Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu już nie ma 6 ch tylko4 ?

Czemu już nie ma 6 ch tylko4 ?

Ile online osob gra ? warto wrocic ? czemu jest ch4 a nie ch6 ?

bo gra juz o wiele mniej ludzi :P

Usunęli, bo był nadmiar ulepszaczy i były bezwartościowe, a nie że gra mniej ludzi.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaktualizujcie klienta na stronie, bo świeżo pobrany sam aktualizuje bardzo dużo....

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano
kbsnx3.jpg

Już dziś jak co tydzień odbędzie się konkurs OX o godzinie 20:00 :)

Informacje o Evencie:

Konkurs: OX

Dokładna data: 27 Maja 2016 (Piątek), godzina 20:00

Ilość rund: 3

Zapraszamy Serdecznie!

Do zobaczenia! :)

Opublikowano

Powie ktoś czy te Zagadkowe Szkatułki można dropić co tydzień i odkładać a potem np. jak ktoś uzbiera dajmy na to z 2k+ i otworzy np dopiero w którąś tam niedzielę, czy że w tym dniu jak dropnie i otworzy to to się liczy?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Dzisiaj w nocy odbyła się krótka przerwa techniczna podczas której zostały wprowadzone zmiany dotyczące skilli postaci.

Ninja Archer

Usunięto kołczan, wróciliśmy do starych animacji skilli, zwiększyliśmy znacznie obrażenia.

Ninja Dagger

Powrót do starych animacji skilli.

Sura BM

Zwiększyliśmy Czas Ładowania skilli, ale nie zmniejszyliśmy ich obrażeń.

Szaman Healler 

Dokonaliśmy zmiany skilla Zwiększenie Ataku na Zwiększenie Umiejętności.

9u8gfnL.jpg?1

Szaman Smok 

Odbicie zastąpiliśmy Życiem Boga Smoków tak aby każdy skill był używany oraz lekko zmniejszyliśmy obrażenia Smoczego Skowytu.

mRYDAT0.jpg?1

Wojownik Body

Postać, która nie nadawała się nawet na dropa teraz wraca na arene! Szarża, Cięcie jak i Wir miecza nie są zależne już od Aury!

Biją zawsze taką samą wartość (buff w niektórych przypadkach skilli wyniósł nawet 130%), a samą Wartość Ataku z Aury zastąpiliśmy Średnimi Obrażeniami.

Teraz jedyne co Nasz bodziak straci na wojnie przez rozpro to dmg z hitów, ale ze skilli już nie.

9e4clWI.jpg?1

Jak można zauważyć Szamany będą odgrywać bardzo ważną rolę na wojnach i ich udział w nich bardzo dużo może zmienić.

To dopiero początek zmian/nowości jakie chcemy wprowadzić.

Po więcej zapraszam Was na forum serwera w dział: Informacje Serwerowe - Zapowiedzi!

Pozdrawiam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Powie ktoś czy te Zagadkowe Szkatułki można dropić co tydzień i odkładać a potem np. jak ktoś uzbiera dajmy na to z 2k+ i otworzy np dopiero w którąś tam niedzielę, czy że w tym dniu jak dropnie i otworzy to to się liczy?

Nic to nie da. Event został przed tym zabezpieczony ;)
Opublikowano

A jak jest ze startowymi bonusami peta? Bo na starcie pamiętam brakowało jakiś bonusów które były na poprzednim dreikonie, a ja robiłem postacie od nowa 1h

Dokładnie chodzi o bon na moby i hp

Tu startowe pety są na takiej zasadzie, że są 3 bonusy ale peta można wyexpić tylko do 30 poziomu co daje nam tylko dwa bonusy. Peta za każdym razem dostajesz losowego, żeby zmienić bony musisz mieć Zaczarowanie Zwierzątka z metków lub bossów 100+ lub od graczy w cenie koło 500k za sztukę. Pet z IS'u dopiero daje możliwość wymaksowania 3 bonusów. Bonusy masz takie jak: ludzie, potwory, średnie obrażenia, obrażenia umiejętności, statystyki, krytyk, omdlenie, chyba spowolnienie nie pamiętam dokładnie.

