Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale beznadziejna captcha wymagana w celu rejestracji.

Ma ktoś może zdjęcie BombWork z podziałem na te puzle, bo nie jestem w stanie tego ułożyć?

Znalazłem sobie samo logo, ale puzle trzeba układać w miarę precyzyjnie, a znalezione logo niestety ma zupełnie inne proporcje niż captcha podczas rejestracji.

Sory, ale dziecko 5 letnie by to ułożyło.

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

No cóż, najwidoczniej nie jestem tak zdolny w układaniu nieznanych mi obrazków jak 5-letnie dziecko.

Jeśli byłbyś tak uprzejmy, proszę Cię w takim razie o pomoc z ułożeniem poniższego obrazka.

24pgn5g.png

Odpal na innej przeglądarce lub telefonie po prostu :v

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś może zdjęcie BombWork z podziałem na te puzle, bo nie jestem w stanie tego ułożyć?

Znalazłem sobie samo logo, ale puzle trzeba układać w miarę precyzyjnie, a znalezione logo niestety ma zupełnie inne proporcje niż captcha podczas rejestracji.

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

No cóż, najwidoczniej nie jestem tak zdolny w układaniu nieznanych mi obrazków jak 5-letnie dziecko.

Jeśli byłbyś tak uprzejmy, proszę Cię w takim razie o pomoc z ułożeniem poniższego obrazka.

24pgn5g.png

Albo gramy w metka albo gramy w puzle? .Co to niby ma być?.Uczcie się od SuReK .Jak  byłem na nie to teraz gdy on zapodał licznik jestem na tak.Coś mi piszesz o banie i znowu kłamstwo bo jaki ban jak ja mam konto i postać 100+ do testów i wczoraj sprawdzałem i nie ma bana?To co mi tu o banie pierdzielisz?

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

24pgn5g.png

Albo gramy w metka albo gramy w puzle? .Co to niby ma być?.Uczcie się od SuReK .Jak  byłem na nie to teraz gdy on zapodał licznik jestem na tak.Coś mi piszesz o banie i znowu kłamstwo bo jaki ban jak ja mam konto i postać 100+ do testów i wczoraj sprawdzałem i nie ma bana?To co mi tu o banie pierdzielisz?

Puzzle? To zabezpieczenie przed botami, jakbyś nie wiedział do czego służy captcha. 

No proszę Was, ludzie, zacznijcie czytać posty które napiszecie przed udostępnieniem ich, bo ja już płaczę. 

Pierwszy raz widzę tu wzmiankę o banach, ciekawie, ciekawie. 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

24pgn5g.png

Albo gramy w metka albo gramy w puzle? .Co to niby ma być?.Uczcie się od SuReK .Jak byłem na nie to teraz gdy on zapodał licznik jestem na tak.Coś mi piszesz o banie i znowu kłamstwo bo jaki ban jak ja mam konto i postać 100+ do testów i wczoraj sprawdzałem i nie ma bana?To co mi tu o banie pierdzielisz?

Mam nadzieje ze dobrze podbija ilość graczy jak ty naszą prezkę. ;)

Dobrze wiesz o jakim banie mowa :D

Przez niego musiałeś układać puzzle by znów grać ;)

Opublikowano

Serwer śmialo polecam.

Częste eventy, aktualizacje niestety czasem na minus budżetu graczy ale serwer jest jak najbardziej dobry ;) 

@True czekam na SM'y za wczorajszego idola ;)

Opublikowano

Serwer polecam, ale mam z was beke. Chcieliscie poprawic gospodarke, tyle ze teraz tak poprawiliscie ze wgl jej nie ma. Itemy na 160 po 250kk stoja :D

giphy.gif

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

24pgn5g.png

Wielkie dzięki.

Odpalałem na Chromie i Maxthonie, i myślałem, że po prostu taka jest ta captcha. Obie te przeglądarki są na silniku WebKita i to najprawdopodobniej dlatego na obu miałem taki obrazek.

Na Firefoxie obrazek wygląda nieco łatwiej do ułożenia :)

Opublikowano

No panowie, rybki się łowi znakomicie :D Wbijać! 

