Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoczko się gra, polecam. Tylko Od 85 do 101 na Bigu Zinów ani jednej Truty/Bambusa, około 10 lwich, x1 chakry i x2 kruk. Rzal przez u zamkniente iks de

Opublikowano

Gra się przyjemnie, podrasowałbym jedynie exp na mapie 100.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Wbiłem ten setny poziom i niestety, nie mogę napisać "wow", zrobiło to na mnie wrażenie. Niestety tak jest z wszystkim, z serwerami również. Pierwsza edycja zawsze jest najlepsza, reworki, s1/s2 itd. nigdy nie będą lepsze. Na starej edycji, naprawdę czułem się o wiele lepiej niż tutaj. Czuję, że tutaj im większy poziom tym większe przedobrzenie...

Ogólnie szybka zmiana channeli do zmiany (sorry, ale czeka się nie raz 10 sekund + przelogowanie, logowanie itd. ), nie pokazują się opisy przedmiotów przez szkło, dropi pełno śmieciowych przedmiotów typu zbroje itd. które są u handlarzy....

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wbiłem ten setny poziom i niestety, nie mogę napisać "wow", zrobiło to na mnie wrażenie. Niestety tak jest z wszystkim, z serwerami również. Pierwsza edycja zawsze jest najlepsza, reworki, s1/s2 itd. nigdy nie będą lepsze. Na starej edycji, naprawdę czułem się o wiele lepiej niż tutaj. Czuję, że tutaj im większy poziom tym większe przedobrzenie...

Ogólnie szybka zmiana channeli do zmiany (sorry, ale czeka się nie raz 10 sekund + przelogowanie, logowanie itd. ), nie pokazują się opisy przedmiotów przez szkło, dropi pełno śmieciowych przedmiotów typu zbroje itd. które są u handlarzy....

To naprawdę ładnie Ci poszło... 100 lv to raptem 1h ( max ) po 1 godzinie ocenić cały serwer gdzie rozgrywka zaczyna się na o wiele większym poziomie. 

Opublikowano

Serwer na prawdę się udał, bardzo przyjemnie się gra.

Polecam i pozdrawiam :)

Opublikowano

Ludzi jest od c***a i jeszcze wincyj.. Az strach pomyśleć co bd jutro ^^ Żadnych bugów nie ma i bardzo przyjemnie się gra.

Polecam.

jest bug w zbroi boga smoków (61lv) jak się ją zakłada to nie widać zbroi :)
Opublikowano

Czy jest eq EXP ?

Skąd ulepy na pierwsze sety eq PVP?

Eq exp tylko truta V2.

Ulepy na eq z mapki 100. A na bronie i zbroje z setaou i lochu v1

Gra się przyjemnie, podrasowałbym jedynie exp na mapie 100.

Z is i pd leci dużo, ponad 12% za spot.

dlaczego mam błąd podczas łączenia skoro wcześniej logowałem sie normalnie? co jest? ;)

Client z głównej? Wyłączony antywirus i zapora? Wgrana latka?

Ludzi jest od c***a i jeszcze wincyj.. Az strach pomyśleć co bd jutro ^^ Żadnych bugów nie ma i bardzo przyjemnie się gra.

Polecam.

jest bug w zbroi boga smoków (61lv) jak się ją zakłada to nie widać zbroi :)

Bugi naprawiamy na bieżąco ale nie są to jakieś znaczące błędy ;)

Opublikowano

Co z ISem?

1.) Miało nie być rękawicy, a rękawica jest w IS.

2.) Czy ceny Vipa to ceny ostateczne? Moim zdaniem trochę dużo trzeba płacić za 30 dni PD....

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

witam

Sewer super! Gorąco polecam.

Pomimo słabej maszyny, która ledwo daje radę jest super.

@Edit

Zlagowało mnie i od 10 minut widzę tylko "Twoje konto jest już połączone" :((

info.png

Opublikowano

"Twoje konto jest już połączone".

Jak to naprawić?

od 20 minut już mam

No właśnie to jest to :D odbugowanie postaci nic nie daje ;/

info.png

Opublikowano

Podesle ktos jakies boty na pw?

Serwer fajny i gra sie na nim przyjemnie

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Polecam serwer, jak najbardziej ogarnięta Administracja, wszystko dopracowane, oraz dopięte na ostatni guzik. Ja niestety dopiero dzisiaj dołączam do Społeczności Graczy Dreikon, ponieważ przedtem miałem niewielkie problemy z Łączem Internetowym. Wszystkich fanów, zarówno jak i całą Społeczność Graczy i Administrację mocno Pozdrawiam !

Trzymam kciuki, no i widzimy się w grze ;)

Nick: RaptownyTHC

Klasa: Sura / Weapon

Królestwo: Jinno

Yoloooo, Pozdro600 !

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

wszystko bylo by dobrze tylko zeby administracja byla kompetetna do tego co pisze czekam od 3 i nadal nie ma "IS będzie późną noca/nad rankiem wprowadzany"

Nad rankiem to jak kogut po dachu skacze xD czyli o 6 Spoznienie 2h ----------------------------------------------------------------------------------------------------   UNSUP DISSLIKE

nie mowiac o tym ze ts nie dziala

47960446974272485250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...