Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to nie ma graczy? Hurr durr, zaraz wam wyśle faktury na PW :D Serwer upadł przez administrację, która kompletnie ma wywalone i woli promować inne serwery. Nie potrafią odpowiadać na tickety itd. 

:(( daj te ss z supportu.

O godzinie 05:00 będzie 5 sekundowy restart serwera gry

niektórzy to są tak tępi że c**j ^

Opublikowano

Jaraj, klient działa normalnie ? 

Co zrobić z tymi "????" przy odpalaniu klienta, wszystko spatchowane.. ew. pobiore od nowa ?

Co poradzisz ? ;c

Opublikowano

Co zrobić z tymi "????" przy odpalaniu klienta, wszystko spatchowane.. ew. pobiore od nowa ?

Co poradzisz ? ;c

Napisz na pw jaki system, a najlepiej z rana pobierz klienta w nowszej wersji.

Przerwa 11.08.2016 godz. 01:00 - Potrwa nawet do 6-8 godzin !!

- Wgranie zmienionego [naprawionego] systemu łowiectwa

- Poprawa zmiany kanału na channel 4

- Jesteśmy zmuszeni dodać 4 strony ekwipunku [ze względu na sklepy]

- Zmiany w systemie sklepów offline

- Wrzucenie nowego klienta, odchudzonego o ponad 500mb, zabezpieczonego oraz bez błędów opisowych ,np. kilofa, podwójnego czasu w kostiumach itp.

Przeniesienie serwera na nowy serwery dedykowany evergame

Przerwa jest dość długa, musimy wykonać tak jak pisze prace związane z przenosinami serwera gry i dokładnie przetestować go na nowej maszynie.

ps. Cały czas OVH.

Opublikowano

Co poradzisz ? ;c

- Wrzucenie nowego klienta, odchudzonego o ponad 500mb, zabezpieczonego oraz bez błędów opisowych ,np. kilofa, podwójnego czasu w kostiumach itp.

Przerwa jest dość długa, musimy wykonać tak jak pisze prace związane z przenosinami serwera gry i dokładnie przetestować go na nowej maszynie.

ps. Cały czas OVH.

co z tymi sklepami ze niby 4 strony eq wprowadzasz?

Rozmiar sklepów nie jest adekwatny aktualnie do ilości wolnych slotów w eq.

Opublikowano

Co poradzisz ? ;c

ps. Cały czas OVH.

A ten co klapki z oczy zdjął po takim czasie ?

/

Opublikowano

Co poradzisz ? ;c

ps. Cały czas OVH.

A ten co klapki z oczy zdjął po takim czasie ?

Nie sondze.

PRAWDOPODOBNIE PRZERWA BĘDZIE JEDNAK W DZIEŃ, PONIEWAŻ DO TEJ PORY NIE OTRZYMALIŚMY ZAKUPIONEGO  8h TEMUSERWERA!

Przed 1 edytuję ten post

PRAWDOPODOBNIE PRZERWA BĘDZIE JEDNAK W DZIEŃ, PONIEWAŻ DO TEJ PORY NIE OTRZYMALIŚMY ZAKUPIONEGO SERWERA!

Przerwa będzie od razu po otrzymaniu serwera -- aktualnie brak.

Opublikowano

ha ha ha zalosne z tysiac razy mu trabilem o tych dodatkowych stronach  w eq hahaha tak sie ZARZEKAŁ ze tego nigdy nie wprowadzi  a zjeb sie jaraj to ci cytat wkleje.  miales jeszcze zrobic wsiadanie na dzika dynamiczne i solo dung orkow i wiele wiecej ale jebac cie w pore z ekipą skonczylismy gre tylko duzo gadasz malo robisz..

Opublikowano

ha ha ha zalosne z tysiac razy mu trabilem o tych dodatkowych stronach  w eq hahaha tak sie ZARZEKAŁ ze tego nigdy nie wprowadzi  a zjeb sie jaraj to ci cytat wkleje.  miales jeszcze zrobic wsiadanie na dzika dynamiczne i solo dung orkow i wiele wiecej ale jebac cie w pore z ekipą skonczylismy gre tylko duzo gadasz malo robisz..

Gościu, dungeon jest cały czas, a nic z dzikami nie miałem robić bynajmniej mi o tym nie wiadomo.

Jak masz pisać takie głupoty to pisz dalej, ale nigdzie nie pisałem że wprowadzam coś z dzikami, a jak potrafiłbyś czytać to widziałbyś, że dodatkowe sloty w eq są dodane, ponieważ sklepy tego będą wymagały.

