Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkownik @reynvn ma sporo racji, co do sytuacji z HTBG może i mają zgraną ekipe, ale wystarczyło grać od początku serwera aby wiedzieć jak jest z tą delikatną ''faworyzacją''. Były przecież sytuacje gdzie były TGM ślepy przesiadywał non stop na kanale agonii i każdy jechał, że faworyzacja itp. Proste, że HTBG jest chyba aktualnie jedyną gildią która tutaj gra ( mam na myśli ok. 10 osób online) i w sumie tak zostanie.

Przyznam z ręką na sercu, że serwer był mega mocny - przyjemna rozgrywka, spora ilość osób a teraz spadł na psy. Co do zwykłych użytkowników ingerujących w update, poprawki, beta testy, czy inne bajery to dla mnie chore, od tego jest ''zgrana administracja'' (a chyba o takiej wspominaliście patrząc po prezentacji czy wcześniejszej zapowiedzi ? )

Nie polecam gry na tym serwerze na chwilę obecną a jest ku temu kilkanaście powodów. Szkoda waszego czasu.

Nie pozdrawiam, nie polecam - HWDP Hashilowi i kij w plecy :* <3

Jak to były, jak ja nadal jestem gmem :)

Wypowiadasz sie na temat faworyzacji a nie wiesz kto jest w teamie :) ja nie mam nawet komendy /kill to jak ich miałem faworyzować? jeżeli dla Ciebie Banicja konta lub Kickowanie to faworyzacja to spoko bo tylko tyle mogłem zrobić 

Pozdrawiam na ślepo - Ślepy

Oślepiło mnie, jednak freevo odszedł ? To tak, dobrze mówię o Twoim siedzeniu w Agoni ale to z tego akurat bezbek - masz tam swoich ziomków kogo to obchodzi.

Przedmówca wspominał po prostu o HTBG i niemalże ma 100 % racji dlatego tylko i wyłącznie z tego powodu nie polecam serwera.

Tak tak... powstanie kolejna edycja czy tam drugi serwer Dreikona pewnie gdzieś po wakacjach, oby tylko nie zjebali na samym początku z ''Teamem'' i przypadkiem nie brali hashilla bo to będzie kaplica...

Nie pozdrawiam na Ślepo - TGL ;]

Kumpel mały błąd Freevo został wyrzucony nie odszedł panie znawco :D

ps. Hashill miał okazje być gmem i podejrzewam że dalej ją ma tylko on nie chce :)

ale racja wiesz lepiej soryy :D

a co do Freevo może kupił w końcu internet i komputer bo od 6 miesiecy nie miał 

#FREEVO NA WAKACJACH 

@up 

Co do sytuacji z aktualkami. Układał je Hashill, lider HTBG. Dobrze wiedział co będzie użyte i w jakim stopniu. Z pewnością tak samo jak jego gildia. Nie uwierze w to, że nic by im o tym nie wspomniał ;) Oczywiście, był temat gdzie w połowie kart gdzieś coś Azoom wspomniał o ulepkach z map. Troszkę taka wymówka ;/ Tak czy inaczej HTBG było najlepiej poinformowaną gildią.. I nadal jest. Szkoda że na pustym serwie ;/

WITAM WITAM!

Miałem się już nie wypowiadać, bo to jest dramat i wgl szkoda strzępić ryja. Ale jednak chciałbym żeby mi ktoś wyjaśnił kilka kwestii.

Tobie się to nie udało :/ #ŚLEPY POMOCNY TGM - http://screenshot.sh/oBEzomK6Yb8Uy http://screenshot.sh/ofiXOqo4mLQ64

No to od początku:

Z tego co wiem, nigdy, przez 2 lata Azoom nie zwalniał nicków. Tak było też na S2. Noo chyba że HTBG :D Dies miał zwolniony nick na obecnej odsłonie tego serwera.

Za kradzieże też nie banowaliśmy ostatnio :/ Bo przecież jest blokada. Ktoś nie ma to jego wina. Nooo chyba że HTBG. Osoba która okradła Galo (czy tam kogoś) dostała bana.

Ban w grze na konto (podobno kolegi) za gadanie na ts. Prosta sprawa, Szok gadał na ts jak to nie nabugował na s1 to dostał bana w grze. Spoko, norma. :v

Perm za ss na którym widać odpalonego dmg hacka. Takiego bana otrzymała liderka Cherry, po tym jak po jednej z wojen którą przegrałeś będąc na niej jako jeden z członków Agonii. Coś na gg wspominałeś że za mocno biją, jakiś dmg. Nooo a potem perm. Czemu nie, myśle że ma dmg, ma bana :D

No i milion mniejszych spraw, jak olewanie ss z obrazami na Agonie, ss które miałeś mi wysyłać a tego nie robiłeś. I inne :/

Mam nadzieje że chociaż wygrałeś chociaż jeden z turniejów w którym uczestniczyłeś. #Gildii (niby musisz mamę gdzieś zawieźć, a tu się okazuje że na jakiejś wojnie jesteś) #bywa

Życze ci też powodzenia na OX, skoro dostałeś już pytania które ci wysłałem. #uczciwyŚlepy :D http://screenshot.sh/m3iOVDMg4Fvno

Oraz sukcesów, na serwerach Baria, Vesteris. Oczywiście wiem, wiem. Nie grasz na nich :D Cały dzień wpisujesz 4 komendy i odpisujesz 3 osobom na PW xD

Wszyscy cię kochają! Powodzenia!

http://screenshot.sh/odw0J8rIEuIA8

http://screenshot.sh/oeXW4MNQuW6OS

I o takie sprawy właśnie wchodzi, niedługo wszystko wyjdzie na jaw i ludzie serio zrezygnują z serwera ( co ja też mówie... zrezygnowali 2/3 miesiące wstecz, zostały tylko 2 gildie w m2 i stoją jak pajace)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż, w tym miejscu mógłbym zachować się tak jak Ty, ale w czym będę wtedy lepszy od osoby prezentującej poziom taki, a nie inny.

1. Skoro nie masz pojęcia na temat rozmowy toczonej na ts, jak i samej banicji to się nie wypowiadaj. 

2. Jako administrator forum powinnaś świecić przykładem i pilnować porządku, jak również kultury. Ale jak widać tego Ci brakuje, nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki, tylko od razu rozpatrujesz to w postaci obrazy majestatu.

3. Nie twierdzę, że osoba piastująca jakąkolwiek funkcję na serwerze/forum powinna mieć 18 lat. Wiem, ciężko wyciągać Ci wnioski z prostych zwrotów, jednak oświecę Cię, w tym przypadku chodziło o brak dojrzałości :)

4. Nie twierdzę, że kolor, na który świecisz stawia Cię w świetle zacofanej pod względem używania zwrotów osoby, nie nadinterpretuj :)

Co do bycia gwiazdeczką.. Biegasz za rangami szybciej niż Bolt w Londynie.

To, że jedyne opinie jakie na Twój temat można wygłosić to jedynie te pochwalne, bo reszty nie potrafisz przyjąć i je usuwasz, to nie moja wina, niestety.

Ps. Nie rzekomo starszy.

Daj mi również dowody, że ukradłem cokolwiek, chyba, że będziesz również płakać i łykać wszystko, co Ci "w usta włożą".

Muszę Cię zmartwić, walka o swoje, a płacz to dwie różne rzeczy, jednak nie odpowiadam za Twoje prostolinijne myślenie.

