Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islam wchodzi do polskich szkół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lewicowe władze Częstochowy uchwaliły w czwartek zgodę na wprowadzenie islamu do szkół - chodzi o umowę z Ligą Muzułmańską, czyli dynamicznie rozwijającym się odłamem napływowego islamu. Kilka tygodni temu redaktor Euroislamu przytaczał poglądy religijne syna muftiego Ligi Muzułmańskiej w RP. Prawo szariatu uważa za najdoskonalszy system, nawet jeżeli zgodnie z nim musiałby zabić matkę, która dopuściła się zdrady małżeńskiej.

Lekcje islamu miałyby być finansowane z pieniędzy publicznych. Projekt uchwały udostępnił na swoim profilu częstochowski radny Artur Sokołowski.

730871001454269559.jpg

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiedziałem, że te lewaki są zdolne do aż tego...

Najgorsze jest to, że hajs idzie oczywiście od ludzi na jakieś jebane muslimy.

Opublikowano

Już to widzę jak połączenie kozojebców z polskimi uczniami będzie wyglądało. Szybko im się ta umowa odwidzi. 

Opublikowano

Chodźby nie wiem co to nigdy bym nie podniósł ręki na matkę swoją.... Napisane jest w piśmie że nawet gdyby na rozum upadła to i tak będzie matką i należy ją szanować :v

Po mojemu to szybciutko im się odechce :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Bez jaj. Będą się czuć wyobcowani i się któryś wysadzi i pozwiedza, że to jest nasza wina. Coś trzeba z tym zrobić. Wszędzie będą się panoszyć jak jakaś zaraza. To jest POLSKA, a nie jakieś Niemcy, gdzie turasy przejmują kraj albo inny motłoch i rządzi jak u siebie. Już na studiach strach chodzić bo chuy wie czy, któryś to nie jest zamachowiec.

Opublikowano

Jest to bardzo dobry pomysł. W dużej mierze może to być bodziec, który poruszy społeczeństwo do działania. Pokażą swoje zdanie na temat islamu, nagłośni się sprawa a nie pierdolenie, że "polacy" chcą przyjąć uchodźców.

vNDUVEE.gif

Opublikowano

Ciekawszy przedmiot niż nauka chrześcijańskiej religii.

Opublikowano

To mozna tylko opisać jednym slowem "japierdole" innego slowa nie ma albo nie moge wymyslić :/.Skad oni takie p********y pomysly maja moze mi ktos to wytlumaczyć ? dlaczego nie zrobia glosowania ? ze ilosc na tak czy ilosc na nie ? ehh dobra uj :D  niech w tych szkolach jeszcze winde dla inwalidow zamontują :) chyba nie trzeba pisac dlaczego 

Opublikowano

Warto powrócić do monteskiuszowskiej zasady odnośnie religii - tolerować te które już są i bronić się przed rozprzestrzenianiem nowych. Bo jak coś się już rozprzestrzeni to państwo nie ma innego wyboru jak tolerancja. Dlatego jestem za stwarzaniem barier dla wchodzenia do Polski wahabickiego i innych fundamentalistycznych odmian islamu. Póki co ich obecność jest w Polsce symboliczna. I tak powinno pozostać. Każdy kto w imię hasełek równościowych głosi tolerancję wobec fundamentalistycznego islamu jest krótkowzrocznym naiwniakiem, nie potrafiącym wyciągać wniosków z doświadczeń Zachodu Europy.

Opublikowano

Czyli to juz na 100%? Ale to mam nadzieje, ze sebixy zrobia co trzeba, no jakby jeszcze w prywatnej szkole, nie za nasz hajs. (a wlasciwie wiekszy kredyt)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

phi powodzenia, u nas z sąsiedniej szkoły przyszli żeby się pobić za byle co.. to ja widzę jak będzie ta szkoła co chcą wprowadzić islam.. rajdy weekendowe 

Opublikowano

Lipton, ogólnie nie powinni sprawiać problemów, bo ile ich będzie? 100? Natomiast patrząc z 2 strony, takich "szkół" mogą powstać tysiące.

Wolałbym, aby to nie przeszło. Niemcy na to pozwolili, i widać efekty... Gwałty itd.

Ogólnie widzieliście filmik pewnego "prankstera"? W przypadku pojawienia się "gorszych" islamistów, Polakom nic nie będzie grozić, a wiecie dlaczego? W Polsce każdy każdego szanuje (chodzi mi o osoby, które nie zadymiają), czasami zdarzają się "cebule", ale to tylko przez jakiś okres. Btw. Polak jest w ostatnim klipie :)

https://www.youtube.com/watch?v=MFaYU87AgAE - uwaga na przekleństwa.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak wyżej ludzie pisali - u nas to nie przejdzie. Nie jesteśmy tak tolerancyjni, jak nasi sąsiedzi i nie damy sobie wejść na głowę. Ten obrazek z wiochy mówi wszystko  :D

1ffa22e3a93158389d9f0acfb6f31d02.jpg

Opublikowano

Sam jestem przeciwko czemuś takiemu, ale prawda jest taka, że nic z tym nie zrobicie.

Czystym inaczej hajsu nie brakuje, więc jak ktoś chociaż dotknie jednego z nich, to będzie miał tak przejebane, że całej reszcie odechce się cokolwiek robić.

No chyba, że dysponujecie taką siłą ognia, że będziecie w stanie pozbyć się ich wszystkich. W takim razie macie moje błogosławieństwo. 

Bądźmy realistami. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

ciekawe czy ci islamisci beda chcieli chodzic do szkoly z Polakami :D

Nie,za rok powstaną islamskie szkoly po tym jak wybudujemy im osiedla/miasta

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wszyscy gadacie, że nie przeżyją, ale wiecie jak jest. Zaczyna się, Polska prawdopodobnie przepadnie wraz z innymi państwami UE. Choć jeszcze jest czas.

Opublikowano

czasu jest ale nieodpowiedni ludzie 

Co zrobisz. Ogólnie uważam tak jak Korwin - prawie tak samo. To się nie uda pewnie... Europa będzie muzułmańska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...