Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islam wchodzi do polskich szkół

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korwin jest już za stary, a Kukiz jest małym pachołkiem w całej zabawie. Cieszmy się, że jednak wyborów PO nie wybrało, bo już byśmy mieli tych parunastu tysięcy kozojebców w Polsce.

Opublikowano

Wszyscy gadacie, że nie przeżyją, ale wiecie jak jest. Zaczyna się, Polska prawdopodobnie przepadnie wraz z innymi państwami UE. Choć jeszcze jest czas.

Najlepiej by było jakby Polska odstąpiła od UE i zawarła wspólny pakt z Rosją, Węgrami, Czechami, lub by doszła do paktu Euroazjatyckiego. W Unii Europejskiej nie ma już żadnej przyszłości dla kraju, skoro takie skurwysyny tym rządzą z tym pajacem naszym byłym premierem na czele który zabronił nam głosowac w sprawie imigrantów i robi wszystko, byśmy mieli przejebane :)

Opublikowano

Ogólnie nie rozumiem dlaczego przedmiot w szkole o nazwie "religia" jest to nauka o chrześcijaństwie skoro religia to pojęcie szerokie.

Tym samym nie rozumiem dlaczego lekcje są prowadzone za pieniądze publiczne, dlaczego ateista ma pakować kasę (z podatku) nie na nowe drogi tylko na lekcję czegoś w co nie wierzy ?

Opublikowano

Wszyscy gadacie, że nie przeżyją, ale wiecie jak jest. Zaczyna się, Polska prawdopodobnie przepadnie wraz z innymi państwami UE. Choć jeszcze jest czas.

Gdzieś słyszałem, że Polska jest ostatnią linią obrony Europy przed Islamem xdd

Najlepiej by było jakby Polska odstąpiła od UE i zawarła wspólny pakt z Rosją, Węgrami, Czechami, lub by doszła do paktu Euroazjatyckiego. W Unii Europejskiej nie ma już żadnej przyszłości dla kraju, skoro takie skurwysyny tym rządzą z tym pajacem naszym byłym premierem na czele który zabronił nam głosowac w sprawie imigrantów i robi wszystko, byśmy mieli przejebane :)

Panie, miałem dokładnie taką samą rozkminę jak ty, tylko dodałbym do tego paktu Litwę. Ale już jest trochę za późno na pakt z Rosją, PO zmarnowało nam 8 lat, a PIS na pewno tego nie dokona (Smoleńsk, zniszczenie pomnika itd.). Jest nadzieja, ale wątpię, że przeproszą, postawią nowy etc.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Korwin jest już za stary, a Kukiz jest małym pachołkiem w całej zabawie. Cieszmy się, że jednak wyborów PO nie wybrało, bo już byśmy mieli tych parunastu tysięcy kozojebców w Polsce.

Nie jestem ani zwolennikiem PO, ani PiS'u, ale fakt jest taki, że za czasów PO polska dużo lepiej funkcjonowała, niż za czasów PiS'u, było chociaż trochę widać demokracji i niech mi nikt nie pierdoli, że PiS poprawia błędy PO i przez to tak to wygląda!!!! Gówno prawda!!! Ludzie, którzy tak uważają są albo głupi, albo ślepi!!! Wystarczy posłuchać ludzi z zewnątrz, którzy obserwują, co się u nas dzieje, oni patrzą na to wszystko przez normalne szkła. PiS już wcześniej rządził, było to samo, co jest teraz, Kaczory zraziły do siebie polaków i aby wygrać wybory, PiS wystawił kukiełkę w postaci Dudy!!! Wybory wygrali, jednak to nie Duda rządzi krajem, a Kaczyński!!!! Żeby coś się poprawiło, to musiałby Kaczyński opuścić tę partię i musiałaby Pani Szydło zrezygnować z pełnionej przez siebie funkcji!!!! Ośmiesza nasz kraj, nic pożytecznego nie robi, drwi sobie z opinii zagranicznych polityków na temat aktualnego ustroju politycznego w polsce. Kiedy ją naród wyśmiewa i wygwizduje na oczach kamer z całego świata, buraka strzela, ale nic jej to do myślenia nie daje!!!!! Ciągle się tak samo zachowuje!!! 