+ lepiej nie pisz odnośnie IQ, bo rangę stracisz :)

Poziom? I mówisz to Ty? http://screenshot.sh/mFdxgwvdgAFos
#pośmiane xD 
Rzeczywiście, to ja nie potrafię pokazać kultury, nie jestem na Twoim poziomie i w ogóle najlepiej, żeby mnie wywalili a Ciebie odbanowali. WYBACZ! :) 

ad 1. Wiem, jak to funkcjonuje na Dreikonie, mam prawo głosu, więc z tego skorzystam. Gdyby komuś zależało na tym, by zbanować Twoje konto, wykorzystaliby do tego regulamin, Tobie napisali "4. Wszystkie konta wraz z zawartością należą do zespołu Dreikon.pl" i nie miałbyś wiele do gadania. A Ślepy usiłował Ci wszystko wytłumaczyć. Fakt, że jesteś hipokrytą, który twierdzi, że zawsze ma rację, a reszta to syf i się mylą to zupełnie inna bajka ;) 
ad 2. To nie była konstruktywna krytyka. Ludzie to dziwne istoty, szczególnie jeśli chodzi o tych z Metina. Usłyszą coś, często nie do końca. Później podają to dalej, wymyślając zakończenie lub koloryzując całą sytuację. Tak więc, co jeszcze wymyślisz? Wybuchłam, owszem. I była to taka.. pierwsza sytuacja? ;)
ad 3. Podkreśliłeś jasno 18. Nie każdy, kto jest pełnoletni, jest dojrzały. Chyba wiesz, jaki przykład teraz chciałam podać. Nie znasz mnie, więc nie mów, jaka jestem. Bo to nieładnie. Mów do mnie, a i tak wiem, że jestem dwa kroki przed Tobą. 
ad 4. xD XD xD pośmiane vol2. Tak, niedojrzała, zacofana, wulgarna, wybuchowa. Oczywiście. :) 

Biegam za rangami? Jedyne podanie, jakie napisałam, to na STP.. rok temu? A później na Moderatora, z którego kilka dni później zrezygnowałam. Kolejne propozycje otrzymywałam od ludzi. Czy tutaj, czy na innym serwerze, do którego wiem, że nawiązujesz. Zazdrościsz, bo jesteś szary? Kolejny dowód na to, że nic nie wiesz, a pieprzysz farmazony, z którego następnie kwitną dziwne sytuacje. 
Bynajmniej będę Ci wdzięczna za rozgłos. ;)
I powiedz, gdzie i którą opinię usunęłam? Tu jak się domyślasz nie mam prawa, każde Twoje słowo jest. W ocenie zespołu? Masz wgląd do ukrytych postów? Nope. Piotrek tam też Ci coś pokazał? :D Wiem, że nie. Bo nawet nie miałby czego. Jeśli ktoś ma mi coś do zarzucenia, proszę bardzo. Tutaj akurat wiem, że nic niestosownego nie zrobiłam, więc niech walą śmiało. ALE! Samo słowo się nie liczy, chcę dowodów. Bo bajkopisarzem to i ja mogę zostać ;) 

PS.
Nie chce mi się dyskutować na ten temat, bo oboje mamy swoją rację. Pokazałeś, na co Cię stać, chyba wystarczy. 
Nie muszę Ci nic udowadniać. Wierzę chłopakom i to mi wystarczy. 
Tak, tak, oczywiście. 
No pewnie. Po tym całym incydencie dostanę wypowiedzenie! Właśnie pakuję swoje rzeczy z forumka.
Ciao. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Najpierw od dobrej strony serwera.

Sam w sobie jest ciekawy, dopracowany od strony technicznej i rozgrywka jest na prawdę przyjemna, urozmaicona i ciekawa. 

Na prawdę sporo fajnych pomysłów, rozwiązań i według mnie powinno tam grać więcej osób... Grałoby! Gdyby nie...

I tutaj chciałbym przejść bezpośrednio do tej słabej strony serwera.

Zacznę od Administracji forum.

Podatna na wszelkie prowokacje, zero opanowania, kultury jak i profesjonalizmu. 

Można sobie to tłumaczyć wiekiem, którego nie zdradzę, ale do 18 jeszcze trochę :)

Jednak takie zachowania są karygodne. 

Dowody w postaci ss:

http://screenshot.sh/odZvj6Ynfqmoa

http://screenshot.sh/oAE8qwM3flmnI

Administracja gry.

Ogólnie do nikogo pretensji nie mam, ale na miłość boską. 

Ban permanentny za nic, bo urzędujący tam GM nie potrafi nic udowodnić, nic sprawdzić i jedynym jego miarodajnym podłożem do nadania banicji jest "Jestem pewien, że to Ty, nie muszę nic sprawdzać".

Wiadomo, przekierowany zostałem na support, gdzie temat leży otwarty od 23.06.2016 i nic nie zostało zrobione.

Rozumiem, że od tego jest GM, ale właściciele serwera w takich sprawach również powinni być pomocni.

Konto warte sporo, na prawdę.

Ale olać pieniądze, poświęcony czas na grę, znajomości, chęć dalszego rozwoju.. to zostało zabrane przez niekompetencje GameMastera :)

Kiedyś źle życzyłem serwerowi, jednak grając tam nie powiedziałem złego słowa na administracje (prócz tą urzędującą na forum), a jak widać zostałem zbanowany za nic, ograbiony z wszelkiej możliwości kontynuacji swojej przygody. Bez powodu nie zgłaszałbym tego na forum, na pw, na supporcie etc :)

Tak więc podsumowując.

Nie twierdzę jakoby trzeba było przebudować administracje, ale zwrócić uwagę na pewne zachowania osób z rangami.

Jedyna osoba według mnie do odstrzału to Ślepy :)

Cała reszta wypełnia swoje obowiązki, Nawet mimo ogólnie panującej "spiny" z gildią HardToBeGooD to również na tym polu nie mam nic do zastrzeżenia w przypadku pracy Charliego, jak i nawet Hashilla. Może nie zawsze trafiają w gusta, ale pomysły są. Ps. Hashill i tak jesteś biedą.

Serwer mogę polecić mimo wszystko!

Dać Ci chusteczkę, czy wolisz wypłakać się w ramię? 

To zabawne, że to ja mam 17 lat, a Ty - rzekomo starszy - płaczesz jak czteroletnia dziewczynka, której najpierw ktoś dał lizaka, a po chwili go zabrał (niezła metafora biorąc pod uwagę konto, które ukradłeś, co nie? no, prawie celna. bo sam sobie je wziąłeś xD). 

Ode mnie to się gwiazdeczko odczep, bo biorąc pod uwagę to, co robię, oraz rzekomą faworyzację, jesteś w błędzie. 

http://screenshot.sh/ov4ZxLNzcKw5C - link do konkursu Ci podesłać? ;) 

Ciekawa sprawa w sumie, kocham eseje, więc proszę. 

Jako super admin forumka Dreika mam swój Team, który do niedawna składał się z Karo i Piotrka. Jak już pewnie się ludzie domyślili, Piotrek po tym całym incydencie został zdegradowany. Faktycznie, ss jest prawdziwy, przyznaję się do tego. Pamiętaj jednak o tym, że są ludzie, którym tłumaczyć się nie muszę. Mogłam to zrobić, ale obowiązku takiego nie miałam. Gdyby to był Azoom, True, czy inna osoba "nade mną" - okej. Tutaj nic mnie do tego nie zmuszało, ale co prawda nic też nie stało na przeszkodzie (napisałam nawet temat dotyczący nowej propozycji odpracowywania warnów, w którym wymieniłam to, co zrobi Hashill, wyraźnie oznaczając jego działanie i nick). Nie żałuję, bo wiele przez to wyszło. W każdym Teamie są podobne zasady, gdzie jedna brzmi "to, co jest między administracją, zostaje wyłącznie tutaj". Wydaje mi się, że w gildii jest podobna zasada. Bo kto na prawo i lewo rozpowiada swoje taktyki? Tak samo i my mamy prawo do własnych "tajemnic". Piotrek wielki płaczek, podejrzewam, że podpuszczany przez Angelorum (które od dłuższego czasu też ma jakiś problem) najprawdopodobniej usiłował mi zaszkodzić, niestety sam się wkopał. Począwszy od tego, że nie chciał się przyznać, później próbując obwinić Karolinę. Napisałam mu, że obojgu zdejmę rangę i porozmawiamy na TS by wszystko wytłumaczyć, ale się poddał i przyznał. 

