Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszę tutaj bo nie chce mi się rejestrować na serwerowym forum

otóż..

jest taki bug że gdy otwieram sklepik na gui wpisuje nazwe sklepu, daje tam jakieś itemy, daje otwórz sklep i itemy znikają, a sklep nie jest otworzony

nie wiem czy ciągle tak jest bo nie otwierałem drugi raz ale znikły mi itemy które wystawiałem fakt że były to śmieci więc płakał nie będę ale lepiej to przetestować i naprawić bo później dzieci będą się ciąć

Jak otwierasz sklep i dajesz otwórz to twoja postać stoi jak stała ale sklep jest otwarty. Itemy po zamknieciu sklepu są do odebrania w lewym dolnym rogu kliknij w taki prezencik i tam odbierasz yangi za sprzedane itemy i itemy nie sprzedane

Opublikowano

Mogę prosić ss'y z m1 ch1 ?­

Widzisz aktywnosc w temacie ?  Kazdy mowi ze gra ponad 2k, admini co chwile pisali ile gra  a do tego dawali juz ss  na poprzedniej stronie chyba a ty  kolejne chcesz ? Nie wierzysz ze gra tyle czy nie wbiles jeszcze do gry   ? Wejdz spokojnie do gry , gra ponad 2000 graczy  i nie potrzeba nawet ss dawac bo na prawde tyle jest , expowiska pozajmowane , m1 zawalone 

Kiedy bedzie 6ch i respy ? 

Opublikowano

Dropić się nie da. W Av2 od godziny czekam na metka, nie ma.

Wrócę za jakiś czas zobaczę czy cokolwiek poprawiliście ;)

Z tych metinów też nic takiego nie leci , bynajmniej 95. Stalki , bronie 65, małże i jakiś ulepek jeden . Taki sobie drop , nic specjalnego.

Opublikowano

ja tutaj widzę większość przebudowaną, 0 rzeczy z s1..

exp jest strasznie słaby w porównaniu do s1

za małe spoty

brak metinow/bossow przez co nei mozna nic zrobic

na spotach po 5 osob i wez tu exp/drop

jedyne co pozostalo to wbić za 2 miesiace jak bedzie z 1k

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dropić się nie da. W Av2 od godziny czekam na metka, nie ma.

Wrócę za jakiś czas zobaczę czy cokolwiek poprawiliście ;)

Z tych metinów też nic takiego nie leci , bynajmniej 95. Stalki , bronie 65, małże i jakiś ulepek jeden . Taki sobie drop , nic specjalnego.

Bez tego 1 ulepszacza nie zrobisz dalej eq :v

@True990, odpiszesz kiedy ogarniecie więcej respów metinow/bossow?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

za małe spoty

Takie samo zdanie mam, póki co to jest tragedia. Też tu wrócę za jakiś czas, bo póki co tu nie ma co robić. :D

g0Tef.jpg

Opublikowano

Serwer wywaliło?

Logowanie padło, w sumie co chwile coś tu pada, a oni chcą jeszcze dwa kanały dorobić. :v

Skupiłbym się pierw na lepszej machinie. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

za małe spoty

Takie samo zdanie mam, póki co to jest tragedia. Też tu wrócę za jakiś czas, bo póki co tu nie ma co robić. :D

Nie róbcie jaj, jak jest mało graczy to źle, ale jak jest dużo to też źle? Jest to serwer easy, ale nie przesadzajmy... 

Ja się w sumie z tego ciesze, pomimo, że Azoom z takiej legendy jak Dreikon zrobił g*wno jak Idanis < PS. osobiście wydaje mi się, że Azoom był właścicielem Idanis >, to przyjemnie się gra. A co do @True990 to stracił w moich oczach całkowicie szacunek... Pomimo tego, że był sponsorem na Idanis i pomimo tego, że zapożyczył chwilo szatę, ale jeśli wpisuję " idanis.pl " i przenosi mnie na Dreikona, to już jest szczyt szczytów i wali na odległość gównem. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Taki hype a serwer bardzo przecietny, mowie to ze smutkiem ale Revio* jest lepszy.

Revi** bije na głowe niestety. Mnie odstarsza mixowanie perfectów , zajmuje to multum czasu a i tak dochodzimy do uzyskanego itemu.. tylko zamiast marnować 30 min na item .. marnuje już 2 godzine .. :/ w dodatku na 6 itemów .. bez sensu

Opublikowano

Taki hype a serwer bardzo przecietny, mowie to ze smutkiem ale Revio* jest lepszy.

Revi** bije na głowe niestety. Mnie odstarsza mixowanie perfectów , zajmuje to multum czasu a i tak dochodzimy do uzyskanego itemu.. tylko zamiast marnować 30 min na item .. marnuje już 2 godzine .. :/ w dodatku na 6 itemów .. bez sensu

Wolisz coś co bije na głowe na max. miesiąc czy coś na co trzeba poświęcić czas, żeby do czego dojść oraz masz już wyrobioną markę i "pewność", że przez najbliższe 2 lata nie padnie ?

Opublikowano

Wolisz coś co bije na głowe na max. miesiąc czy coś na co trzeba poświęcić czas, żeby do czego dojść oraz masz już wyrobioną markę i "pewność", że przez najbliższe 2 lata nie padnie ?

Revios to przezytek . na poczatku tez bylo ciezko all ogarnac drop perel itp i dopiero na dniach dodawali aktualizacje poczekajmy .

Zmiencie tylko to i serwer cud miod malina :

- dodanie zwoju powrotu ( zapisywanie pozycji)

-wiekszy resp bossow lub metkow lub zmniejszenie czasu respu

- zwiekszenie lekko expa na mapkach 100+

Opublikowano

Revios to przezytek. Jedynie co tu mozna zmienic to :

- dodanie zwoju powrotu ( zapisywanie pozycji)

-wiekszy resp bossow lub metkow lub zmniejszenie czasu respu

- zwiekszenie lekko expa na mapkach 100+

Idź poszukaj bugów na smy lepiej. To potrafisz. Nawet jesli serwer nie ma isu ;p 

Jak na razie odpuszczam serwer. Zbyt dużo niedoróbek, problemów i głupoty. Jak na razie mało to przypomina starego dobrego Dreikona. Nie wiem czy zrobili to na odwal, hajs potrzebny był czy co, ale to aż wstyd porównując grę tutaj do gry / rozgrywki na S1 za czasów swojej świetności. Zobaczymy za jakiś czas czy coś się polepszy , poprawi czy też zmieni. 

Serwera nie skreślam przez szacunek to ekipy która go robi , ale jak na razie odwaliliście kawał dziadostwa. Czekam co się zmieni / poprawi / polepszy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

ale revio& bardzo szybko wyludnieje a co do dreikona to masz pewnosc ze bedzie stal i stal i bedzie trzymal poziom

Opublikowano

Ogólnie expienie na 90lvl to tragedia, spoty w V2 respia sie co 2 minuty, a do tego znalezienie wolnego graniczy z cudem i jest tylko niepotrzebne wkurwianie się o podchodzących wojowników na wolnym. :/

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...