Co do kozojebców, jak się określiłeś, Pani Beatka oszukała i sprzedała swój naród, jednego dnia wypowiada się w mediach, że Polska przyjmie ich jedynie 2 tysiące i kropka, a drugiego dnia dowiadujemy się, że przyjedzie ich do nas 10 tysięcy!!! Dawno nas sprzedała, a kit ciśnie!!!! Myślę, że mimo wszystko Donald nie dałby sobie narzucić tak dużej liczby imigrantów!!!! Ona po prostu nie ma swojego zdania, nie potrafi się bronić i daje sobie wcisnąć wszystko, wszystko podpisuje i nie liczy się z konsekwencjami!!!!

Żal dupa i kamieni kupa!!! Mam nadzieje, że następne wybory wygra jakaś mała partia, z ludźmi kreatywnymi i przede wszystkim patriotami na czele!!!

Opublikowano

Nie jestem ani zwolennikiem PO, ani PiS'u, ale fakt jest taki, że za czasów PO polska dużo lepiej funkcjonowała, niż za czasów PiS'u, było chociaż trochę widać demokracji i niech mi nikt nie pierdoli, że PiS poprawia błędy PO i przez to tak to wygląda!!!! Gówno prawda!!! Ludzie, którzy tak uważają są albo głupi, albo ślepi!!! Wystarczy posłuchać ludzi z zewnątrz, którzy obserwują, co się u nas dzieje, oni patrzą na to wszystko przez normalne szkła. PiS już wcześniej rządził, było to samo, co jest teraz, Kaczory zraziły do siebie polaków i aby wygrać wybory, PiS wystawił kukiełkę w postaci Dudy!!! Wybory wygrali, jednak to nie Duda rządzi krajem, a Kaczyński!!!! Żeby coś się poprawiło, to musiałby Kaczyński opuścić tę partię i musiałaby Pani Szydło zrezygnować z pełnionej przez siebie funkcji!!!! Ośmiesza nasz kraj, nic pożytecznego nie robi, drwi sobie z opinii zagranicznych polityków na temat aktualnego ustroju politycznego w polsce. Kiedy ją naród wyśmiewa i wygwizduje na oczach kamer z całego świata, buraka strzela, ale nic jej to do myślenia nie daje!!!!! Ciągle się tak samo zachowuje!!! 

Co do kozojebców, jak się określiłeś, Pani Beatka oszukała i sprzedała swój naród, jednego dnia wypowiada się w mediach, że Polska przyjmie ich jedynie 2 tysiące i kropka, a drugiego dnia dowiadujemy się, że przyjedzie ich do nas 10 tysięcy!!! Dawno nas sprzedała, a kit ciśnie!!!! Myślę, że mimo wszystko Donald nie dałby sobie narzucić tak dużej liczby imigrantów!!!! Ona po prostu nie ma swojego zdania, nie potrafi się bronić i daje sobie wcisnąć wszystko, wszystko podpisuje i nie liczy się z konsekwencjami!!!!

Żal dupa i kamieni kupa!!! Mam nadzieje, że następne wybory wygra jakaś mała partia, z ludźmi kreatywnymi i przede wszystkim patriotami na czele!!!

PIS został wybrany demokratycznie, więc o co Ci chodzi robaku? 

Deus vult

Opublikowano

Nie wierze w to co czytam :v

Duda ułaskawi Popka, wpadnie Pudzian i ciapaci wyparują z tych szkół.

Jeżeli już miałby przejść ten projekt, to niech te karakany bez tych kombinezonów dla upośledzonych umysłowo przebywają w miejscu publicznym.

Opublikowano

boże, co za leming...

Co za spamer...

Czy nasza demokracja polegać ma jedynie na wyborach partii rządzącej nami i naszym życiem??

Nie wiesz jak wygląda demokracja, bo w polsce jej nie ma.

Opublikowano

boże, co za leming...

Co za spamer...

Czy nasza demokracja polegać ma jedynie na wyborach partii rządzącej nami i naszym życiem??