http://screenshot.sh/oe2DCODFii8hG

http://screenshot.sh/odUdcsd6nNR4o

http://screenshot.sh/oB4SZF5zNFXVK

http://screenshot.sh/ovX2thfeaqnf4

Nie wypieram się swoich słów, ani wulgaryzmów na SB. To miłe uczucie mieć świadomość posiadania racji i władzy, hee. Nigdy nie przekląłeś? To, że świecę na czerwono znaczy, że nie znam takich zwrotów? Albo że nie mogę ich używać? Bo niby w czym jestem gorsza od pierwszego lepszego usera? ;) Tym bardziej, że nie rzucałam bóg wie jakim mięsem (chyba raz nazwałam Cię kołkiem, z tego co pamiętam... ale za prawdę się nie dziękuje i nie przeprasza, więc omińmy ten temat, słońce) 

Co do samej kradzieży - wczoraj Grzesiek wszystko próbował Ci wytłumaczyć, ale widocznie jesteś tak zadufanym w sobie dupkiem, że się nie da. Szkoda, bo mogło być miło, wszyło jak zawsze. 

A gdyby zrobił źle, banując Ci konto, Patryk na pewno by zainterweniował. 

Pamiętaj, że jest też coś takiego jak życie. 

Pozdrawiam cieplutko, 

NAJLEPSZA AF, Kinia.

ps.

Gdzie jest napisane, że by pełnić funkcję AF należy mieć 18 lat? 

Chyba napiszę do Patryka z sugestią, by przed możliwością zarejestrowania się na Dr, zrobił test na IQ. 

Cóż, w tym miejscu mógłbym zachować się tak jak Ty, ale w czym będę wtedy lepszy od osoby prezentującej poziom taki, a nie inny.

1. Skoro nie masz pojęcia na temat rozmowy toczonej na ts, jak i samej banicji to się nie wypowiadaj. 

2. Jako administrator forum powinnaś świecić przykładem i pilnować porządku, jak również kultury. Ale jak widać tego Ci brakuje, nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki, tylko od razu rozpatrujesz to w postaci obrazy majestatu.

3. Nie twierdzę, że osoba piastująca jakąkolwiek funkcję na serwerze/forum powinna mieć 18 lat. Wiem, ciężko wyciągać Ci wnioski z prostych zwrotów, jednak oświecę Cię, w tym przypadku chodziło o brak dojrzałości :)

4. Nie twierdzę, że kolor, na który świecisz stawia Cię w świetle zacofanej pod względem używania zwrotów osoby, nie nadinterpretuj :)

To, że jedyne opinie jakie na Twój temat można wygłosić to jedynie te pochwalne, bo reszty nie potrafisz przyjąć i je usuwasz, to nie moja wina, niestety.

Ps. Nie rzekomo starszy.

Daj mi również dowody, że ukradłem cokolwiek, chyba, że będziesz również płakać i łykać wszystko, co Ci "w usta włożą".

Muszę Cię zmartwić, walka o swoje, a płacz to dwie różne rzeczy, jednak nie odpowiadam za Twoje prostolinijne myślenie.

Myślę, że administracja Dreikona nie jest w stanie po prostu zrozumieć niektórych słów które użyłeś. Zasób słów administracji ogranicza się do ''Bo mogę'' '' bo co mi zrobisz'' ;) Także ziomeczek szkoda strzępić ryja, nikt Ci nie przyzna racji to proste. :/

Chociażbyś wiedział, że masz 100%'ową racje to i tak nie wygrasz z ''sądem''.

Połóż na to kuta.sa bo nic innego nie można / nie możemy zrobić :)

Ps. Nie rzekomo starszy.

Poziom? I mówisz to Ty? http://screenshot.sh/mFdxgwvdgAFos
#pośmiane xD
Rzeczywiście, to ja nie potrafię pokazać kultury, nie jestem na Twoim poziomie i w ogóle najlepiej, żeby mnie wywalili a Ciebie odbanowali. WYBACZ! :)

ad 1. Wiem, jak to funkcjonuje na Dreikonie, mam prawo głosu, więc z tego skorzystam. Gdyby komuś zależało na tym, by zbanować Twoje konto, wykorzystaliby do tego regulamin, Tobie napisali "4. Wszystkie konta wraz z zawartością należą do zespołu Dreikon.pl" i nie miałbyś wiele do gadania. A Ślepy usiłował Ci wszystko wytłumaczyć. Fakt, że jesteś hipokrytą, który twierdzi, że zawsze ma rację, a reszta to syf i się mylą to zupełnie inna bajka ;)
ad 2. To nie była konstruktywna krytyka. Ludzie to dziwne istoty, szczególnie jeśli chodzi o tych z Metina. Usłyszą coś, często nie do końca. Później podają to dalej, wymyślając zakończenie lub koloryzując całą sytuację. Tak więc, co jeszcze wymyślisz? Wybuchłam, owszem. I była to taka.. pierwsza sytuacja? ;)
ad 3. Podkreśliłeś jasno 18. Nie każdy, kto jest pełnoletni, jest dojrzały. Chyba wiesz, jaki przykład teraz chciałam podać. Nie znasz mnie, więc nie mów, jaka jestem. Bo to nieładnie. Mów do mnie, a i tak wiem, że jestem dwa kroki przed Tobą. 
ad 4. xD xD xD pośmiane vol2. Tak, niedojrzała, zacofana, wulgarna, wybuchowa. Oczywiście. :)

Biegam za rangami? Jedyne podanie, jakie napisałam, to na STP.. rok temu? A później na Moderatora, z którego kilka dni później zrezygnowałam. Kolejne propozycje otrzymywałam od ludzi. Czy tutaj, czy na innym serwerze, do którego wiem, że nawiązujesz. Zazdrościsz, bo jesteś szary? Kolejny dowód na to, że nic nie wiesz, a pieprzysz farmazony, z którego następnie kwitną dziwne sytuacje. 
Bynajmniej będę Ci wdzięczna za rozgłos. ;)
I powiedz, gdzie i którą opinię usunęłam? Tu jak się domyślasz nie mam prawa, każde Twoje słowo jest. W ocenie zespołu? Masz wgląd do ukrytych postów? Nope. Piotrek tam też Ci coś pokazał? :D Wiem, że nie. Bo nawet nie miałby czego. Jeśli ktoś ma mi coś do zarzucenia, proszę bardzo. Tutaj akurat wiem, że nic niestosownego nie zrobiłam, więc niech walą śmiało. ALE! Samo słowo się nie liczy, chcę dowodów. Bo bajkopisarzem to i ja mogę zostać ;)

PS.
Nie chce mi się dyskutować na ten temat, bo oboje mamy swoją rację. Pokazałeś, na co Cię stać, chyba wystarczy. 
Nie muszę Ci nic udowadniać. Wierzę chłopakom i to mi wystarczy. 
Tak, tak, oczywiście. 
No pewnie. Po tym całym incydencie dostanę wypowiedzenie! Właśnie pakuję swoje rzeczy z forumka.
Ciao. 

Kinia, przesiadując na forum - byłem aktywnym użytkownikiem, doceniałem Twoją prace w każdym stopniu bo widziałem ile wkładasz w forum. Ale po pewnym czasie pojawiają się zastrzeżenia jak niemalże do każdej osoby z teamu czy u Was czy jakimś innym serwerze. Czytając to teraz powiem Ci, że dużo się zmieniło a Twój styl odnoszenia się do graczy (graczy którzy mają jakikolwiek problem związany z odwołaniem się do bana czy problemem na serwerze) jest przerażający.

"Mów do mnie, a i tak wiem, że jestem dwa kroki przed Tobą." - Coś mi się wydaje, że dwa kroki w tyle za nim jesteś, nawet zasobem słownictwa, wypowiadaniem się i dobieraniem argumentów.

