Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy było na starcie? 

Jak z reklamą, u kogo planujecie serie?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ile graczy było na starcie? 

Jak z reklamą, u kogo planujecie serie?

Serie będą na YT, na starcie trochę słabo ale jest z kim grać bo liczymy na trochę większy wynik w granicach 1k.

Opublikowano

Jak odpalam clienta i jest juz pasek ladowania to wylacza sie calkiem... i nie, nie mam "ymir work" na D.

Zaobserwowalem ze wyskakuje cos w lewym gornym rogu, ale nie jestem w stanie przeczytac tego bo znika w 0.02221 sec ;/

Opublikowano

Jak odpalan clienta i jest juz pasek ladowania to wylacza sie calkiem... i nie, nie mam "ymir work" na D.

Zaobserwowalem ze wyskakuje cos w lewym gornym rogu, ale nie jestem w stanie przeczytac tego bo znika w 0.02221 sec ;/

Uruchom patcher i dopiero graj.

Opublikowano

Udało mi się znaleźć ciekawy temacik, a mianowicie z temat o starym serwerze Andrew'a.

Polecam się zapoznać ze stroną 49 i w górę nim zaczniecie marnować swój czas i pieniądze na kolejny miesięczny serwer.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/1433829-teviapl-dedyk-mediumeasy/page-49

Dodatkowo gdy prowadził Tevie i widział, że ta powoli pada, z miejsca zabrał się za robienie kolejnego serwera..

(Dowody z rozmowy, w której są wypowiedzi istotnych osób potwierdzających to podam na PW, gdyż prawa autorskie mi tego zabraniają, a wątpe, że ta osoba wyrazi zgodę).

Opublikowano

Mam błąd 1-wszy jak w pliku '' naprawa bledow '' brakowalo pliku od directa, po zainstalowaniu wyskakuje inny błąd a mianowicie:  metin2.CREATE_NO_APPRORIATE_DEVICE- czyli nieodpowiednie urządzenie, wtf? aktualne stery, netfrm 4.0, directx 11. win7. Jakies propozycje? jak juz robicie jakies '' wymagania '' to robcie je porządnie...

Opublikowano

Jak odpalan clienta i jest juz pasek ladowania to wylacza sie calkiem... i nie, nie mam "ymir work" na D.

Uruchom patcher i dopiero graj.

No way?!...

Myslisz ze tak nie zrobilem?-.-

Opublikowano

Mam błąd 1-wszy jak w pliku '' naprawa bledow '' brakowalo pliku od directa, po zainstalowaniu wyskakuje inny błąd a mianowicie:  metin2.CREATE_NO_APPRORIATE_DEVICE- czyli nieodpowiednie urządzenie, wtf? aktualne stery, netfrm 4.0, directx 11. win7. Jakies propozycje? jak juz robicie jakies '' wymagania '' to robcie je porządnie...

Zmień FULSCREEN MODE NA WINDOW MODE w configu

Jeśli komuś wyskakuje błąd metin2.CREATE_NO_APPRORIATE_DEVICE.

Należy ustawić w configu Window Mode czyli tak:

hluvc9.jpg

Opublikowano

hluvc9.jpg

mam na window.

Opublikowano

hluvc9.jpg

mam na window.

możesz looknąć np ten filmik czy Ci zadziała: https://www.youtube.com/watch?v=tlHIcjUMpBs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...