Nie wiesz jak wygląda demokracja, bo w polsce jej nie ma.

Masz racje przez rządy PO nie wiem co to demokracja i wolność. Dodając do tego że demokracja to rządy debili. 

Deus vult

Opublikowano

Masz racje przez rządy PO nie wiem co to demokracja i wolność. Dodając do tego że demokracja to rządy debili. 

Nie tylko przez rządy PO, przed nimi był PiS i pokazał na co go stać, fakt jest taki, że PO dawało nam więcej demokracji (nie zmyślam, oglądaj czasem zagraniczną telewizję, a nie naszą cenzurowaną politycznie gównianą "telewizję") obie te partie powinny trafić do lamusa. Demokracja to rządy debili? Nie cytuj Korwina!! Miej własne zdanie na ten temat. To co teraz mamy, to nie jest demokracja, dlatego chcę świeżej partii rządzącej, która da nam pełną demokrację, a nie będzie nam wszystkiego po kolei zabraniać.

Opublikowano

@ROGOSLINE2 Twoje pytanie jest dowodem na to, że nie wiesz nic o demokracji, dlatego zamiast zmiany partii rządzącej pewnie wolałbyś zmianę ustroju. 

Zabraniają nam bardzo wielu rzeczy, jest tego wielka lista między innymi:

- narkotyki

- posiadania broni

- termometr rtęciowy!!!!

- sianie maku

- postoju z odpalonym silnikiem powyżej 1 minuty

- Osoby noszące brody i bokobrody oraz długie włosy i wąsy, a także nie przestrzegające bieżącego golenia zarostu twarzy, nie mogą brać udziału w działaniach ratowniczych

- zakaz fotografowania dworców kolejowych

- zakazane jest noszenie przy sobie przedmiotów, w których ukryte jest ostrze

- zakaz prowadzenia samochodu w soczewkach kontaktowych (można dostać mandat, powinno prowadzić się samochód w okularach)

- zakaz parkowania po lewej stronie jezdni, pomijając drogi jednokierunkowe

- zakaz wyprzedzania z prawej strony

- Ustawa o języku polskim przewiduje 30 dni aresztu za posługiwanie się językiem obcym w nazewnictwie towarów, reklamie, instrukcjach obsługi.

- Zakaz nieobyczajnego zachowania

- zakaz palenia w miejscach publicznych

- zakaz prowadzenia roweru pod wpływem alkoholu(za to wykroczenie traci się prawo jazdy zezwalające na prowadzenie pojazdów silnikowych)

I masa innych absurdalnych zakazów!!!!

Do tego absurdalne przepisy i podatki, które są zakazem za który trzeba zapłacić!!!!

Podatek dochodowy, od spadku, od darowizn, od czynności cywilnoprawnych, rolny, leśny, od nieruchomości, od środków transportowych, tonażowy, od towarów i usług, akcyzowy i w końcu wyczekiwany podatek od gier. Tych podatków jest oczywiście wiele więcej, i każdego roku ich przybywa, mimo, że nie są one częścią wspólną demokracji, a jedynie wymysłem idiotów rządzących państwem.