"I powiedz, gdzie i którą opinię usunęłam? " Nie oszukujmy się, gdy ktoś nawet na SB próbował przekazać swoją opinie to zaraz jakiś tam Twój moderator usuwał wypowiedź ( to samo było z postami... ) Nikt tu nie jest głupi i każdy doskonale wie jak było. Wystarczyło napisać odrobinę prawdy i zaraz post usunięty... Śmiech na sali totalny, to gracze raczej powinni mieć ''#Pośmiane vol 238178321'' :)

''Gówno upada na ziemie, nikt raczej nie będzie się starał gówna podnosić'' ~  słowa pewnego gracza z Dreikona. ;)

Pozdrowienia nadal dla gildii HTBG ;)

Opublikowano

Kurcze, szkoda że takie cuda się dzieją z administracją, bo serwer wydaje się być bardzo fajny. Głębokie zmiany w zespole team tego serwera są potrzebne, żeby ten serwer zaczął funkcjonować jak należy. Nie rozumiem dlaczego osoby z wyższymi rangami na jakimś internetowym forum myślą, że mogą zachowywać się w ten sposób - to jest karygodne - takie zachowanie nie miałoby miejsca w prawdziwym życiu. Słyszeliście żeby któryś z administratorów na np. globalu się tak zachowywał? Ja też nie, a dlaczego? Bo dbają o dobry wizerunek siebie i serwera co pozwala im na zarobienie dobrych pieniędzy - bo przecież takie jest założenie każdej gry mmorpg, również serwerów MT2. 

Nie znam/ nie miałem kontaktu z Kinia, natomiast po tym jak ta osoba się udziela i po sposobie w jakim komunikuje się z graczami jest karygodne - zachowania pasywno-agresywne pozwalają na umocnienie poczucia własnej wartości. Wygląda na to, że ktoś tutaj ma personalny problem, albo poprostu nie umie się kulturalnie zachować. Gracze - to osoby dzieki którym Ty możesz mieć taką range, range administratora forum. Te osoby do ktorych Ty się tak odnosisz trzymają ten serwer przy życiu, nie Ty. Jeśli nie będzie graczy, nie będzie Twojej rangi a Twoje żałosne argumenty typu "bo mogę" przestaną kogokolwiek interesować - i mam nadzieje, że tak się stanie, ponieważ, ja za skarby świata nie wspierałbym serwera którym zarządzają osoby które nie mają szacunku do innych. Mam nadzieję, że właściciele przejrzą na oczy i pożegnają Cię z teamu - to byłby pierwszy krok w dobrą stronę.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Myślę, że administracja Dreikona nie jest w stanie po prostu zrozumieć niektórych słów które użyłeś. Zasób słów administracji ogranicza się do ''Bo mogę'' '' bo co mi zrobisz'' ;) Także ziomeczek szkoda strzępić ryja, nikt Ci nie przyzna racji to proste. :/

Kinia, przesiadując na forum - byłem aktywnym użytkownikiem, doceniałem Twoją prace w każdym stopniu bo widziałem ile wkładasz w forum. Ale po pewnym czasie pojawiają się zastrzeżenia jak niemalże do każdej osoby z teamu czy u Was czy jakimś innym serwerze. Czytając to teraz powiem Ci, że dużo się zmieniło a Twój styl odnoszenia się do graczy (graczy którzy mają jakikolwiek problem związany z odwołaniem się do bana czy problemem na serwerze) jest przerażający.

"Mów do mnie, a i tak wiem, że jestem dwa kroki przed Tobą." - Coś mi się wydaje, że dwa kroki w tyle za nim jesteś, nawet zasobem słownictwa, wypowiadaniem się i dobieraniem argumentów.

"I powiedz, gdzie i którą opinię usunęłam? " Nie oszukujmy się, gdy ktoś nawet na SB próbował przekazać swoją opinie to zaraz jakiś tam Twój moderator usuwał wypowiedź ( to samo było z postami... ) Nikt tu nie jest głupi i każdy doskonale wie jak było. Wystarczyło napisać odrobinę prawdy i zaraz post usunięty... Śmiech na sali totalny, to gracze raczej powinni mieć ''#Pośmiane vol 238178321'' :)

''Gówno upada na ziemie, nikt raczej nie będzie się starał gówna podnosić'' ~  słowa pewnego gracza z Dreikona. ;)

Tak. Zdecydowanie tak. Każdy wie lepiej jak należało postąpić, tylko nie ja ani Ślepy, czy ktokolwiek z Administracji Dr. 

Zastrzeżenia? Związane z czym konkretnie? Faworyzacją, czyli bajkami które wymyślali użytkownicy? Czy z czym? Do gry się nie mieszam  i od zawsze rzadko coś mówiłam na jej temat. Jeśli już do tego doszło, to między Administracją, rozmawiając bezpośrednio z członkami Teamu, więc użytkownicy nic na ten temat nie wiedzieli. Jeśli chodzi o forum, faktycznie, za to odpowiadam. Od początku było założone, że jest dla użytkowników, nie dla nas. Dlatego staraliśmy się robić wszystko, czego sobie zażyczyli. Wracając do tematu.. Prócz tej sytuacji kiedy wypowiadałam się na temat jakiegokolwiek bana? Znów jest wszystko wygórowane, aż żal czytać. Mój jedyny związek z banami opierał się głównie na tym, że niekiedy w wiadomościach prywatnych otrzymywałam zgłoszenia, filmiki etc. które od razu przekazywałam chłopakom, najczęściej Ślepemu, który się tym zajmował, bo nie wiem czy wiesz, ale praw w grze nie mam, dlatego wcześniej się nie odzywałam. Tutaj po prostu rozbawiła mnie zaistniała sytuacja. 

Polonistką nie jestem, to raz. Jeśli wydam książkę, czytać jej nie musisz. Ważne, że można zrozumieć to, co piszę. 

Jeśli chodzi o argumenty - oh, błagam. Wiele ich nie potrzeba. Ale jako że nie jesteś w temacie chyba nie powinieneś się wypowiadać, nie? Ewentualnie przeczytaj moje poprzednie posty, włączając w to screeny. 

Od zawsze mieliście prawo do własnego zdania, a fakt, że niewiele osób potrafiło to w normalny sposób wykorzystać (bez wyzwisk i wulgaryzmów na przykład) to nie jest mój problem. Poza tym.. Właśnie, Moderatorzy. Uważasz, że trzymam ich ciągle za rękę? Zaskoczę Cię, bo nie mają możliwości usuwania postów, mogą je tylko ukrywać, więc wgląd do wszystkiego mam. Powiedz mi, gdzie konkretnie był jakiś post, który oceniał mnie albo ich? Moim hobby nie jest czytanie archiwum SB po pół dnia nieobecności na forum ;) Nie raz i nie dwa przeglądałam tematy z oceną Adm i rzadko można spotkać ukryty tam post. Jeśli już taki jest, jest to zwykły spam, a nie ocna negatywna.

Jeśli ktoś miał zastrzeżenie do któregoś Modów - należało pisać do mnie. Jeśli ktoś miał zastrzeżenia do mnie - jest prawo do napisania do Właścicieli. Na tym polega odwieczny problem tego serwera. Boicie się mówić tego, co myślicie? Czy nie potraficie? 

Kurcze, szkoda że takie cuda się dzieją z administracją, bo serwer wydaje się być bardzo fajny. Głębokie zmiany w zespole team tego serwera są potrzebne, żeby ten serwer zaczął funkcjonować jak należy. Nie rozumiem dlaczego osoby z wyższymi rangami na jakimś internetowym forum myślą, że mogą zachowywać się w ten sposób - to jest karygodne - takie zachowanie nie miałoby miejsca w prawdziwym życiu. Słyszeliście żeby któryś z administratorów na np. globalu się tak zachowywał? Ja też nie, a dlaczego? Bo dbają o dobry wizerunek siebie i serwera co pozwala im na zarobienie dobrych pieniędzy - bo przecież takie jest założenie każdej gry mmorpg, również serwerów MT2. 

