Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wchodzę na stronkę a tam dalej idanis.Ludzie się pytaja tutaj ile luda gra, a oni nie umieja niby umiescic licznika na stronce aby se kazdy sprawdził ile luda gra (inne liczniki dodali mozna sprawdzić)?Umieją za to wprowadzać rózne nawet fajne dodatki.Mam pytanie takie czy władcy tego serwera czy nie umie zrobić własnej stronki, czy też ma coś do ukrycia ?.Podziwiam was za to że próbujecie uratować serwer ściemnianiem.No mistrzowie nie tędy droga, zacznijcie od sprzątania podwórka.Mistrzowie piszę bo mam na myśli serwer dreikon a nie jakieś jego inne wersje.

Opublikowano

Wchodzę na stronkę a tam dalej idanis.Ludzie się pytaja tutaj ile luda gra, a oni nie umieja niby umiescic licznika na stronce aby se kazdy sprawdził ile luda gra (inne liczniki dodali mozna sprawdzić)?Umieją za to wprowadzać rózne nawet fajne dodatki.Mam pytanie takie czy władcy tego serwera czy nie umie zrobić własnej stronki, czy też ma coś do ukrycia ?.Podziwiam was za to że próbujecie uratować serwer ściemnianiem.No mistrzowie nie tędy droga, zacznijcie od sprzątania podwórka.Mistrzowie piszę bo mam na myśli serwer dreikon a nie jakieś jego inne wersje.

Tak z samego rana humor mi psuć, wiesz Ty co?

Nawet jeśli Idanis, to wciąż jest to własność Tru, to po pierwsze. Po drugie, nie wiem dlaczego, zawsze byłam przekonana, że to serwer jest istotny... Czegoś nie wiem? :| 

W większości przypadków wygląda to tak, że wchodzisz na stronkę, zakładasz konto, pobierasz Dr i prawdopodobnie na nią nie wrócisz, chyba że przypominasz PIN, korzystasz z IS, ew. support. No rzeczywiście, dramat, płakać się chce i takie tam. 

Od kiedy "władcy serwera" zmuszeni są do wykonania nowej grafiki pod stronkę? Gdyby to zależało od nich już dawno by to zmienili, co nie. 

Już naprawdę nie macie się do czego przypieprzyć? :v

A jeśli chodzi o licznik - omgf, to miał być diss? Rzeczywiście, pewnie niewiele osób  potrafi go w ogóle dodać. Może sama nie jestem znawczynią i nie powinnam się odzywać, ale to się robi żałosne. Milion razy było powtarzane, że licznika nie ma, bo płakaliby, że jest podkręcony itd. 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Dzięki za podbicie prezki. Tylko do tego nadają się twoje posty. Ciągle o tym samym mimo iż nie ma to znaczenia.
Opublikowano

Na serwer są dodawane rzeczy, które maja wpływ na rozgrywkę, a licznik nie ma takiego wpływu. Jest to tylko walka z wiatrakami, bo jedni będą pisać, ze podkręcony, a inni, ze nie. Gdy zostały dodane komunikaty o tym, ze ktoś ukończył dungeon to na forum pojawił się temat, ze zrobił się spam, czyli jednak to pokazuje, ze ludzie faktycznie grają, a nie głupie cyferki na stronie. Frekwencja na eventach tez jest bardzo fajna, a to dopiero przedsmak rzeczy jakie planujemy ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Halo, podobno na serwerze dużo się dzieje, to prawda? Jakieś niby eventy, które przyciągają graczy i są cały tydzień, jak to jest? Jest z kim się pobić na spotach? 

Opublikowano

Zapraszam na drugi Event Niedzielny - Zagadkowe Szkatułki.

Kto tym razem zgranie kostium?

ha1Nt34.jpg

Na jakiej zasadzie działa wręczanie kostiumu? U NPC coś jest czy po prostu ktoś z administracji widzi, kto ile ma Czarnego Płótna w eq? I poprawcie nazwę, jeśli jeszcze nie została poprawiona, bo aż boli.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Zapraszam na drugi Event Niedzielny - Zagadkowe Szkatułki.

Kto tym razem zgranie kostium?

ha1Nt34.jpg

Na jakiej zasadzie działa wręczanie kostiumu? U NPC coś jest czy po prostu ktoś z administracji widzi, kto ile ma Czarnego Płótna w eq? I poprawcie nazwę, jeśli jeszcze nie została poprawiona, bo aż boli.

