Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer spoko ,jedyna rzecz ,która mi się nie podoba to AC(o ile wgl. jest). Jeśli byłby AC ,który blokowałby Fly, NoKnock i takie tam to byłoby super :D Pozatym administracja pod koniec edycji ostatniej (ok. 2 dni) nie wbijała na ts3, w sensie była ,ale nie wbijała na centrum pomocy tylko rozmawiała na innym kanale.

Dzięki , teraz juz nowy anty-cheat bedzie blokowal duzo wiecej wiec mysle ze bedzie spoko , a pod koniec edycji te 2 dni to wiekszosc adminow byla na wakacjach i tez czasu nie miala.

Tak tak już widzę ten wasz antycheat hahah pewnie będziecie mieli Antycheat by TheMajster idioci...

Serwera nie polecam ponieważ wszędzie się reklamują i mają na serwer wyjebane tylko aby hajs sie zgadzał :) drugie lagivi

» BRAK

» SYGNATURY

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Nerfinekk
Opublikowano

Serwer spoko ,jedyna rzecz ,która mi się nie podoba to AC(o ile wgl. jest). Jeśli byłby AC ,który blokowałby Fly, NoKnock i takie tam to byłoby super :D Pozatym administracja pod koniec edycji ostatniej (ok. 2 dni) nie wbijała na ts3, w sensie była ,ale nie wbijała na centrum pomocy tylko rozmawiała na innym kanale.

Dzięki , teraz juz nowy anty-cheat bedzie blokowal duzo wiecej wiec mysle ze bedzie spoko , a pod koniec edycji te 2 dni to wiekszosc adminow byla na wakacjach i tez czasu nie miala.

Mam nadzieję :) bo to na serio wkur***** gdy typka wyj**ałeś z drzewkarki ,a on sobie podleciał... aż sam się odpaliłem w ostatni dzień edy ;pp

Gość Nerfinekk
Opublikowano

No to teraz czekam na start aby wystestować moje cacko.

Serwera nie polecam ze względu na idiotyzm osoby prowadzącej go

Ty sobie możesz kur** nie polecać.. już zapomniałeś jak easy-sv nie wypaliło w 1 dzień edy? a teraz na następnej "ogarniętej" typek z administracji zrobił wam oszusta i wszystkich pobanował..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tylko na nowej edycji ogarnijcie cheaterów bardziej, nie wiem do administracji przyjmijcie jakiś helperków więcej czy coś bo na obecnej edycji przykład podczas jakiegoś tam eventu cała administracja zajęta eventem a na schodach koło spawna dziesiątki typów na odpałach, dopiero po spamie na helpopie ktoś tam zaczął banować. Jak robicie jakieś miejsce pod spawnem do klepy typu schody to praktycznie non stop powinien tam ktoś siedzieć i pilnować czy nie ma cheaterów. Pomijając już tych cheaterów i to, że na odpowiednich haxach nawet przez ściany da się przechodzić -.- to serwer nawet spoko, tylko od startu aby były jakieś kilofy EF 6 czy beacony do zdobycia by szybko itemki kopać i jest spoko. AAaa i jeszcze polecam usunąć limit koxów i refów, jest to bez sensu w dodatku działa nie dokońca prawidłowo, czasem nie przenosi koxów jak się ma ich nadmiar. To serwer easy więc skoro ktoś dużo kopie to niech ma dużo koxów przy sobie a te całe limity są bez sensu.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...