Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Baronowa zbugowana po wejsciu nic nie ma.

Musisz zaktualizować Clienta bo przed startem była zmiana mapy pod dunga.

Co jest z serwerem, że nie mogę wbić? Przerwa jakaś?

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baronowa zbugowana po wejsciu nic nie ma.

Musisz zaktualizować Clienta bo przed startem była zmiana mapy pod dunga.

Co jest z serwerem, że nie mogę wbić? Przerwa jakaś?

Już działa bo auth wywaliło, już dodane do crona więc nie będzie problemu.

Opublikowano

Administracja unika ciągle tego samego pytanie ,czyli jest coś na rzeczy :) "ILE MACI E OSÓB ONLINE" ? :) (NIE WYJ&&&&& mi tutaj z mega dużą liczbą bo jeb**)­

Opublikowano

Administracja unika ciągle tego samego pytanie ,czyli jest coś na rzeczy :) "ILE MACI E OSÓB ONLINE" ? :) (NIE WYJ&&&&& mi tutaj z mega dużą liczbą bo jeb**)­

To może ja odpowiem z perspektywy gracza. Fakt, tysiąca tutaj nie ma, ale jest dość zadawalająca liczba osób, myślę, że ok 400 gra spokojnie.

Opublikowano

To może ja odpowiem z perspektywy gracza. Fakt, tysiąca tutaj nie ma, ale jest dość zadawalająca liczba osób, myślę, że ok 400 gra spokojnie.

Tysiąca nie ma ;p Jest około 400 osób, dziś w nocy wszystkie błędy będą naprawiane i lecimy dalej nie ma co się załamywać, Ci co grają chwalą sobie serwer i są zadowoleni.

Opublikowano

Jeszcze takie małe przypomnienie i informacja dla gracz. 

Na pewno pamiętacie Konkurs Wojen Gildyjnych na Ishya gdzie do wygrania było chyba 8k sm z tego co pamietam. 

I na pewno pamiętacie gildię o nazwie "Gestapo" której liderem był STachu<3  gdzie znajdowało się kilka postaci 250lvl z full perf eq pvp, które miały przegrane po jakieś 100-200 min.

Gildia była stworzona jak to aNDREW powidział na ts  "aby sm-y nie rozeszły się po graczach, tylko zostały w administracji TS3 i Servera" 

Tak więc jeśli trafi się jakiś turniej, uważajcie zeby potem nie było jaj skąd nagle jakas gildia się znalazła na servie chwile przed turniejem. 

Opublikowano

@UP

Każdy może sobie coś takiego napisać...

Owszem tylko pamiętaj ze w tej gildii był STasio, ja czyli Havin(Xavin) Zini który miał szamankę od Ciebie i swoją ninje , ktos od Stacha, Twój archer który został okradziony,twój 10 letni brat Dominik, który tez przez pewien czas dostał GM-a nick "Azahar" i chyba twój "starszy brat" bo juz nie pamietam czy go masz czy nie. Tak wiec znalazło się grono osób z administracji i znajomych ;)

Opublikowano

Dziś około godziny 02:00 odbędzie się przerwa techniczna z poprawieniem bugów.

Potrwa ona 15 minut.

Po przerwie niespodzianka, więcej info na naszym forum.

Administracja Ranos.pl

Opublikowano

Dziś około godziny 02:00 odbędzie się przerwa techniczna z poprawieniem bugów.

Potrwa ona 15 minut.

Po przerwie niespodzianka, więcej info na naszym forum.

Administracja Ranos.pl

Na forum nic nie ma, chyba że jestem ślepy.

Opublikowano

Nie wiem czy jak tak tylko mam ale czesto mnie wywala z dt jak biore całego spota ... 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Napiszecie co zostało dodane/zmienione??

Jutro zostanie opisane wszystko na forum wraz z jutrzejszymi poprawkami. Głównie poprawki kosmetyczne i poprawiony dung na 140.

Opublikowano

Może byście zrobili rozpiske na jakie mapy/moby działają dane bonusy? Ciężko się troche połapać i określić, które to są normalne, które potężne itd. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...