Tymczasem zalecam pierdolnąć baranka w ścianę i w sumie.. ciesze się że jednego zjeba mniej na serwerze.

Opublikowano

Jak można skończyć grę na serwerze bo widoczność sklepików jest zmieniona no idiotą trzeba być. Jak dla mnie zmiana z widocznością sklepów bardzo dobra ponieważ nie ma takich lagów, a i tak pierw się sprawdza te sklepy co są koło ciebie, a nie te najdalej no na logikę. Jaraj co z dodatkową stroną w eq ?

Nie będzie zwiększane nigdy.

Masz ty tępa strzało.. zaraz znajde o dziku :yay: :yay:,  no ale przecież ty zawsze masz jakieś wytlumaczenie, albo po prostu  ''wypierdalaj z serwera jak sie nie podoba'' takiego podejścia do graczy admina nie widzialem nigdy :((

Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ?  Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz  1 strone pot  na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc  tak duży zapas potków jest zbędny :)

A drop na buffka bez problemu da się poradzić, wystarczy chcieć. Taki jest zamysł serwera i taki pozostanie, serwer był planowany a nie jest w tym momencie żeby robić takie zmiany.

Pogrubiłem dla ciebie ;) pamiętam kilka stron wstecz moje wypociny o stronach w eq a teraz jak UP tam napisał  zdjąłeś  klapki z oczu  ?? tlumacz sie tlumacz teraz mam to w dupie

Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ?  Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz  1 strone pot  na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc  tak duży zapas potków jest zbędny :)

A drop na buffka bez problemu da się poradzić, wystarczy chcieć. Taki jest zamysł serwera i taki pozostanie, serwer był planowany a nie jest w tym momencie żeby robić takie zmiany.

Pogrubiłem dla ciebie ;) pamiętam kilka stron wstecz moje wypociny o stronach w eq a teraz jak UP tam napisał  zdjąłeś  klapki z oczu  ?? tlumacz sie tlumacz teraz mam to w dupie

Ale pisze wyraźnie 2 raz:

Dodatkowe strony są dodane ZE WZGLĘDU NA SKLEPY OFFLINE

Ja p******e co za raki na tym forum to nie do wiary....

Czekam na post gdzie mówiłem pisałem czy morsem nakurwiałem że będzie nowy slot na wierzchowce.

Aktualnie trwa przerwa, informacja jest stosowna na naszym forum.

Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ? Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz 1 strone pot na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc tak duży zapas potków jest zbędny :)

Pogrubiłem dla ciebie ;) pamiętam kilka stron wstecz moje wypociny o stronach w eq a teraz jak UP tam napisał zdjąłeś klapki z oczu ?? tlumacz sie tlumacz teraz mam to w dupie

Czekam na post gdzie mówiłem pisałem czy morsem nakurwiałem że będzie nowy slot na wierzchowce.

Nie nowy slot a wsiadanie na dzika jak na bojowca. O to jemu chodzi. Miesiąc temu o tym pisałem tobie i napisales ze pomyślisz. Juz się nie spiesz, i tak nie gram tu.
Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ? Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz 1 strone pot na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc tak duży zapas potków jest zbędny :)

Pogrubiłem dla ciebie ;) pamiętam kilka stron wstecz moje wypociny o stronach w eq a teraz jak UP tam napisał zdjąłeś klapki z oczu ?? tlumacz sie tlumacz teraz mam to w dupie

Nie nowy slot a wsiadanie na dzika jak na bojowca. O to jemu chodzi. Miesiąc temu o tym pisałem tobie i napisales ze pomyślisz. Juz się nie spiesz, i tak nie gram tu.

Że pomyślę, a nie że to zrobię więc pozdrawiam i dalej użytkownik wyżej pisał bajeczki.

Karty Okey przedłużone są do jutra 15 przez dzisiejszą przerwę.

Opublikowano

serwer polecam jak najbardziej :) dlaczego? moze dlatego, ze head adminem nie jest 16 17 18 19 latek napalony na pieniadze :)
jest hard oczywiscie ale czy to nie dobrze? lepiej wbic 120 po 2 tygodniach zrobic eq i stac w m1?

Opublikowano

Jest 300 osób w ciągu dnia? 

Da.

Sporo czasu tu nie pisałem, ale czasami jak czytam posty w tym czy innych tematach na mpc to trochę mi się srać chce, ale comeback izrael nie?

6633014716240171471468.png

Opublikowano

Kiedy będzie turniej pvp?  Już sporo czasu minęło od ostatniego ;z

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...