[HA]Azoom sprawdza stany i wręcza zwycięzcy.

Nazwa zostanie poprawiona.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Halo, podobno na serwerze dużo się dzieje, to prawda? Jakieś niby eventy, które przyciągają graczy i są cały tydzień, jak to jest? Jest z kim się pobić na spotach?

Jak najbardziej to prawda. Są eventy, są gracze. Polecam. ;)

Opublikowano

Mam problem ze spatchowaniem gry, skad pobrac latke ;x ;c ?

Jaki problem? Może da się go naprawić :D

Jak sie loguje to wyskakuje blad ze trzeba spatchowac gre, wiec odpalam patchera i nie dziala mi poniewaz gdy na niego klikne od razu pisze ze program nie odpowiada, dlatego chcialbym latke do  tego patcha bo inaczej nie bede mogl pograc ;x

Opublikowano

Ile online osob gra ? warto wrocic ? czemu jest ch4 a nie ch6 ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Czemu już nie ma 6 ch tylko4 ?

Ile online osob gra ? warto wrocic ? czemu jest ch4 a nie ch6 ?

bo gra juz o wiele mniej ludzi :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Gram już prawie 3 dzień na serwerze i wbiłem 160lvl (Startowy IS daje dużego kopa) tak więc trzeba dokulać jakoś do tego 175 ale to żaden problem.

Przyjemnie mi się gra na serwerze, IS można zakupić za yangi, ludzi nie jest mało, administracji widze serwer się nie znudził :)

Aktualizacja 1.4 coś fantastycznego, mega zmiana dla niektórych klas a szczególnie dla bodziaka w końcu skille na coś się przydadzą  B) 

Przyzwoite bonusy dostaje się od biologa, można fajnie zarobić na dungach  :lenny:  Polecam!

Administracja ma u mnie plusa że sprawdza czy są boty na expowiskach   ;)

P.S - jak sie nazywają te kostiumy?

1. 

16.png

2.

17.png

Opublikowano

Gram już prawie 3 dzień na serwerze i wbiłem 160lvl (Startowy IS daje dużego kopa) tak więc trzeba dokulać jakoś do tego 175 ale to żaden problem.

Przyjemnie mi się gra na serwerze, IS można zakupić za yangi, ludzi nie jest mało, administracji widze serwer się nie znudził :)

Aktualizacja 1.4 coś fantastycznego, mega zmiana dla niektórych klas a szczególnie dla bodziaka w końcu skille na coś się przydadzą  B) 

Przyzwoite bonusy dostaje się od biologa, można fajnie zarobić na dungach  :lenny:  Polecam!

Administracja ma u mnie plusa że sprawdza czy są boty na expowiskach   ;)

P.S - jak sie nazywają te kostiumy?

1. 

16.png

2.

17.png

Pierwszy - Ramadan bodajże czarny albo brązowy a ten drugi Samuraj.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Na forum serwera jest temat odnośnie nowości jakie chcemy wprowadzić na serwer.

Można się tam zapoznać i wyrazić swoją opinię/uwagę. 

Zapraszam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Hmmm pamiętam jak kiedyś nic nie dało się ubić bo grało za dużo ludzi :) i wtedy odechciało mi się grać ale tak dzisiaj naszła mnie myśl by znów pobrać ten serwer zrobić konto od nowa i pograć :) mam takie pytanie ile ludzi tak na oko gra czy dalej jest dużo ludzi na mapach, bossach, metinach etc ... ????

k065g0.jpg

Opublikowano

Hmmm pamiętam jak kiedyś nic nie dało się ubić bo grało za dużo ludzi :) i wtedy odechciało mi się grać ale tak dzisiaj naszła mnie myśl by znów pobrać ten serwer zrobić konto od nowa i pograć :) mam takie pytanie ile ludzi tak na oko gra czy dalej jest dużo ludzi na mapach, bossach, metinach etc ... ????

Myślę, że ok 1000 osób gra lecz ludzi na mapkach nadal sporo jednakże da się spokojnie ubić wszystko :> 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Na stronie w stopce macie : Dreikon.pl to serwer Easy z maksymalnym poziomem: 160 . 
Możecie to w końcu zmienić xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...