Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba kolejny serwer pro technika Andrewa umiera. :c

Zapewne już szykuje pliki pod nowy serwer. xD

Aktualnie jeszcze nic nie umiera.

A plików nie szykuje bo w tym roku mam mature :)

PS: pro technika Andrewa - no bez przesady, trochę się umie ale dzięki, że tak mnie oceniasz.

Opublikowano

Chyba jednak umiera ;p

zero zainteresowania ;d

Nic nie umiera ;x

Ani się nie rozwija.

Dziś o 12 4 osoby w m1 i jedna na wołaj tylko się odezwała. Rozumiem szkoła ale tydzień temu sytuacja wyglądała lepiej.

Tydzień temu w m1 było ~10 osób około 21. Dziś to trochę lepiej wychodzi ale nic specjalnego.

Czas nie działa na waszą korzyść. Z dnia na dzień jest gorzej a najprawdopodobniej następnego miesiąca serwer nie pociągnie.

Spoko serwer ale brak reklamy.

Opublikowano

Nawet spoko serwer. 0 lagów, błędów też nie widziałem do tej pory ale jedyne co mi się ie podoba to małą ilość graczy. Max na serwerze jest 40 osób :(

Reklama by się zdała serwera i było by bosko ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i możesz już sobie Andrew dopisać do portfolio kolejny serwer, który zdechł tak szybko jak powstał.

Ciekawe kiedy zrozumiesz, że nie nadajesz się do prowadzenia serwera.

Szkoda mi tylko ludzi, którzy wpakowali swoje pieniądze w te gówno, ostrzegałem. xD

Opublikowano

Umiera, tak jak z Tevia było  xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie, dobry serwer, a wy go tak psujecie brakiem reklamy. Nie rozumiem ludzi, którzy robią serwer na miesiąc czasu by sobie zarobić. Jeżeli chcesz sobie zarobić to już chociaż utrzymuj ten serwer i zajmuj się nim. To jakaś twoja praca. Uczmy się odpowiedzialności !

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie, dobry serwer, a wy go tak psujecie brakiem reklamy. Nie rozumiem ludzi, którzy robią serwer na miesiąc czasu by sobie zarobić. Jeżeli chcesz sobie zarobić to już chociaż utrzymuj ten serwer i zajmuj się nim. To jakaś twoja praca. Uczmy się odpowiedzialności !

Wy myślicie, że to ot tako? Z tego co widzę, serwer był reklamowany na wielu kanałach YouTuberów związanych z metinem, kto miał usłyszeć o Ranosie to już usłyszał, wykupienie kolejnej reklamy już na tym etapie serwera nic nie da. Chyba nie rozumiecie tego, że teraz cały czas wychodzi co raz to jakiś nowy serwer i ludzie ciekawi, znudzeni ranosem szukają wrażeń na innych serwerach. To nie te czasy co kiedyś. Poza tym administracja, serwera nie wyłączyła mimo to, że gra na nim parę osób.

Opublikowano

Serwer Andrewa już padł? Na forum widze posty z lutego na głównej stronie :D To samo co z Tevia... 2 miesiące i do kosza :D Ratuj Tevie bo jeszcze tam te 10 osób gra ale tylko jak dasz raty 200% xD

...

Opublikowano

Nie polecam serwera bo Andryw... wiem jak było z tym starym jego serwerem.. 2 miesiące pobawił się zarobił i wywalone w tym czasie robił kolejny serwer czyli ten..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer padł więc prezentacja leci do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...