Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam pełno haksów którzy bez oporów wkopują się człowiekowi na łeb no i jeszcze te 13 TPS.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

Nie polecam pełno haksów którzy bez oporów wkopują się człowiekowi na łeb no i jeszcze te 13 TPS.

Zmienili maszyne przed chwilą wiec lagi wyelminowane a tpsy o wiele w gore :>

Opublikowano

serwer jak zwykle nie działa, lipton a nie serwer, administracja 2/10 marmaruk z bratem ( Programują ) xD

Jak zwykle? poprzednia edycja normalnie byla a ta edycja byla beta do sprawdzenia plikow informowalismy o tym wiec nie wiem o co ci chodzi :)

Opublikowano

Niby coś już tu pisałem, ale nie chce mi się szukać w tych 14 stronach, więc ponowie. Na serwer nie ma po co wbijać. Na serwerze co chwile są jakieś włamy. Da się przechodzić przez ściany itd różne vclipy i tego typu sprawy, więc zabezpieczenia poziom pan kopara i bartek. Tak samo co edycje jakieś faworyzacje czy akcje administracji niszczące edycje. Na ytbie se możecie znaleźć pisząc np. arhard włam czy coś tego typu. Marmaruk jest osobą śmieszną, bo albo mają jakiegoś programistę, a potem go wyrzucają, albo przerabiają pluginy kopary ( w dodatku starsza wersje ) lub próbują pisać marną imitacje prawdziwe nie zlagowanego pluginu.

Opublikowano

Ot co, kolejny serwer EasyHC.

Serwer, nie serwerek - bo 250 slotów.

Doświadczenie aż 8 miesięcy.

Wersja 1.7.2 - tragedia. 

Kiedy w końcu kreatorzy serwerów zaczną myśleć i zdadzą sobie sprawę że ta wersja niedawno obchodziła swoje drugie urodziny!

I nie, nie wejdę.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Niby coś już tu pisałem, ale nie chce mi się szukać w tych 14 stronach, więc ponowie. Na serwer nie ma po co wbijać. Na serwerze co chwile są jakieś włamy. Da się przechodzić przez ściany itd różne vclipy i tego typu sprawy, więc zabezpieczenia poziom pan kopara i bartek. Tak samo co edycje jakieś faworyzacje czy akcje administracji niszczące edycje. Na ytbie se możecie znaleźć pisząc np. arhard włam czy coś tego typu. Marmaruk jest osobą śmieszną, bo albo mają jakiegoś programistę, a potem go wyrzucają, albo przerabiają pluginy kopary ( w dodatku starsza wersje ) lub próbują pisać marną imitacje prawdziwe nie zlagowanego pluginu.

Gosciu wejdz na FanPage zobacz ssy jakie są teraz pluginy jak zobaczysz napisz na pw , bo takich plikow jakie teraz będą nikt nie ma , do tego na tej edycji jest logowanie premium a wszyscy z administracji mają premke , faworki nie ma bo jest 11 administratorow ktorzy sie znaja juz ok 7 mies , pozdrawiam ;D

Opublikowano

Gosciu wejdz na FanPage zobacz ssy jakie są teraz pluginy jak zobaczysz napisz na pw , bo takich plikow jakie teraz będą nikt nie ma , do tego na tej edycji jest logowanie premium a wszyscy z administracji mają premke , faworki nie ma bo jest 11 administratorow ktorzy sie znaja juz ok 7 mies , pozdrawiam ;D

Faworki nie ma? No ciekawe filmiki z YT mówią same za siebie. Nawet jeśli w tym momencie nie ma to była pare edycji temu lub znowu będzie niedługo. ŻADEN SERWER NIE MA LOGOWANIA PREMIUM I GILDI XDDDDD MEGA AUTORSKIE PLUGINY GRATULUJE!

Opublikowano

Faworki nie ma? No ciekawe filmiki z YT mówią same za siebie. Nawet jeśli w tym momencie nie ma to była pare edycji temu lub znowu będzie niedługo. ŻADEN SERWER NIE MA LOGOWANIA PREMIUM I GILDI XDDDDD MEGA AUTORSKIE PLUGINY GRATULUJE!

Nie rozumiem cie, przeciesz logowanie premium bedzie dzialac tak ze gracz z kontem premium wchodzi bez logowania a gracz bez konta premium musi sie zaregisterowac przecieszwiekszosc serwerow tak ma , a autorskie pluginy sa zreszta luknij na fanpage kolego , pozdrawiam ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...