Opublikowano

Moje pytanie dotyczyło partii PIS. Większość rzeczy które wymieniłeś zostały ustanowione przez PO. Ale nie można mówić o demokracji w kraju w którym obywatele z reguły nie korzystają z tego prawa bowiem nauczeni zostali, że władzę u nas to robi się inaczej, a nie przy urnach i nie w parlamencie. Istota demokracji ma się zawierać w głosie ludu. U nas głos ludu jest z reguły głosem władzy. U nas rządzą kliki, a nie referenda. Demokracja jest w USA w Szwajcarii czy w Niemczech. Spójrz na scenę polityczną w Polsce i porównaj to z USA. Tam za wielką wodą ludzie do polityki idą z reguły po to by realizować się ideowo, a u nas po to by się wzbogacić bowiem akurat w Polsce pole do pomnażania majątku jest bez porównania uboższe. Czy Donald Trump albo Ben Carson kandydują na prezydenta by się dorobić majątku ? Nie. Oni majątku już się dorobili dawno temu, a teraz mają taki kaprys by coś zrobić dla kraju za darmo, jak dla nich. Dlaczego to jest ważne ? Bo tak działająca demokracja nie ciągnie za sobą podwieszonych klik, że jeżeli Rychu wejdzie do Sejmu to pociągnie za sobą Miecia, a Meciu załatwi posady dla Stacha, Franka i Zbycha. U nas panują biurokratyczne kliki, a ten tak zwany polski biznes jeżeli jest duży to ZAWSZE jest związany z państwem i gdy partia odchodzi od żłoba to i biznes się kończy. Przykładowo, Polska jest krajem transportem stojącym. Dlaczego zatem nigdy nie powstała u nas firma tej miary co Schenker, DHL, Ziegler czy DSV ? Dlaczego ? A przecież to Polacy są istotną siłą transportową tych właśnie zagranicznych firm. Nie mamy choćby jednej tak wielkiej firmy transportowej pomimo, że nie potrzeba tutaj innowacji technologicznej, a po prostu solidnej organizacji. Dlaczego tak jest ? A dlaczego wielką firmą jest dopiero KGHM ?

Nie może być demokracji w kraju w którym ludzie nie stanowią o przyszłości kraju w drodze referendum bowiem wiecznie są uwikłani w różne układy.To układy rządzą, a nie ludzie w powszechnym głosowaniu. Gdy na przykład Tomasz Lis zostaje zwolniony z państwowej posady to od razu zagląda mu w oczy strach bowiem z jego kwalifikacjami on nigdzie nie będzie zarabiał tak dobrze jak na państwowym i wychodzi na ulice domagają się rewolucji - nagle "demokracja" przestaje mu się podobać. I takich przykładów z góry do dołu jest multum, że ciocia załatwi chrześniakowi posadę w elektrowni, a ojciec wciągnie syna do więziennictwa, gdzie po kilkunastu latach pracy w papierkach odejdzie na mundurową emeryturę. Nie może być demokracji w kraju który jest ekonomicznie zniewolony bowiem wyborcy zawsze będą się kierować układami w których tkwią. Demokracja funkcjonuje tylko w krajach bogatych bowiem istnieją tam alternatywy umożliwiające bogacenie się w sektorze prywatnym. Tak długo jak u nas nie będzie NORMALNEJ gospodarki tak długo będziemy męczyli się w tych układzikach.

Opublikowano

Nie zadałeś pytanie "Czego nam zabrania PiS?" Ja piszę o całości demokracji w Polsce. To nie demokracja, a partiokracja. Nie podobają mi się ani rządy PiS'u, ani PO. Nie stawiałbym ani jednych ani drugich wyżej, są oni po jednych pieniądzach jednak denerwują mnie słowa ludzi, którzy stawiają PiS nad PO. Jeżeli już musiałbym jednych postawić wyżej, to byłoby to PO, nie chcę patrzeć ślepymi okularami na to co się dzieje w polsce, dlatego słucham, co mają do powiedzenia w tej sprawie osoby z zewnątrz i jednoznacznie dają nam do zrozumienia, że to PiS nam bardziej szkodzi. Nie pytajcie mnie już "Dlaczego to PiS bardziej szkodzi?" Zadajecie mi tyle pytań i próbujecie przedstawić wasze mądrości, a ja tym rzygam. Odejdźcie na chwile od komputera obejrzyjcie nasze cenzurowane media, potem media zagraniczne, oczy wam się otworzą i następnym razem nie zmarnujecie swojego cennego głosu ani na PiS, ani na PO. Gdzie Ci wszyscy ludzie się uchowali? Kto wybrał po raz kolejny PiS??? Było PiS, było źle, wybrali PO też było źle, to dlaczego uciekając od PO wybrali kolejny raz PiS?!!!!!! Niektórzy powinni cofnąć się do szkoły życia na poziomie podstawówki, gdzie dzieci uczą się wyciągać wnioski. Jeżeli dziecko dotknie gorącego płomienia świeczki i się poparzy, to drugi raz tego nie zrobi. Radio rydzyka manipuluje ludźmi, którzy zamiast zająć się przyjemnymi sprawami i próbować cieszyć się z życia emeryty np. poprzez zabawę z wnukami, zajmują się polityką, a pojęcia nie wiedzą, że ten wybór nie polega na tym, że wybierzemy sobie sponsora kieszeni rydzyka, a partię, która będzie walczyć o nasze dobro (Ani jedna partia z wcześniej wymienionych tego nie robi).

