Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko spoko, fajnie, gra się przyjemnie, ale muszę przyznać, że zmiana channeli jest c*****a ;)

Opublikowano

Hmmm serwer całkiem spoko tylko czy żeby np ulepszyć set do pvp etc trzeba chodzić tysiąc razy na dungi oraz klepać bossy na mapach bo z tego co widzę ludzi gra bardzo dużo i też bardzo ludzi będzie się bić co do jednego bossa a mnie to akurat wku**ia bo eq nie da się ulepszyć.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Proponowałbym dodać ch5 / ch6 bo tylko 4 ch na tak licznym serwerze to zamało żeby dało się coś expić a o dropieniu nie wspomnę 

Nie wiem jak Ty, ale moim zdaniem metin2 polega na rywalizacji, każdy walczy o swoje. Walki o spota, pvp, gildie i najazdy na inne królestwa. Dla mnie mogli by nawet 2 CH zrobić wtedy byłby rozpierdol. Tylko najlepsi i najwytrwalsi coś byliby w stanie zrobić. Nie wiem może jestem inny, ja grałem za właśnie takich czasów w metka i były to najlepsze wspomnienia.

Pozdro i bez spiny :)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Spoty małe. Exp żałosny. Serwer nie zachwyca. Spodziewałem się czegoś lepszego po Dreikonie.

Zobaczymy czy poprawią exp bo easy to to nie jest na spotach po 2/3 grupki mobów.

Opublikowano

Ale w tym temacie ucichło...

Co z IS? Zero informacji na ten temat...

A tak w ogóle, czemu zapożyczyliście strone z Idanis.pl? jeśli idzie o ścisłość to strona mogła by być taka jak na starej edycji... I tak w ogóle, Idanis dalej jest ON, ale nie można się zarejestrować, bo wchodząc na stronę serwera Idanis.pl, przełącza nas na Dreikon... to już jest żałosne...  Pełen profesjonalizm od strony osoby, która tutaj " tylko sprząta "...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Spoty małe. Exp żałosny. Serwer nie zachwyca. Spodziewałem się czegoś lepszego po Dreikonie.

Zobaczymy czy poprawią exp bo easy to to nie jest na spotach po 2/3 grupki mobów.

Z tym się zgodzę, że jak na serwer easy to słabo leci exp, albo za małe spoty.

Na tyle ludu bossy/metki co 20-30 min to trochę za długo.

Opublikowano

Ale w tym temacie ucichło...

Co z IS? Zero informacji na ten temat...

A tak w ogóle, czemu zapożyczyliście strone z Idanis.pl? jeśli idzie o ścisłość to strona mogła by być taka jak na starej edycji... I tak w ogóle, Idanis dalej jest ON, ale nie można się zarejestrować, bo wchodząc na stronę serwera Idanis.pl, przełącza nas na Dreikon... to już jest żałosne...  Pełen profesjonalizm od strony osoby, która tutaj " tylko sprząta "...

Akurat to nie nasza wina, a wina webmastera, który od 3 lutego nie potrafił zaktualizować skryptów naszej strony. Start na starej stronie był niemożliwy, ponieważ stare skrypty nie posiadają płatności PSC czy kodów promocyjnych (które swoją drogą i tak będziemy musieli poprawić...). Co do Idanisa - tamtejszej administracji już nie ma, a nie oszukujmy się, na serwerze nikt nie gra. Serwer już dawno mógłby upaść, ale true po prostu trzyma go na maszynie.

IS będzie dzisiaj - skupimy się pierwsze tylko na kilka aspektów gry, a później bierzemy się za IS ;)

Z tym się zgodzę, że jak na serwer easy to słabo leci exp, albo za małe spoty.

Na tyle ludu bossy/metki co 20-30 min to trochę za długo.

Dzisiaj zostanie dodany CH5.

pIOuQ29.png

Opublikowano

skad zmianki? Bodym ogarne exp bez buffa?

Jak na serwer easy, to strasznie c*****o się expi. Spoty w AV2 to porażka + masa ludzi. 

Serwer stoi kilka godzin a juz 145 to chyba nie umiesz expic albo bajki piszesz :)

Opublikowano

­To teraz tak szczerze.

1. Opłaca się grać?

2. Są jakieś bugi?

3. IS niszczy tych bez niego?

4. Jest tu 6/7? (nie doczytałem)

5. Jaki max. + KD?

6. Która klasa dominuje, a która jest słaba.

Opublikowano

­To teraz tak szczerze.

1. Opłaca się grać?

2. Są jakieś bugi?

3. IS niszczy tych bez niego?

4. Jest tu 6/7? (nie doczytałem)

5. Jaki max. + KD?

6. Która klasa dominuje, a która jest słaba.

1. Jak nie masz co robić to graj

2.chyba większych nie ma

3.Na razie nie ma

4.Nie ma

5.chyba +6

6. Jeszcze nie wiadomo

Opublikowano

jakie butki do pvp się przerabia ? 

Buty feniksa

żadne buty feniksa... zobaczcie sobie bony po przerobieniu... Są to buty na moby

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

jakie butki do pvp się przerabia ? 

Buty feniksa

żadne buty feniksa... zobaczcie sobie bony po przerobieniu... Są to buty na moby

Bo tak jak na starym dreikonie nie przerabia się butów do pvp a do expa z biżuterii są właśnie te oto butki.

Opublikowano

eXkh8qC.png

Gdy chce odpalić normaklnie to wyskakuje mi taki błąd, a po uruchomieniu przez patcher, patchuje się po czym sie patch wyłącza i nic się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...