Nie znam/ nie miałem kontaktu z Kinia, natomiast po tym jak ta osoba się udziela i po sposobie w jakim komunikuje się z graczami jest karygodne - zachowania pasywno-agresywne pozwalają na umocnienie poczucia własnej wartości. Wygląda na to, że ktoś tutaj ma personalny problem, albo poprostu nie umie się kulturalnie zachować. Gracze - to osoby dzieki którym Ty możesz mieć taką range, range administratora forum. Te osoby do ktorych Ty się tak odnosisz trzymają ten serwer przy życiu, nie Ty. Jeśli nie będzie graczy, nie będzie Twojej rangi a Twoje żałosne argumenty typu "bo mogę" przestaną kogokolwiek interesować - i mam nadzieje, że tak się stanie, ponieważ, ja za skarby świata nie wspierałbym serwera którym zarządzają osoby które nie mają szacunku do innych. Mam nadzieję, że właściciele przejrzą na oczy i pożegnają Cię z teamu - to byłby pierwszy krok w dobrą stronę.

Pozdrawiam

Ten Team był specyficzny od początku. Podobała mi się atmosfera panująca tutaj. Wiedzą, co to dystans, mają ogromne poczucie humoru i tak dalej.. Gdybym była sztywna i konsekwentna jak Moderatorzy/Admini na Globalu, niejedna osoba już dawno skończyłaby z banem. Nigdy nie afiszowałam się tym, kim  jestem i jaką pełnię funkcję. Do poprzedniej edycji Dr za obrazę Administratora od razu leciał perm, ale po rozmowie z resztą Teamu stwierdziliśmy, że jesteśmy takimi samymi ludźmi, jak użytkownicy, więc za obrazę nas będą karani tak samo, jak za obrazę innego usera. To, że teraz tak piszę, to czysta ironia. Wiem ile jestem warta, ale Metin nie jest częścią mojego życia, więc po co to komu wiedzieć. Jeśli każdy wszystko bierze na poważnie w internecie, to współczuję. 

Oczekując szacunku ode mnie, należy dać coś od siebie. Ileż to było sytuacji, w których ktoś musiał dodać coś od siebie, a ja to ignorowałam? Ah, nie wiesz? No popatrz. Może dlatego, że nie świecę tym na prawo i lewo, ale gdy tylko ja coś napiszę, od razu wielki krzyk i lament. BO PRZECIEŻ ADMIN MUSI SIĘ ZACHOWYWAĆ!

Tak, musi. Użytkownicy też muszą. Bo jesteśmy r ó w n i.

Patryk już pisze wypowiedzenie. :) 

Karma to suka i szybko wraca. To podsumowanie chyba wystarczy i każdy będzie z tego zadowolony. Czas pokaże, kto i jak na tym wyjdzie. 

;) 

ps. 

grzeczne kobiety rzadko tworzą historię

tMjZlYU.png

Opublikowano

Nie bądź śmieszna..

Skoro mówisz tutaj o rzekomym równouprawnieniu to wytłumaczysz mi perma na forum?

Kobiece humorki czy jak to nazwiesz?

Nadużywasz rangi, wyskakujesz z twarzą od razu jak przeczytasz cokolwiek złego na swój temat zamiast przyjąć krytykę z pokorą.

Jesteś impulsywna, dziecinna, brak Ci ogłady i kultury, wszystko bierzesz do siebie, ale podobno to Ty masz przepotężny dystans, a metin z kolei nie stanowi jakieś części Twojego życia.

Dowód?

Powód perma na forum: XXX

Ps. Napisałem kulturalnie, włączając w to zrozumienie dla administratora jako człowieka, ale widać, ze się pomyliłem.

Bez pozdrowień :)

Opublikowano

Nie bądź śmieszna..

Skoro mówisz tutaj o rzekomym równouprawnieniu to wytłumaczysz mi perma na forum?

Kobiece humorki czy jak to nazwiesz?

Nadużywasz rangi, wyskakujesz z twarzą od razu jak przeczytasz cokolwiek złego na swój temat zamiast przyjąć krytykę z pokorą.

Jesteś impulsywna, dziecinna, brak Ci ogłady i kultury, wszystko bierzesz do siebie, ale podobno to Ty masz przepotężny dystans, a metin z kolei nie stanowi jakieś części Twojego życia.

Dowód?

Powód perma na forum: XXX

Ps. Napisałem kulturalnie, włączając w to zrozumienie dla administratora jako człowieka, ale widać, ze się pomyliłem.

Bez pozdrowień :)

Mam prawdo do banów bez podawania powodów - Regulamin Forum się składa. 

Prowokacje, działanie na szkodę serwera.  

Ile razy miałeś przyjemność rozmawiać ze mną, by poznać mnie do takiego stopnia i ocenić? Jestem dziecinna i supisupispuspi. Do reszty mam jakieś ale.

Dobranocka już była, więc na mnie pora. 

Pozdrawiam cieplutko. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

W tym momencie sama podsumowałaś siebie, swój stosunek i działania na forum jako "ta najlepsza pani administrator".

Śmiech na sali :)

Po tym, co piszesz i w jaki sposób, nie trudno wyciągnąć wiążące wnioski na temat Twojego postępowania :)

Opublikowano

Generalnie tak od strony serwera:

- Na początku było mega zabawy i był mocno dopracowany

- Zdobywanie ulepek bijać metina w 10 osób było aż frajdą

[...] aż do czasu update.

Administracja serwera to ameby szczególnie ta od strony forum:

- http://scr.hu/8vg5/cp9bb

Tutaj w sumie widać jak nawet TRUE śmieje się z graczy. 
Update na serwerze robi jedna gildia i większość jest robione pod nią.
Wiem to z tego, że jakoś tydzień przed updatem dowiedziałem się od Hashilla (co w sumie było pewne), że do update'u będą potrzebne wszystkie ulepki więc na spokojnie mogłem ich sobie mnóstwo uzbierać (mapy 130+ były oblegane,a te -130 nie}.
Kinia to jakaś ameba i banuje ludzi za nic (dodatkowo waży 50 kilo i się wywyższa na tym forum)

Podsumowując na serwerze była fajna rywalizacja z gildiami (FoD,Agonia,Satum) - jedyne gildę z którymi mieliśmy problem. 
Aż do czasu update'u którego ludzie nie chcieli, a przez to połowa uciekła.

Jeżeli chcecie wiedzieć "ILE ONLINE" to wystarczy wejść na forum i zobaczyć spadek z  700-800 osób do 20 w godzinach szczytu. Zresztą większość ludzi popiera to co piszę i przyznają mi rację bo też nie dawno zakończyli grę. Większość przydupasów Azuma i Tru potrafi jedynie pisać, że gracze to pizdy i nic nie potrafią osiągnąć.
---
Żeby nie było, że "spierdoliłem przy pierwszej upce" to na serwerze osiągnąłem wszystko (5 setów kostiumów+fryzur,wierzchowca exp,2x pety, full sety klasowe <2 strony eq>, 60 olejków czasu,i przy końcu gry ok 30kkk) wydając jedynie 5 zł (na pd z isu).

Jedynie na co można liczyć to, że serwer się wybije, a ilość graczy ze 150 wzrośnie do 1000-1500 (jak było na początku).
Powodzenia w update'ach panowie, może jakiś będzie strzałem w dziesiątkę, a nie strzałem w kolano.
sy89ps.jpg

Opublikowano

Administracja serwera to ameby szczególnie ta forum:

Wiem to z tego, że jakoś tydzień przed updatem dowiedziałem się od Hashilla (co w sumie było pewne), że do update'u będą potrzebne wszystkie ulepki więc na spokojnie mogłem ich sobie mnóstwo uzbierać (mapy 130+ były oblegane,a te -130 nie)
Kinia to jakaś ameba i banuje ludzi za nic (dodatkowo waży 50 kilo i się wywyższa na tym forum)

Podsumowując na serwerze była fajna rywalizacja z gildiami (FoD,Agonia,Satum) - jedyne gildę z którymi mieliśmy problem. 