Opublikowano

Nie zadałeś pytanie "Czego nam zabrania PiS?" Ja piszę o całości demokracji w Polsce. To nie demokracja, a partiokracja. Nie podobają mi się ani rządy PiS'u, ani PO. Nie stawiałbym ani jednych ani drugich wyżej, są oni po jednych pieniądzach jednak denerwują mnie słowa ludzi, którzy stawiają PiS nad PO. Jeżeli już musiałbym jednych postawić wyżej, to byłoby to PO, nie chcę patrzeć ślepymi okularami na to co się dzieje w polsce, dlatego słucham, co mają do powiedzenia w tej sprawie osoby z zewnątrz i jednoznacznie dają nam do zrozumienia, że to PiS nam bardziej szkodzi. Nie pytajcie mnie już "Dlaczego to PiS bardziej szkodzi?" Zadajecie mi tyle pytań i próbujecie przedstawić wasze mądrości, a ja tym rzygam. Odejdźcie na chwile od komputera obejrzyjcie nasze cenzurowane media, potem media zagraniczne, oczy wam się otworzą i następnym razem nie zmarnujecie swojego cennego głosu ani na PiS, ani na PO. Gdzie Ci wszyscy ludzie się uchowali? Kto wybrał po raz kolejny PiS??? Było PiS, było źle, wybrali PO też było źle, to dlaczego uciekając od PO wybrali kolejny raz PiS?!!!!!! Niektórzy powinni cofnąć się do szkoły życia na poziomie podstawówki, gdzie dzieci uczą się wyciągać wnioski. Jeżeli dziecko dotknie gorącego płomienia świeczki i się poparzy, to drugi raz tego nie zrobi. Radio rydzyka manipuluje ludźmi, którzy zamiast zająć się przyjemnymi sprawami i próbować cieszyć się z życia emeryty np. poprzez zabawę z wnukami, zajmują się polityką, a pojęcia nie wiedzą, że ten wybór nie polega na tym, że wybierzemy sobie sponsora kieszeni rydzyka, a partię, która będzie walczyć o nasze dobro (Ani jedna partia z wcześniej wymienionych tego nie robi).

ty jesteś jakiś popierdolony

Opublikowano

Nie tylko przez rządy PO, przed nimi był PiS i pokazał na co go stać, fakt jest taki, że PO dawało nam więcej demokracji (nie zmyślam, oglądaj czasem zagraniczną telewizję, a nie naszą cenzurowaną politycznie gównianą "telewizję") obie te partie powinny trafić do lamusa. Demokracja to rządy debili? Nie cytuj Korwina!! Miej własne zdanie na ten temat. To co teraz mamy, to nie jest demokracja, dlatego chcę świeżej partii rządzącej, która da nam pełną demokrację, a nie będzie nam wszystkiego po kolei zabraniać.

Każdy logicznie myślący wywnioskuje, że  demokracja to rządy debili. Wystarczy spojrzeć na polski społeczeństwo. W demokracji to masy planktonu rządzą mniejszością. Jeśli tego nie widzisz, to zapewne należysz do większości. 

Deus vult

Opublikowano

Już wkrótce sparingi uchodźców z krakowiakami i rycerzami szeleszczącego ortalionu na dworcach pkp. Mochery rzucałyby w nich doniczkami i radyjkami maryja

Opublikowano

Szkoda że mieszkam tak blisko Częstochowy :( Ale jak zobaczę że ciapaty zaczepia kobietę u mnie w mieście to nie chciałbym być w jego skórze

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

po co to komu jak i tak każdy prawdziwy Polak gardzi islamistami, ich chorą religią i ich gównianym bogiem

Allah akbar

Allah cieć

Allah to j****y śmieć

a Ty wyznawco Allac***a możesz possać mego c***a :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...