Opublikowano

A jak jest ze startowymi bonusami peta? Bo na starcie pamiętam brakowało jakiś bonusów które były na poprzednim dreikonie, a ja robiłem postacie od nowa 1h

Tu startowe pety są na takiej zasadzie, że są 3 bonusy ale peta można wyexpić tylko do 30 poziomu co daje nam tylko dwa bonusy. Peta za każdym razem dostajesz losowego, żeby zmienić bony musisz mieć Zaczarowanie Zwierzątka z metków lub bossów 100+ lub od graczy w cenie koło 500k za sztukę. Pet z IS'u dopiero daje możliwość wymaksowania 3 bonusów. Bonusy masz takie jak: ludzie, potwory, średnie obrażenia, obrażenia umiejętności, statystyki, krytyk, omdlenie, chyba spowolnienie nie pamiętam dokładnie.

Wiem na jakiej zasadzie to działa, ale chyba nie wchodzą wszystkie bony które powinny. Jaki teraz będzie perfekt do expa? Jakie 2 bony? Pytam, bo nie wiem które wchodzą

Opublikowano

Wiem na jakiej zasadzie to działa, ale chyba nie wchodzą wszystkie bony które powinny. Jaki teraz będzie perfekt do expa? Jakie 2 bony? Pytam, bo nie wiem które wchodzą

Wartość ataku/średnie i potwory.

Opublikowano

Na dłuższą metę chyba średnie co nie? Wartość ataku więcej da na początku, ale średnie później lepsze. Ogólnie na jakimś wyższym lv te zmianki do peta to jakiś duży wydatek?

Tanie są, np 20 zmianek kupisz za 10kk, w późniejszym etapie gry uzbiera Ci się ich sporo ale kupować zapewne też będziesz musiał, bo czasem wejdą perfekt bony za kilkoma zmiankami a czasem za 100+. Także na rynku jest sporo zmianek, także z tym nie ma problemu.

Opublikowano

Ten client jest jakiś zlagowany, często crash przy tp/zmianie kanału. Co Wy macie kur wa za maszyne?

Gram od początku i nie miałam takich sytuacji ani razu.

Opublikowano

Ten client jest jakiś zlagowany, często crash przy tp/zmianie kanału. Co Wy macie kur wa za maszyne?

Lagi są na ogół w okolicach godziny 20, gdy zaczynają się zbierać ludzie na eventy, ale przy tp rzadko miewam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Lagi są na ogół w okolicach godziny 20, gdy zaczynają się zbierać ludzie na eventy, ale przy tp rzadko miewam.

Ja mam np. teraz takie coś, że przekładam item albo ulepszam i na wszystko trzeba chwilke poczekac, od serwera zawsze bylo takie cos

Opublikowano

Ile czasu zajmuje wbicie maxa ?

Zależy czy wliczasz w to robienie eq.

Jeśli masz full is i eq to około 20h od 1 lv do maxa.

Opublikowano
Do IS zostały dodane nowe unikalne przedmioty:

- Mistyczny Bojownik

- Kostium Zombie

- Krótka Fryzura

- Wierzchowiec Leon

Uwaga! Przedmioty są unikalne wyglądem, dodają zwykłe bonusy i są dostępne w IS do 7.06.2016.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Do IS zostały dodane nowe unikalne przedmioty:
- Mistyczny Bojownik
- Kostium Zombie
- Krótka Fryzura
- Wierzchowiec Leon

Uwaga! Przedmioty są unikalne wyglądem, dodają zwykłe bonusy i są dostępne w IS do 7.06.2016.

No fajnie a kiedy aktualizacja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...