Jeżeli chcecie wiedzieć "ILE ONLINE" to wystarczy wejść na forum i zobaczyć spadek z  700-800 osób do 20 w godzinach szczytu. Zresztą większość ludzi popiera to co piszę i przyznają mi rację bo też nie dawno zakończyli grę. Większość przydupasów Azuma i Tru potrafi jedynie pisać, że gracze to pizdy i nic nie potrafią osiągnąć.

---
Żeby nie było, że "spierdoliłem przy pierwszej upce" to na serwerze osiągnąłem wszystko (5 setów kostiumów+fryzur,wierzchowca exp,2x pety, full sety klasowe <2 strony eq>) wydając jedynie 5 zł (na pd z isu).

Dobra odpiszę bo cholera taka fajna dyskusja z Kinią, więc specjalnie poczekałem żeby się dołączyć :D

Po pierwsze- Czytałem SB przez cały czas i widziałem że jedyne co masz do przekazania na nim do spam i płacz, oraz marne prowokacje wobec innych gracz :D

Z graczy się śmiałem? :D

Coraz ciekawsze historie, czekam na kontynuacje :D

Temat UPDATE wyjaśniony już z strone lub dwie temu, ALE NO TRZEBA DO NIEGO WRÓCIĆ BO NIE MA O CO SIĘ INNEGO DOWALIĆ... :D

Ja nie wiem kiedy forum miało 700-800 osób aktywnych ale na samym starcie gdy na serwerze było 3000online, to na forum było w pewnej chwili 900 :D

Ale ciekawa matematyka przyznam....

Dodatkowo przyznaje racje- Mamy teraz 0:30 i mamy 35 osób w ciągu 15 minut, więc ogółem mamy teraz godzinę szczytu :D

Ja rozumiem, że pod publikę wszystko fajnie się robi, ale no skoro nikt tu nie gra już jak sam napisałeś to po co jeszcze to tutaj piszesz?

PRZECIEŻ TEGO NIKT NIE PRZECZYTA :D

A ja Cię mimo wszystko Pozdrawiam gorąco, życzę miłej nocy oraz strasznie Ci dziękuje za podbijanie prezentacji bo właśnie ostatnio zastanawiałem się nad reklamą i wiedziałem że na tak kochanych graczy Dreikona można zawsze liczyć :)

Opublikowano

Wiem to z tego, że jakoś tydzień przed updatem dowiedziałem się od Hashilla (co w sumie było pewne), że do update'u będą potrzebne wszystkie ulepki więc na spokojnie mogłem ich sobie mnóstwo uzbierać (mapy 130+ były oblegane,a te -130 nie)

---
Żeby nie było, że "spierdoliłem przy pierwszej upce" to na serwerze osiągnąłem wszystko (5 setów kostiumów+fryzur,wierzchowca exp,2x pety, full sety klasowe <2 strony eq>) wydając jedynie 5 zł (na pd z isu).

Dobra odpiszę bo cholera taka fajna dyskusja z Kinią, więc specjalnie poczekałem żeby się dołączyć :D

Po pierwsze- Czytałem SB przez cały czas i widziałem że jedyne co masz do przekazania na nim do spam i płacz, oraz marne prowokacje wobec innych gracz :D

Temat UPDATE wyjaśniony już z strone lub dwie temu, ALE NO TRZEBA DO NIEGO WRÓCIĆ BO NIE MA O CO SIĘ INNEGO DOWALIĆ... :D

Ja nie wiem kiedy forum miało 700-800 osób aktywnych ale na samym starcie gdy na serwerze było 3000online, to na forum było w pewnej chwili 900 :D

Dodatkowo przyznaje racje- Mamy teraz 0:30 i mamy 35 osób w ciągu 15 minut, więc ogółem mamy teraz godzinę szczytu :D

Ja rozumiem, że pod publikę wszystko fajnie się robi, ale no skoro nikt tu nie gra już jak sam napisałeś to po co jeszcze to tutaj piszesz?

A ja Cię mimo wszystko Pozdrawiam gorąco, życzę miłej nocy oraz strasznie Ci dziękuje za podbijanie prezentacji bo właśnie ostatnio zastanawiałem się nad reklamą i wiedziałem że na tak kochanych graczy Dreikona można zawsze liczyć :)

Racja.

Teraz bez owijania w bawełne:

Zaraz będzie płacz, że robione wieczorem.
Dlatego uwaga:
Mogę podać X serwerów na których o tej porze jest więcej niż 20 graczy (tak jak na ssie).
Jeżeli pisanie prawdy to dla ciebie "granie pod publikę" chociaż nie widzę potrzeby grać to jesteś po prostu głupi.
S1 ci nie wyszła, z s2 będzie to samo :(
Prawda jest taka, że zjebaliście serwer po całości.
Ale ty akurat jesteś marnym pionkiem wpłacającym $$$ na serwer.
Generalnie zawsze było tak, że osoba pisząca prawdę jest opluwana przez kogoś innego, ale tak na prawdę to logiczne, że jako twórca Dreika będziesz go bronił i uwierz ja też koleżków z gildii namawiałem żeby zostali, a jednak zrobili dobry krok i odeszli po wprowadzeniu update;u.
Na serwerze jest tyle sklepów offline co graczy łącznie w ciągu tygodnia.

I zapomniałbym.
Również miłej nocy i podbijam prezkę bo może serwer jakimś cudem odżyje.
sy89ps.jpg

Opublikowano

---

Racja.

Dlatego uwaga:
Mogę podać X serwerów na których o tej porze jest więcej niż 20 graczy (tak jak na ssie).
Jeżeli pisanie prawdy to dla ciebie "granie pod publikę" chociaż nie widzę potrzeby grać to jesteś po prostu głupi.

I zapomniałbym.
Również miłej nocy i podbijam prezkę bo może serwer jakimś cudem odżyje (chociaż życzę wam żeby to ścierwo szybko upadło)

Cieszę się że zrobiło Ci się lżej po dodaniu posta i mogłem Ci w tym pomóc :)

Projekt stoi od Lutego tego roku, z tego co się orientuje jesteśmy jednym z nielicznych projektów który stoi ponad 4 miesięcy i ma całkiem dobrą ilość graczy która daje możliwość bezproblemowej rozgrywki na serwerze, a w tych czasach projekty padają po 2/3 miesiącach (tzw."Wyższej jakości").

Ale przecież nie grasz na tym serwerze już od dawna, jest on zły itd. a mimo wszystko najbardziej się udzielasz, co każda obiektywna osoba czytając ten "płacz" na forum zinterpretuje Twoje zachowanie jako typowy "ból tyłka".

No tak jestem pionkiem, nic nie robię i nie umiem-Cieszę się że Ty masz sporo czasu wolnego mogąc sobie pozwolić na codzienny płacz na forum dreikona jak i na MPC-Też bym tak chciał mieć :D

A to ja już z S2 mam startować? :v

W sumie patrząc na aktualny rynek to nawet co miesiąc tego samego kotleta można wypuszczać więc :v

Do aktualizacji się całkowicie nie wypowiadam, chodź Azoom wyjaśnił wystarczająco ten temat na poprzednich stronach.

Jako że pewnie nie będę miał okazji złożyć Ci życzeń urodzinowych 10 lipca,a to lada chwila, dlatego chciałbym Ci życzyć wiele uśmiechu na twarzy, abyś ciągle miał tak dobre poczucie humoru, wysokich leveli w Metinie, żebyś był dalej tak życzliwy dla wszystkich i pomagał innym tak jak nam w podbijaniu prezentacji-Mimo że życzysz nam upadku :(

Jeszcze raz miłej nocy i wszystkiego najlepszego :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

---

Racja.

