Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale jest 3 dzień po starcie serwera a reklamy nie widać.  Wbijam na yt wpisuje Ranos.pl i wyskakuje tylko 2 zapowiedzi po 1.5k wyświetleń a następne 3 to po 10-20 wyświetleń mają.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale jest 3 dzień po starcie serwera a reklamy nie widać.  Wbijam na yt wpisuje Ranos.pl i wyskakuje tylko 2 zapowiedzi po 1.5k wyświetleń a następne 3 to po 10-20 wyświetleń mają.

Więcej jest reklamy ;p widocznie jakoś słabo Ci wyszkuje. Aktualnie dopracujemy serwer i potem będzie reklama. Wczoraj sporo poprawiliśmy, dopracujemy serwer do perfekcji i wtedy można myśleć nad reklamą.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak mam wejść na serwer jak mam taki błąd ?

18251788522193070121.png

Wejdź w plik Naprawa błędów i tam masz opisane co zrobić. Brakuje Ci bibliotek.

mVfQ35j.png

Opublikowano

Jak mam wejść na serwer jak mam taki błąd ?

18251788522193070121.png

1. Pobierz ten instalator: http://www.microsoft.com/pl-pl/download/confirmation.aspx?id=35 (skanu chyba nie trzeba to to ms)

Jest w nim zawarty DirectX oraz wszystkie jego komponenty (w tym też ten nasz nieszczęsny brakujący plik).

2. Uruchom pobrany plik.

Powinno rozpocząć się pobieranie plików, a następnie ich instalacja.

Pamiętaj, że może to potrwać dłuższą chwilę (nawet kilkanaście minut)

3. Zakończ instalację i włącz Cleinta.

Dla pewności najlepiej po zainstalowaniu ponownie uruchomić komputer.

Opublikowano

Więcej jest reklamy ;p widocznie jakoś słabo Ci wyszkuje. Aktualnie dopracujemy serwer i potem będzie reklama. Wczoraj sporo poprawiliśmy, dopracujemy serwer do perfekcji i wtedy można myśleć nad reklamą.

Pozdrawiam

Jak byście dopracowali projekt bardziej z głową to reklama byłaby Wam niepotrzebna. Serwer przyjemny i z dobrą koncepcją ale odpychają mnie podstawowe " drobnostki " takie jak np. drop je#anych przedmiotów do biologa.

Nie dość że spoty małe to jeszcze ktoś Ci się wpier#oli i zabiera spota, mówię tutaj w sumie tylko o BO - zęby orka i spot wokół świątyni - księgi klątw. Spoko, jest to serwer medium ale kur#a czy biolog to najważniejsza rzecz do robienia w metinie? Pierdo#iłem się dzisiaj z zębami dobrą godzinę...teraz nadeszły księgi klątw, które mam  już w ch#ju... spytacie czemu? otóż ta makulatura nie chce w ogóle lecieć, a jak zacznie lecieć i nazbieracie kilka sztuk to Wam 50% staruszek wypie#doli. Ostatnia rzecz na temat biologa na Waszym serwerze, bonusy od biologa są jakimś żartem...ten kto wymyślał bonusy jest DEBILEM, za księgi klątw 10 do inteligencji...naprawdę BARDZO SPORO DA MI TEN BONUS na woju :)....to już chociaż opcje wyboru dodajcie jaki się chce bonus do statystyk...no nieukrywajmy na c**j nam np +10 do witalności czy inteligencja na wojku/ninji. Jak na Waszym serwerze priorytetem jest biolog, a wnioskuje że jest bo się go długo robi to chociaż k***a do c**ja pana bonusy dobierajcie takie które nam, graczom się przydadzą w pve czy pvp... Pograłem troszkę na serwerze i mogę swoją opinie już wyrazić, ten kto tworzył ten serwer nie ma pojęcia o metinie lub ma ale bardzo małe. Koncepcja serwera dobra ale wykonanie bez głowy i na odwal się, POZDRO 600.

Opublikowano

Jak byście dopracowali projekt bardziej z głową to reklama byłaby Wam niepotrzebna. Serwer przyjemny i z dobrą koncepcją ale odpychają mnie podstawowe " drobnostki " takie jak np. drop je#anych przedmiotów do biologa.

