk marma ma czas to na ts zapraszam, żeby wyjaśnić sprawę grożenia YouTuberom... Pozdrawiam LordTricker/ Radziecki

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Jak ty chyba nie wiesz kto to Cziki123 jest.... Spawn efektywny w jakim sensie? jak już to efektowny a nie, zresztą serwer z gównem można zrównać, Marmaruk programista lance pucuje każdemu po kolei. Z miłą chęcią znów odwiedzę ten serwer #Radziecki . A jak marmaruk marma ma czas to na ts zapraszam, żeby wyjaśnić sprawę grożenia YouTuberom... Pozdrawiam LordTricker/ Radziecki

Ciekawe jakim youtubera XDDD nikt sie nie skarzyl typie wiec juz nie sciemniaj, nq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...