Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry serwer jeśli chodzi o sprawę Techniczną(mam nadzieje że dodacie wkońcu te sektory :>), O Administrację bardzo pracowita(troszkę na ts3 no ale jest) Jak dla mnie serwer bardzo dobry do pogrania z znajomymi ^_^ 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Bardzo dobry serwer jeśli chodzi o sprawę Techniczną(mam nadzieje że dodacie wkońcu te sektory :>), O Administrację bardzo pracowita(troszkę na ts3 no ale jest) Jak dla mnie serwer bardzo dobry do pogrania z znajomymi ^_^ 

Bardzo ci dziękujemy za opinię , co do administracji postaramy się aby bardziej przykładała się do pomocy graczą! :)

Opublikowano

Ciekaw jestem dlaczego jeden z waszych adminów chciał przyjąć od mnie PSC o wartości 100 zł za faworke przez dwie ede :) Nie polecam.

Opublikowano

Ciekaw jestem dlaczego jeden z waszych adminów chciał przyjąć od mnie PSC o wartości 100 zł za faworke przez dwie ede :) Nie polecam.

Ziomek masz na to jakiś dowód? bo narazie bezpodstawnie wypisujesz głupoty.

To tak jak ja bym ci napisal ze twoja mama chce się ze mną umówić.

Opublikowano

Wiesz że właśnie pokazałeś swój poziom?

Co rodzice mają do twojego serwerka? :) Pozdrawiam, anty reklama poleci.

Opublikowano

ty tez pokazujesz swoj poziom wypisujac glupoty ze jest faworka a nie masz dowodu a tak btw drogi kolego napisalem to jako ,, przyklad " odpowiedz na moje pytanie czy masz jakikolwiek dowod :)

Opublikowano

Gościu, ty myślisz że będę wszystko zapisywał i dokumentował? :)

Wystarczy że na kiedyś bardzo dobrym serwerku hc mchc jest już faworka dla jeden z gildi bo dali im 200zł psc :)

Żegnam.

Opublikowano

ty tez pokazujesz swoj poziom wypisujac glupoty ze jest faworka a nie masz dowodu a tak btw drogi kolego napisalem to jako ,, przyklad " odpowiedz na moje pytanie czy masz jakikolwiek dowod :)

Wystarczy że na kiedyś bardzo dobrym serwerku hc mchc jest już faworka dla jeden z gildi bo dali im 200zł psc :)

Żegnam.

Zapraszam na pw a nie tylko nabijacie sobie posty,

Co do serwera to jest ok, dużo można było by zmienić jedna z tych rzeczy to administracja reszta to już tylko kolorystyka.

1.png

Opublikowano

Żegnam.

Zapraszam na pw a nie tylko nabijacie sobie posty,

Co do serwera to jest ok, dużo można było by zmienić jedna z tych rzeczy to administracja reszta to już tylko kolorystyka.

Dzięki za opinię i miłe słowa! :)

Opublikowano

Żegnam.

"200 zł za faworyzacje" gościu z kutasem na łby się pozamieniałeś. Właściciele serwera mchc (kyku i Derpeusz) zarabiają tysiące na jednej edycji więc nie widzę sensu faworki za marne 200zł. Pomijając klocki kyku prowadzi swoje sklepy/ruletki i tego typu strony do cs. Możesz zobaczyć to nawet w jego inventory na steam gdzie ma skiny wartę grubo ponad 10 000 euro. 

@AntyWarm

Serwer jest myślę prowadzony na dobrym poziomie. Myślę że można wejść i zagrać nawet przez chwilę.

Opublikowano

Żegnam.

"200 zł za faworyzacje" gościu z kutasem na łby się pozamieniałeś. Właściciele serwera mchc (kyku i Derpeusz) zarabiają tysiące na jednej edycji więc nie widzę sensu faworki za marne 200zł. Pomijając klocki kyku prowadzi swoje sklepy/ruletki i tego typu strony do cs. Możesz zobaczyć to nawet w jego inventory na steam gdzie ma skiny wartę grubo ponad 10 000 euro. 

@AntyWarm

Serwer jest myślę prowadzony na dobrym poziomie. Myślę że można wejść i zagrać nawet przez chwilę.

Dzięki za opinię! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...