PEWNIE SZPROTKI ŁOWISZ XDDD

Serwer polecam, stabilny i rzetelny projekt, no i przede wszystkim przyjemna atmosfera w miastach. Nic dodać, nic ująć xD

Tylko Freevo 2/10 GM, tylko za szamankami biega zamiast się banowaniem zająć xDDD

Opublikowano

No panowie, rybki się łowi znakomicie :D Wbijać!

PEWNIE SZPROTKI ŁOWISZ XDDD

Serwer polecam, stabilny i rzetelny projekt, no i przede wszystkim przyjemna atmosfera w miastach. Nic dodać, nic ująć xD

Tylko Freevo 2/10 GM, tylko za szamankami biega zamiast się banowaniem zająć xDDD

Ejjejejjjj, już nie biegam :<

Nie mam czasu na to :\

Ale co prawda, to prawda.

Jest super atmosfera i miło się gra ;)

Opublikowano

Będzie jakaś reklama? Bo co jak co, trochę ludzi uciekło. 

Turniej pvp startuje, 79 także. 

Server polecam & zapraszam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

gdzie wpisac kod na sm bo dostalem i nie widze zadnej opcji  do wpisania

Pewnie tam gdzie SMS odpowiada ilości.

Przykładowo dostałeś 130SM to SMS za 130SM.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

gdzie wpisac kod na sm bo dostalem i nie widze zadnej opcji  do wpisania

Na stronie Dreikon.pl

Panel gracza -> Doładuj -> Zrealizuj kod na przedmiot (na samym dole). 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Serwer już się wypalił i stacza się w czeluści nicości :)

­

@ZnowuJa stawiaj nowy serwer, onkologię. 

Tak z czystej ciekawości, przeanalizowałeś to w jakikolwiek sposób? 

Administracja idzie ciągle graczom na rękę. Wprowadzają nowości, a przed tym pytają na forum, rozmawiają z graczami na TS i tak dalej, co o tym uważają. Coś jest źle? Coś się nie podoba? Okej, wszystko dla graczy, bo to przecież serwer dla nich, więc można zmienić.  Nie da się zrobić tak, by wszystkim się podobało, ale jeśli coś się komuś nie podoba, to nie można zaproponować swojego pomysłu na zmiany? Specjalnie powstają takie tematy na forumku, by każdy mógł się wypowiedzieć, bo dzięki nim nasz super technik wie, co wprowadzić i czego oczekujecie. 

A, zapomniałam. Niektórzy potrafią napisać wyłącznie "słabe" nie dodając nic od siebie. Okej, zakładamy, że jest słabo. Zrób lepiej, lub chociaż coś zaproponuj. Oj, nie masz pomysłu? A to Ci dopiero niespodzianka. 

W y p a l a 

s i ę 

Jakiś tydzień temu ludzie krzyczeli, że jest za dużo do robienia. Teraz płaczą, że wieje nudą (chociaż prawdopodobnie questy dojdą na dniach). O ironio. Poza tym, większość pewnie zrobiła już ekwipunek, więc znów zaczną się turnieje PVP i Gildyjne, co było główną rozgrywką tego serwera. 

Pozdrawiam. :v

tMjZlYU.png

Opublikowano

­

@"ZnowuJa" stawiaj nowy serwer, onkologię.

Administracja idzie ciągle graczom na rękę. Wprowadzają nowości, a przed tym pytają na forum, rozmawiają z graczami na TS i tak dalej, co o tym uważają. Coś jest źle? Coś się nie podoba? Okej, wszystko dla graczy, bo to przecież serwer dla nich, więc można zmienić. Nie da się zrobić tak, by wszystkim się podobało, ale jeśli coś się komuś nie podoba, to nie można zaproponować swojego pomysłu na zmiany? Specjalnie powstają takie tematy na forumku, by każdy mógł się wypowiedzieć, bo dzięki nim nasz super technik wie, co wprowadzić i czego oczekujecie.

A, zapomniałam. Niektórzy potrafią napisać wyłącznie "słabe" nie dodając nic od siebie. Okej, zakładamy, że jest słabo. Zrób lepiej, lub chociaż coś zaproponuj. Oj, nie masz pomysłu? A to Ci dopiero niespodzianka.

