Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zapis z live gościu niechcący cie zabil pyta jakim cudem a ty do niego  SRAKIM gosciu napisal sorry jaraj ale oczywiscie zachowujesz sie super na serwerze

Jesteś jeba.nym DUPKIEM i dlatego ludzie uciekli z serwa to był moment jak nie interesowałeś się za bardzo serwerem i robiles odcinki z lothari dobrze to pamietam jak na starym forum ludzie pisali swoje wypociny na ciebie i sie wkurwiali to przez ciebie spierdo.lili a nie jakiś YT bo skonczyl nagrywać.

Serwer jest dobry powtarzam tylko jakiś admin by się przydał tu inny np. AMAS on zawsze wysluchał pogadal chwile itp. a nie najlepiej zablokowac szept jak ktos napisze siema i wylaczyc koperte chu.ju jeba.ny.

Podaj mi zatem ten zapis, chętnie sprawdzę.

Twoja wypowiedź potwierdziła, że nie warto z Tobą w ogóle pisać bo poparcia jak pisałem 0 a do tego spory iloraz głupoty.

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No warto, ludzie są. Może na pierwszy rzut oka tłumów nie ma, ale jak się pogra to całkiem sporo jest 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Widze, że niezbyt ciekawe opinie.

Nie zawitam pomimo, że ładnie się zapowiadał

''Pijawka'' idealnie do cb pasuje. Powinno się banować za taki spam postami we wszystkich tematach. Serwer najlepszy na jakim grałem. Polecam aczkolwiek nieco defensywnie xD Jarajowi siadła chyba psycha przez tą patologiczną społeczność i jest teraz takim Korwinem metina. W 95% ma racje ale zraża do siebie swoim ostrym tonem wyznając zasadę ''z lamusami się nie pieścić'' Co nie jest pożądane przy własnym serwerze bo w tej społeczności liczą się tylko układy. 

Opublikowano

''Pijawka'' idealnie do cb pasuje. Powinno się banować za taki spam postami we wszystkich tematach. Serwer najlepszy na jakim grałem. Polecam aczkolwiek nieco defensywnie xD Jarajowi siadła chyba psycha przez tą patologiczną społeczność i jest teraz takim Korwinem metina. W 95% ma racje ale zraża do siebie swoim ostrym tonem wyznając zasadę ''z lamusami się nie pieścić'' Co nie jest pożądane przy własnym serwerze bo w tej społeczności liczą się tylko układy.

Też irytują mnie tacy ludzie zresztą nie ważne, co do tematu to złote czasy metina juz nigdy nie wrócą teraz modne jest robienie priva na max miesiąc zapłacenie youtuberkowi hajsiku danie mu tysiące sm na start żeby zaprezentował serwer jak najlepiej, i lecą na kolejny serwer a ludzie jak te barany latają za nimi.

Opublikowano

Zgadzam się w 100% nic dodać, nic ująć.

Serwer ma klimat lepszy niż wszystkie serwery w tym dziale razem wzięte ale jaraj czasem przesadza, a w zasadzie to prawie zawsze. :-D

Mimo to polecam;-)

Przyznam szczerze że rozmyslam powrót na serwer, tym bardziej że mało graczy, co zajebiscie utrudnia grę na niskim lv, bo nie ma kto sprzedawać dodan i zmianek. A w trybie single player na takie rarytasy się tyra dość długo :-D

Opublikowano

Zgadzam się w 100% nic dodać, nic ująć.

Serwer ma klimat lepszy niż wszystkie serwery w tym dziale razem wzięte ale jaraj czasem przesadza, a w zasadzie to prawie zawsze. :-D

Mimo to polecam;-)

Przyznam szczerze że rozmyslam powrót na serwer, tym bardziej że mało graczy, co zajebiscie utrudnia grę na niskim lv, bo nie ma kto sprzedawać dodan i zmianek. A w trybie single player na takie rarytasy się tyra dość długo :-D

lol, co chwila ktoś sprzedaje dodania/zmianki, akurat na handel nie można narzekać.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

śmieszek z ciebie, że hoho.

Przypominam, że sam byłeś "Pijawką" dopóki nie nabiłeś postów.

Banować? Za wyrażanie swojej opinii? Śmiech.

To na MPC mogą być tylko opinie "łaaaaaaaał, z*******y serwer! ZAGRAM NA PEWNO" 

Gz.

Dowiedziałam się ciut więcej na temat administracji i to mega odstrasza. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

JarajTo jest oszustem i zlodziejem zalozyl strone ZdrapTo i wali ludzi na kase ta strona to oszustwo

Ty tak serio, czy żartujesz? Wiesz, że to jest zbieżność? Czysty przypadek, a jakiś gałgan napisał, że to MOŻE być Jaraja, bo w nazwie jest "To". Użyj mózgu. Jak jest YouTube, to RedTube zaciągnęło od nich nazwę? ;)

Opublikowano

JarajTo jest oszustem i zlodziejem zalozyl strone ZdrapTo i wali ludzi na kase ta strona to oszustwo

Lepiej przestań oglądać tego debila MPCforuma :) Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...