Dlatego uwaga:

I zapomniałbym.
Również miłej nocy i podbijam prezkę bo może serwer jakimś cudem odżyje (chociaż życzę wam żeby to ścierwo szybko upadło)

Projekt stoi od Lutego tego roku, z tego co się orientuje jesteśmy jednym z nielicznych projektów który stoi ponad 4 miesięcy i ma całkiem dobrą ilość graczy która daje możliwość bezproblemowej rozgrywki na serwerze, a w tych czasach projekty padają po 2/3 miesiącach (tzw."Wyższej jakości").

Ale przecież nie grasz na tym serwerze już od dawna, jest on zły itd. a mimo wszystko najbardziej się udzielasz, co każda obiektywna osoba czytając ten "płacz" na forum zinterpretuje Twoje zachowanie jako typowy "ból tyłka".

No tak jestem pionkiem, nic nie robię i nie umiem-Cieszę się że Ty masz sporo czasu wolnego mogąc sobie pozwolić na codzienny płacz na forum dreikona jak i na MPC-Też bym tak chciał mieć :D

W sumie patrząc na aktualny rynek to nawet co miesiąc tego samego kotleta można wypuszczać więc :v

Do aktualizacji się całkowicie nie wypowiadam, chodź Azoom wyjaśnił wystarczająco ten temat na poprzednich stronach.

Jako że pewnie nie będę miał okazji złożyć Ci życzeń urodzinowych 10 lipca,a to lada chwila, dlatego chciałbym Ci życzyć wiele uśmiechu na twarzy, abyś ciągle miał tak dobre poczucie humoru, wysokich leveli w Metinie, żebyś był dalej tak życzliwy dla wszystkich i pomagał innym tak jak nam w podbijaniu prezentacji-Mimo że życzysz nam upadku :(

Pozdrawiam,

True!

2 posty pod prezką na 95 stron ~ najbardziej się udzielasz.

Zresztą serwer będzie stał bardzo długo bo jak to powiedziałeś "s1 będzie stał chociażby dla 1 gracza" takie oczko w głowie :)

Ale co ja tam wiem. Na s1 grałem tylko rok.

Zresztą broń dreikona i serio życzę ci żeby się wybił, ale teraz 3/4 serwerów wygląda właśnie tak jak Dreikon. Prezentacja " WOW " wchodzisz - syf. 

Podam ci głupi przykład tego Vesterisa (tam był update 2 dni temu bodajże) - mnóstwo graczy wróciło

Dreikon - mnóstwo graczy odeszło (po wprowadzeniu updat'u)

---

Jeżeli ktoś się zastanawia czy grać przeczytajcie sobie post 2 strony wcześniej byłego SGM'a i powiedzcie mi, że żadnej faworyzacji ani nic nie było :) 

Niech chłopaki pójdą na inny serwer i tam zobaczymy co osiągną oprócz płaczu.

sy89ps.jpg

Opublikowano

---

Racja.

Dlatego uwaga:

I zapomniałbym.

Pozdrawiam,

True!

2 posty pod prezką na 95 stron ~ najbardziej się udzielasz.

Zresztą serwer będzie stał bardzo długo bo jak to powiedziałeś "s1 będzie stał chociażby dla 1 gracza" takie oczko w głowie :)

Ale co ja tam wiem. Na s1 grałem tylko rok.

Zresztą broń dreikona i serio życzę ci żeby się wybił, ale teraz 3/4 serwerów wygląda właśnie tak jak Dreikon. Prezentacja " WOW " wchodzisz - syf. 

Podam ci głupi przykład tego Vesterisa (tam był update 2 dni temu bodajże) - mnóstwo graczy wróciło

Dreikon - mnóstwo graczy odeszło (po wprowadzeniu updat'u)

Dlatego jeśli jesteś otwarty na dyskusję odczytaj PW, i możemy dalej podyskutować lecz nie pod prezką żeby nie robić zbędnego spamu :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Tak. Zdecydowanie tak. Każdy wie lepiej jak należało postąpić, tylko nie ja ani Ślepy, czy ktokolwiek z Administracji Dr. 

Zastrzeżenia? Związane z czym konkretnie? Faworyzacją, czyli bajkami które wymyślali użytkownicy? Czy z czym? Do gry się nie mieszam  i od zawsze rzadko coś mówiłam na jej temat. Jeśli już do tego doszło, to między Administracją, rozmawiając bezpośrednio z członkami Teamu, więc użytkownicy nic na ten temat nie wiedzieli. Jeśli chodzi o forum, faktycznie, za to odpowiadam. Od początku było założone, że jest dla użytkowników, nie dla nas. Dlatego staraliśmy się robić wszystko, czego sobie zażyczyli. Wracając do tematu.. Prócz tej sytuacji kiedy wypowiadałam się na temat jakiegokolwiek bana? Znów jest wszystko wygórowane, aż żal czytać. Mój jedyny związek z banami opierał się głównie na tym, że niekiedy w wiadomościach prywatnych otrzymywałam zgłoszenia, filmiki etc. które od razu przekazywałam chłopakom, najczęściej Ślepemu, który się tym zajmował, bo nie wiem czy wiesz, ale praw w grze nie mam, dlatego wcześniej się nie odzywałam. Tutaj po prostu rozbawiła mnie zaistniała sytuacja. 

Polonistką nie jestem, to raz. Jeśli wydam książkę, czytać jej nie musisz. Ważne, że można zrozumieć to, co piszę. 

Jeśli chodzi o argumenty - oh, błagam. Wiele ich nie potrzeba. Ale jako że nie jesteś w temacie chyba nie powinieneś się wypowiadać, nie? Ewentualnie przeczytaj moje poprzednie posty, włączając w to screeny. 

Od zawsze mieliście prawo do własnego zdania, a fakt, że niewiele osób potrafiło to w normalny sposób wykorzystać (bez wyzwisk i wulgaryzmów na przykład) to nie jest mój problem. Poza tym.. Właśnie, Moderatorzy. Uważasz, że trzymam ich ciągle za rękę? Zaskoczę Cię, bo nie mają możliwości usuwania postów, mogą je tylko ukrywać, więc wgląd do wszystkiego mam. Powiedz mi, gdzie konkretnie był jakiś post, który oceniał mnie albo ich? Moim hobby nie jest czytanie archiwum SB po pół dnia nieobecności na forum ;) Nie raz i nie dwa przeglądałam tematy z oceną Adm i rzadko można spotkać ukryty tam post. Jeśli już taki jest, jest to zwykły spam, a nie ocna negatywna.

Jeśli ktoś miał zastrzeżenie do któregoś Modów - należało pisać do mnie. Jeśli ktoś miał zastrzeżenia do mnie - jest prawo do napisania do Właścicieli. Na tym polega odwieczny problem tego serwera. Boicie się mówić tego, co myślicie? Czy nie potraficie? 

Pozdrawiam

Ten Team był specyficzny od początku. Podobała mi się atmosfera panująca tutaj. Wiedzą, co to dystans, mają ogromne poczucie humoru i tak dalej.. Gdybym była sztywna i konsekwentna jak Moderatorzy/Admini na Globalu, niejedna osoba już dawno skończyłaby z banem. Nigdy nie afiszowałam się tym, kim  jestem i jaką pełnię funkcję. Do poprzedniej edycji Dr za obrazę Administratora od razu leciał perm, ale po rozmowie z resztą Teamu stwierdziliśmy, że jesteśmy takimi samymi ludźmi, jak użytkownicy, więc za obrazę nas będą karani tak samo, jak za obrazę innego usera. To, że teraz tak piszę, to czysta ironia. Wiem ile jestem warta, ale Metin nie jest częścią mojego życia, więc po co to komu wiedzieć. Jeśli każdy wszystko bierze na poważnie w internecie, to współczuję. 

