Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masa cheaterów, spawny tragiczne, mega-drop jak każdy inny.

Cheaterzy sa teraz wszedzie gdzie nie ma paczki , spawn targiczny takiego spawnu to bys nigdy nie zbudowal jakos wkoncu grazce spawn oceniaja bardzo wysoko bo jest efektywny, i widac ze nawet na serwerze nie byles bo to easyhc a nie megadrop .. 

Jak ty chyba nie wiesz kto to Cziki123 jest.... Spawn efektywny w jakim sensie? jak już to efektowny a nie, zresztą serwer z gównem można zrównać, Marmaruk programista lance pucuje każdemu po kolei. Z miłą chęcią znów odwiedzę ten serwer #Radziecki . A jak marmaruk marma ma czas to na ts zapraszam, żeby wyjaśnić sprawę grożenia YouTuberom... Pozdrawiam LordTricker/ Radziecki

Ciekawe jakim youtubera XDDD nikt sie nie skarzyl typie wiec juz nie sciemniaj, nq.

Ból tyłka? Hah.

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masa cheaterów, spawny tragiczne, mega-drop jak każdy inny.

Cheaterzy sa teraz wszedzie gdzie nie ma paczki , spawn targiczny takiego spawnu to bys nigdy nie zbudowal jakos wkoncu grazce spawn oceniaja bardzo wysoko bo jest efektywny, i widac ze nawet na serwerze nie byles bo to easyhc a nie megadrop .. 

Jak ty chyba nie wiesz kto to Cziki123 jest.... Spawn efektywny w jakim sensie? jak już to efektowny a nie, zresztą serwer z gównem można zrównać, Marmaruk programista lance pucuje każdemu po kolei. Z miłą chęcią znów odwiedzę ten serwer #Radziecki . A jak marmaruk marma ma czas to na ts zapraszam, żeby wyjaśnić sprawę grożenia YouTuberom... Pozdrawiam LordTricker/ Radziecki

Ciekawe jakim youtubera XDDD nikt sie nie skarzyl typie wiec juz nie sciemniaj, nq.

Wolę gadać o tym z marmarukiem a nie z tobią pionku...

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Serwer mogę polcić ale nieraz miał włamy i niefajnie się grało

od 2 edycji nie ma wlamow poniewaz jest logowanie premium i przyjemnie sie gra! :), i fajnie ze polecasz serwer ;) ja takze go polecam.

Opublikowano

sympatyczny serwerek, lecz w razie gdyby znalazły się gildie poszukujące swojego teamspeaka zapraszamy xyz  :)

Kolejne mile slowa :DD najs ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio grałem, co chwile jakis cziter..

Lagi ,że tak powiem w "chu*".

I godzine wbijania na serwer wasze tzw. "WPUSZCZANIE FALAMI" - nie potraficie nawet zmienic wiadomości od WHITELISTY i od kilku edycji jest jakies gów**.

Jeszcze jedno: Na starcie można kupic od razu VIPA i od razu wziasc /kit vip, 5-8 minut od startu serwera i ponad 20+ fragow.. Chu*owe

Nie polecam.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Jak ostatnio była edycja serwera to miał bug za bugiem...

albo edycja trwała tydzień bo włamali się na serwer...

albo jak gram z gildią to jak masówka wbiła na nas to takie lagi były że szok 

niepolecam serwera..

z początku się fajnie grało tak od 2 edycji.

Opublikowano

Pierwsze piszesz ze polecasz serwer a teraz nie? ta edycje przelozylismy wlasnie z powdu bagow i juz w sobote bedzie ok. 2 poprzednie edycje trwaly po ok 18 / 19 dni wiec nie wiem czemu ty piszesz o jakis 7 dniach, i nie bylo żadnego włamu od dwoch edycji ... Lagi? dwie poprzednie edycje od startu nie miały problemów, nie wiem czy ci się czasem serwery nie pomyliły. ;)

Opublikowano

Właściciel czy uj wie kto tego serwera chciał bym mu napisał sektory i gildie za 60 zł xD, potem napisał że napisze je sobie sam gdy naprawi komputer... niekompetentna osoba więc i serwer średni, nie polecam 

Opublikowano

Właściciel czy uj wie kto tego serwera chciał bym mu napisał sektory i gildie za 60 zł xD, potem napisał że napisze je sobie sam gdy naprawi komputer... niekompetentna osoba więc i serwer średni, nie polecam 

Ty umiesz czytac? napisalem toolsy i gildie pod sektory bo nie mialem pc... ale juz to zrobilem.

nie pisalem o jakis sektorach typie... XDD beczka z ciebie.

Opublikowano

LCUxjLV.png

Jak lubisz tak płakać to pójdź do psychologa szkolnego czy kogo ty tam masz, ewentualnie zadzwoń sobie do telefonu zaufania - 116 111...

A sektory kradzione, czy jak? Nie rozumiem, ni razu nie podałeś mi żadnej specyfikacji na ich temat, niezależne od czego czy masz już te "swoje" sektory, czy też nie to chyba coś ci sie pomyliło, że za tyle komukolwiek chciało by sie otwierać IDE. 

Ty umiesz czytac? napisalem toolsy i gildie pod sektory bo nie mialem pc... ale juz to zrobilem.

Ohh, a ty pisać (nie będe już cie doszczętnie kompromitował, spójrz na PW), btw. jak to możliwe że w niecałe dwa dni napisałeś gildie+toolsy a miałeś problem z konfiguracją serwera?

Niemniej uważam cie teraz za jeszcze większe zero niżeli wcześniej, gratuluje - Chciałbym  sie jeszcze ciebie zapytać dlaczego nabijasz sobie pkt repa z multikonta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...