Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60686770990469959480.jpg

Proszę to ss z dzisiejszego OX, dla tych co uważają że mało graczy. Polecam serwer i zapraszam gra sie super.

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taa gra sie super jak  na 40lv nie mam na zmianki zeby wbic cos fajnego w fms czy tez inne odpaly od handlary

Dlatego jest to serwer Medium, a nie jak wiele osób pisało że to Easy. Nie ma tutaj wszystkiego podanego na tacy. Wystarczy chwilę podropić i hajs się uzbiera.

Nie sztuka wbić tutaj level. sztuka zrobić EQ.

Jesli ktoś ma jeszcze jakieś bugi proszę o wypisywanie ich na naszym forum - dziś w nocy będziemy wszystko poprawiać.

Pozdrawiam

Opublikowano

taa gra sie super jak  na 40lv nie mam na zmianki zeby wbic cos fajnego w fms czy tez inne odpaly od handlary

Polecam ustawić bota na sztabki w m1. MH od Siela ładnie śmiga B)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Tylko można banika wyłapać :)

Opublikowano

Na serwerze z godziny na godzinę coraz więcej graczy ;)

Jak się bugi ponaprawia to będzie jeszcze więcej. A dziś w nocy będzie to zrobione ;p

Opublikowano

Tylko można banika wyłapać :)

Raczej nie, na bocie mam przegrane + 300 minut i range dobry + na OX latałem przez ściany i zero reakcji :>

Opublikowano

60686770990469959480.jpg

Proszę to ss z dzisiejszego OX, dla tych co uważają że mało graczy. Polecam serwer i zapraszam gra sie super.

Screena z miasta to udostępnić nie chcecie, a dajecie z OX'a, gdzie połowa odpaliła po 5 kont.. Tragedia.

Opublikowano

@UP A Ty myślisz że kazdy będzie w m1 siedział gdzie serwer ma 2 dni?? Pomyśl trochę, dostałeś SS i dalej źle ...

Opublikowano

60686770990469959480.jpg

Screena z miasta to udostępnić nie chcecie, a dajecie z OX'a, gdzie połowa odpaliła po 5 kont.. Tragedia.

http://zapodaj.net/182eba37ccf58.png.html PROSZĘ BARDZO 

Opublikowano

60686770990469959480.jpg

Nie ma to jak wrzucać SS z cheatem...

Opublikowano

60686770990469959480.jpg

Nie ma to jak wrzucać SS z cheatem...

Nie wiem czy wiesz,ale zrobiłem to specjalnie

Opublikowano
Drodzy gracze!

W dniu 15.02.2015 na serwer zawitały następujące zmiany:

- poprawiono dungeon 140 poziom

- poprawiono dungeon 180 poziom

- poprawiono wartości zielonych i niebieskich potek

- poprawiono sztylety na 60 poziom

- dodano plimorfię na evencie OX

- dodano bon "Szansa na blok ciosów" do BS'a

- zmniejszono liczbę mobów w DT

- poprawiono ulepszanie łuku na 80 poziom

- Lemur Mag podchodzi teraz pod miecz

- Rakszas zadaje teraz poprawne obrażenia

- Kamienie Kowala można teraz stakować

- zwiększono szansę na drop niektórych itemów biologa

- poprawiono tęczowe kamienie, które zostały rozdane na OX

- poprawiono system osiągnięć

- dodano drop złotych sztabek z bossów na dungeonach

Administracja Ranos.pl

Opublikowano

Hacki hacki i jeszcze raz hacki nie zagram dlaczego ? bo zamiast gracza grają hacki  :D

"Hacki" są na każdym serwerze robimy co możemy i banujemy ile się da...

mVfQ35j.png

Opublikowano

Hacki hacki i jeszcze raz hacki nie zagram dlaczego ? bo zamiast gracza grają hacki  :D

Za mało się staracie powód ? za mało macie ludzi w team jak byście mieli więcej pomocników to wtedy dałoby to efekt  ;)

Opublikowano

Za mało się staracie powód ? za mało macie ludzi w team jak byście mieli więcej pomocników to wtedy dałoby to efekt  ;)

Nie można mieć zbyt dużo ludzi w Team bo się robi bałagan i ciężko ich ogarnąć a każdy robi po swojemu.

W dodatku ciężko dziś o zaufanych ludzi niestety. Kiedy miałem w Team nieznajomych a potem polecieli 

to teraz pod każdą prezentacją mojego serwera mnie hejtują (co można było tutaj zaobserwować).

Opublikowano

Nie można mieć zbyt dużo ludzi w Team bo się robi bałagan i ciężko ich ogarnąć a każdy robi po swojemu.

W dodatku ciężko dziś o zaufanych ludzi niestety. Kiedy miałem w Team nieznajomych a potem polecieli 

to teraz pod każdą prezentacją mojego serwera mnie hejtują (co można było tutaj zaobserwować).

Mikinski to nie hejty ;) 

Byłeś gów**m, jesteś gów**m i bedziesz gów**m który czeka tylko na wypłaty od kreta. 

Co do Pana który wbił sobie maxa w pierwszy dzien to polecam zaglądnąć w jego Gildie 

Crasssh pryzdupas Andrewa, Delnat  druga postac (Xebond) 10 letni brat andrewa, wiec pewnie i on gra na tym koncie.

Tak więc Gildia jest ustawiona do konca gry.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Możesz przeczytać post byłego mojego GM i zobaczysz dlaczego ;p

To, że znam gracza, który grał na moich serwerach i jest moim znajomym nie znaczy, że daję mu itemy...

Każdy może grać na serwerze i każdy ma równe szanse.

A gościa top1 poznałem dopiero na ts więc niech pan UP zamknie jape.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...