Oczekując szacunku ode mnie, należy dać coś od siebie. Ileż to było sytuacji, w których ktoś musiał dodać coś od siebie, a ja to ignorowałam? Ah, nie wiesz? No popatrz. Może dlatego, że nie świecę tym na prawo i lewo, ale gdy tylko ja coś napiszę, od razu wielki krzyk i lament. BO PRZECIEŻ ADMIN MUSI SIĘ ZACHOWYWAĆ!

Tak, musi. Użytkownicy też muszą. Bo jesteśmy r ó w n i.

Patryk już pisze wypowiedzenie. :) 

Karma to suka i szybko wraca. To podsumowanie chyba wystarczy i każdy będzie z tego zadowolony. Czas pokaże, kto i jak na tym wyjdzie. 

;) 

ps. 

grzeczne kobiety rzadko tworzą historię

Jestem w temacie nie od dnia dzisiejszego, jestem w nim od czasu kiedy zacząłem przygodę z dreikonem... Dlatego mogę swobodnie się wypowiadać i przedstawiać swoją opinie o administracji forum czy też serwera. Nie ma co ludziom mydlić oczu, niech wiedzą po prostu jak jest czy było ''x'' tygodni wcześniej. Nie jestem pamiętliwy by Ci powiedzieć który i w jakiej okoliczności post został usunięty, lecz tego sobie nie zmyślam bo po co miałbym Ci wkręcać wały ? Mówię, że zniknęło kilka postów z krytyką kilku osób / opinią serwera lub forum. Niby forum dla nas a jednak nie ma wolności słowa i większe ''wyrażanie swojej opinii czy odkrywanie prawdy'' było usuwane czy też karane.

Co Ci z tego regulaminu, skoro każdy na niego gołą pałą sobie bimba - nie wiem czy jest jakiś normalny typ który po prostu czytał te Twoje regulaminy i się do nich stosował, niektóre tematy w dziale ''handel'' miały więcej wyświetleń niżeli jakiekolwiek regulaminy a tym bardziej główny regulamin - nie ma co się oszukiwać.

---

Była 0:30 - 35 osób w tym 5/7 zarejestrowanych a reszta to ''goście*'' - nie sugeruje, że ktoś podbija licznik wchodząc przez proxy, tylko po prostu to są osoby które tam trafiają przez istny przypadek i zaraz wychodzą. ^^

Rywalizacja się skończyła, serwer może nie upada ale graczy dosłownie nie ma. Tego kotleta raczej nie odgrzejesz, poczekamy na S2 albo reworka ;]]]]

Opublikowano

Śmieszne jest to, że tyle ludzi narzeka na administracje forum i nikt sobie z tego nic nie robi  xD.  Gdybym ja był  na ich miejscu już dawno bym zrezygnował, może ze względu na własną "godność" albo z szacunku dla innych. Nie oszukujmy się ale gdyby były to pojedyncze przypadki żal miałoby kilka osób, a nie cała masa.

Opublikowano

Śmieszne jest to, że tyle ludzi narzeka na administracje forum i nikt sobie z tego nic nie robi  xD.  Gdybym ja był  na ich miejscu już dawno bym zrezygnował, może ze względu na własną "godność" albo z szacunku dla innych. Nie oszukujmy się ale gdyby były to pojedyncze przypadki żal miałoby kilka osób, a nie cała masa.

Widzisz, wszystko ma dwie strony medalu. Skoro Kinia do teraz nie została wyrzucona oznacza fakt, że jej ufamy i jako administracja trzymamy się razem. Osobiście nie mam jej nic do zarzucenia i fakt faktem, czasami nie do końca zachowuje spokój, moim zdaniem dobrze wykonuje swoją pracę. Zgodzę się z Wami, że administracja zawsze powinna trzymać wysoki poziom i nie może dawać się prowokować, ale czasami przy tak wielkim natłoku chłamu, który gdzieś do nas dochodzi, bardzo ciężko zawsze zachować równowagę. Stąd czasami pojawiają się jakieś zaczepki czy pasywno-agresywne zachowanie z naszej strony.

Co do samej aktualizacji, rzeczywiście sporej ilości osób nie przypadła ona do gustu, jednak na tym to wszystko polega, jest masa różnych serwerów i nikt nie zmusza Was do gry tutaj. Nie jesteśmy w stanie dostosować się do wszystkich i wiele razy to już tłumaczyłem.

Dodatkowo chciałbym zwrócić uwagę, że ludzie bardzo chętnie lubią się wypowiadać na tematy, o których bardzo mało wiedzą. Nie możliwe jest dla mnie tłumaczenie każdemu z osobna danej sytuacji, wtedy nie miałbym czasu nawet na posiłek. Chciałbym jednak ogólnie wytłumaczyć, że życie nie jest czarno-białe i nie ma jedynej słusznej drogi postępowania. Dlatego jeśli uważacie, że gdzieś postąpiliśmy źle, nie zawsze musi być to prawdą.

pIOuQ29.png

Opublikowano

To gildia płacze, bo ich szarfy przerosły  :v 

Co  do serwera polecam, jest co robić! 

Opublikowano

Dużo ludzi, można jakiś ss z m1?

AW: skąd truta?

Truta z Baronówny, wejście od 70 lvl'a, 100k na wejście, Strażnik jest na początku lochu pająków v3 oraz leci z zinów w atlantydzie v2.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Dużo ludzi, można jakiś ss z m1?

AW: skąd truta?

Zapytaj po prostu w grze gildii htbg ile mają osób online, wtedy sie dowiesz ile jest na całym serwie :v

Opublikowano

Bo tu punkt widzenia,zależy od punktu siedzenia.Na bank bedzie s3,dlaczego? Bo ten serwer po paru miesiacach jest jak stary Dreikon po 2 latach.Taka prawda.

Czekam na ofensywny panczlajn od True,lub ktoregos przydupasa.Bo żeby dostać się do teamu,wystarczy dobrze w dupsko wejść.A pozniej,to już tylko dobrze sie przyspawać.I nie ma sily że wylecisz.Ale mam na to sowicie wyje#@#!.

Opublikowano

Bo tu punkt widzenia,zależy od punktu siedzenia.Na bank bedzie s3,dlaczego? Bo ten serwer po paru miesiacach jest jak stary Dreikon po 2 latach.Taka prawda.

Czekam na ofensywny panczlajn od True,lub ktoregos przydupasa.Bo żeby dostać się do teamu,wystarczy dobrze w dupsko wejść.A pozniej,to już tylko dobrze sie przyspawać.I nie ma sily że wylecisz.Ale mam na to sowicie wyje#@#!.

heh. to dlaczego freevo wyleciał ? :D 

akurat True i Azoom do ludzi z internetu nie przywiązują sie wcale :) 

ale co ja tam wiem :D to Wy wiecie lepiej :D 

Opublikowano

Śmieszne jest to, że tyle ludzi narzeka na administracje forum i nikt sobie z tego nic nie robi xD. Gdybym ja był na ich miejscu już dawno bym zrezygnował, może ze względu na własną "godność" albo z szacunku dla innych. Nie oszukujmy się ale gdyby były to pojedyncze przypadki żal miałoby kilka osób, a nie cała masa.

heh. to dlaczego freevo wyleciał ? :D

akurat True i Azoom do ludzi z internetu nie przywiązują sie wcale :)

ale co ja tam wiem :D to Wy wiecie lepiej :D

Przez aktywność która spadła wraz z liczbą graczy i niektórymi poczynaniami innych osób z administracji.

#podbijam_prezke #ratujmy_dreikon

Polecam mocno serwer, dzięki niemu wpadło mi sporo hajsu na Vesterisie. :v

Co do liczby graczy.. Mówiłem Azoom, że tak będzie. Slepy tez tak mówił, słusznie sugerował rozpoczęcie pracy nad kolejnym serwerem na boku. Czekamy na serwer z nowego konta na mpc pod patronatem True ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...