W y p a l a

s i ę

Jakiś tydzień temu ludzie krzyczeli, że jest za dużo do robienia. Teraz płaczą, że wieje nudą (chociaż prawdopodobnie questy dojdą na dniach). O ironio. Poza tym, większość pewnie zrobiła już ekwipunek, więc znów zaczną się turnieje PVP i Gildyjne, co było główną rozgrywką tego serwera.

No ja właśnie sadze ze jest za dużo nowości jak na jeden raz. Gdyby pierw zrobili set i lvl to spoko. Dopiero pózniej jakieś nowe bonusy i dodatki. A tak to dodali masę rzeczy gdzie ja wbiłem 160lvl i nie zdążyłem nawet Robic EQ na 160. Dlatego juz tam nie gram :P fajnie ze aktualizacje ale jak dla mnie za szybko (szczególnie ze IS za duzo w pvp daje)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

­

Administracja idzie ciągle graczom na rękę. Wprowadzają nowości, a przed tym pytają na forum, rozmawiają z graczami na TS i tak dalej, co o tym uważają. Coś jest źle? Coś się nie podoba? Okej, wszystko dla graczy, bo to przecież serwer dla nich, więc można zmienić. Nie da się zrobić tak, by wszystkim się podobało, ale jeśli coś się komuś nie podoba, to nie można zaproponować swojego pomysłu na zmiany? Specjalnie powstają takie tematy na forumku, by każdy mógł się wypowiedzieć, bo dzięki nim nasz super technik wie, co wprowadzić i czego oczekujecie.

W y p a l a

s i ę

No ja właśnie sadze ze jest za dużo nowości jak na jeden raz. Gdyby pierw zrobili set i lvl to spoko. Dopiero pózniej jakieś nowe bonusy i dodatki. A tak to dodali masę rzeczy gdzie ja wbiłem 160lvl i nie zdążyłem nawet Robic EQ na 160. Dlatego juz tam nie gram :P fajnie ze aktualizacje ale jak dla mnie za szybko (szczególnie ze IS za duzo w pvp daje)

Pierścień na 130lv u zrobienie go na 9 i kd +3 to około 7h roboty. Przynajmniej tyle mi zajęło wydropienie wszystkiego na tym lv.

Pasy na 9, jedyny problem to ze trzeba połowić z 2h.

Trochę na runy, ogólnie nic trudnego.

Opublikowano

Wypaliła to się Twoja gildia na samych porażkach na arenie ;)

- poprawiono błąd z łowieniem i wchodzeniem na wierzchowca

- poprawiono błąd z czasem bonusów w runach

- wprowadzono limit dropu ulepszaczy z metinów (max+20lvl)

- wyłączono możliwość autoatakowania na graczach

- wyłączono 2CH

- usunięto kilka respawnów bossów i metinów

- zablokowano wejście na arene podczas trwania pojedynku

nlUSIa9.png

Opublikowano

­

W y p a l a

s i ę

Były już osoby, które się "nudziły" a to update dało wszystkim zajęcie ;) Są różne gusty i jedni wolą wszystko szybko zrobić, a później korzystać z gry - wojny, turnieje i tak dalej; A są tacy, których wciąga fabuła, dlatego jak najbardziej wszystko rozumiem. Wygrała większość, jak zawsze. Update na życzenie zostało przełożone na późniejszy termin i tyle. ;) 

A co do IS, to w sumie nie powinnam się za bardzo wypowiadać, ale na Dreikona pod tym względem narzekać nie można, ponieważ itemki nie są czasowe, a fortuny się na to nie wyda. Zresztą, nikt nie zmusza nikogo do zakupów w IS, bo wszystko można kupić od graczy. :> A jak pewnie wiesz, za reklamę etc. uśmiechem czy pasją nie zapłacą. 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Będzie jakaś reklama? Bo co jak co, trochę ludzi uciekło. 

Turniej pvp startuje, 79 także. 

Server polecam & zapraszam. 

mi sie nie podobał od samego początku i paru znajomych zwerbowałem na inny server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...