Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer moim zdaniem nie dopracowany pod względem exp'a chyba nie planowaliście że w kilka godzin ludzie wbiją 200lvl

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Przekfalifikować z medium na easy, bo ta klasyfikacja to kpina i wprowadzanie w błąd! Z tego co zaobserwowałem, top1 wbijał średnio lvl co 3-4min? To ma być medium?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

@harnaś Jest to opisane w prezce w opisie map :)

To jeszcze pytanie jakim cudem gość już maxa wbił :D

Ale to tylko jedna osoba ;D z FULL IS + bonami do expa z gry jest to jak widać możliwe.

Opublikowano

Z full is czy nie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca... Kuboxowy ma tym samym racje, serwer kur* niedopracowany pod względem expa i nie tylko. Ważne by $$$ się zgadzały

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Jak on nawet vipa nie ma xD

Mógł dostać SM od kogoś ;p albo gildia kupowała razem SM, nie wiem.

No nie wiem, dla mnie to podejrzane troche. Nevermind, co z eventem walentynkowym?

Opublikowano

drugi serwer tworcow VANADISA :D widze nawet nie raczyliscie stronki zmieniac kropla w krople jak Vanadisa ;p serwer pewnie dobry jak vanadis lecz na medium zdecydowanie exp za szybki jak juz jest maks powodzenia :)

Opublikowano

drugi serwer tworcow VANADISA :D widze nawet nie raczyliscie stronki zmieniac kropla w krople jak Vanadisa ;p serwer pewnie dobry jak vanadis lecz na medium zdecydowanie exp za szybki jak juz jest maks powodzenia :)

Nie to nie jest serwer twórców vandanisa xD, nawet nie wiem co to za serwer.

Opublikowano

Z full is czy nie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca... Kuboxowy ma tym samym racje, serwer kur* niedopracowany pod względem expa i nie tylko. Ważne by $$$ się zgadzały

Ostrzegałem was, że taka sytuacja będzie miała miejsce. Zapewne kolega Andrew'a.

Opublikowano

Ostrzegałem was, że taka sytuacja będzie miała miejsce. Zapewne kolega Andrew'a.

jak ten 200 lvl to pionek bez eq ;D 

wbicie samego lvl tutaj to easy :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jak ten 200 lvl to pionek bez eq ;D 

wbicie samego lvl tutaj to easy :P

No z tym levelem tak easy nie jest jakby się mogło wydawać. W nocy podobno też raty jakieś były na exp, ale mniejsza o to. Bez pd z IS ten exp nie jest tak przyjemny jakby się mogło wydawać, jakieś 40minut expiłem od 100 do 110 na mapie od 100lvla, itemshop jednak daje mocną przewage, szczególnie przedmioty do expa :P

W sumie pewnie na pająkach bym szybciej ten poziom wbił, niż na tamtej mapie, ale cóż... ulepszacze :P No i ogólnie dziwna sprawa, ze na pająkach, czy dt leci lepiej niż w grocie przykładowo. Im więcej mobów tym lepiej :D

Opublikowano

Ja pierdziele już płacz. I co z tego że wbił maxa? Pewnie stoi na zębach orka, ma skille na G i lata w eq z łez. Szczerze wole miec 100 lvl, zrobione full misje i eq niż wbić max lvl tak jak on. Grajcie dla siebie a nie ciągle na innych patrzycie, a serwer jest bardzo fajny i jest co robić a nie jak na niektórych serwerach, robisz x razy dungeon, to dopiero jest nuda i monotonia.

Opublikowano

jak to nie porownaj sobie strony glowne : http://vanadis.pl/ ja roznicy nie widze 

Opublikowano

jak to nie porownaj sobie strony glowne : http://vanadis.pl/ ja roznicy nie widze 

Po prostu skin tego samego grafika.. Andrew jak sam widzisz tworzy swoje "serwery" na tym samym nicku.

Opublikowano

Grafiki tej strony używa naprawdę wiele osób, serwer ten nie należy do mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...