Nie dość że spoty małe to jeszcze ktoś Ci się wpier#oli i zabiera spota, mówię tutaj w sumie tylko o BO - zęby orka i spot wokół świątyni - księgi klątw. Spoko, jest to serwer medium ale kur#a czy biolog to najważniejsza rzecz do robienia w metinie? Pierdo#iłem się dzisiaj z zębami dobrą godzinę...teraz nadeszły księgi klątw, które mam  już w ch#ju... spytacie czemu? otóż ta makulatura nie chce w ogóle lecieć, a jak zacznie lecieć i nazbieracie kilka sztuk to Wam 50% staruszek wypie#doli. Ostatnia rzecz na temat biologa na Waszym serwerze, bonusy od biologa są jakimś żartem...ten kto wymyślał bonusy jest DEBILEM, za księgi klątw 10 do inteligencji...naprawdę BARDZO SPORO DA MI TEN BONUS na woju :)....to już chociaż opcje wyboru dodajcie jaki się chce bonus do statystyk...no nieukrywajmy na c**j nam np +10 do witalności czy inteligencja na wojku/ninji. Jak na Waszym serwerze priorytetem jest biolog, a wnioskuje że jest bo się go długo robi to chociaż k***a do c**ja pana bonusy dobierajcie takie które nam, graczom się przydadzą w pve czy pvp... Pograłem troszkę na serwerze i mogę swoją opinie już wyrazić, ten kto tworzył ten serwer nie ma pojęcia o metinie lub ma ale bardzo małe. Koncepcja serwera dobra ale wykonanie bez głowy i na odwal się, POZDRO 600.

Chłopie, biologa możesz zrobić na każdym lvlu. Wbijasz 100lvl i dropisz z bossów/metków na mapie od 100 elki do biologa które Ci dają 100% na przyjęcie. Sam tak zrobiłem i w pare godzin zrobiłem biologa aż do kawałków lodu. Prawda że księgi dropi się najgorzej ale potem to już leci bardzo szybko. Widocznie mało pograłeś na serwerze i sam nie masz pojęcia o metinie.

Opublikowano

Pozdrawiam

Odkąd szansa na drop itemów od biologa została zwiększona nikt nie narzeka. Na tym serwerze trzeba się trochę natrudzić, ale weźmiemy rozważę twoją opinie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Drop przedmiotów do biologia zostanie zwiększony przy najbliższej przerwie technicznej.

Łuk na 100lvl da sie przerabiać tylko u kowala. Naprawcie to.

Opublikowano

Drop przedmiotów do biologia zostanie zwiększony przy najbliższej przerwie technicznej.

Łuk na 100lvl da sie przerabiać tylko u kowala. Naprawcie to.

Dziś w nocy sprawdzę i poprawię.

Opublikowano

mogę kogoś prośić o ss z miast? :) dzieki z góry :lenny::yay:

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jak poprawimy wszystkie błędy i niedociągnięcia oraz zbalansujemy poprawnie klasy rozpoczniemy reklamę, ale aktulanie ludzi itak przybywa.

Opublikowano

Jak poprawimy wszystkie błędy i niedociągnięcia oraz zbalansujemy poprawnie klasy rozpoczniemy reklamę, ale aktulanie ludzi itak przybywa.

To jest beta czy oficjalna wersja...

Zróbcie coś z moobami na mapce 100lvl aby normalnie expić/dropić na poli.

Tak jak wspominałem łuk 100lvl tylko u kowala się da

Opublikowano

Zaktualizuj Clienta bo ulepszanie łuku na 100lvl działa u mnie bez problemu.

Opublikowano

Zaktualizuj Clienta bo ulepszanie łuku na 100lvl działa u mnie bez problemu.

Rzeczywiście. Wydaje mi sie że jeszcze wczoraj tak robiłem i nie było możliwości ulepszać

Opublikowano

Serwer spoko, ale moglibyście zrobić jakąś reklamę, bo ilość graczy dupy nie urywa. Z tego co słyszałem reklama miała być na start. ^^

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...